Vreau să QVGA sau VGA?

Aceasta este o discuţie pe Vreau să QVGA sau VGA? în Aplicatii Windows Mobile forumuri, parte din categoria Windows Mobile, am vazut mai multe fire de pe acest forum, chiar foarte mucegăit, dar nicăieri nu pot găsi că am ...

Anunţuri de la Google (Dispar după înregistrare)
Reageren

Linkback Thread Tools Reproducere
Marcel1966 is een behulpzaam persoonMarcel1966 is een behulpzaam persoonMarcel1966 is een behulpzaam persoon
Scrie curve
1.12.2009
Am vazut mai multe fire de pe acest forum, chiar foarte mucegăit, dar nicăieri nu pot găsi că am face diferenta intre QVGA si VGA. Este acest lucru cu TomTom, Fotografii, videoclipuri?

Ceea ce priveşte,
Marcel
Vorbesc un cuvânt german űberhaupt dar ... (Herman Pustnici)
Met citaat reageren

huplahoi is een zeer behulpzaam persoonhuplahoi is een zeer behulpzaam persoonhuplahoi is een zeer behulpzaam persoonhuplahoi is een zeer behulpzaam persoonhuplahoi is een zeer behulpzaam persoon
Scrie curve
1.12.2009
VGA oferă o imagine mai clară QVGA, acesta poate fi, de asemenea, mai mult de pe ecran.
Această marcă nu va fi aplicatii PIM (sau mai clare, dar nu mai există pe), dar în browser-ul, Word, Excel. Rămâne, zoom, ecran totul frumos (pe un iPAQ 214, oricum)
Met citaat reageren
Marcel1966 is een behulpzaam persoonMarcel1966 is een behulpzaam persoonMarcel1966 is een behulpzaam persoon
Scrie curve
1.12.2009
Am folosit 1x excel ... dar eu nu am fost fericit. Chiar şi pe mine 19 "ecranul PC-ului Am probleme. Singurul lucru care fac apel este, TT şi de internet cu smartphone mea. Deci, practic nu plăteşte să ia în considerare un dispozitiv cu VGA?
Met citaat reageren
aevries is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersaevries is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersaevries is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersaevries is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersaevries is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersaevries is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersaevries is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersaevries is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersaevries is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersaevries is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersaevries is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
A lua legatura cu comunitatea
1.12.2009
Ecranul de astăzi este stenoza frumos. Am observat cu X7510.
Met citaat reageren
huplahoi is een zeer behulpzaam persoonhuplahoi is een zeer behulpzaam persoonhuplahoi is een zeer behulpzaam persoonhuplahoi is een zeer behulpzaam persoonhuplahoi is een zeer behulpzaam persoon
Scrie curve
1.12.2009
Dacă dvs. de internet va vedea mult mai mult şi mai clare.
Este adevărat că un iPAQ dispune de un ecran de 4 inch. Există o vga face justiţie şi "vedea" mai mult de pe ecran.

La Touch Diamond te, de asemenea, un ecran VGA, ci pentru că ecranul este de numai 2,8 inch (ca o atingere comune sau seria TyTN) nu poate te mai văd. Există mai multe de a face şi este mai clare, dar nu puteţi citi deoarece este prea mic.
Aici este o comparaţie între cele două:
Mobile-review.com Preview of PDA - Asus MyPal A730
(Nu este un screenshot în detaliu în partea de jos a paginii)
Sau aici
http://www.mobilitysite.com/boards/x...a-vs-qvga.html
o comparaţie ...

Aici
Recenzie: VGA vs QVGA ENCORE «(VGA) Pocket PC
un frumos tablou pentru o claritate ...

Şi aici
Mobil YazÄ ± Lar: Care este diferenţa dintre ecranele VGA şi QVGA: 100% Orijinal  · à § Erik?
arata imagini deosebite (de asemenea, navigare)
Met citaat reageren
Paddy31 is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekersPaddy31 is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekersPaddy31 is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekersPaddy31 is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekersPaddy31 is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekersPaddy31 is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekersPaddy31 is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekersPaddy31 is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekersPaddy31 is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekers
Mobilyz Guru
1.12.2009
Citat:
Iniţial Adăugată pe site Marcel1966 Bekijk bericht
Am folosit 1x excel ... dar eu nu am fost fericit. Chiar şi pe mine 19 "ecranul PC-ului Am probleme. Singurul lucru care fac apel este, TT şi de internet cu smartphone mea. Deci, practic nu plăteşte să ia în considerare un dispozitiv cu VGA?
Această întrebare, răspunsul la fiecare pentru el. Cred ecran (W) VGA HD mult mai bine decât ecran QVGA de care am fost pe Qtek 2020 sau Vario am avut Touch.

