Asus R2H UMPC të

Ky është një diskutim në Asus R2H UMPC tëNetbooks forumet, pjesë e kategorisë netbooks & Pllakat, Niles jep dëgjoj asgjë. Ndërkohë që bleva një R2H dhe unë jam shumë i kënaqur në lidhje me, I got it ...

Reklama nga Google (Zhduken pas regjistrim)
Reageren

LinkBack Thread Tools Riprodhim
Anëtar që nga: 7 tetor, 2004
Rudi Hendrix is zeker op de goede weg
Postime: 264
Shkruan sluts
19 prill 2007
Niles jep dëgjoj asgjë. Ndërkohë që bleva një R2H dhe unë jam shumë i kënaqur në lidhje me të!
Unë pashë atë në makinë të ndërtuar (në një mënyrë që unë e bëri atë përsëri si kjo mund të marrë). Navigation dhe rishikim muzikë nuk është më një problem! Nëpërmjet Pro MDA tim, unë ende mund të shfletoj në internet. Çdo gjë që është e mundur të vërtetë!

Unë kam 512MB të shfaqen. Unë besoj në veten e tyre të mjaftueshme. Pse do Asus kanë deklaruar se ju mund të vihet në max 512MB? A dëgjojnë tregimet më të njerëzve që kanë vënë në 1GB pa probleme.
Met citaat reageren

Anëtar që nga: 22 Dhj 2003
montfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
Postime: 4698
Moderator
19 prill 2007
Ndoshta ju e dini atë, por nëse ju jeni në mes të 26 tetor 2006 dhe 15 mars 2007 R2H keni blerë, ju kualifikoheni për një përmirësim Vista. Unë kam Vista edicionin Biznes tashmë brenda.

Për më shumë informacion: Upgrade Windows Vista Programi
[HD2 & HTC HTC & iPhone 3G Hero] --->Xhepi Rregullat Info--->[Celio Redfly & 1000H EEE & OJ DOT / M]
Met citaat reageren
Një anëtar që: 24 Jan 2005
Niles is op de goede weg
Postime: 216
A është duke u zhvilluar
24 prill 2007
Unë e kam blerë R2H e mia në ditën që doli dhe kështu humbi vetëm në barkë. Unë jam aty për të kujtuar për të kaluar në Vista, por unë nuk jam i sigurt se e mia me vlerë 90 € (në qoftë se unë shoh një drive USB DVD ROM mund të marrë hua). Kjo duket shumë më mirë për të punuar në bazë të atyre që e kanë provuar atë.
Met citaat reageren
Anëtar që nga: 4 Maj 2007
MPWpeter is op de goede weg
Postime: 19
Vetëm filluar
4 maj, 2007
Mers Përshëndetje Forumi!
Unë dua një UMPC për të gjithë botën për të blerë. R2H duket në shikim të parë, më të përshtatshme, me UMPC Medion si një ngushtë të dytë.

Gjëja e çuditshme është se R2H papritmas të paraqitet në dyqanet online shitura kudo dhe Medion nuk është në dispozicion. A ka një pasues të Asus për të arritur ose diçka?

R2H është gjithashtu në dyqane shkëputur për të blerë? Unë deri më tani kanë dështuar të gjejnë dyqan ...
Met citaat reageren
Shkruan sluts
4 maj, 2007
Në përvojën time, R2H patjetër një alternativë e mirë!

Ato përfshijnë gjithashtu shitje MyComm.
Për të mundë-duke klikuar it.nl pas asaj që duket si ajo është ende një në magazinë.

Nëse keni një kapur dhe tastierë foldable që janë ulur ashtu si të dua rekomanduar time!

Nëse një pasues? Unë nuk e di se çfarë statusin e ajo është, por unë gjeta një kohë më parë:
UMPC i ri i thyer nga ASUS KA GPS - vegël Navigation
Met citaat reageren
Vetëm filluar
4 maj, 2007
Quote:
Fillimisht postuar nga Rudi Hendrix Bekijk bericht
Nëse keni një kapur dhe tastierë foldable që janë ulur ashtu si të dua rekomanduar time!
Kjo tastierës është pikërisht një para për ASUS
Met citaat reageren
Shkruan sluts
4 maj, 2007
Unë e di ato tastierë të vërtetë të vërtetë e bukur. Vetëm minave ka një argument me një pije mund të humbur.

Tani kam kërkuar për të blerë një të re, por janë të vështirë për të gjetur. Targus mbuluar me njolla: ato nuk janë prodhuar më ...

Pra, nëse dikush ka filluar të ...
Met citaat reageren
Vetëm filluar
4 maj, 2007
@ Rudi
Ashtu si TVSH-se ata mundë atë që ende kanë një, ata të kërkojnë vetëm të jetë 200 €, - më shumë se kudo tjetër :-(
Met citaat reageren
Shkruan sluts
4 maj, 2007
Pse 200000000 më shumë? Varet pak nga ku mund të shikoni dhe ku e keni shikuar.
Ky është versioni me 60 GB HDD dhe Bluetooth dhe Webcam. Shumë versionet më të lirë mund ta shikoni, nuk ka Bluetooth dhe Webcam. Ato karakterizohen zakonisht nga vetëm 40GB HDD. Në vetvete sigurisht nuk ka shumë për të bërë, por për mua, Bluetooth është një domosdoshmëri!

€ 892, - duke përfshirë edhe TVSH-ja është mirë që të jetë i lartë, po ...

Unë nuk kam aksione në goditja apo diçka, por kjo ishte vetëm një tip
Met citaat reageren
Një anëtar që: 24 Jan 2005
Niles is op de goede weg
Postime: 216
A është duke u zhvilluar
4 maj, 2007
Ka sigurisht një pasues për R2H por kjo është ende një kohë në zhvillim. T83 është ende këtë vit në vjeshtë.

