Ky është një diskutim në Problem me instalimin taksi fotografi në Aplikime Windows Mobile forum, onderdeel van de Windows Mobile categorie; legend >Modbreak legend >Nuk është qëllimi i këtij bordi me postë apo telefon se zgjidhjet janë dhënë. Të ...
Reklama nga Google (Zhduken pas regjistrim)![]() |
|
|
LinkBack | Thread Tools | Riprodhim |
|
Një cabfile ju duken në pemë, zgjidhni, atëherë kopjoni dhe ngjisni.
Tani ju mund të bëjnë dy gjëra, të hapur ekranin Active Sync, pastaj zgjidhni butonin shfletuesit, ose në pemë normale, lëvizni poshtë për të gjetur telefonin tuaj shërbim. Paste taksi në dosje. Hap shfletuesin në pajisjen tuaj, gjeni taksi në, klikoni në mënyrë që ajo fillon të instaluar. Thats it, të paktën, për mua, pasi që unë jam duke punuar me WM ![]() |
|
Unë tani jam më shumë se 12 orë duke bërë dhe unë shpresoj se në fund dikush më shumë për mua si në mënyrë të qartë dhe mund të shpjegojë se si të bëj atë që duhet të ketë.
Faleminderit! |
|
Si të app zhbllokuar HTC tuaj Windows Mobile - Simplehelp
Këtu ju mund të gjeni ndonjë gjë tjetër për krijimin e politikave tuaj. Pastaj ju mund ta instaloni. |
|
Provo tani, por vetëm, gyrator HD kandidon për kontakt time dhe kjo është vetëm një mjedis universale regjistrit. Ju gjithashtu mund të kërkoni ceregeditor, ku ju keni mundësinë për të zhbllokuar automatikisht (përdorim mua).
Për të qenë të sigurt, gjithmonë të bëni një backup. |
|
Hi Marco
CERegEditor se duket interesante. Ju do të thotë ndonjëherë pas opsion? Sistemi opperating apo blloqe PDA Çdo shkruan për të regjistrit. Për të çaktivizuar blocade, ju lutemi përdorni mjet ngulitur shkruar CeRegEditor, Tools-> Hape regjistrit. Dhe Unë kam nevojë për asgjë më shumë për të ndryshuar HD Touch tim dhe kjo atëherë do të jetë duke punuar? |

![]() |
|
||||
| Diskutim | Autor | Forum | Komente | Last post |
| CAB.files install! | jspr | Aplikime Windows Mobile | 18 | 18 prill 2009 09:33 |
| fotografi taksi | parahawk4000 | HTC | 1 | 5 prill, 2008 10:56 |
| CAB files | hoogerhuis | Aplikime Windows Mobile | 9 | 9 gusht, 2007 10:02 |
| fotografi taksi | chevy-fan | HTC | 2 | 31 tetor 2004 11:35 |
| Instalo CAB files direkt nga PC në PDA | speedme | Aplikime Windows Mobile | 1 | 7 shkurt 2003 21:55 |
| Etiketa |
| activesync, Asus, taksi, Kuadër kompakt 3,5, diamant, shkarko, google, HTC, HTC Touch HD, postë, Gabim, celular, MyPal, i ri, Pamje, PDA, regjistrit të, ekran, smartphone, program, telefon, aparat, Vodafone, website, Windows Mobile |
Ka 1 përdorues aktiv duke shfletuar këtë diskutim (0 anëtarë dhe 1 vizitore) |
|
| Thread Tools | |
| Riprodhim | |
|
|
|