Aceasta este o discuţie despre WMDC, inclusiv calendarul de sincronizare Vista x64 în Windows Mobile Sync forum, o parte din categoria Windows Mobile, eu nu pot contacta prin Bluetooth cu Windows Mobile Device Center, Vista x64. Orice idei? Aş dori de la ...
Anunţuri de la Google (dispar dupa De inregistrare)![]() |
|
|
Link inapoi | Thread Tools | Vedere |
|
Ce paşi aţi luate pentru a realiza o conexiune?
Şi tu a lua un mesaj de eroare? Ce aparat ai? Editare: Iată ce: Cum să se sincronizeze prin Bluetooth cu WMDC în Windows Vista »Meu Digital Viaţă PPCSG> Cum se activează "sincronizare Bluetooth" pe WMDC înăuntru Vista |
|
Aţi putea, de asemenea, se poate vedea în cazul în care te blochezi cu aceste instrucţiuni: sync bluetooth
Îmi dau seama că acest lucru este pentru XP, Vista, dar nu este în mod substanţial diferite în fiecare: WMDC este doar un ambalaj hipper pentru ActiveSync. Jaap |
![]() |
|
||||
| Discutii | Author | Forumul | Comments | Last Post |
| WMDC şi sincronizare Vista via Bluetooth cu ASUS 636n WM6 | Jefferson | Asus | 5 | 28 decembrie 2008 16:32 |
| Sincronizarea Windows Vista Calendar | Ferryll | Windows Mobile Sync | 2 | 10 ianuarie 2008 11:48 |
| Sincronizarea Mda în conformitate cu vista | jankoi | Windows Mobile Sync | 16 | 26 decembrie 2007 19:14 |
| Problemă de sincronizare [USB] [Vista] [WMDC] | elwindokter | Windows Mobile Sync | 5 | 31 mai 2007 11:35 |
| HP iPAQ 6915 şi Vista WMDC | audiocom | CP | 9 | 8 februarie 2007 11:12 |
| Labels |
| activesync, ordinea de zi, bluetooth, deschizătură, perfecta, necaz, sincronizarea, Conexiunea, Vista, Windows Mobile, WMDC |
Există 1 utilizatorii activi de vizionare în prezent, această discuţie (0 membri si 1 vizitatori) |
|
| Thread Tools | |
| Vedere | |
|
|