Citat:
Originally posted by Gazpacho
/ Mi aduce aminte de nesfârşită vs WM. discuţie iPhone. 
|
Preocuparea mea nu este ca mod de a iPhone. Dimpotrivă, cred că este foarte important ecran de astăzi. Eu am un Touch Pro ca un dispozitiv de afaceri şi I într-adevăr dor de privire de ansamblu asupra rolului meu. După câteva săptămâni am fost pentru iPhone bucur ca am putut trimite-l înapoi (avantajul de un program de creditare).
Cred că de la iPhone nu este cu adevărat revoluţionar. Sincer vorbind, nimic pe rula Jornada HP în 2000. Nu uita slick, dar conceptual la fel. Apoi am au de asemenea o oribil ura altfel. Am putea punct de vedere tehnic mai bine.
Pe de altă parte, văd că, în cazul în care nici o acţiune rapidă de la Microsoft, HTC si Samsung a face, astfel încât să uniformitatea platforma dvs. complet pierdut. Distracţie pentru diversitatea, dar Developer knudde (Touch plugin-uri de debit nu există, şi că Omnia nu se poate, şi în cazul în care acestea există deja va fi cu siguranţă diferite în fiecare). Iar pe termen lung pe care demolează valoarea adăugată a un sistem de operare pentru consumator / de afaceri.
Microsoft ar putea mai bine, de asemenea, în multe privinţe. Mă uit la interfata Zune va vedea că lucrează într-adevăr neted, şi netedă (şi este, de asemenea, în Media Center Xbox cred). Asta ar dori cu adevărat mă vrei să mergi, cu condiţia ca imagine de ansamblu a GUI curent rămâne.
Cred mai mult în sine, o mai bună integrare şi inteligenţă. Mă uit la masina medie-de navigaţie şi ecrane de azi HTC, atunci există lucruri mici în, ca şi alte comportamente funcţionale în timpul apelurilor, de navigaţie şi de odihnă. instrumente, cum ar fi
Xobni face acest lucru pentru Outlook şi un succes foarte mare. Tooling a vedea dacă Xobni frecvenţa de comunicare şi de plumb în afara de acolo, că lucrurile sunt la fel de alegere inteligent (de exemplu, cu 95% din tale de comunicare, dar 10 adrese specifice, du-te). Aceasta este munca dumneavoastră GUI mai inteligente şi salvează-o. În cazul în care nu a existat ceva le-am iubit mai mult timp pentru mediul meu. Dar care va fi versiunea de 2100
Jaap