TomTom 5 më Yakumo Delta 300

Ky është një diskutim rreth TomTom 5 më Yakumo Delta 300TomTom Navigator për PDA forum, pjesë e kategori navigacion Mobile Windows, Garmin ofron në faqen e saj se Tomtom 5 nuk është i përshtatshëm për 300 Delta Mio Yakumo (is ...

Ads by Google (zhduken pas Regjistrimi)
Reageren

Link Prapa Thread Tools Shikimi
boy1975 is op de goede weg
Postime: 1
Vetëm filluar
14 qershor 2005
Tomtom ofron në faqen e saj se Tomtom 5 nuk është i përshtatshëm për Delta Yakumo 300 Mio (PDA ende njëjtë?) Do të mbështetet.

A ka dikush ndonjë përvojë me apo këshilla se si ta instaloni Tomtom 5 akoma?

Delta 300 do të bënte shumë mirë të jetë e përshtatshme për të ndërtuar nga antenë GPS.
Met citaat reageren
Dylan18 is op de goede weg
Postime: 283
Shkruan lekker mee
14 qershor 2005
Ka dikush testuar tashmë nëse software po kandidon edhe tani?
Unë do të blej TT5 por unë mendoj se nuk ka shumë me këtë PDA.
Met citaat reageren
postbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
Postime: 4.579
Komuniteti Kontakto
14 qershor 2005
Kjo është në vend TomTom:

Pajisjet e mëposhtme janë aktualisht jo të përshtatshme Navigator 5 për:

* Fujtsu, Sony Ericsson (të gjitha modelet)
* Toshiba. (të gjitha modelet
Siemens SX 56
Acer N10
Ushqimi P700
Mitac Mio 558
Packard Bell Gear Pocket 3.025
ViewSonic V37
Yakumo DELTA 300 , DELTA 400
ASUS MyPal (këto modele nuk kanë kartë aftësive SD)
Met citaat reageren
Dylan18 is op de goede weg
Postime: 283
Shkruan lekker mee
14 qershor 2005
oops .. i hidhëruar
pastaj partia nuk është për mua.

Kjo do të ndryshojë? Aparate se ajo do të mbështeten?
Met citaat reageren
postbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
Postime: 4.579
Komuniteti Kontakto
14 qershor 2005
Quote:
Fillimisht postuar nga Dylan18
oops .. i hidhëruar
pastaj partia nuk është për mua.

Kjo do të ndryshojë? Aparate se ajo do të mbështeten?

kërko ff forum, se dikush në mënyrë të dobishme se ajo ka qenë duke punuar
Met citaat reageren
Bas_je is op de goede weg
Postime: 7
Vetëm filluar
14 qershor 2005
Na vjen keq - asgjë nuk gjetën. Provoni përsëri duke përdorur terma të tjerë.
Met citaat reageren
JackTheRipper is op de goede weg
Postime: 24
Vetëm filluar
14 qershor 2005
Quote:
Fillimisht postuar nga boy1975
Tomtom ofron në faqen e saj se Tomtom 5 nuk është i përshtatshëm për Delta Yakumo 300 Mio (PDA ende njëjtë?) Do të mbështetet.

A ka dikush ndonjë përvojë me apo këshilla se si ta instaloni Tomtom 5 akoma?

Delta 300 do të bënte shumë mirë të jetë e përshtatshme për të ndërtuar nga antenë GPS.
TomTom 5 punon në deltën Yakumo 300 GPS
Ju keni dy versione en: Delta 300 dhe 300 Delta GPS.
Met citaat reageren
mikev is op de goede weg
Postime: 10
Vetëm filluar
14 qershor 2005
saktësisht, just works ......
Met citaat reageren
Anëtar që nga: dhjetor 25, 2004
Chicco is op de goede weg
Postime: 56
A është edhe në mënyrë
14 qershor 2005
I totally agree, kam TT5 tani rreth 3 ditë më Yakumo tim Delta 300 GPS dhe punon pa probleme.
Met citaat reageren
Michel_6 is op de goede weg
Postime: 1
Vetëm filluar
23 qershor 2005
Unë vetë tomtom3 më Yakumo delta tim 300GPS dhe lexoni me habi lista pajtueshmërinë e TomTom, i cili thotë se delta Yakumo 300 do të jetë i papërshtatshëm për tomtom5.
Kam TomTom menjëherë u duk për të vënë zjarrin dhe këtu është rezultat përfundimtar:

Nderuar Sir,

Ne aktualisht nuk kanë të dhëna për këtë provë se një operacion PocketPC përsosur e një softuer të ri mund të garantojmë. Për këtë arsye, PocketPC nuk është relevant për listën compatibility. Ky është informacioni që ne kemi të Mio MiTAC 168 dhe për këtë arsye kjo është si të përshtatshme në listë.

Është e mundur që një softuer të ri, por do të punojë për PocketPC tuaj, këtu, ne nuk mund të garantojë atë. Për këtë arsye ai nuk është i përshtatshëm në listë. Ne rekomandojmë vend për të monitoruar. Kur mbështetje për PocketPC juaj do të ofrohet në listën compatibility.

Të fala,

TomTom Customer Support Team

Vendimi im këtu është se tomtom5 do të punojë në mënyrë të barabartë edhe në delta Yakumo 300gps si Mio Mitac 168, vetëm TomTom nuk zyrtarisht mbështetjen e tyre për produkt PDA humbur për shkak të rezultateve të testit.

