nuk i dërgoi mesazh SMS

Ky është një diskutim në nuk i dërgoi mesazh SMSWindows Mobile forumeve, një pjesë e Sistemit Operativ kategori, unë e kam zbuluar një problem me WM5 Nëse nuk mund të dërgoni SMS, ka pasur një zë ...

Reklama nga Google (Zhduken pas regjistrim)
Reageren

LinkBack Thread Tools Riprodhim
Anëtar që nga: 18 korrik 2009
paterke is op de goede weg
Postime: 4
Anëtar i ri
22 korrik 2009
Unë kam një problem të zbuluar
Nëse një SMS në WM5 nuk u është dërguar, ka pasur një zë për të raportuar atë. Tani me WM6 ju dëgjoj asgjë më tepër kështu që unë gjithmonë mendoj SMS është dërguar në skica, ndërsa në fakt të lëvizin.

Dikush një zgjidhje?
Met citaat reageren

Anëtar që nga: 8 nëntor 2006
fjr1300k is een zeer behulpzaam persoonfjr1300k is een zeer behulpzaam persoonfjr1300k is een zeer behulpzaam persoonfjr1300k is een zeer behulpzaam persoon
Postime: 486
Shkruan sluts
22 korrik 2009
Ju zakonisht do të bëjë një dritare me mesazhin që mesazhi është dërguar kur të shtypni dërgoni?
Të paktën në makinën time që ishte e rastit. Personalisht kam gjetur bezdisshëm dhe unë me aftësi të kufizuara.

Ju mund të shihni këtë në pikat e dërguar dosje shikuar. Nëse ai thotë se mesazhi është dërguar kështu.

Një mundësi tjetër mund të jetë opsion për të mundësuar ofrimin e konfirmimit.
Ju merrni një mesazh të bukur kur SMS është dërguar në të vërtetë. Pra, nëse njësia e pranuesit, dhe mesazhi është dorëzuar më vonë, ju merrni mesazhin më vonë. Përparësia është se ju e dini se mesazhi i marrë.

Ajo thjesht nuk varet nga furnizuesi juaj. T-Mobile mbështet në çdo rast, por KPN nr.
noton Mer kuuln, ajo wa rrëzohet lirshme.
Met citaat reageren
Anëtar që nga: Mar 12, 2005
chiman is op de goede weg
Postime: 114
A është duke u zhvilluar
22 korrik 2009
Ju ndoshta keni të fikur në PDA tuaj.

regjistrit Via ju mund të ndryshoni tepërt ().
Këtu është një vend me shpjegime:
Enable ose Disable SMS (Text Message) Sent Bubble Njoftimi »Jeta ime Digital

Ka edhe disa programe kompjuterike.

Sukses
SPV MDA Compact I - M700
Met citaat reageren
Reageren

diskutime të ngjashme

Diskutim Autor Forum Komente Last post
Zip ofron compression për tekstin e SMS mesazheve Gonny Aplikime Windows Mobile 3 27 prill 2007 10:54
Free SMS Send Free SMS me 1,0 Gonny Aplikime Windows Mobile 5 18 gusht 2006 10:39
Advanced SMS, të bëjë më shumë me SMS Wouter Aplikime Windows Mobile 4 Mar 6, 2006 10:48
SMS Dërgo SMS me ... BT lehtë për t'u lidhur me pajisjen .. përplasje nobacon Bluetooth 5 3 shkurt 2004 01:39

Etiketa
KPN, PDA, regjistrit të, program, T-Mobile, aparat

Ka 1 përdorues aktiv duke shfletuar këtë diskutim (0 anëtarë dhe 1 vizitore)

Thread Tools
Riprodhim

Posting Rregullat
Ju nuk mund të tema të reja
Ju nuk duhet të përgjigjen mesazhe
Ju nuk mund të Dërgimi i bashkangjitur
Ju nuk duhet të Edit postimet tuaja

BB code është Te
Figurina e tij Te
[IMG]Kodi i Te
HTML Kodi Nga
Trackbacks janë Te