Compara acest lucru cu o rezoluţie mai mică de pe computer. Rândul său, o dată pe ecran 640 * 480 în modul. Acest lucru este similar cu MI QVGA. Apoi pune-l pe 1024 * 768 sau 1280 * 1024 şi de a descoperi diferenţa.

Înainte de abuz, să critice şi să acuze. Doar mers pe jos o milă în pantofii mei (c) Joe de Sud
http://www.youtube.com/watch?v=L743BdtV50c
Met citaat reageren
Scrie curve
1.12.2009
Citat:
Iniţial Adăugată pe site aevries Bekijk bericht
Ecranul de astăzi este stenoza frumos. Am observat cu X7510.
Acest lucru este la fel de mare ca-mi 19 "ecran ... desigur, este mai bine
Met citaat reageren
Scrie curve
1.12.2009
Citat:
Iniţial Adăugată pe site huplahoi Bekijk bericht
Dacă dvs. de internet va vedea mult mai mult şi mai clare.
Este adevărat că un iPAQ dispune de un ecran de 4 inch. Există o vga face justiţie şi "vedea" mai mult de pe ecran.

La Touch Diamond te, de asemenea, un ecran VGA, ci pentru că ecranul este de numai 2,8 inch (ca o atingere comune sau seria TyTN) nu poate te mai văd. Există mai multe de a face şi este mai clare, dar nu puteţi citi deoarece este prea mic.
Aici este o comparaţie între cele două:
Mobile-review.com Preview of PDA - Asus MyPal A730
(Nu este un screenshot în detaliu în partea de jos a paginii)
Sau aici
http://www.mobilitysite.com/boards/x...a-vs-qvga.html
o comparaţie ...

Aici
Recenzie: VGA vs QVGA ENCORE «(VGA) Pocket PC
un frumos tablou pentru o claritate ...

Şi aici
Mobil YazÄ ± Lar: Care este diferenţa dintre ecranele VGA şi QVGA: 100% Orijinal  · à § Erik?
arata imagini deosebite (de asemenea, navigare)
Multumesc foarte mult ... am ceva de facut!
Met citaat reageren
Scrie curve
1.12.2009
Citat:
Iniţial Adăugată pe site Paddy31 Bekijk bericht
Această întrebare, răspunsul la fiecare pentru el. Cred ecran (W) VGA HD mult mai bine decât ecran QVGA de care am fost pe Qtek 2020 sau Vario am avut Touch.

Compara acest lucru cu o rezoluţie mai mică de pe computer. Rândul său, o dată pe ecran 640 * 480 în modul. Acest lucru este similar cu MI QVGA. Apoi pune-l pe 1024 * 768 sau 1280 * 1024 şi de a descoperi diferenţa.

Vă mulţumim pentru a vizualiza explicaţia dumneavoastră, este clar pentru mine (acolo). Poate că ar trebui să încercaţi-l doar cu un dispozitiv de VGA, 2.8 "
Met citaat reageren
montfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
Moderator
1.12.2009
Sau merge un pas mai departe cu WVGA.
Met citaat reageren
Scrie curve
1.12.2009
Citat:
Iniţial Adăugată pe site montfort Bekijk bericht
Sau merge un pas mai departe cu WVGA.
şi JIP şi limba Janneke .... wasda?
Met citaat reageren
montfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
Moderator
1.12.2009
Aşa cum JIP ca QVGA.
WVGA este larg VGA: 800 * 480
Met citaat reageren
Scrie curve
1.12.2009
Citat:
Iniţial Adăugată pe site montfort Bekijk bericht
Aşa cum JIP ca QVGA.
WVGA este larg VGA: 800 * 480
Whahaha

Maarre ... am avut toate speranţele la loterie de Crăciun, dar vai! Am fost audiere mod încă roşu ...

