mesaj SMS nu sunt trimise

Aceasta este o discuţie despre mesaj SMS nu sunt trimise în Windows Mobile forum, o parte din categoria de sistem de operare, am o problemă, dacă este detectat pe un SMS WM5 nu a putut fi trimis, a existat un sunet ...

Anunţuri de la Google (dispar dupa De inregistrare)
Reageren

Link inapoi Thread Tools Vedere
paterke is op de goede weg
New Member
22 iulie 2009
Eu am descoperit o problemă
În cazul în care un SMS în WM5 nu a putut fi trimis, a existat un sunet să raporteze aceasta. Acum, cu WM6 auzi nimic atât mai mult, întotdeauna mă gândesc SMS este trimis în timp ce de fapt, sa mutat la un proiect.

Cineva o soluţie?
Met citaat reageren
fjr1300k is een zeer behulpzaam persoonfjr1300k is een zeer behulpzaam persoonfjr1300k is een zeer behulpzaam persoonfjr1300k is een zeer behulpzaam persoon
Scrie mee lekker
22 iulie 2009
Tu va face în mod normal, un pop-up cu mesajul că mesajul este trimis când apăsaţi trimite?
Cel puţin, în aparatul meu, care a fost cazul. Personal, am găsit-o enervant şi am dezactivat.

Vă puteţi uita într-adevăr, în folderul Elemente trimise. În cazul în care mesajul este că este atât de trimis.

O altă opţiune ar putea fi la opţiunea de livrare de confirmare pentru a comuta.
Ai primi un mesaj de frumos atunci când SMS-a fost înmânat efectiv. Deci, dacă receptorul are puterea, iar mesajul este livrat mai târziu, primiţi mesajul mai târziu. Avantajul este că ştii că mesajul a fost primit.

Este, însă, depinde de furnizorul Dvs. de. T-Mobile acceptă acest lucru, în orice caz, dar nu KPN.
Mer float kuuln, "T WA los lop.
Met citaat reageren
chiman is op de goede weg
Este în curs
22 iulie 2009
Tu, probabil, au o dezactivată în PDA.

Prin registru vă puteţi schimba în exces ().
Aici este un site cu explicaţii:
Activa sau a dezactiva SMS (Text Message) trimite o notificare cu bule »Meu Digital Viaţă

Există, de asemenea, unele programe software.

Succes
MDA Compact I - SPV M700
Met citaat reageren
Reageren

Discuţii similare

Discutii Author Forumul Comments Last Post
Zip prevede de compresie pentru mesaje text SMS Gonny Aplicaţii Windows Mobile 3 27 aprilie 2007 11:54
Free SMS Trimite gratuit SMS cu 1,0 Gonny Aplicaţii Windows Mobile 5 18 august 2006 11:39
Advanced SMS-uri, face mai mult cu SMS-uri Wouter Aplicaţii Windows Mobile 4 6 martie 2006 11:48
SMS Trimite SMS cu BT, în uşor de conectarea la aparat ... .. accident nobacon Bluetooth 5 3 februarie 2004 14:39

Labels
KPN, PDA, registry, Software-ul, T-Mobile, Unitatea

Există 1 utilizatorii activi de vizionare în prezent, această discuţie (0 membri si 1 vizitatori)

Thread Tools
Vedere

Reguli pentru mesajele
Al tău nu trebuie să Start new discussion
Al tău nu trebuie să a răspunde la mesaje
Al tău nu trebuie să Expedierea fişiere ataşate
Al tău nu trebuie să Mesajele dumneavoastră Editare

vB Code este La
Smileys sunt La
[IMG]Codul este La
Codul HTML este Afară
Urmăritori sunt La