Ky është një diskutim në WMDC sinkronizuar kalendarik duke përfshirë Vista x64 në Sync Windows Mobile forumet, pjesë e kategorisë Mobile Windows, unë nuk mund të kontaktojnë me anë të Bluetooth Device Center Windows Mobile, Vista x64. Any ideas? Unë do të doja duke përdorur ...
Reklama nga Google (Zhduken pas regjistrim)![]() |
|
|
LinkBack | Thread Tools | Riprodhim |
|
Çfarë hapash keni ndërmarrë për të bërë një lidhje?
Dhe ju të merrni një mesazh gabimi? Cilat pajisje keni? Edit: Ja se çfarë: Si për Sync nëpërmjet Bluetooth me WMDC në Windows Vista »Jeta ime Digital PPCSG> Si të bërë të mundur "sync Bluetooth" mbi WMDC në Vista |
|
Mund të ju gjithashtu mund të shihni se ku mund të merrni të mbërthyer me këto udhëzime: sync Bluetooth
Unë e kuptojë se kjo është për XP, Vista, por nuk është dukshëm më ndryshe: WMDC është vetëm një paketim hipper për ActiveSync. Plagë |
![]() |
|
||||
| Diskutim | Autor | Forum | Komente | Last post |
| WMDC dhe sync Vista nëpërmjet Bluetooth me 636n Asus WM6 | Jefferson | ASUS | 5 | 28 dhjetor 2008 15:32 |
| Windows Vista sync Kalendari | Ferryll | Sync Windows Mobile | 2 | Jan 10, 2008 10:48 |
| Sinkronizimin e MDA nën vista | jankoi | Sync Windows Mobile | 16 | 26 dhjetor 2007 06:14 |
| [USB Sinkronizimi problemit] [Vista] [WMDC] | elwindokter | Sync Windows Mobile | 5 | 31 Maj 2007 10:35 |
| Vista WMDC dhe iPAQ 6915 | audiocom | HP | 9 | 8 shkurt 2007 10:12 |
| Etiketa |
| activesync, program, Bluetooth, Pamje, i përkryer, probleme, sinkronizoj, lidhje, vështrim në të ardhmen, Windows Mobile, WMDC |
Ka 1 përdorues aktiv duke shfletuar këtë diskutim (0 anëtarë dhe 1 vizitore) |
|
| Thread Tools | |
| Riprodhim | |
|
|
|