Sms mesazh që nuk u

Ky është një diskutim rreth Sms mesazh që nuk uWindows Mobile forum, pjesë e kategori Operating System, unë kam një problem, nëse zbulohet në një SMS WM5 nuk mund të dërgohet, ka pasur një zë ...

Ads by Google (zhduken pas Regjistrimi)
Reageren

Link Prapa Thread Tools Shikimi
paterke is op de goede weg
Postime: 4
Qumeshtor
22 korrik 2009
Unë kam një problem të zbuluar
Nëse një SMS në WM5 nuk mund të dërgohet, ka pasur një zë për të raportuar atë. Tani me WM6 dëgjoj asgjë më tepër kështu që unë gjithmonë mendoj SMS është dërguar duke lëvizur në të vërtetë në skica.

Dikush një zgjidhje?
Met citaat reageren
fjr1300k is een zeer behulpzaam persoonfjr1300k is een zeer behulpzaam persoonfjr1300k is een zeer behulpzaam persoonfjr1300k is een zeer behulpzaam persoon
Postime: 486
Shkruan lekker mee
22 korrik 2009
Ju zakonisht do të bëjë një popup me mesazhin që mesazhi është dërguar kur ju dërgoni shtyp?
Së paku, në pajisjen time që ishte rast. Personalisht kam gjetur të bezdisshëm dhe unë me aftësi të kufizuara atë.

Ju mund të vërtetë shikoni në dosjen e dërguar artikuj. Nëse mesazhi është i dërguar kështu.

Një alternativë mund të jetë opsion konfirmimin e ofrimit të kaloni.
Ju merrni një mesazh SMS bukur kur u dha në të vërtetë. Pra, nëse marrësi ka pushtet, dhe mesazhi është dorëzuar më vonë, ju merrni mesazhin më vonë. Avantazhi është se ju e dini se mesazhi është marrë.

Është megjithatë varet ofruesin tuaj. T-mobile e mbështet atë në çdo rast, por nuk KPN.
Shket Mer kuuln, 't wa los lop.
Met citaat reageren
chiman is op de goede weg
Postime: 114
A është edhe në mënyrë
22 korrik 2009
Ju ndoshta keni të fikur në PDA tuaj.

Nëpërmjet regjistrit tuaj ju mund te ndryshoni tepërt ().
Këtu është një faqe, me shpjegime:
Enable ose Disable SMS (Text Message) Sent Njoftimi Bubble »Forumi Jeta

Ka edhe disa programe kompjuterike.

Paç fat
MDA Compact I - SPV M700
Met citaat reageren
Reageren

Diskutime të ngjashme

Discussion Autor Forum Komente Last Post
Zip compression jep për tekst mesazhet SMS Gonny Windows applications Mobile 3 27 prill 2007 11:54
Free SMS Send Free SMS me 1,0 Gonny Windows applications Mobile 5 18 gusht 2006 11:39
Advanced SMS, të bëjë më shumë me SMS Wouter Windows applications Mobile 4 6 mars 2006 11:48
Dërgo SMS SMS me BT në gjendje të mirë lidh me pajisje ... .. crash nobacon Bluetooth 5 3 shkurt 2004 14:39

Etiketa
kpn, PDA, regjistri, Software, t-mobile, njësi

Nuk janë aktivë aktualisht 1 përdorues duke shfletuar këtë diskutim (0 anëtarë dhe 1 vizitore)

Thread Tools
Shikimi

Rregullat për mesazhet
Yt nuk duhet Start diskutim të ri
Yt nuk duhet përgjigjen mesazheve
Yt nuk duhet Dërgimi attachments
Yt nuk duhet Edit your posts

vB Kodi është Te
Smileys janë Te
[IMG]Kodi i Te
Kodi HTML është Jashtë
Trackbacks janë Te