Quote:
Fillimisht postuar nga Gazpacho
/ Me kujton pafund vs WM. diskutim iPhone. 
|
Shqetësimi im nuk është që rruga për të iPhone. Në kundërt, unë mendoj se është shumë e rëndësishme sot ekran. Unë kam një Touch Pro si një mjet biznesi dhe I really miss paraqitje e rolit tim. Pas disa javësh iPhone isha i lumtur unë mund të dërgoj atë prapa (avantazhin e një programi të kreditimit).
Unë mendoj se e iPhone nuk është me të vërtetë revolucionare. Sinqerisht, asgjë për të drejtuar Jornada HP-së në vitin 2000. A nuk shohin shkëlqyeshëm, por konceptualisht të njëjta. Pastaj unë gjithashtu kanë një urrejtje të tmerrshme ndryshe. Ne mund teknikisht më të mirë.
Nga ana tjetër shoh se në qoftë se asnjë veprim të shpejtë nga Microsoft, dhe HTC LG bërë, kështu që ju uniformitetin e platformës tuaj krejtësisht të humbur. Fun për diversitetin, por Developer knudde (Touch plugins Flow nuk ekzistojnë, dhe se nuk mund të Omnia, dhe nëse ato tashmë ekzistojnë me siguri do të jenë të ndryshme në secilin). Dhe në afat të gjatë se demolishes vlerën e shtuar e një OS për konsumatorit / biznesit.
Microsoft gjithashtu mund të më të mirë në shumë aspekte. Unë shoh në interface Zune do të shihni se kjo punon shkëlqyeshëm me të vërtetë, dhe qetë (dhe është gjithashtu në Xbox Media Center Unë mendoj). Kjo do me të vërtetë veten si duan të shkojnë, me kusht pasqyrë e GUI tanishëm mbetet.
Unë besoj më shumë në vetvete integrimin më të mirë dhe të zbulimit. Unë shoh në makinën mesatare-navigacion, dhe sot ekranet HTC, atëherë ka pak gjëra, si sjellje të tjera funksionale gjatë thirrjeve, lundrimit dhe pushimi. mjete të tilla si
Xobni bëjnë këtë për Outlook dhe një hit shumë i madh. Përpunim mekanik të parë nëse frekuenca Xobni të komunikimit dhe të largoj nga atje se gjërat janë zgjedhur si i zgjuar (p.sh. nga 95% e komunikimit tuaj, por 10 adresat e veçanta te). Kjo është puna juaj GUI zgjuar dhe ruan atë. Nëse ka pasur diçka I dashur ata më shumë kohë për mjedisin tim. Por kjo do të jetë versioni i 2100
Jap