Chcę QVGA lub VGA?

To jest dyskusja na temat Chcę QVGA lub VGA? w Aplikacje Windows Mobile forum, należy do kategorii Windows Mobile, widziałem kilka wątków na tym forum, nawet bardzo nudny, ale nigdzie nie mogę znaleźć, że ...

Reklamy Google (Po Znikający rejestracja)
Reageren

Znalezisko Narzędzia wątku Reprodukcja
Użytkownik od: 21 listopada 2008
Marcel1966 is een behulpzaam persoonMarcel1966 is een behulpzaam persoonMarcel1966 is een behulpzaam persoon
Pisze Dziwki
12 stycznia 2009
Widziałem kilka wątków na tym forum, nawet bardzo nudny, ale nigdzie nie mogę znaleźć, że widzę różnicę między QVGA i VGA. To jest z TomTom, Zdjęcia, filmy?

Pozdrawiam,
Marcel
Mówię słowo niemiecki űberhaupt ale ... (Herman pustelników)
Met citaat reageren

Użytkownik od: 08 sierpnia 2005
huplahoi is een zeer behulpzaam persoonhuplahoi is een zeer behulpzaam persoonhuplahoi is een zeer behulpzaam persoonhuplahoi is een zeer behulpzaam persoonhuplahoi is een zeer behulpzaam persoon
Pisze Dziwki
12 stycznia 2009
VGA daje ostrzejszy obraz QVGA, może też być więcej na ekranie.
Tego znaku nie będzie pim aplikacji (lub ostrzejsze, ale nie ma już na), ale w przeglądarce, Word, Excel. Pozostaje, powiększony, wszystko miło ekranu (na iPAQ 214 anyway)
Met citaat reageren
Marcel1966 is een behulpzaam persoonMarcel1966 is een behulpzaam persoonMarcel1966 is een behulpzaam persoon
Pisze Dziwki
12 stycznia 2009
Kiedyś 1x excel ... ale nie byłem zadowolony. Nawet na moim 19 "ekranie komputera mam problem. Jedyne co mogę zrobić, to połączenie, Internet i TT z moim smartphone. Więc w zasadzie nie płaci za urządzenia w trybie VGA?
Met citaat reageren
Użytkownik od: 11 stycznia 2004
aevries is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersaevries is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersaevries is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersaevries is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersaevries is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersaevries is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersaevries is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersaevries is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersaevries is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersaevries is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersaevries is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
Społeczność Kontakt
12 stycznia 2009
Ekranie, dzisiaj jest piękny zwężenia. Zauważyłem z X7510.
Met citaat reageren
Użytkownik od: 08 sierpnia 2005
huplahoi is een zeer behulpzaam persoonhuplahoi is een zeer behulpzaam persoonhuplahoi is een zeer behulpzaam persoonhuplahoi is een zeer behulpzaam persoonhuplahoi is een zeer behulpzaam persoon
Pisze Dziwki
12 stycznia 2009
Jeśli Twój Internet zobaczyć o wiele więcej i ostrzej.
Prawdą jest, że iPAQ posiada 4-calowy ekran. Jest vga zrobić sprawiedliwości i "widzieć" się więcej na ekranie.

W Touch Diamond również ekran VGA, ale dlatego, że ekran jest tylko 2,8 cala (np. wspólne touch lub serii TyTN) nie widzi się więcej. Jest wiele do zrobienia i jest ostrzejszy, ale nie potrafi czytać, ponieważ jest zbyt mały.
Oto porównanie między tymi dwoma:
Mobile-review.com dodatku PDA - Asus MyPal A730
(Nie jest zdjęcie szczegółowo u dołu strony)
Lub tutaj
http://www.mobilitysite.com/boards/x...a-vs-qvga.html
porównanie ...

Tutaj
Recenzja: VGA vs QVGA ENCORE "(VGA) Pocket PC
ładne zdjęcie, ostrość ...

