WMDC, inclusiv calendarul de sincronizare Vista x64

Aceasta este o discuţie despre WMDC, inclusiv calendarul de sincronizare Vista x64 în Windows Mobile Sync forum, o parte din categoria Windows Mobile, eu nu pot contacta prin Bluetooth cu Windows Mobile Device Center, Vista x64. Orice idei? Aş dori de la ...

Anunţuri de la Google (dispar dupa De inregistrare)
Reageren

Link inapoi Thread Tools Vedere
jansfotos is op de goede weg
Este în curs
10 februarie 2008
Eu nu pot contacta prin Bluetooth cu Windows Mobile Device Center, Vista x64. Orice idei? Aş dori să includă Outlook Sync calendaristic prin Bluetooth.
Met citaat reageren
dicbro is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersdicbro is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersdicbro is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersdicbro is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersdicbro is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersdicbro is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersdicbro is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersdicbro is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersdicbro is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersdicbro is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersdicbro is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
A lua legatura cu comunitare
10 februarie 2008
Ce paşi aţi luate pentru a realiza o conexiune?
Şi tu a lua un mesaj de eroare?

Ce aparat ai?

Editare: Iată ce: Cum să se sincronizeze prin Bluetooth cu WMDC în Windows Vista »Meu Digital Viaţă
PPCSG> Cum se activează "sincronizare Bluetooth" pe WMDC înăuntru Vista
Met citaat reageren
JvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersJvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersJvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersJvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersJvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersJvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersJvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersJvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersJvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersJvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersJvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
Mobilyz Expert
10 februarie 2008
Ai putea sincronizare prin USB?

Jaap
modernnomads.info, Loc pentru utilizatorii de afaceri PocketPC de telefonie mobilă şi managerii lor.
Wiki Master Dutch Windows Mobile Wiki.
Met citaat reageren
Este în curs
10 februarie 2008
Citat:
Originally posted by JvanEkris Bekijk bericht
Ai putea sincronizare prin USB?

Jaap
Da, prin USB este totul perfect!
Met citaat reageren
Este în curs
10 februarie 2008
Citat:
Originally posted by dicbro Bekijk bericht
Ce paşi aţi luate pentru a realiza o conexiune?
Şi tu a lua un mesaj de eroare?

Ce aparat ai?

Editare: Iată ce: Cum să se sincronizeze prin Bluetooth cu WMDC în Windows Vista »Meu Digital Viaţă
PPCSG> Cum se activează "sincronizare Bluetooth" pe WMDC înăuntru Vista
Vă mulţumim pentru dvs. URL-ul lui, dar, din păcate, aceasta nu a ajutat.
Met citaat reageren
JvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersJvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersJvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersJvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersJvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersJvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersJvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersJvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersJvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersJvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersJvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
Mobilyz Expert
11 februarie 2008
Citat:
Originally posted by jansfotos Bekijk bericht
Da, prin USB este totul perfect!
Bine, asta e un început. Cum aţi încerca să vă conectaţi BT?

Jaap
modernnomads.info, Loc pentru utilizatorii de afaceri PocketPC de telefonie mobilă şi managerii lor.
Met citaat reageren
gnr is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekersgnr is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekersgnr is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekersgnr is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekersgnr is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekersgnr is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekers
gnrgnr is offline
Mobilyz Guru
11 februarie 2008
În casa mea această combinaţie funcţionează perfect.
De aici înainte
Windows Vista Ultimate x64
Dell BT Cardreader
Office 2007 Professional Plus
Windows Mobile Device Center.

Eu fac primul meu TyTN ActiveSync BT printr-o conexiune la PC-ul meu.
Eu aştept un moment până la care este realizat.
Dacă acesta este cazul am sincroniza cu PC-ul meu.
Nici o problemă întâlnite.
Met citaat reageren
Este în curs
11 februarie 2008
Citat:
Bine, asta e un început. Cum aţi încerca să vă conectaţi BT?

Jaap
Cu Bluetooth Explorer a TyTN II la PC şi invers, de asemenea, lucrări pentru transferul de fişiere. Dar, cu Windows Mobile Device Center I a lua TyTN II, nu pot fi văzute pentru a include sincronizare calendaristic.
Met citaat reageren
Mobilyz Expert
11 februarie 2008
Dar aveţi un port activ de sincronizare activat?

Jaap
Met citaat reageren
Este în curs
11 februarie 2008
Sper ca da. În TyTN II este COM5.
Met citaat reageren
Mobilyz Expert
11 februarie 2008
Aţi putea, de asemenea, se poate vedea în cazul în care te blochezi cu aceste instrucţiuni: sync bluetooth

Îmi dau seama că acest lucru este pentru XP, Vista, dar nu este în mod substanţial diferite în fiecare: WMDC este doar un ambalaj hipper pentru ActiveSync.

Jaap
Met citaat reageren
Este în curs
11 februarie 2008
Citat:
Aţi putea, de asemenea, se poate vedea în cazul în care te blochezi cu aceste instrucţiuni: sync bluetooth

Îmi dau seama că acest lucru este pentru XP, Vista, dar nu este în mod substanţial diferite în fiecare: WMDC este doar un ambalaj hipper pentru ActiveSync.

Jaap
Adoptat, I a lua de a nu-mi TyTN II, Bluetooth, ActiveSync cutie şi chiar nu putea să bifaţi
Met citaat reageren
Reageren

Discuţii similare

Discutii Author Forumul Comments Last Post
WMDC şi sincronizare Vista via Bluetooth cu ASUS 636n WM6 Jefferson Asus 5 28 decembrie 2008 16:32
Sincronizarea Windows Vista Calendar Ferryll Windows Mobile Sync 2 10 ianuarie 2008 11:48
Sincronizarea Mda în conformitate cu vista jankoi Windows Mobile Sync 16 26 decembrie 2007 19:14
Problemă de sincronizare [USB] [Vista] [WMDC] elwindokter Windows Mobile Sync 5 31 mai 2007 11:35
HP iPAQ 6915 şi Vista WMDC audiocom CP 9 8 februarie 2007 11:12

Labels
activesync, ordinea de zi, bluetooth, deschizătură, perfecta, necaz, sincronizarea, Conexiunea, Vista, Windows Mobile, WMDC

Există 1 utilizatorii activi de vizionare în prezent, această discuţie (0 membri si 1 vizitatori)

Thread Tools
Vedere

Reguli pentru mesajele
Al tău nu trebuie să Start new discussion
Al tău nu trebuie să a răspunde la mesaje
Al tău nu trebuie să Expedierea fişiere ataşate
Al tău nu trebuie să Mesajele dumneavoastră Editare

vB Code este La
Smileys sunt La
[IMG]Codul este Afară
Codul HTML este Afară
Urmăritori sunt La