Problem me instalimin fotografi taksi

Ky është një diskutim rreth Problem me instalimin fotografi taksiWindows applications Mobile forum, pjesë e kategori Mobile Windows; Modbreak Nuk është qëllimi i këtij forumi që zgjidhjet e dhënë me postë apo telefon. Në këtë mënyrë ...

Ads by Google (zhduken pas Regjistrimi)
Reageren

Link Prapa Thread Tools Shikimi
Bulls-eye1 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersBulls-eye1 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersBulls-eye1 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersBulls-eye1 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersBulls-eye1 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersBulls-eye1 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersBulls-eye1 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersBulls-eye1 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersBulls-eye1 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersBulls-eye1 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersBulls-eye1 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
Postime: 3.202
Moderator
2 janar 2009
ModbreakNuk është qëllimi i këtij forumi që zgjidhjet e dhënë me postë apo telefon. Kjo mënyrë gjithashtu është një tjetër problem ngrihet nga asgjë me këtë.
Met citaat reageren
tankliner is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekerstankliner is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekerstankliner is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekerstankliner is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekerstankliner is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekerstankliner is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekers
Postime: 3.375
Feje
2 janar 2009
Quote:
Fillimisht postuar nga postbus31 Bekijk bericht

Scheemder se me qira është në urtë.
Ky wieshaid parim motn weezn.
Binst mor keq se informon.
Scheemde, love you so? E qepje shtëpisë sime.
Dou të Wijngaard groetn Henk.
Bie jeton në fshatra
Navigon, thjesht më të mira.
Met citaat reageren
GuevaraNL is op de goede weg
Postime: 14
Qumeshtor
2 janar 2009
Quote:
Fillimisht postuar nga tankliner Bekijk bericht
Dërgo një email atë këtu.
Mail opsion është i hapur.
Unë papritur shoh se ju jetoni afër.
Vendos këtu numrin tuaj në të, dhe i praktik ju.
Pastaj i vënë telefon se zjarri Tweel eev'n oet.
Se ajo ecje smoother.
Është bërë dëgjoj ;-)
Met citaat reageren
Qumeshtor
2 janar 2009
Quote:
Fillimisht postuar nga Bulls-eye1 Bekijk bericht
ModbreakNuk është qëllimi i këtij forumi që zgjidhjet e dhënë me postë apo telefon. Kjo mënyrë gjithashtu është një tjetër problem ngrihet nga asgjë me këtë.
Na falni, pa atë shumë vonë. Por gjithsesi unë do të shpallë zgjidhje këtu, sepse kam marrë unë nuk jam vetëm me këtë problem jam i bezdisshëm.

Pra, janë të gjitha ende të mirëpritur për të kontribuar zgjidhje të dëgjojë!
Met citaat reageren
postbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
Postime: 4.579
Komuniteti Kontakto
2 janar 2009
Një cabfile shikoni ju shikoni pemë, zgjidhni, pastaj kopje.

Tani ti mund të bëjë dy gjëra, të hapur ActiveSync dritare, dhe kliko butonin druri, apo në pemë normale, lëviz nëpër derisa ju të gjeni aparat celular.

Paste taksi në dosje. Open eksplorues në pajisjen tuaj, gjeni taksi në, click it deri sa fillon të instaluar.

