To jest dyskusja na temat Chcę QVGA lub VGA? w Aplikacje Windows Mobile forum, należy do kategorii Windows Mobile, widziałem kilka wątków na tym forum, nawet bardzo nudny, ale nigdzie nie mogę znaleźć, że ...
Reklamy Google (Po Znikający rejestracja)![]() |
|
|
Znalezisko | Narzędzia wątku | Reprodukcja |
|
Kiedyś 1x excel ... ale nie byłem zadowolony. Nawet na moim 19 "ekranie komputera mam problem. Jedyne co mogę zrobić, to połączenie, Internet i TT z moim smartphone. Więc w zasadzie nie płaci za urządzenia w trybie VGA?
|
|
Jeśli Twój Internet zobaczyć o wiele więcej i ostrzej.
Prawdą jest, że iPAQ posiada 4-calowy ekran. Jest vga zrobić sprawiedliwości i "widzieć" się więcej na ekranie. W Touch Diamond również ekran VGA, ale dlatego, że ekran jest tylko 2,8 cala (np. wspólne touch lub serii TyTN) nie widzi się więcej. Jest wiele do zrobienia i jest ostrzejszy, ale nie potrafi czytać, ponieważ jest zbyt mały. Oto porównanie między tymi dwoma: Mobile-review.com dodatku PDA - Asus MyPal A730 (Nie jest zdjęcie szczegółowo u dołu strony) Lub tutaj http://www.mobilitysite.com/boards/x...a-vs-qvga.html porównanie ... Tutaj Recenzja: VGA vs QVGA ENCORE "(VGA) Pocket PC ładne zdjęcie, ostrość ... I tym Mobil YazÄ ± gibon: Jaka jest różnica pomiędzy ekranami VGA i QVGA?: 100% Orijinal Ä ° Ã § erik wygląda świetnie obrazów (również nawigacja) |
|
Na to pytanie, każda odpowiedź dla siebie. Myślę, że (W) na ekranie VGA Touch HD znacznie lepiej niż ekran QVGA, że byłem na Qtek 2020 r. lub Vario miałem.
Porównaj to z niższej rozdzielczości na komputerze. Zamień ekran raz w trybie 640 * 480. Jest to podobne do QVGA mi. Następnie umieścić go na 1024 * 768 lub 1280 * 1024 i odkryć różnicę. ![]() |
|
Rozumiem, że pytanie, nie mam dość.
Państwo Do VGA. Dlaczego ktoś nie VGA jest poza mną. U nas znajdziesz wszystkie informacje, QVGA na VGA ekranu na tej samej wystawie, tylko będzie to wymagało dużo ostrzejsze. Myślę, że pytanie jest więcej: musisz VGA, QVGA lub dobre wystarczy. Moim zdaniem sprawa jest prosta: Jest to dawno już minęły dobrze QVGA, a jeśli nie jesteś wymagający to działa. Ale VGA daje więcej szczegółów lub jeśli wymagających większej uwagi przy tym, że pokazuje wszystkie programy znajdują się w mniejszym lub większym stopniu. Minusem jest to, że ekran VGA żąda się, aby np. zużycie energii również idzie w górę. WVGA jest Wide VGA, więc zamiast 640x480 to 800x480, jak i Touch HD X10 kopen" onclick="replacer_hook(13)" target="_blank" href="http://clicks.m4n.nl/_c?aid=10739&adid=253354">Xperia X1. Ostre jak VGA, ale szerszy ekran. |
![]() |
|
||||
| Dyskusja | Autor | Forum | Komentarze | Ostatni post |
| [Skin] Windows Vista Portable Edition [QVGA / VGA] | xcilion | Aplikacje Windows Mobile | 48 | 30 kwietnia 2009 21:20 |
| Ekran QVGA VGA w WM5 | Nielex | Windows Mobile | 0 | 27 września 2007 17:36 |
| VGA / QVGA | MisterMeJ | Aplikacje Windows Mobile | 2 | 25 czerwca 2006 13:36 |
| TomTom Mobile 5.20 obecnie umieścić: QVGA wsparcie | Wouter | TomTom Navigator na PDA | 44 | 01 luty 2006 22:44 |
| QVGA lub VGA? | patfee | Aplikacje Windows Mobile | 4 | 10 stycznia 2006 19:30 |
| Etykiety |
| wszystkie programy, asus, komputer, diament, Zdjęć, Internet, ipaq, MyPal, nawigacja, PDA, pim, qtek, ekran, smartphone, przystawki, tomtom, vario, co zrobic, xperia |
Są to 1 aktywnych użytkowników Aktualnie przeglądasz tej dyskusji (0 użytkowników i 1 gości) |
|
| Narzędzia wątku | |
| Reprodukcja | |
|
|
|