UMPC ASUS R2H

Aceasta este o discuţie despre UMPC ASUS R2H în Asus forum, o parte din netbook, Tabele, Mini categorie de calculatoare; Nu auzi Niles. Între timp am cumparat un R2H şi eu sunt fericit cu grăsime, am luat-o ...

Anunţuri de la Google (dispar dupa De inregistrare)
Reageren

Link inapoi Thread Tools Vedere
Rudi Hendrix is zeker op de goede weg
Scrie mee lekker
19 aprilie 2007
Niles dă aud nimic. Între timp am cumparat un R2H şi eu sunt fericit cu grăsime!
Am construit-o în maşină (într-un mod pe care aş dori, de asemenea, din nou, acest lucru se poate face). Navigaţi şi reda muzică împreună este nici o problema! Prin intermediul meu MDA Pro, I de asemenea have la internet. Totul este posibil cu adevarat!

Eu am 512MB de socialişti. În sine, cred, destul. Asus De ce ar fi făcut pe care le puteţi pune în 512MB MAX? Am auzit mai multe poveşti de oameni care sunt acolo pentru a pune 1GB fără probleme.
Met citaat reageren
montfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
Moderator
19 aprilie 2007
Poate ca ai deja ştiu, dar dacă ai între 26 octombrie 2006 şi 15 martie 2007 le-aţi cumpărat R2H, vă calificaţi pentru un Vista upgrade. Eu am Vista Business Edition deja in interior.

Pentru mai multe informaţii: Windows Vista Upgrade Program
[HD2 HTC & iPhone 3G si HTC Hero] --->Info Reguli de buzunar--->[Celio Redfly & EEE 1000H & JO DOT / m]
Met citaat reageren
Niles is op de goede weg
Este în curs
24 aprilie 2007
I-am cumpărat R2H meu pe zi au ieşit şi aşa doar ratat barca. Am de gând să mă gândesc la trecerea la Vista, dar nu sunt sigur că-mi în valoare de € 90 (în cazul în care eu sunt undeva un USB DVD-ROM pot împrumuta). Se pare că locul de muncă mult mai mult pe care le-au încercat.
Met citaat reageren
MPWpeter is op de goede weg
Doar a inceput
4 mai 2007
Mers Forum Hallo!
Vreau să lumea să cumpere un UMPC. R2H pare la prima vedere, cele mai adecvate, cu UMPC Medion jumătate la fel de bună.

Este ciudat faptul că R2H brusc să apară în magazine online, vândut şi Medion nu este disponibilă. Există un succesor pentru Asus pentru a obţine ceva?

Are R2H offline în magazine pentru a cumpăra? Am până acum nu au fost în măsură să găsească magazin ...
Met citaat reageren
Scrie mee lekker
4 mai 2007
Din experienţa mea, R2H este, cu siguranţă o opţiune bună!

Acestea includ, de asemenea, de vânzare MyComm.
În bataie, făcând clic pe it.nl după ce se pare că ei încă mai au o în stoc.

Dacă aveţi un ciuguli şi o tastatură pliante care sunt şedinţe în jos pentru a: I love recomandat mea!

Sau este acolo un succesor? Nu ştiu ce statutul de acesta este, dar am gasit un timp în urmă:
noi UMPC accidentat de la ASUS a GPS - Navi Gadget
Met citaat reageren
Doar a inceput
4 mai 2007
Citat:
Originally posted by Rudi Hendrix Bekijk bericht
Dacă aveţi un ciuguli şi o tastatură pliante care sunt şedinţe în jos pentru a: I love recomandat mea!
Aceasta tastatura este doar 1 din pre pentru ASUS
Met citaat reageren
Scrie mee lekker
4 mai 2007
Stiu ca tastaturi cele HEEEEEL frumos. Numai a mea are un argument cu o tablă de băut pierdut.

Acum am vrut o achiziţie nouă, dar acestea sunt greu de găsit. Targus mail: acestea nu mai sunt produse ...

Deci, dacă cineva incepe sa ...
Met citaat reageren
Doar a inceput
4 mai 2007
@ Rudi
BTW bine să le bate, acesta încă mai au 1, acestea sunt cer doar € 200, - mai mult decât oriunde în altă parte :-(
Met citaat reageren
Scrie mee lekker
4 mai 2007
De ce 200 milioane mai mult? Depinde un pic pe care le-aţi căutat şi sa uitat să vă avem.
Aceasta este versiunea cu 60 GB HDD şi Bluetooth si webcam. Versiunile mai ieftine Mulţi se poate vedea, nu Bluetooth si webcam. Ele sunt de obicei caracterizate prin doar HDD de 40 GB. În sine, desigur, nu face mare diferenţă, dar pentru mine, Bluetooth este o necesitate absolută!

€ 892, - inclusiv TVA-ul este frumos să fie de mare, da ...

Nu am nici acţiuni într-Beat-IT sau ceva, dar a fost doar un pont
Met citaat reageren
Niles is op de goede weg
Este în curs
4 mai 2007
Există cu siguranţă, un succesor pentru R2H, dar că este încă o în timp ce în dezvoltare. T83 este încă în toamna acestui an.

