Për shkak të kësaj, sipas HP Holandë në Holandë në shtator më të hershme, gjysma do të jenë në dispozicion përmes eBay që kam blerë atë dhe që prej më shumë se një javë në përdorim.
Kanë blerë zbatimin e shtrenjtë me 120 GB Hard Drive, procesor 1,6 GHz, 2GB Ram dhe 6 bateri qelizë.
A 760, $ = + anijeve paguar 85 $ dhe trajtimit. Totali 846, = $
Konvertuar rreth 547, = euro. Për fat të keq, ende 115 = EUR TVSH dhe vë taksa e importit. Total i 662, = Euro.
Nuk kikirikë për një minilap por çfarë ISSION OOOHHHH bukur.
Kjo është me të vërtetë të plotë-keyboard madhësisë dhe ekranit është super mprehtë.
6 lëvizshëm-bateri qelizë shkopinj ne fund jashtë dhe kështu i jep një pjerrësi të vogël në tastierë të cilën unë gjej veten time shumë të këndshme për t'u përdorur. Peshë nuk është i ulët, por kjo nuk është dëm për mua. Mini është e mirë me 1 dore të marr dhe veprim. Gjej madhësinë e përkryer, i përshtatet përsosmërisht në kroskot e makinave, nuk është tryezë të plotë gjatë gjithë takimeve dhe gjithashtu në varkë nuk është sta-në-rrugë.
Letrat janë të vogla, shumë të vogla, por është me vendosjen e disa ndryshime për të përshtatur.
Dëm: Është Vista ..............
Tani ju mund të thoni se një avantazh, por unë mendoj se Vista është pengesë më e madhe e vini re mini.
Tani unë kam asnjë përvojë me Vista pasi që unë upgraded desktop dështimit tim kohë të lirë kanë lënë të gjitha mesazhet negative për compatibilliteitsproblemen etj dhe përvojat që kam pasur mini time mua brenda 2 ditësh për të vendosur nëse Vista për në rrënimin e dhe XP Pro për ta zbatuar atë.
Programi është për mendimin tim shumë më tepër e rëndë për procesor Via kështu që çdo gjë është mjaft i ngadalshëm. Një faqe Web kërkon kapacitetin e CPU 100%! Një luaj online lojë (backgammon) jep çdo hap me 2 a 3 sekonda vonesë.
Vetëm një rikthim të shpejtë të lëndës dhe qasje nuk është aty dhe të luajë një film është një tragjedi.
Nëse ju mendoni se Vista është një program i mirë se i ngadalshëm dhe nuk e le të ulen mendjen kryesisht për shkak se kalimi te XP është krejt një punë. Në faqen e internetit janë tani të gjithë shoferët e HP për mini note atje, sepse unë nuk jam i vetmi që gjeni Vista një fatkeqësi. Downgrade në XP Pro gjithashtu falas, nëse ju keni një disk Windows XP Pro instalimit (kopje) të instaloni janë përdorur tashmë me XP ProductKey dhe pastaj hyni telefonin dhe japin ProductKey nga Vista. ju do të merrni një kod aktivizimi for XP tuaj pro.
XP Pro instaluar me shënimin mini është ndezur roeland gjithçka që ju mund ta trajtojë atë voorschoteld.
Në xp-pro kam instaluar mozilla dhe VLC media player për lehtësinë e përdorimit.