Thats it, të paktën, për mua, sepse unë jam i zënë me WM
Met citaat reageren
tankliner is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekerstankliner is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekerstankliner is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekerstankliner is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekerstankliner is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekerstankliner is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekers
Postime: 3.375
Feje
2 janar 2009
Quote:
Fillimisht postuar nga postbus31 Bekijk bericht
Një cabfile shikoni ju shikoni pemë, zgjidhni, pastaj kopje.
Tani ju mund të bëni dy gjëra, të hapur ActiveSync dritare, dhe kliko butonin druri, apo në pemë normale, lëviz nëpër derisa ju të gjeni aparat celular.
Paste taksi në dosje. Open eksplorues në pajisjen tuaj, gjeni taksi në, click it deri sa fillon të instaluar.
Thats it, të paktën, për mua, sepse unë jam i zënë me WM
Shpjegimi im nuk ka, shpjegimi juaj nuk punës (unë tashmë tregohet, por me fjalë të ndryshme), nuk ka asgjë për të punuar.
Kjo është aq e çuditshme, kam, si i kishte kontakt me telefonsich, që unë të njëjtën progje në pajisjen time, MyPal Asus Një 632N me WM5 si SDcard cabfile, në rrugën time vetëm që e kanë vënë.
Dhe instalimi është thjesht.
Starter Thread mund të them amen.
Ai merr atë pa asnjë mundësi.
Shkak? Nuk janë të kontrolluar.
I love momentin më WM6, i cili prbobleem dorëzuar.
Programaa thotë se nuk është vërtetuar, dhe pastaj thyer
Prandaj të vazhdueshme.

Por, ju falënderoj për shpjegim, për fat të keq, jo.

Përshëndetje nga Hoeve Woeste.
Navigon, thjesht më të mira.
Met citaat reageren
marco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
Postime: 3.455
Anëtar for Life
2 janar 2009
Quote:
Fillimisht postuar nga GuevaraNL Bekijk bericht
Unë tani jam më shumë se 12 orë bërë dhe unë shpresoj se në fund dikush më shumë për mua si të qartë dhe të qartë të shpjegojë se si unë mund të bëjë atë që duhet të kenë.

Faleminderit!
Si për të zhbllokuar app HTC tuaj Windows Mobile - Help Simple

Këtu ju mund të gjeni ndonjë gjë tjetër për të përcaktuar politikat tuaj. Pastaj ju mund ta instaloni.
Touch HD, Palm Treo 750v, i-mate SP5,Leadtek 95XX/SPV-C600.
Met citaat reageren
Qumeshtor
3 janar 2009
Quote:
Fillimisht postuar nga marco899 Bekijk bericht
Si për të zhbllokuar app HTC tuaj Windows Mobile - Help Simple

Këtu ju mund të gjeni ndonjë gjë tjetër për të përcaktuar politikat tuaj. Pastaj ju mund ta instaloni.
Siç mund ta keni lexuar, kjo nuk është një terminali të veçantë dhe Touch HD! Gjithashtu merrni me shkrim sigurisht se jo të gjitha pajisjet janë duke punuar (shih përgjigjen e ka) dhe kështu të gjej të ndërlikuar të mashtroj me diçka ku rezultati nuk është i sigurt dhe në rastin më të keq gjërat i mirë në më shumë se njëqind është.

Ajo që unë pyes veten tani është, apo është diçka që të bëjë me faktin se kam aparatin ICM kanë marrë një abonim për Vodafone (blerë në 2Call) Mund të jetë se kjo është e mbyllur? Ju mund të jetë i hapur nëpërmjet programeve, por që përsëri merr pesetas e nevojshme dhe version HD unë nuk mund të gjej.

Unë ende e gjejnë të çuditshme. Nuk duhet të jetë diçka më shumë njerëz do të aplikoni për Touch HD kanë zgjedhur ICM dhe gjithashtu një abonim ose 3rdParty Gyrator andfere kanë software running?

Unë gati e humbnin shpresën ende dhe ende një zgjidhje pune ...
Met citaat reageren
marco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
Postime: 3.455
Anëtar for Life
3 janar 2009
Try it's just, gyrator kandidon për HD time kontakt dhe kjo është vetëm një përcaktimit të gjendjes civile universale. Ju gjithashtu mund të kërkoni për ceregeditor, ku keni mundësi të hap automatikisht atë (duke përdorur mi).
Për të qenë të sigurt, gjithmonë bëni një backup.
Touch HD, Palm Treo 750v, i-mate SP5,Leadtek 95XX/SPV-C600.
Met citaat reageren
Qumeshtor
3 janar 2009
Quote:
Fillimisht postuar nga marco899 Bekijk bericht
Try it's just, gyrator kandidon për HD time kontakt dhe kjo është vetëm një përcaktimit të gjendjes civile universale. Ju gjithashtu mund të kërkoni për ceregeditor, ku keni mundësi të hap automatikisht atë (duke përdorur mi).
Për të qenë të sigurt, gjithmonë bëni një backup.
Hi Marco

CERegEditor Kjo duket interesante. Ju do të thotë ndonjëherë pas option?