T83 ASUS UMPC nu pivotant QWERTY - Engadget

Aceasta nu este, din păcate, o parte din platforma Intel McCaslin dar foloseste platforma VIA. Această viteză nu va face precum şi a memoriei de 512MB. Cu toate acestea, mult mai accesibile decât Q1 Ultra. Motivul pentru care acest lucru nu este succesorul lui R2H mea este doar o rezoluţie de 800x480. În cazul în care aceasta a avut un 1024x600, mă gândeam la asta.
Met citaat reageren
SyNc^ is op de goede weg
Doar a inceput
6 mai 2007
@ Montfort: Lucrari de mai bine pe Windows Vista TabletPC sau spune-ai lăsat Windows XP Tablet, dar stai acolo. Şi toate programele este, prin urmare, de drivere speciale înainte de a º teptare. În ceea ce GPS / Bluetooth, etc.

În cazul în care se execută mai bine decât la comandă el.

Mulţumesc.
Sync ^
Met citaat reageren
montfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
Moderator
6 mai 2007
Citat:
Originally posted by SyNc^ Bekijk bericht
@ Montfort: Lucrari de mai bine pe Windows Vista TabletPC sau spune-ai lăsat Windows XP Tablet, dar stai acolo. Şi toate programele este, prin urmare, de drivere speciale înainte de a º teptare. În ceea ce GPS / Bluetooth, etc.

În cazul în care se execută mai bine decât la comandă el.

Mulţumesc.
Sync ^
Încă nu am vista sus, aşteptaţi un timp off, Vista vor utiliza în continuare unele actualizări, mă aştept
Despre o luna sau aşa mă aştept să-ţi spun mai multe despre experienţele mele. Din ceea ce am citit-ar trebui să funcţioneze bine, în special a scrierii de mână ar fi mai bine. Cred că în acest moment funcţionează destul de moderat. Drivere Vista de la Asus sunt de acum disponibile.
Nu au creşteri de memorie, am 1 Gb folosit în loc de 256Mb care suplimentare în ea, acum el are un pic mai bine.
[HD2 HTC & iPhone 3G si HTC Hero] --->Info Reguli de buzunar--->[Celio Redfly & EEE 1000H & JO DOT / m]
Met citaat reageren
SyNc^ is op de goede weg
Doar a inceput
6 mai 2007
@ Montfort, Eu am folosit acum 768MB şi nu mai rămâne atât de frumos. Cred că eu nu umple CD-ul de Windows Vista merge la comandă. Şi experienţa chiar mai mult din toate asteapta chiar aici.

Sync ^
Met citaat reageren
Doar a inceput
7 mai 2007
@ Rudi
N-am vrut să cârti la auzul! :-)
Nu e doar atât de mult diferenta de pret in aceste dispozitive. Dacă nu au fost atent atat de mult pierdut unele de euro. Mai ales atunci când, de asemenea, consideră că de multe ori accessoies nu stai acolo!

PDAshop.nl este cel mai cuprinzătoare pe site-ul: Toate accessoieres care stau să stai frumos rezumate. Au ultimele zile mai multe afgemaild şi a cerut, pentru că el nu a stocurilor. Şi într-adevăr oriunde în altă parte pentru a obţine nişte ...

Sunt doar comandat de la funprice.nl Pentru că este confirmat prin e-mail pentru a livra accesorii acelaşi lucru. Din păcate, din nou, 2 tientjes scump ...
Met citaat reageren
Scrie mee lekker
7 mai 2007
Ai cel puţin versiunea sau dinte albastru.

Eu nu am fost iritat, dar este exact în cazul în care chiar am vrut să te avertizez lasa-te deja. Unele lucruri rămân vagi în care este posibil, asa ca doar a lăsa în urmă este că performanţa nu este ceea ce ai făcut.

Distreaza-te cu aparatul în orice caz!

Dacă vreodată în considerare lucru în maşină pentru a construi: Pot să recomand din toată inima!
Am aici sunt unele poze:
Fotoalbum, Gratis Online! Your Digital Pictures in Online Album foto pentru Albumul meu! (Cablurile sunt acum mai bine soluţionate)
Met citaat reageren
Reageren

Labels
Battery, asus, maşină, aparat de fotografiat, Conector, dell, liber, gps, Liber, Depinde, Internet, email, MP3, Navigare, nou, PDA, samsung, ecran, Snap, Software-ul, sony, vânzarea, vârf, Vista, Site web, Vedere, WiFi

Există 1 utilizatorii activi de vizionare în prezent, această discuţie (0 membri si 1 vizitatori)

Thread Tools
Vedere

Reguli pentru mesajele
Al tău nu trebuie să Start new discussion
Al tău nu trebuie să a răspunde la mesaje
Al tău nu trebuie să Expedierea fişiere ataşate
Al tău nu trebuie să Mesajele dumneavoastră Editare

vB Code este La
Smileys sunt La
[IMG]Codul este La
Codul HTML este Afară
Urmăritori sunt La