Aceasta este o discuţie despre Problema cu fisiere cabină de instalare în Aplicaţii Windows Mobile forum, o parte din categoria Windows Mobile; Modbreak Nu este intenţia de a acestui forum că soluţiile oferite de mail sau telefon. În acest fel ...
Anunţuri de la Google (dispar dupa De inregistrare)![]() |
|
|
Link inapoi | Thread Tools | Vedere |
|
Un cabfile privire tu în vizualizarea arborescentă, selectaţi, apoi copiaţi.
Acum poţi să faci două lucruri, deschideţi fereastra ActiveSync, şi faceţi clic pe butonul de copac, sau în arborele normale, derulaţi în jos până când găsiţi aparat mobil. Lipiţi cabinei în dosarul. Deschideţi Explorer de pe aparatul Dvs., găsiţi pe cabină, faceţi clic pe ea până când începe să instalaţi. Thats it, cel puţin, pentru mine, deoarece am ocupat cu WM ![]() |
|
Eu sunt acum mai mult de 12 ore a face şi sper că în cele din urmă cineva mai mult pentru mine, ca să explice clar şi în mod clar modul în care eu o pot face acestea ar fi trebuit.
Mulţumesc! |
|
Cum să app debloca HTC dvs. de operare Windows Mobile - Ajutor simplă
Aici puteti gasi orice altceva pentru a seta politicile dumneavoastră. Apoi, puteţi instala. |
|
Încercaţi-l doar, gyrator care rulează pe Touch HD mea şi aceasta este doar o setare de registry universale. Puteti cauta de asemenea, pentru ceregeditor, în cazul în care aveţi opţiunea de a debloca automat (folosind propriul meu).
Pentru a fi în siguranţă, always a face o copie de rezervă. |
|
Max Marco
CERegEditor Asta pare interesant. Vrei sa spui ca, uneori, următoarea opţiune? Sistemul de opperating sau dispozitiv, pentru a bloca orice scrie la registru. Pentru a blocade fi de acord, vă rugăm să folosiţi unealta încorporate în CeRegEditor, Instrumente-> Registru Unlock. Şi am nevoie de nimic mai mult pentru a schimba HD-mi Touch şi vor avea apoi la locul de muncă? |

![]() |
|
||||
| Discutii | Author | Forumul | Comments | Last Post |
| CAB.files a instala! | jspr | Aplicaţii Windows Mobile | 18 | 18 aprilie 2009 22:33 |
| fişierele de cabină | parahawk4000 | Samsung | 1 | 5 aprilie 2008 11:56 |
| Fişierele CAB | hoogerhuis | Aplicaţii Windows Mobile | 9 | 9 august 2007 23:02 |
| fişierele de cabină | chevy-fan | Samsung | 2 | 31 octombrie 2004 12:35 |
| Instalaţi CAB dosar direct de la PC la PDA | speedme | Aplicaţii Windows Mobile | 1 | 7 februarie 2003 22:55 |
Există 1 utilizatorii activi de vizionare în prezent, această discuţie (0 membri si 1 vizitatori) |
|
| Thread Tools | |
| Vedere | |
|
|