Aceasta este o discuţie pe Vreau să QVGA sau VGA? în Aplicatii Windows Mobile forumuri, parte din categoria Windows Mobile, am vazut mai multe fire de pe acest forum, chiar foarte mucegăit, dar nicăieri nu pot găsi că am ...
Anunţuri de la Google (Dispar după înregistrare)![]() |
|
|
Linkback | Thread Tools | Reproducere |
|
Am folosit 1x excel ... dar eu nu am fost fericit. Chiar şi pe mine 19 "ecranul PC-ului Am probleme. Singurul lucru care fac apel este, TT şi de internet cu smartphone mea. Deci, practic nu plăteşte să ia în considerare un dispozitiv cu VGA?
|
|
Dacă dvs. de internet va vedea mult mai mult şi mai clare.
Este adevărat că un iPAQ dispune de un ecran de 4 inch. Există o vga face justiţie şi "vedea" mai mult de pe ecran. La Touch Diamond te, de asemenea, un ecran VGA, ci pentru că ecranul este de numai 2,8 inch (ca o atingere comune sau seria TyTN) nu poate te mai văd. Există mai multe de a face şi este mai clare, dar nu puteţi citi deoarece este prea mic. Aici este o comparaţie între cele două: Mobile-review.com Preview of PDA - Asus MyPal A730 (Nu este un screenshot în detaliu în partea de jos a paginii) Sau aici http://www.mobilitysite.com/boards/x...a-vs-qvga.html o comparaţie ... Aici Recenzie: VGA vs QVGA ENCORE «(VGA) Pocket PC un frumos tablou pentru o claritate ... Şi aici Mobil YazÄ ± Lar: Care este diferenţa dintre ecranele VGA şi QVGA: 100% Orijinal  · à § Erik? arata imagini deosebite (de asemenea, navigare) |
|
Această întrebare, răspunsul la fiecare pentru el. Cred ecran (W) VGA HD mult mai bine decât ecran QVGA de care am fost pe Qtek 2020 sau Vario am avut Touch.
Compara acest lucru cu o rezoluţie mai mică de pe computer. Rândul său, o dată pe ecran 640 * 480 în modul. Acest lucru este similar cu MI QVGA. Apoi pune-l pe 1024 * 768 sau 1280 * 1024 şi de a descoperi diferenţa. ![]() |
|
Am înţeles întrebarea, nu destul.
Tu Pentru VGA. De ce ar fi cineva nu VGA este dincolo de mine. Puteţi găsi toate informaţiile dintr-un QVGA pe un ecran VGA de pe acelasi spectacol, doar acest lucru va implica foarte mult mai clară. Cred că întrebarea este mai mult: nu ai nevoie de VGA, QVGA sau aveţi suficient. Punctul meu de vedere al problemei este simplu: Este mult timp plecat bine cu QVGA, şi dacă nu îl exigente încă de lucrări. Dar VGA vă va oferi mai multe detalii sau dacă aveţi o claritate mai sunt exigenţi, şi arată toate programele au fost găsite în grad mai mare sau mai mică. Dezavantajul este ca un ecran VGA sine este exigent, astfel că, de exemplu consumul de energie, de asemenea, merge în sus. WVGA este Wide VGA, astfel încât în loc de 640x480 este de 800x480, cum ar fi Touch HD şi X10 kopen" onclick="replacer_hook(13)" target="_blank" href="http://clicks.m4n.nl/_c?aid=10739&adid=253354">Xperia X1. Ca ascuţite VGA, dar un ecran mai mare. |
![]() |
|
||||
| Discuţie | Autor | For | Comentarii | Ultimul post |
| [Piele] Windows Vista Edition portabil [QVGA / VGA] | xcilion | Aplicatii Windows Mobile | 48 | 2009-04-30 21:20 |
| Ecranul VGA de la QVGA în WM5 | Nielex | Windows Mobile | 0 | 27 septembrie 2007 17:36 |
| VGA / QVGA | MisterMeJ | Aplicatii Windows Mobile | 2 | 25/06/2006 Unu şi 36 seara |
| TomTom Mobile 5.20 out pus: QVGA de sprijin | Wouter | TomTom Navigator pentru PDA | 44 | 2006-02-01 10:44 |
| QVGA sau VGA? | patfee | Aplicatii Windows Mobile | 4 | 10/1/2006 07:30 |
| Etichete |
| toate programele, ASUS, calculator, diamant, Fotografii, Internet, iPAQ, MyPal, navigare, PDA, PIM, Qtek, ecran, smartphone, anticipate, TomTom, Vario, ce să fac, XPERIA |
Există 1 utilizatorii activi de vizionare în prezent, această discuţie (0 membri si 1 vizitatori) |
|
| Thread Tools | |
| Reproducere | |
|
|
|