Sistemi opperating ose pajisje, të bllokojë çdo shkruan për të regjistrit. Për blocade disable, ju lutem përdorni mjet të ngulitura në CeRegEditor, Mjetet-> Regjistrit Hape.

Dhe unë duhet asgjë më shumë për të ndryshuar HD Touch tim dhe më pas do të duhet të punojnë?
Met citaat reageren
Qumeshtor
3 janar 2009
Quote:
Fillimisht postuar nga GuevaraNL Bekijk bericht
Hi Marco

CERegEditor Kjo duket interesante. Ju do të thotë ndonjëherë pas option?

Sistemi opperating ose pajisje, të bllokojë çdo shkruan për të regjistrit. Për blocade disable, ju lutem përdorni mjet të ngulitura në CeRegEditor, Mjetet-> Regjistrit Hape.

Dhe unë duhet asgjë më shumë për të ndryshuar HD Touch tim dhe më pas do të duhet të punojnë?

E pra, më në fund të menaxhuar atë! Sikur u përpoq të parë CeRegEditor siç përshkruhet më lart, por edhe se ajo nuk ishte. Papritmas pashë të lehta dhe mendoi se ndonjëherë mund të shtriheshin në Staller Cabin! Kjo natë I uninstalled it dhe vendosi që të instaloni përsëri. Çfarë ka tjetër? Kasolle që ju përdorni për fotografi Staller taksi për të instaluar, por gjithmonë kam menduar se duke klikuar në një skedë taksi që programi i instalimit do të marrë përsipër automatikisht. NUK so!

Ju duhet së pari të klikoni kabinë Staller dhe nga atje ju mund të zgjidhni që ju dëshironi të instaloni CAB dhe çfarë Lista doni. Jeeminee, dhe unë tani më shumë se 24 orë unë u ul dhe biseduan për t'ju mbajtur të zënë atje ..

Ju faleminderit të gjithëve për të menduarit dhe kërkimin e zgjidhjeve. Tani unë në fund të gëzojnë të gjitha të mirë është ajo që këtë njësi jep mua!
Met citaat reageren
Reageren

Diskutime të ngjashme

Discussion Autor Forum Komente Last Post
CAB.files install! jspr Windows applications Mobile 18 18 prill 2009 22:33
fotografi taksi parahawk4000 HTC 1 5 prill 2008 11:56
Files CAB hoogerhuis Windows applications Mobile 9 9 gusht 2007 23:02
fotografi taksi chevy-fan HTC 2 31 tetor 2004 12:35
Install CAB files direkt nga PC në PDA speedme Windows applications Mobile 1 7 shkurt 2003 22:55

Etiketa
activesync, asus, taksi, kuadrin kompakt 3,5, diamanti, shkarkimi, google, HTC, HTC touch HD, Mail, Failed, Mobile, MyPal, i ri, outlook, PDA, regjistri, ekrani, smartphone, Software, telefon, njësi, vodafone, Website, Windows Mobile

Nuk janë aktivë aktualisht 1 përdorues duke shfletuar këtë diskutim (0 anëtarë dhe 1 vizitore)

Thread Tools
Shikimi

Rregullat për mesazhet
Yt nuk duhet Start diskutim të ri
Yt nuk duhet përgjigjen mesazheve
Yt nuk duhet Dërgimi attachments
Yt nuk duhet Edit your posts

vB Kodi është Te
Smileys janë Te
[IMG]Kodi i Te
Kodi HTML është Te
Trackbacks janë Te