Problema cu fisiere cabină de instalare

Aceasta este o discuţie despre Problema cu fisiere cabină de instalare în Aplicaţii Windows Mobile forum, o parte din categoria Windows Mobile; Modbreak Nu este intenţia de a acestui forum că soluţiile oferite de mail sau telefon. În acest fel ...

Anunţuri de la Google (dispar dupa De inregistrare)
Reageren

Link inapoi Thread Tools Vedere
Bulls-eye1 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersBulls-eye1 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersBulls-eye1 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersBulls-eye1 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersBulls-eye1 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersBulls-eye1 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersBulls-eye1 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersBulls-eye1 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersBulls-eye1 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersBulls-eye1 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersBulls-eye1 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
Moderator
2 ianuarie 2009
ModbreakNu este intenţia de a acestui forum că soluţiile oferite de mail sau telefon. În acest fel, de asemenea, are o altă problemă care se ridică de la nimic pentru acest lucru.
Met citaat reageren
tankliner is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekerstankliner is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekerstankliner is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekerstankliner is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekerstankliner is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekerstankliner is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekers
Guru
2 ianuarie 2009
Citat:
Originally posted by postbus31 Bekijk bericht

Scheemder că contractul de închiriere este în înţelepciunea.
Acest weezn principiu wieshaid motn.
Binst Mor rău decât informeaza.
Scheemde, iubesc aşa? De cusut casa mea.
Dou pentru a groetn Henk Wijngaard.
Bie trăieşte în satele
NAVIGON, pur şi simplu cele mai bune.
Met citaat reageren
GuevaraNL is op de goede weg
New Member
2 ianuarie 2009
Citat:
Originally posted by tankliner Bekijk bericht
Trimite-i un e-mail aici.
Opţiune Mail este deschis.
Deodată am vedea că locuiţi în apropiere.
Pune aici numărul dvs. în ea, şi i cal tine.
Apoi i-am pus de telefon pe care eev'n Tweel OET foc.
Că ceea ce mers mai uşoară.
A fost făcut auziţi ;-)
Met citaat reageren
New Member
2 ianuarie 2009
Citat:
Originally posted by Bulls-eye1 Bekijk bericht
ModbreakNu este intenţia de a acestui forum că soluţiile oferite de mail sau telefon. În acest fel, de asemenea, are o altă problemă care se ridică de la nimic pentru acest lucru.
Oops, a văzut-o prea târziu. Dar, oricum voi posta soluţie de aici, pentru că eu presupun că nu sunt singur cu această problemă enervant AM.

Deci, toate sunt în continuare binevenite să contribuim cu soluţii auzi!
Met citaat reageren
postbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
A lua legatura cu comunitare
2 ianuarie 2009
Un cabfile privire tu în vizualizarea arborescentă, selectaţi, apoi copiaţi.

Acum poţi să faci două lucruri, deschideţi fereastra ActiveSync, şi faceţi clic pe butonul de copac, sau în arborele normale, derulaţi în jos până când găsiţi aparat mobil.

Lipiţi cabinei în dosarul. Deschideţi Explorer de pe aparatul Dvs., găsiţi pe cabină, faceţi clic pe ea până când începe să instalaţi.

Thats it, cel puţin, pentru mine, deoarece am ocupat cu WM
Met citaat reageren
tankliner is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekerstankliner is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekerstankliner is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekerstankliner is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekerstankliner is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekerstankliner is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekers
Guru
2 ianuarie 2009
Citat:
Originally posted by postbus31 Bekijk bericht
Un cabfile privire tu în vizualizarea arborescentă, selectaţi, apoi copiaţi.
Acum poţi să faci două lucruri, deschideţi fereastra ActiveSync, şi faceţi clic pe butonul de copac, sau în arborele normale, derulaţi în jos până când găsiţi aparat mobil.
Lipiţi cabinei în dosarul. Deschideţi Explorer de pe aparatul Dvs., găsiţi pe cabină, faceţi clic pe ea până când începe să instalaţi.
Thats it, cel puţin, pentru mine, deoarece am ocupat cu WM
Explicaţia mea nu, explicaţia dumneavoastră nu funcţionează (am menţionat deja, dar în cuvinte diferite), nu este nimic de locul de muncă.
Este atât de ciudat, am, aşa cum am avut contact cu telefonsich, pe care am progje fel pe aparatul meu, Asus MyPal A 632N cu WM5 ca SDcard cabfile, pe drumul meu doar pentru a fi pus.
Şi a instala it, pur şi simplu.
Starter Thread poate spune amin.
El devine o cu nici o posibilitate.
Cauza? Nu sunt căutate.
I love the moment WM6, care prbobleem livrate.
Programaa spune că nu este certificat, şi apoi rupt
Prin urmare, să fie continuat.

Dar, vă mulţumesc pentru explicaţii, din păcate, nu, nu.

Salutări de la Hoeve Woeste.
NAVIGON, pur şi simplu cele mai bune.
Met citaat reageren
marco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
Membre pentru viaţă
2 ianuarie 2009
Citat:
Originally posted by GuevaraNL Bekijk bericht
Eu sunt acum mai mult de 12 ore a face şi sper că în cele din urmă cineva mai mult pentru mine, ca să explice clar şi în mod clar modul în care eu o pot face acestea ar fi trebuit.

