T-Mobile G1 Android me: jo histeri, por shifrat

Ky është një diskutim rreth T-Mobile G1 Android me: jo histeri, por shifratHTC forum, pjesë e kategori Brands, ndoshta ka qenë më pak njerëz me një thes gjumi para të T-Mobile në dyqanet SHBA, por në qoftë se ...

Ads by Google (zhduken pas Regjistrimi)
Reageren

Link Prapa Thread Tools Shikimi
ktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
Postime: 3.171
Editor
14 tetor 2008
Ndoshta ka pasur më pak njerëz me një thes gjumi para dyqane të T-Mobile në SHBA, por në qoftë se ne do të besojmë shitjet e parë, pajisja është tashmë shumë i suksesshëm.

Vendi këtu komentet tuaja lidhur me artikullin "T-Mobile G1 Android me: jo histeri, e quajtur shifrat"

Link to artikull: http://www.pocketinfo.nl/artikel/11358
Met citaat reageren
Wouter is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersWouter is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersWouter is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersWouter is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersWouter is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersWouter is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersWouter is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersWouter is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersWouter is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersWouter is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersWouter is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
Postime: 6.429
Administrator
14 tetor 2008
Charles Nice neni. le të supozojmë se hedh shifrat ...

Unë mendoj se Apple (Steve) është një mjeshtër në krijimin e një Hype. Media është e natyrshme të mirë për ta, sepse ata e dinë se audienca për hype është në thes.

HTC / Google / T-Mobile kanë G1 është më pak, edhe pse ai gjithashtu bëri mjaft në mesazh. Platformë Ndoshta çmimi është vendimtar dhe idenë se një "hapur". Kjo duket të forta se ka 1.5 milion njësive të shitura vetëm adaptuesit hershme janë ngujuar ka aq shumë "normale" midis përdoruesve.
Met citaat reageren
lerou is op de goede weg
Postime: 278
Shkruan lekker mee
14 tetor 2008
Marr ndjenja se shifrat janë mjaft rozë. Po, do të ketë një sukses të arsyeshme në adaptuesit fillim dhe njerëzit të cilët dëshirojnë të kenë një platformë të hapur, por në janar me PET ka asnjë mesazh në të gjitha këtu. Për më tepër askush nuk e di nga ambienti im vegël që nuk dëgjuar edhe të G1 dhe Google Android le vetëm diçka me një telefon celular nuk. Sigurisht që nuk është përfaqësues i SHBA, por një tregues i mirë për NL.

Ndoshta nuk është një abonim i madh themelor njerëz kanë zgjedhur për këtë telefon (shumë njerëz nuk e dinë se ka një dallim midis celularë Nokia dhe Windos OS bazuar .......) sepse sistemi nuk ka të bëjë shumë njerëz preferojnë.

Wrists do një herë në rrjetin e mia si në NL shkon.
Met citaat reageren
Wouter is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersWouter is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersWouter is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersWouter is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersWouter is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersWouter is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersWouter is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersWouter is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersWouter is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersWouter is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersWouter is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
Postime: 6.429
Administrator
14 tetor 2008
Në NL ajo nuk është aq i mirë .. sepse ai nuk është ende në dispozicion këtu Kjo do vetëm në fillim të vitit 2009, sipas porosive kam lënë tregun të marr.
Met citaat reageren
lerou is op de goede weg
Shkruan lekker mee
14 tetor 2008
Na falni, mendonin se ai ishte aty, por ai ka paraqitur tashmë ajo?

Fakt m I 'kaq i shëmtuar që, kur ai kishte tjetër ka të gjitha të kisha ecur së bashku asap
Met citaat reageren
ktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
Postime: 3.171
Editor
14 tetor 2008
Kjo është e shëmtuar për një arsye: ai duket se ata më shumë ose më pak dy vjet më parë të dalë me këtë dizajn kanë qenë, por askush nuk kujtohej të ketë disa më të bukur, sepse ai ishte përqëndruar kështu në software.

Ex Google Mobile Produkt Menaxher kritikon Android G1
Met citaat reageren
lerou is op de goede weg
Shkruan lekker mee
14 tetor 2008
Artikull Nice. Mos harroni se kuti nuk ka ndryshuar, supozojmë se hardware e brendshme ka zgjatur mirë. Zgjon në mua përshtypjen se kur OS dhe elektronike të lidhura ishte gati, imenad nga HTC në sirtar analizuar se a ka pasur një dizajn i vjetër që mund të përdoren. What a këndoj ....
Met citaat reageren
Reageren

Diskutime të ngjashme

Discussion Autor Forum Komente Last Post
Pas T-Mobile G1 Android vjen me ... G2? ktsang HTC 1 10 tetor 2008 10:48
T-Mobile nis T-Mobile G1 - telefonin e parë Android Wouter HTC 12 26 shtator 2008 11:36
T-Mobile G1 with Google Android: info më Wouter HTC 5 23 shtator 2008 23:42
4-ekran shifra me shifra që lëkundet? Roel Windows applications Mobile 5 21 nëntor 2002 00:23

Etiketa
android, molla, Postime, google, HTC, nokia, Software, t-mobile, T-Mobile G1, telefon, njësi

Nuk janë aktivë aktualisht 1 përdorues duke shfletuar këtë diskutim (0 anëtarë dhe 1 vizitore)

Thread Tools
Shikimi

Rregullat për mesazhet
Yt nuk duhet Start diskutim të ri
Yt nuk duhet përgjigjen mesazheve
Yt nuk duhet Dërgimi attachments
Yt nuk duhet Edit your posts

vB Kodi është Te
Smileys janë Te
[IMG]Kodi i Te
Kodi HTML është Jashtë
Trackbacks janë Te