Aceasta este o discuţie despre Vreau QVGA sau VGA? în Aplicaţii Windows Mobile forum, o parte din categoria Windows Mobile, l-am văzut mai multe subiecte de pe acest forum, chiar toate moldy, dar nicăieri nu pot găsi care le-am ...
Anunţuri de la Google (dispar dupa De inregistrare)![]() |
|
|
Link inapoi | Thread Tools | Vedere |
|
Am folosit 1x excel ... dar eu nu am fost vesel. Chiar si la 19 meu "ecranului de PC-am probleme. Tot ce fac e de apel, TT şi internet cu smartphone mea. Deci, practic, nu se plăteşte să ia în considerare un dispozitiv cu VGA?
|
|
Dacă vedeţi dumneavoastră de internet este mult mai clară şi mai mult.
Este clar că un iPAQ dispune de un ecran de 4 inch. Există o VGA la dreptul său şi într-adevăr "vedea" tu mai mult de pe ecran. Când Touch Diamond, dar, de asemenea, un ecran VGA, deoarece ecranul este doar 2.8 inci (ca o atingere comune sau seria TyTN), a se vedea tine. Nu este mai mult de a face şi este mai clare, dar nu se poate citi, pentru că este prea mică. Aici este o comparaţie între cele două: Mobile-review.com previzualizare a PDA - Asus MyPal A730 (există o captură de ecran în detaliu, în apropiere de partea de jos a paginii) Sau aici http://www.mobilitysite.com/boards/x...a-vs-qvga.html o comparaţie ... Aici Review: VGA vs (QVGA «encore's VGA) Pocket PC un frumos tablou pentru o claritate ... Şi aici Mobil YazÄ ± Lar: Care este diferenţa dintre VGA şi ecrane QVGA?: 100% Ã ° Ã Orijinal § Erik Imagini frumoase de stat (de asemenea, pe de navigare) |
|
Această întrebare, fiecare răspuns pentru el. Cred că (W) VGA ecran de pe Touch HD mult mai bine decât pe ecran QVGA Qtek 2020 sau I Vario-am avut.
Compara-l cu o rezoluţie mai mică de pe computer. Ecran Nap o dată la 640 * 480 mod. Acest lucru este similar cu mi QVGA. Pune-l apoi, în 1024 * 768 sau 1280 * 1024 şi de a descoperi diferenţa. ![]() |
|
Am înţeles întrebarea Eu nu destul.
Al tău La VGA. De ce ar vrea cineva nu VGA este dincolo de mine. Puteţi găsi toate informaţiile de dimensiuni similare cu QVGA la o emisiune ecran VGA, doar acest lucru se va implica mult mai mult mai clară. Cred că întrebarea este mai mult: nu ai nevoie de VGA, QVGA sau bun este de ajuns. Părerea mea a problemei este simplu: It's a dispărut de mult bine cu QVGA, şi dacă nu sunteţi exigenţi încă mai funcţionează. Dar, VGA vă va oferi mai multe detalii şi mai clare, dacă sunteţi exigente-o, şi veţi vedea că toate programele de nevoie, în măsură mai mare sau mai mică. Flip parte este ca un ecran VGA în sine este exigent, astfel că, de exemplu, consumul de energie, de asemenea, creşte. WVGA este Wide VGA, astfel încât în loc de 640x480 este de 800x480, cum ar fi Touch HD şi Xperia X1. Sharp VGA, dar un ecran mai mare. |
![]() |
|
||||
| Discutii | Author | Forumul | Comments | Last Post |
| [Skin] Windows Vista Portable Edition [QVGA / VGA] | xcilion | Aplicaţii Windows Mobile | 48 | 30 aprilie 2009 22:20 |
| Ecranul de la rezoluţie VGA la QVGA în WM5 | Nielex | Windows Mobile | 0 | 27 septembrie 2007 18:36 |
| VGA / QVGA | MisterMeJ | Aplicaţii Windows Mobile | 2 | 25 iunie 2006 14:36 |
| TomTom Mobile 5.20 out pus: sprijin QVGA | Wouter | TomTom Navigator pentru PDA | 44 | 1 February 2006 23:44 |
| QVGA sau VGA? | patfee | Aplicaţii Windows Mobile | 4 | 10 ianuarie 2006 20:30 |
| Labels |
| asus, computer, diamante, Internet, ipaq, MyPal, Navigare, PDA, pim, Qtek, ecran, smartphone, Snap, tomtom, vario, ce să fac, xperia |
Există 1 utilizatorii activi de vizionare în prezent, această discuţie (0 membri si 1 vizitatori) |
|
| Thread Tools | |
| Vedere | |
|
|