Ky është një diskutim rreth Fjalë: Microsoft është në pikë të marrë mbi RIM në Artikuj dhe Video forum, pjesë e kategori të përbashkët, nëse ne do të shkojnë në fundjavë, ne të ngushtë më të mirë të javës me një gjë fantastike: sipas disa njerëz në Wall ...
Ads by Google (zhduken pas Regjistrimi)![]() |
|
|
Link Prapa | Thread Tools | Shikimi |
|
Microsoft ka filozofi se ato janë krijues software, hardware nuk krijues (Steve Balmer ka DST këtë vit kundër 2.500 MVPs dhe një shumë e shtypit janë raportuar). Unë gjithashtu mendoj se ata do të hedhin në dritaret e tyre shitësit handheld sepse Microsoft do të papritur të jetë një konkurrent.
|
|
RIM ka aktualisht si konkurrent hardware dhe software të MS (OS Blackberry e saj ka shumë të suksesshme). Dhe si mund të më shpëtoj e konkuruesve tuaj duke blerë atë.
Qëllimi i kontrollit mund të thotë linjë aktual i RIM suksesshëm vazhdojnë. |
|
Në qoftë se ata kanë një dizajn të pëlqen se si mos të, atëherë ata duhet të shikojnë për RIM. Por ata nuk blej, pasi të gjitha materialet tashmë në dorë.
|
![]() |
|
||||
| Discussion | Autor | Forum | Komente | Last Post |
| Fjalë: RIM BlackBerry duke punuar në Server për përdoruesit në shtëpi | Gonny | BlackBerry | 5 | 20 nëntor 2008 19:07 |
| Microsoft dhe RIM Bashkëpunimi sjell Windows Mobile Live! të Blackberry | ktsang | BlackBerry | 1 | 13 maj 2008 19:41 |
| Fjalë: RIM do të merren përsipër nga Microsoft rivale? | ktsang | BlackBerry | 7 | 13 shtator 2007 19:01 |
| RIM BlackBerry njofton plugin për Microsoft Visual Studio | Gonny | BlackBerry | 0 | 8 maj 2007 11:43 |
| Fjalë: RIM ka në plan për të blerë MusicGremlin | Gonny | BlackBerry | 1 | 8 shkurt 2007 11:07 |
| Etiketa |
| android, BlackBerry, HTC, rim, Software |
Nuk janë aktivë aktualisht 1 përdorues duke shfletuar këtë diskutim (0 anëtarë dhe 1 vizitore) |
|
| Thread Tools | |
| Shikimi | |
|
|