Problem me instalimin taksi fotografi

Ky është një diskutim në Problem me instalimin taksi fotografiAplikime Windows Mobile forum, onderdeel van de Windows Mobile categorie; legend >Modbreak legend >Nuk është qëllimi i këtij bordi me postë apo telefon se zgjidhjet janë dhënë. Të ...

Reklama nga Google (Zhduken pas regjistrim)
Reageren

LinkBack Thread Tools Riprodhim
Anëtar që nga: Mar 22, 2004
Patrick is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersPatrick is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersPatrick is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersPatrick is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersPatrick is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersPatrick is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersPatrick is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersPatrick is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersPatrick is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersPatrick is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersPatrick is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
Postime: 3373
Moderator
Jan 2, 2009
<Legjendë>ModbreakLegjendë>Nuk është qëllimi i këtij bordi me postë apo telefon se zgjidhjet janë dhënë. Kjo i jep një personi tjetër ndaj këtij problemi ka asgjë që të bëjë.
Met citaat reageren

Anëtar që nga: 16 Maj 2004
tankliner is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekerstankliner is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekerstankliner is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekerstankliner is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekerstankliner is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekerstankliner is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekers
Postime: 3344
Mësues feje
Jan 2, 2009
Quote:
Fillimisht postuar nga postbus31 Bekijk bericht

Wisdom Scheemder se ka monopolin.
Ky parim weezn wieshaid motn.
Mor se furi keq informon.
Scheemde, dashuri ju kështu? Nga qepje e shtëpisë sime.
Dou të Wijngaard groetn Henk.
Bie jeton në fshatra
Met citaat reageren
Anëtar që nga: Jan 2, 2009
GuevaraNL is op de goede weg
Postime: 14
Anëtar i ri
Jan 2, 2009
Quote:
Fillimisht postuar nga tankliner Bekijk bericht
Dërgo atë si një mail.
Mail opsion është i hapur.
papritmas unë shoh se ju jetoni afër.
Vendos këtu numrin tuaj në të, dhe i praktik ju.
Pastaj kam vënë në telefon që zjarri Tweel eev'n oot.
Kjo ecje është smoother.
Tani është dëgjuar ;-)
Met citaat reageren
Anëtar i ri
Jan 2, 2009
Quote:
Fillimisht postuar nga Bulls-eye1 Bekijk bericht
<Legjendë>ModbreakLegjendë>Nuk është qëllimi i këtij bordi me postë apo telefon se zgjidhjet janë dhënë. Kjo i jep një personi tjetër ndaj këtij problemi ka asgjë që të bëjë.
Na falni, pa shumë vonë. Por, gjithsesi unë do të shpallë zgjidhjen këtu, sepse unë mendoj unë nuk është vetëm me këtë problem jam i bezdisshëm.

Pra, janë të gjitha ende të mirëpritur për të kontribuar zgjidhje të dëgjuar!
Met citaat reageren
Anëtar që nga: 28 Jan 2005
postbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
Postime: 4496
Komuniteti Kontakt
Jan 2, 2009
Një cabfile ju duken në pemë, zgjidhni, atëherë kopjoni dhe ngjisni.

Tani ju mund të bëjnë dy gjëra, të hapur ekranin Active Sync, pastaj zgjidhni butonin shfletuesit, ose në pemë normale, lëvizni poshtë për të gjetur telefonin tuaj shërbim.

Paste taksi në dosje. Hap shfletuesin në pajisjen tuaj, gjeni taksi në, klikoni në mënyrë që ajo fillon të instaluar.