I tym
Mobil YazÄ ± gibon: Jaka jest różnica pomiędzy ekranami VGA i QVGA?: 100% Orijinal Ä ° Ã § erik
wygląda świetnie obrazów (również nawigacja)
Met citaat reageren
Użytkownik od: 03 sierpnia 2004
Paddy31 is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekersPaddy31 is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekersPaddy31 is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekersPaddy31 is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekersPaddy31 is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekersPaddy31 is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekersPaddy31 is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekersPaddy31 is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekersPaddy31 is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekers
Mobilyz Guru
12 stycznia 2009
Cytat:
Originally posted by Marcel1966 Bekijk bericht
Kiedyś 1x excel ... ale nie byłem zadowolony. Nawet na moim 19 "ekranie komputera mam problem. Jedyne co mogę zrobić, to połączenie, Internet i TT z moim smartphone. Więc w zasadzie nie płaci za urządzenia w trybie VGA?
Na to pytanie, każda odpowiedź dla siebie. Myślę, że (W) na ekranie VGA Touch HD znacznie lepiej niż ekran QVGA, że byłem na Qtek 2020 r. lub Vario miałem.

Porównaj to z niższej rozdzielczości na komputerze. Zamień ekran raz w trybie 640 * 480. Jest to podobne do QVGA mi. Następnie umieścić go na 1024 * 768 lub 1280 * 1024 i odkryć różnicę.

Przed nadużyciami, krytykować i oskarżać. Po prostu chodzić milę w moich butach (c) Joe South
http://www.youtube.com/watch?v=L743BdtV50c
Met citaat reageren
Pisze Dziwki
12 stycznia 2009
Cytat:
Originally posted by aevries Bekijk bericht
Ekranie, dzisiaj jest piękny zwężenia. Zauważyłem z X7510.
Że coś jest tak duży jak mój 19 "ekran ... oczywiście, że jest lepiej
Met citaat reageren
Pisze Dziwki
12 stycznia 2009
Cytat:
Originally posted by huplahoi Bekijk bericht
Jeśli Twój Internet zobaczyć o wiele więcej i ostrzej.
Prawdą jest, że iPAQ posiada 4-calowy ekran. Jest vga zrobić sprawiedliwości i "widzieć" się więcej na ekranie.

W Touch Diamond również ekran VGA, ale dlatego, że ekran jest tylko 2,8 cala (np. wspólne touch lub serii TyTN) nie widzi się więcej. Jest wiele do zrobienia i jest ostrzejszy, ale nie potrafi czytać, ponieważ jest zbyt mały.
Oto porównanie między tymi dwoma:
Mobile-review.com dodatku PDA - Asus MyPal A730
(Nie jest zdjęcie szczegółowo u dołu strony)
Lub tutaj
http://www.mobilitysite.com/boards/x...a-vs-qvga.html
porównanie ...

Tutaj
Recenzja: VGA vs QVGA ENCORE "(VGA) Pocket PC
ładne zdjęcie, ostrość ...

I tym
Mobil YazÄ ± gibon: Jaka jest różnica pomiędzy ekranami VGA i QVGA?: 100% Orijinal Ä ° Ã § erik
wygląda świetnie obrazów (również nawigacja)
Bardzo dziękuję ... mam coś do zrobienia!
Met citaat reageren
Pisze Dziwki
12 stycznia 2009
Cytat:
Originally posted by Paddy31 Bekijk bericht
Na to pytanie, każda odpowiedź dla siebie. Myślę, że (W) na ekranie VGA Touch HD znacznie lepiej niż ekran QVGA, że byłem na Qtek 2020 r. lub Vario miałem.

Porównaj to z niższej rozdzielczości na komputerze. Zamień ekran raz w trybie 640 * 480. Jest to podobne do QVGA mi. Następnie umieścić go na 1024 * 768 lub 1280 * 1024 i odkryć różnicę.

