Din această cauză, în conformitate cu HP Ţările de Jos Ţările de Jos, în septembrie cel mai devreme, jumatate vor fi disponibile prin intermediul eBay pe care am cumpărat-o şi, deoarece mai mult de un săptămâni în utilizare.
Au achiziţionat la punerea în aplicare scump cu 120 GB hard disk, procesor de 1.6 GHz, 2GB RAM şi 6 baterie.
Au 760, $ = plătit + 85 dolari de transport şi manipulare. Total de 846, = $
Convertit despre 547, = euro. Din păcate, încă 115 = EUR TVA şi a taxei de import. Total de 662, = Euro.
Nu alune pentru o minilap dar ceea ce ission OOOHHHH frumos.
Este cu adevărat tastatura full-size, iar ecranul este super ascuţite.
Cele 6 detaşabil baterie se lipeste de fund afară şi, astfel, dă o pantă mică de pe tastatură pe care eu însumi găsesc foarte plăcut de utilizat. Greutate nu este mică, dar acesta nu este un dezavantaj pentru mine. Mini este bun cu 1 mâna pentru a ridica şi muta. Am aflati marimea perfecta, se potriveşte perfect în torpedou a masinii, nu este tot tabelul pentru a finaliza în timpul reuniunilor şi, de asemenea, pe vapor nu este sta-in-the-road.
Literele sunt mici, foarte mici, dar este, cu unele modificări de stabilire a se adapta.
Dezavantaj: Este Vista ..............
Acum, s-ar putea spune că un avantaj, dar cred că Vista este cel mai mare neajuns al notei de Mini.
Acum nu am nici o experienţă cu Vista, deoarece am actualizat eşecul meu pupitru timp liber au lasat toate mesajele negative despre compatibilliteitsproblemen etc şi experienţele am avut de mini-mi-mi termen de 2 zile pentru a decide dacă Vista off de a demola şi XP Pro pentru a pus-o.
Programul este în opinia mea, mult prea grele pentru procesor Via astfel încât tot ceea ce este destul de lent. O pagină Web necesită o capacitate de procesor de 100%! Un joc online, jocuri (table) livreaza cu fiecare 2 rândul său, o întârziere de 3 secunde.
Doar o recuperare rapida dosar şi accesul nu este acolo şi să joace un film este o tragedie.
Dacă credeţi că Vista este un program de fin care lent şi nu minte lăsaţi să stea în principal pentru că trecerea la XP este destul de un loc de muncă. Pe site-ul sunt acum toate driver-HP pentru mini nota acolo pentru că nu sunt singurul care găsesc Vista un dezastru. Downgrade la spre XP Pro este, de asemenea, gratuit, dacă aveţi un XP Pro discul de instalare (copie) să instalaţi sunt deja folosite cu XP ProductKey şi apoi jurnal de telefon şi să dea ProductKey de Vista. Veţi primi un cod de activare pentru XP dvs.-pro.
XP Pro instalat cu nota Mini este un tot ceea ce ravagii Roeland ca puteti rezolva-l voorschoteld.
On XP-pro Eu am mozilla instalat şi VLC Media Player pentru a uşura utilizarea.