Thats it, të paktën, për mua, pasi që unë jam duke punuar me WM
Met citaat reageren
Anëtar që nga: 16 Maj 2004
tankliner is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekerstankliner is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekerstankliner is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekerstankliner is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekerstankliner is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekerstankliner is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekers
Postime: 3344
Mësues feje
Jan 2, 2009
Quote:
Fillimisht postuar nga postbus31 Bekijk bericht
Një cabfile ju duken në pemë, zgjidhni, atëherë kopjoni dhe ngjisni.
Tani ju mund të bëjnë dy gjëra, të hapur ekranin Active Sync, pastaj zgjidhni butonin shfletuesit, ose në pemë normale, lëvizni poshtë për të gjetur telefonin tuaj shërbim.
Paste taksi në dosje. Hap shfletuesin në pajisjen tuaj, gjeni taksi në, klikoni në mënyrë që ajo fillon të instaluar.
Thats it, të paktën, për mua, pasi që unë jam duke punuar me WM
shpjegimi im nuk funksionon, shpjegimi juaj nuk ka (i kishte treguar tashmë, por me fjalë të ndryshme), nuk ka asgjë për të punuar.
Ajo është aq e çuditshme, që unë kam, pasi kam pasur kontakt me telefonsich, që unë të njëjtën progje në pajisjen time, MyPal ASUS Një 632N me WM5 si cabfile, në rrugën time ka vetëm që të ketë vënë SDcard.
E instalon thjesht.
Nismëtari i Temës mund të them amen.
Ai e merr atë me asnjë mundësi.
Shkak? Nuk janë të kontrolluar.
I love moment WM6, e cila prbobleem dorëzuar.
Programaa thotë se nuk është vërtetuar, atëhere ajo është e thyer
Për të vazhduar.

Në çdo rast, faleminderit per shpjegimin tuaj, për fat të keq, nuk ka.

Përshëndetje nga Hoeve Woeste.
Met citaat reageren
Anëtar që nga: Mar 25, 2003
marco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
Postime: 3366
Anëtar for Life
Jan 2, 2009
Quote:
Fillimisht postuar nga GuevaraNL Bekijk bericht
Unë tani jam më shumë se 12 orë duke bërë dhe unë shpresoj se në fund dikush më shumë për mua si në mënyrë të qartë dhe mund të shpjegojë se si të bëj atë që duhet të ketë.

Faleminderit!
Si të app zhbllokuar HTC tuaj Windows Mobile - Ndihmë Simple

Këtu ju mund të gjeni çdo gjë tjetër për ju për të përcaktuar politikat. Pastaj ju mund ta instaloni.
Touch HD, Treo 750v, i-mate SP5,Leadtek 95XX/SPV C600.
Met citaat reageren
Anëtar i ri
Jan 3, 2009
Quote:
Fillimisht postuar nga marco899 Bekijk bericht
Si të app zhbllokuar HTC tuaj Windows Mobile - Simplehelp

Këtu ju mund të gjeni ndonjë gjë tjetër për krijimin e politikave tuaj. Pastaj ju mund ta instaloni.
Si ju lexoni këtë shkoni në një pajisje të veçantë dhe nuk Touch HD! Gjithashtu marrin atë me shkrim se është sigurisht nuk do të funksionojë në të gjitha pajisjet (shih përgjigjen e ka) dhe kështu që unë gjej është shumë i rëndë me diçka për të mashtroj ku rezultati nuk është i sigurtë se në rastin më të keq të gjithë gjë bukur në njëqind ka.

Çfarë të bëj unë pyes veten tani është nëse diçka të bëjë me faktin se unë kombinim me një pajisje të abonimVodafone I kam (blerë në 2Call) Mund të jetë se ai është i bllokuar? Ju mund të jetë i hapur përsëri, por nëpërmjet softuerit që merr pesetas e nevojshme dhe versionin HD, unë nuk mund të gjeni.

Unë ende të gjeni funny. Duhet të ketë më shumë njerëz të cilët gjithashtu kanë zgjedhur për Touch HD një ICM abonim dhe gjithashtu Gyrator andfere software 3rdParty ose kanë running?