UMPC T83 ASUS 'A i kthyeshëm QWERTY - Engadget

Nuk është për fat të keq një pjesë të platformës Intel McCaslin por përdor platformën VIA. Kjo nuk do të bëjë me shpejtësi të mirë si memorie 512MB. Megjithatë, kjo shumë më të volitshme se sa ultra Q1. Arsyeja kjo nuk është pasues i R2H im është vetëm një rezolutë e 800x480. Sikur të ishte një 1024x600, unë mendoj në lidhje me të.
Met citaat reageren
Anëtar që nga: Mar 27, 2007
SyNc^ is op de goede weg
Postime: 17
Vetëm filluar
6 Maj 2007
@ Montfort: A Windows Vista më të mirë në TabletPC ose të thonë se ju le të Windows XP Tablet, por rri atje. Dhe është për këtë arsye të gjitha programet apo shoferët të veçantë që ju duhet ta prisni. Si GPS/ Bluetooth dhe më shumë.

Nëse ajo shkon më mirë se unë për atë.

Faleminderit.
Sync ^
Met citaat reageren
Anëtar që nga: 22 Dhj 2003
montfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
Postime: 4698
Moderator
6 Maj 2007
Quote:
Fillimisht postuar nga SyNc^ Bekijk bericht
@ Montfort: A Windows Vista më të mirë në TabletPC ose të thonë se ju le të Windows XP Tablet, por rri atje. Dhe është për këtë arsye të gjitha programet apo shoferët të veçantë që ju duhet ta prisni. Si GPS/ Bluetooth dhe më shumë.

Nëse është duke më mirë se unë për atë.

Faleminderit.
Sync ^
Vista nuk kanë zhvilluar ende, ajo pret një kohë larg, Vista do jetë në gjendje të përdorin disa rejat pres
Rreth një muaj apo më shumë, unë pres që ju të ju tregojnë më shumë për përvojat e mia. Nga ajo që unë kam lexuar se do të bëjë punë, sidomos shkrim dore do të jetë më mirë. Gjej se mjaft të moderuar në këtë moment punës. shoferët Vista nga Asus janë deri tani në dispozicion.
A ka rritje të kujtesës, unë kam 1 GB përdorur në vend të 256MB që ekstra në të, tani ai ka pak më mirë.
[HD2 & HTC HTC & iPhone 3G Hero] --->Xhepi Rregullat Info--->[Celio Redfly & 1000H EEE & OJ DOT / M]
Met citaat reageren
Anëtar që nga: Mar 27, 2007
SyNc^ is op de goede weg
Postime: 17
Vetëm filluar
6 Maj 2007
@ Montfort, unë kam përdorur tani 768MB dhe shkon në mënyrë të këndshme. Unë mendoj se nuk plotësoni CD i Windows Vista do të rendit. Dhe këtu është ende duke pritur që të përjetojnë të gjitha të drejtë këtu.

Sync ^
Met citaat reageren
Vetëm filluar
7 Maj 2007
@ Rudi
Unë nuk do të thotë të shfryj në ju e dini! :-)
Nuk është vetëm kaq ndryshim shumë çmimeve në ato pajisje. Nëse ju nuk u keni kushtuar vëmendje aq shumë ka humbur disa milion euro. Sidomos kur ju gjithashtu kupton se nuk e shpesh accessoies edhe në këmbë ende!

PDAshop.nl bërë më gjerësisht në këtë faqe interneti: Të gjitha accessoieres të cilët qëndrojnë për t'u ulur përmbledhur mjeshtërisht. Kanë shumë në ditët e fundit dhe e quajti afgemaild sepse ai nuk e aksioneve. Dhe me të vërtetë të gjithë ju të merrni diçka të ndryshme ...

I 've vetëm urdhëroi funprice.nl Për shkak se konfirmuar me e-mail për të dhënë të njëjtën pajisje. Për fat të keq një tjetër 2 bucks më të shtrenjtë ...
Met citaat reageren
Shkruan sluts
7 Maj 2007
Ju keni të paktën versioni ose të dhëmbit blu.

Unë nuk ishte i inatosur, por kjo është pikërisht ajo që kam kërkuar që ju të gjithë që të paralajmërojnë se edhe ju keni për të parë. Disa gjëra mbeten të paqarta të jetë e mundur, kështu që ju vetëm me vonesë zbulon se zbatimi nuk është ajo që keni kryer.

Have fun me pajisjen në çdo rast!

Nëse ndonjëherë e konsiderojnë gjë në makinë për të ndërtuar, Unë mund të rekomandoj me oreks!
Unë kam këtu janë disa foto:
Album Foto, Free Online! fotot tuaja dixhitale në një galeri online për albumin tim! (Telat tani janë fshehur mirë)
Met citaat reageren
Reageren

Etiketa
bateri, të gjitha programet e, Asus, makinë, aparat fotografik, Connector, luginë, e-mail, Foto, falas, GPS, falas, varet, Internet, postë, mp3, navigacion, i ri, PDA, Samsung, ekran, punë e lehtë, program, Sony, shitje, tom tom, top, vështrim në të ardhmen, website, Ekran, WiFi

Ka 2 përdorues aktiv duke shfletuar këtë diskutim (0 anëtarë dhe 2 vizitorë)

Thread Tools
Riprodhim

Posting Rregullat
Ju nuk mund të tema të reja
Ju nuk duhet të përgjigjen mesazhe
Ju nuk mund të Dërgimi i bashkangjitur
Ju nuk duhet të Edit postimet tuaja

BB code është Te
Figurina e tij Te
[IMG]Kodi i Te
HTML Kodi Nga
Trackbacks janë Te