Mulţumesc!
Cum să app debloca HTC dvs. de operare Windows Mobile - Ajutor simplă

Aici puteti gasi orice altceva pentru a seta politicile dumneavoastră. Apoi, puteţi instala.
Touch HD, Palm Treo 750v, i-mate SP5,Leadtek 95XX/SPV C600.
Met citaat reageren
New Member
3 ianuarie 2009
Citat:
Originally posted by marco899 Bekijk bericht
Cum să app debloca HTC dvs. de operare Windows Mobile - Ajutor simplă

Aici puteti gasi orice altceva pentru a seta politicile dumneavoastră. Apoi, puteţi instala.
Aşa cum poate aţi citit, acest lucru nu este un terminal specifică şi Touch HD! De asemenea, a lua, în scris, care, cu siguranţă, nu toate dispozitivele sunt de lucru (a se vedea răspunsul lui acolo), şi aşa mi se pare dificil de a jongla cu ceva în cazul în care rezultatul nu este sigur şi, în cel mai rău caz lucruri frumoase la sută este.

Ceea ce mă întreb acum este, sau este ceva de-a face cu faptul că am ICM aparate au primit un abonament la Vodafone (cumpărat de la 2Call) Ar putea fi că acesta este blocat? Puteţi fi deblocate prin intermediul software-ul, dar că, din nou, ia pesete necesare şi versiunea HD, nu pot găsi.

Am încă se pare ciudat. Trebuie să fie ceva mai multe persoane sunt aplicabile Touch HD-au ales ICM şi, de asemenea, un abonament sau Gyrator 3rdParty andfere au rulează software-ul?

Am să renunţe la speranţă încă şi încă o soluţie de lucru ...
Met citaat reageren
marco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
Membre pentru viaţă
3 ianuarie 2009
Încercaţi-l doar, gyrator care rulează pe Touch HD mea şi aceasta este doar o setare de registry universale. Puteti cauta de asemenea, pentru ceregeditor, în cazul în care aveţi opţiunea de a debloca automat (folosind propriul meu).
Pentru a fi în siguranţă, always a face o copie de rezervă.
Touch HD, Palm Treo 750v, i-mate SP5,Leadtek 95XX/SPV C600.
Met citaat reageren
New Member
3 ianuarie 2009
Citat:
Originally posted by marco899 Bekijk bericht
Încercaţi-l doar, gyrator care rulează pe Touch HD mea şi aceasta este doar o setare de registry universale. Puteti cauta de asemenea, pentru ceregeditor, în cazul în care aveţi opţiunea de a debloca automat (folosind propriul meu).
Pentru a fi în siguranţă, always a face o copie de rezervă.
Max Marco

CERegEditor Asta pare interesant. Vrei sa spui ca, uneori, următoarea opţiune?

Sistemul de opperating sau dispozitiv, pentru a bloca orice scrie la registru. Pentru a blocade fi de acord, vă rugăm să folosiţi unealta încorporate în CeRegEditor, Instrumente-> Registru Unlock.

Şi am nevoie de nimic mai mult pentru a schimba HD-mi Touch şi vor avea apoi la locul de muncă?
Met citaat reageren
New Member
3 ianuarie 2009
Citat:
Originally posted by GuevaraNL Bekijk bericht
Max Marco

CERegEditor Asta pare interesant. Vrei sa spui ca, uneori, următoarea opţiune?

Sistemul de opperating sau dispozitiv, pentru a bloca orice scrie la registru. Pentru a blocade fi de acord, vă rugăm să folosiţi unealta încorporate în CeRegEditor, Instrumente-> Registru Unlock.

Şi am nevoie de nimic mai mult pentru a schimba HD-mi Touch şi vor avea apoi la locul de muncă?

Ei bine, la ultima gestiona-o! Au încercat prima CeRegEditor aşa cum este descris mai sus, dar, de asemenea, că nu a fost. Dintr-o data am văzut lumina şi a crezut că vreodată ar putea fi la Staller cabină! Asta noapte am dezinstalat-o şi a decis să instalaţi din nou. Ce-a fost mai departe? Cabină care se utilizează pentru fişiere Staller taxi pentru a instala, dar am crezut întotdeauna că clic pe un fişier de taxi care programul de instalare va lua în mod automat peste. Nu asa!

Trebuie să faceţi clic pe primul stand Staller şi de acolo le puteţi selecta pe care doriţi să instalaţi CAB şi ceea ce director pe care doriţi. Jeeminee, iar eu acum mai mult de 24 de ore am aşezat şi a negociat, pentru a vă ocupat acolo ..

Vă mulţumesc tuturor pentru gândire şi căutarea de soluţii. Acum, în final, am bucura de toate bun e ceea ce îmi dă această unitate!
Met citaat reageren
Reageren

Discuţii similare

Discutii Author Forumul Comments Last Post
CAB.files a instala! jspr Aplicaţii Windows Mobile 18 18 aprilie 2009 22:33
fişierele de cabină parahawk4000 Samsung 1 5 aprilie 2008 11:56
Fişierele CAB hoogerhuis Aplicaţii Windows Mobile 9 9 august 2007 23:02
fişierele de cabină chevy-fan Samsung 2 31 octombrie 2004 12:35
Instalaţi CAB dosar direct de la PC la PDA speedme Aplicaţii Windows Mobile 1 7 februarie 2003 22:55

Labels
activesync, asus, Cabină, Compact Framework 3.5, diamante, descărca, google, htc, HTC Touch HD, email, A eşuat, Mobil, MyPal, nou, deschizătură, PDA, registry, ecran, smartphone, Software-ul, Telefonul, Unitatea, Vodafone, Site web, Windows Mobile

Există 1 utilizatorii activi de vizionare în prezent, această discuţie (0 membri si 1 vizitatori)

Thread Tools
Vedere

Reguli pentru mesajele
Al tău nu trebuie să Start new discussion
Al tău nu trebuie să a răspunde la mesaje
Al tău nu trebuie să Expedierea fişiere ataşate
Al tău nu trebuie să Mesajele dumneavoastră Editare

vB Code este La
Smileys sunt La
[IMG]Codul este La
Codul HTML este La
Urmăritori sunt La