Ky është një diskutim rreth Problem me instalimin fotografi taksi në Windows applications Mobile forum, pjesë e kategori Mobile Windows; Modbreak Nuk është qëllimi i këtij forumi që zgjidhjet e dhënë me postë apo telefon. Në këtë mënyrë ...
Ads by Google (zhduken pas Regjistrimi)![]() |
|
|
Link Prapa | Thread Tools | Shikimi |
|
Një cabfile shikoni ju shikoni pemë, zgjidhni, pastaj kopje.
Tani ju mund të bëni dy gjëra, të hapur ActiveSync dritare, dhe kliko butonin druri, apo në pemë normale, lëviz nëpër derisa ju të gjeni aparat celular. Paste taksi në dosje. Open eksplorues në pajisjen tuaj, gjeni taksi në, click it deri sa fillon të instaluar. Thats it, të paktën, për mua, sepse unë jam i zënë me WM ![]() |
|
Unë tani jam më shumë se 12 orë bërë dhe unë shpresoj se në fund dikush më shumë për mua si të qartë dhe të qartë të shpjegojë se si unë mund të bëjë atë që duhet të kenë.
Faleminderit! |
|
Si për të zhbllokuar app HTC tuaj Windows Mobile - Help Simple
Këtu ju mund të gjeni ndonjë gjë tjetër për të përcaktuar politikat tuaj. Pastaj ju mund ta instaloni. |
|
Try it's just, gyrator kandidon për HD time kontakt dhe kjo është vetëm një përcaktimit të gjendjes civile universale. Ju gjithashtu mund të kërkoni për ceregeditor, ku keni mundësi të hap automatikisht atë (duke përdorur mi).
Për të qenë të sigurt, gjithmonë bëni një backup. |
|
Hi Marco
CERegEditor Kjo duket interesante. Ju do të thotë ndonjëherë pas option? Sistemi opperating ose pajisje, të bllokojë çdo shkruan për të regjistrit. Për blocade disable, ju lutem përdorni mjet të ngulitura në CeRegEditor, Mjetet-> Regjistrit Hape. Dhe unë duhet asgjë më shumë për të ndryshuar HD Touch tim dhe më pas do të duhet të punojnë? |

![]() |
|
||||
| Discussion | Autor | Forum | Komente | Last Post |
| CAB.files install! | jspr | Windows applications Mobile | 18 | 18 prill 2009 22:33 |
| fotografi taksi | parahawk4000 | HTC | 1 | 5 prill 2008 11:56 |
| Files CAB | hoogerhuis | Windows applications Mobile | 9 | 9 gusht 2007 23:02 |
| fotografi taksi | chevy-fan | HTC | 2 | 31 tetor 2004 12:35 |
| Install CAB files direkt nga PC në PDA | speedme | Windows applications Mobile | 1 | 7 shkurt 2003 22:55 |
| Etiketa |
| activesync, asus, taksi, kuadrin kompakt 3,5, diamanti, shkarkimi, google, HTC, HTC touch HD, Mail, Failed, Mobile, MyPal, i ri, outlook, PDA, regjistri, ekrani, smartphone, Software, telefon, njësi, vodafone, Website, Windows Mobile |
Nuk janë aktivë aktualisht 1 përdorues duke shfletuar këtë diskutim (0 anëtarë dhe 1 vizitore) |
|
| Thread Tools | |
| Shikimi | |
|
|