Dar dispozitivele au WVGA?
Met citaat reageren
holybear is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekersholybear is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekersholybear is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekersholybear is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekersholybear is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekersholybear is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekersholybear is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekers
A lua legatura cu comunitatea
1.12.2009
Am înţeles întrebarea, nu destul.

Tu Pentru VGA. De ce ar fi cineva nu VGA este dincolo de mine. Puteţi găsi toate informaţiile dintr-un QVGA pe un ecran VGA de pe acelasi spectacol, doar acest lucru va implica foarte mult mai clară.

Cred că întrebarea este mai mult: nu ai nevoie de VGA, QVGA sau aveţi suficient.
Punctul meu de vedere al problemei este simplu: Este mult timp plecat bine cu QVGA, şi dacă nu îl exigente încă de lucrări.
Dar VGA vă va oferi mai multe detalii sau dacă aveţi o claritate mai sunt exigenţi, şi arată toate programele au fost găsite în grad mai mare sau mai mică.

Dezavantajul este ca un ecran VGA sine este exigent, astfel că, de exemplu consumul de energie, de asemenea, merge în sus.

WVGA este Wide VGA, astfel încât în loc de 640x480 este de 800x480, cum ar fi Touch HD şi X10 kopen" onclick="replacer_hook(13)" target="_blank" href="http://clicks.m4n.nl/_c?aid=10739&adid=253354">Xperia X1. Ca ascuţite VGA, dar un ecran mai mare.
Met citaat reageren
Scrie curve
1.12.2009
Citat:
Iniţial Adăugată pe site holybear Bekijk bericht
Am înţeles întrebarea, nu destul.

Tu Pentru VGA. De ce ar fi cineva nu VGA este dincolo de mine. Puteţi găsi toate informaţiile dintr-un QVGA pe un ecran VGA de pe acelasi spectacol, doar acest lucru va implica foarte mult mai clară.

Cred că întrebarea este mai mult: nu ai nevoie de VGA, QVGA sau aveţi suficient.
Punctul meu de vedere al problemei este simplu: Este mult timp plecat bine cu QVGA, şi dacă nu îl exigente încă de lucrări.
Dar VGA vă va oferi mai multe detalii sau dacă aveţi o claritate mai sunt exigenţi, şi arată toate programele au fost găsite în grad mai mare sau mai mică.

Dezavantajul este ca un ecran VGA sine este exigent, astfel că, de exemplu consumul de energie, de asemenea, merge în sus.

WVGA este Wide VGA, astfel încât în loc de 640x480 este de 800x480, cum ar fi Touch HD şi X10 kopen" onclick="replacer_hook(13)" target="_blank" href="http://clicks.m4n.nl/_c?aid=10739&adid=253354">Xperia X1. Ca ascuţite VGA, dar un ecran mai mare.
Totul este eu foarte mult mai clare. Şi, după cum am raportat mai devreme ... am ceas din nou la loterie de stat.
Met citaat reageren
Reageren

discuţii similare

Discuţie Autor For Comentarii Ultimul post
[Piele] Windows Vista Edition portabil [QVGA / VGA] xcilion Aplicatii Windows Mobile 48 2009-04-30 21:20
Ecranul VGA de la QVGA în WM5 Nielex Windows Mobile 0 27 septembrie 2007 17:36
VGA / QVGA MisterMeJ Aplicatii Windows Mobile 2 25/06/2006 Unu şi 36 seara
TomTom Mobile 5.20 out pus: QVGA de sprijin Wouter TomTom Navigator pentru PDA 44 2006-02-01 10:44
QVGA sau VGA? patfee Aplicatii Windows Mobile 4 10/1/2006 07:30

Etichete
toate programele, ASUS, calculator, diamant, Fotografii, Internet, iPAQ, MyPal, navigare, PDA, PIM, Qtek, ecran, smartphone, anticipate, TomTom, Vario, ce să fac, XPERIA

Există 1 utilizatorii activi de vizionare în prezent, această discuţie (0 membri si 1 vizitatori)

Thread Tools
Reproducere

Reguli de postare
Tu nu poate subiecte noi
Tu nu trebuie să răspunde la mesaje
Tu nu poate Trimiterea ataşamente
Tu nu trebuie să Editaţi-vă mesajele

BB Code este Pentru
Zâmbetele lui Pentru
[IMG]Codul este Pentru
Codul HTML este Pentru
Urmăritori sunt Pentru