Unë e humbnin shpresën ende dhe ende një zgjidhje të punës ...
Met citaat reageren
Anëtar që nga: Mar 25, 2003
marco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
Postime: 3366
Anëtar for Life
Jan 3, 2009
Provo është vetëm, gyrator kandidon për kontakt tim HD dhe kjo është vetëm një mjedis universale regjistrit. Ju gjithashtu mund të kërkoni ceregeditor, ku ju keni mundësinë për të zhbllokuar automatikisht (përdorim mua).
Për të qenë të sigurt, gjithmonë një kopje rezervë.
Touch HD, Treo 750v, i-mate SP5,Leadtek 95XX/SPV C600.
Met citaat reageren
Anëtar i ri
Jan 3, 2009
Quote:
Fillimisht postuar nga marco899 Bekijk bericht
Provo tani, por vetëm, gyrator HD kandidon për kontakt time dhe kjo është vetëm një mjedis universale regjistrit. Ju gjithashtu mund të kërkoni ceregeditor, ku ju keni mundësinë për të zhbllokuar automatikisht (përdorim mua).
Për të qenë të sigurt, gjithmonë të bëni një backup.
Hi Marco

CERegEditor se duket interesante. Ju do të thotë ndonjëherë pas opsion?

Sistemi opperating apo blloqe PDA Çdo shkruan për të regjistrit. Për të çaktivizuar blocade, ju lutemi përdorni mjet ngulitur shkruar CeRegEditor, Tools-> Hape regjistrit.

Dhe Unë kam nevojë për asgjë më shumë për të ndryshuar HD Touch tim dhe kjo pastaj do të ketë për të punuar?
Met citaat reageren
Anëtar i ri
Jan 3, 2009
Quote:
Fillimisht postuar nga GuevaraNL Bekijk bericht
Hi Marco

CERegEditor se duket interesante. Ju do të thotë ndonjëherë pas opsion?

Sistemi opperating apo blloqe PDA Çdo shkruan për të regjistrit. Për të çaktivizuar blocade, ju lutemi përdorni mjet ngulitur shkruar CeRegEditor, Tools-> Hape regjistrit.

Dhe Unë kam nevojë për asgjë më shumë për të ndryshuar HD Touch tim dhe kjo atëherë do të jetë duke punuar?

E pra, më në fund ka arritur! CeRegEditor kishte tentuar të parë si më sipër, por që nuk ishte. Papritmas pashë dritën dhe menduan se ndonjëherë mund të jetë në Staller Cabin! Atë natë kam vendosur të uninstall dhe instaloni përsëri. Çfarë ka qenë tjetër? Kabinë Staller që përdorin fotografi taksi për të instaluar, por kam menduar gjithmonë se kur të klikoni mbi një skedar taksi se programi i instalimit automatikisht do të marrë përsipër. NUK kështu!

Ju duhet të klikoni parë kabinë Staller dhe nga atje ju mund të zgjidhni të cilën ju dëshironi të instaloni CAB dhe në të cilën ju doni directory. Jeeminee, dhe unë tani më shumë se 24 orë unë Sht dhe deri tani ju jeni duke bërë për të mbajtur ..

Ju faleminderit të gjithëve për të menduarit dhe të kërkojnë zgjidhje. Tani unë në fund të gëzojnë të gjitha faqet e bukur në këtë njësi ofron mua!
Met citaat reageren
Reageren

diskutime të ngjashme

Diskutim Autor Forum Komente Last post
CAB.files install! jspr Aplikime Windows Mobile 18 18 prill 2009 09:33
fotografi taksi parahawk4000 HTC 1 5 prill, 2008 10:56
CAB files hoogerhuis Aplikime Windows Mobile 9 9 gusht, 2007 10:02
fotografi taksi chevy-fan HTC 2 31 tetor 2004 11:35
Instalo CAB files direkt nga PC në PDA speedme Aplikime Windows Mobile 1 7 shkurt 2003 21:55

Etiketa
activesync, Asus, taksi, Kuadër kompakt 3,5, diamant, shkarko, google, HTC, HTC Touch HD, postë, Gabim, celular, MyPal, i ri, Pamje, PDA, regjistrit të, ekran, smartphone, program, telefon, aparat, Vodafone, website, Windows Mobile

Ka 1 përdorues aktiv duke shfletuar këtë diskutim (0 anëtarë dhe 1 vizitore)

Thread Tools
Riprodhim

Posting Rregullat
Ju nuk mund të tema të reja
Ju nuk duhet të përgjigjen mesazhe
Ju nuk mund të Dërgimi i bashkangjitur
Ju nuk duhet të Edit postimet tuaja

BB code është Te
Figurina e tij Te
[IMG]Kodi i Te
HTML Kodi Te
Trackbacks janë Te