Ky është një diskutim rreth TomTom 5 më Yakumo Delta 300 në TomTom Navigator për PDA forum, pjesë e kategori navigacion Mobile Windows, Garmin ofron në faqen e saj se Tomtom 5 nuk është i përshtatshëm për 300 Delta Mio Yakumo (is ...
Ads by Google (zhduken pas Regjistrimi)![]() |
|
|
Link Prapa | Thread Tools | Shikimi |
|
Fillimisht postuar nga Dylan18
oops .. i hidhëruar
pastaj partia nuk është për mua. Kjo do të ndryshojë? Aparate se ajo do të mbështeten? |
|
Fillimisht postuar nga boy1975
Tomtom ofron në faqen e saj se Tomtom 5 nuk është i përshtatshëm për Delta Yakumo 300
Mio (PDA ende njëjtë?) Do të mbështetet.A ka dikush ndonjë përvojë me apo këshilla se si ta instaloni Tomtom 5 akoma? Delta 300 do të bënte shumë mirë të jetë e përshtatshme për të ndërtuar nga antenë GPS. |
|
Fillimisht postuar nga Michel_6
Vendimi im këtu është se tomtom5 do të punojë në mënyrë të barabartë edhe në delta Yakumo 300gps si Mio Mitac 168, vetëm TomTom nuk zyrtarisht mbështetjen e tyre për produkt PDA humbur për shkak të rezultateve të testit.
Në çdo rast, unë urdhëroi upgrade. Mishel |
|
Fillimisht postuar nga remcomo
Unë jam një x Yakumo PDA Delta blerë atë me një integruar SiRF Star Marresit III GPS (kanali 20). Unë e kam provuar TT3 dhe TT5, së pari ju merrni mesazhin "nuk ka pajisje GPS" nën Enver asnjë sinjal i dobishëm GPS. Kjo zakonisht merr 3 deri 10 minuta ose më shumë. Gjithashtu vjen ndërsa Vozitja rrugën sinjal dhe t është mbyllur. Kjo do të jetë një problem i Windows Mobile Edition 2003 dyti, sepse të gjithë software të instaloni një konflikt ka. Kush mund të ndihmojë mua në mënyrë që TT funksionon si duhet apo nuk është një shofer të mirë për t chipset III yll SiRF??
|
![]() |
|
||||
| Discussion | Autor | Forum | Komente | Last Post |
| Yakumo Yakumo Alpha Delta apo? | ipaqman | Telefoni celular të tjera | 8 | 10 qershor 2007 04:53 |
| TomTom në delta Yakumo x nuk | remcomo | TomTom Navigator për PDA | 24 | 21 gusht 2005 17:16 |
| Yakumo Delta 300 GPS (ose 168 milionė) me Wi-Fi | Harley Fatboy | WiFi | 11 | 16 tetor 2004 00:01 |
| Yakumo Delta 300 GPS. | Rumocool | Telefoni celular të tjera | 13 | 12 gusht 2004 12:45 |
| Delta Yakumo 300 / 168 Mio | dedj | Telefoni celular të tjera | 2 | 28 korrik 2004 22:32 |
| Etiketa |
| Përvoja, kamera shpejtësisë, Garanci, GPS, MyPal, i ri, PDA, perfect, telashi, Software, TomTom, Connection, Website, Windows Mobile |
Nuk janë aktivë aktualisht 1 përdorues duke shfletuar këtë diskutim (0 anëtarë dhe 1 vizitore) |
|
| Thread Tools | |
| Shikimi | |
|
|