Në çdo rast, unë urdhëroi upgrade.

Mishel
Met citaat reageren
Archie is op de goede weg
Postime: 37
Vetëm filluar
12 korrik 2005
Dikush me një përvojë mbi një Yakumo TT5 GPS PDA deltaX.

Në këtë pajisje mund të gjej asgjë në forum.

http://www.yakumo.com/produkte/index.php?pid=1&ag=PDAs

Archie
Met citaat reageren
WillemGerrit is op de goede weg
Postime: 795
Shkruan lekker mee
12 korrik 2005
Quote:
Fillimisht postuar nga Michel_6
Vendimi im këtu është se tomtom5 do të punojë në mënyrë të barabartë edhe në delta Yakumo 300gps si Mio Mitac 168, vetëm TomTom nuk zyrtarisht mbështetjen e tyre për produkt PDA humbur për shkak të rezultateve të testit.

Në çdo rast, unë urdhëroi upgrade.

Mishel
Por mos harrojmë se një numër i madh prej 168 milionė përdoruesit janë probleme shumë shumë me TT5. Kjo pavarësisht nga 168 milionë në listën compatibility. Probabiliteti është shumë i lartë se ju do të merrni këto probleme.
Met citaat reageren
avr is op de goede weg
Postime: 31
avravr is offline
Vetëm filluar
12 korrik 2005
Për mua nuk ka problem me TT5 në Yakumo 300 GPS çdo gjë punon deri më tani nuk ka probleme
Met citaat reageren
remcomo is op de goede weg
Postime: 9
Vetëm filluar
25 korrik 2005
Unë jam një x Yakumo PDA Delta blerë atë me një integruar SiRF Star Marresit III GPS (kanali 20). Unë e kam provuar TT3 dhe TT5, së pari ju merrni mesazhin "nuk ka pajisje GPS" nën Enver asnjë sinjal i dobishëm GPS. Kjo zakonisht merr 3 deri 10 minuta ose më shumë. Gjithashtu vjen ndërsa Vozitja rrugën sinjal dhe t është mbyllur. Kjo do të jetë një problem i Windows Mobile Edition 2003 dyti, sepse të gjithë software të instaloni një konflikt ka. Kush mund të ndihmojë mua në mënyrë që TT funksionon si duhet apo nuk është një shofer të mirë për t chipset III yll SiRF??
Met citaat reageren
noob2004 is op de goede weg
Postime: 83
A është edhe në mënyrë
25 korrik 2005
Quote:
Fillimisht postuar nga remcomo
Unë jam një x Yakumo PDA Delta blerë atë me një integruar SiRF Star Marresit III GPS (kanali 20). Unë e kam provuar TT3 dhe TT5, së pari ju merrni mesazhin "nuk ka pajisje GPS" nën Enver asnjë sinjal i dobishëm GPS. Kjo zakonisht merr 3 deri 10 minuta ose më shumë. Gjithashtu vjen ndërsa Vozitja rrugën sinjal dhe t është mbyllur. Kjo do të jetë një problem i Windows Mobile Edition 2003 dyti, sepse të gjithë software të instaloni një konflikt ka. Kush mund të ndihmojë mua në mënyrë që TT funksionon si duhet apo nuk është një shofer të mirë për t chipset III yll SiRF??
Na vjen keq për të dëgjuar, SiRF Star III është padyshim një përmirësim në letër vetëm në qoftë se ajo nuk është (duhet) është e mbështetur me shoferët kanë një problem.
Aktualisht, TT5 shoferit GPS seriozisht të pamjaftueshme.
Try it me versionin e qëndrueshme 3,07, është mirë?
HP iPAQ 2210 - Rikaline GPS-6010 - Brodit ProClip Mbajtëse - TomTom Navigator 5,21
Met citaat reageren
Reageren

Diskutime të ngjashme

Discussion Autor Forum Komente Last Post
Yakumo Yakumo Alpha Delta apo? ipaqman Telefoni celular të tjera 8 10 qershor 2007 04:53
TomTom në delta Yakumo x nuk remcomo TomTom Navigator për PDA 24 21 gusht 2005 17:16
Yakumo Delta 300 GPS (ose 168 milionė) me Wi-Fi Harley Fatboy WiFi 11 16 tetor 2004 00:01
Yakumo Delta 300 GPS. Rumocool Telefoni celular të tjera 13 12 gusht 2004 12:45
Delta Yakumo 300 / 168 Mio dedj Telefoni celular të tjera 2 28 korrik 2004 22:32

Etiketa
Përvoja, kamera shpejtësisë, Garanci, GPS, MyPal, i ri, PDA, perfect, telashi, Software, TomTom, Connection, Website, Windows Mobile

Nuk janë aktivë aktualisht 1 përdorues duke shfletuar këtë diskutim (0 anëtarë dhe 1 vizitore)

Thread Tools
Shikimi

Rregullat për mesazhet
Yt nuk duhet Start diskutim të ri
Yt nuk duhet përgjigjen mesazheve
Yt nuk duhet Dërgimi attachments
Yt nuk duhet Edit your posts

vB Kodi është Te
Smileys janë Te
[IMG]Kodi i Te
Kodi HTML është Te
Trackbacks janë Te