Dzięki za wyjaśnienie, to jest dla mnie jasne (tam). Może powinienem po prostu spróbuj z VGA urządzeń 2,8 "
Met citaat reageren
Użytkownik od: 22 grudnia 2003
montfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
Moderator
12 stycznia 2009
Lub pójść o krok dalej z WVGA.
Met citaat reageren
Pisze Dziwki
12 stycznia 2009
Cytat:
Originally posted by montfort Bekijk bericht
Lub pójść o krok dalej z WVGA.
i JPP i języka Janneke .... wasda?
Met citaat reageren
Użytkownik od: 22 grudnia 2003
montfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
Moderator
12 stycznia 2009
Tak jak JPP jako QVGA.
WVGA jest szeroki VGA: 800 x 480
Met citaat reageren
Pisze Dziwki
12 stycznia 2009
Cytat:
Originally posted by montfort Bekijk bericht
Tak jak JPP jako QVGA.
WVGA jest szeroki VGA: 800 x 480
Whahaha

Maarre ... mialem nadzieje na loterii Boże Narodzenie, ale niestety! I tak było przesłuchanie jeszcze czerwony ...

Ale urządzenia mają WVGA?
Met citaat reageren
Użytkownik od: 05 września 2005
holybear is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekersholybear is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekersholybear is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekersholybear is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekersholybear is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekersholybear is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekersholybear is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekers
Społeczność Kontakt
12 stycznia 2009
Rozumiem, że pytanie, nie mam dość.

Państwo Do VGA. Dlaczego ktoś nie VGA jest poza mną. U nas znajdziesz wszystkie informacje, QVGA na VGA ekranu na tej samej wystawie, tylko będzie to wymagało dużo ostrzejsze.

Myślę, że pytanie jest więcej: musisz VGA, QVGA lub dobre wystarczy.
Moim zdaniem sprawa jest prosta: Jest to dawno już minęły dobrze QVGA, a jeśli nie jesteś wymagający to działa.
Ale VGA daje więcej szczegółów lub jeśli wymagających większej uwagi przy tym, że pokazuje wszystkie programy znajdują się w mniejszym lub większym stopniu.

Minusem jest to, że ekran VGA żąda się, aby np. zużycie energii również idzie w górę.

WVGA jest Wide VGA, więc zamiast 640x480 to 800x480, jak i Touch HD X10 kopen" onclick="replacer_hook(13)" target="_blank" href="http://clicks.m4n.nl/_c?aid=10739&adid=253354">Xperia X1. Ostre jak VGA, ale szerszy ekran.
Met citaat reageren
Pisze Dziwki
12 stycznia 2009
Cytat:
Originally posted by holybear Bekijk bericht
Rozumiem, że pytanie, nie mam dość.

Państwo Do VGA. Dlaczego ktoś nie VGA jest poza mną. U nas znajdziesz wszystkie informacje, QVGA na VGA ekranu na tej samej wystawie, tylko będzie to wymagało dużo ostrzejsze.

Myślę, że pytanie jest więcej: musisz VGA, QVGA lub dobre wystarczy.
Moim zdaniem sprawa jest prosta: Jest to dawno już minęły dobrze QVGA, a jeśli nie jesteś wymagający to działa.
Ale VGA daje więcej szczegółów lub jeśli wymagających większej uwagi przy tym, że pokazuje wszystkie programy znajdują się w mniejszym lub większym stopniu.

Minusem jest to, że ekran VGA żąda się, aby np. zużycie energii również idzie w górę.

WVGA jest Wide VGA, więc zamiast 640x480 to 800x480, jak i Touch HD X10 kopen" onclick="replacer_hook(13)" target="_blank" href="http://clicks.m4n.nl/_c?aid=10739&adid=253354">Xperia X1. Ostre jak VGA, ale szerszy ekran.
Wszystko jest mi dużo jaśniejsze. A jak już informowaliśmy wcześniej czekam znowu ... lub wyłączyć na loterii państwowej.
Met citaat reageren
Reageren

Podobnych dyskusji

Dyskusja Autor Forum Komentarze Ostatni post
[Skin] Windows Vista Portable Edition [QVGA / VGA] xcilion Aplikacje Windows Mobile 48 30 kwietnia 2009 21:20
Ekran QVGA VGA w WM5 Nielex Windows Mobile 0 27 września 2007 17:36
VGA / QVGA MisterMeJ Aplikacje Windows Mobile 2 25 czerwca 2006 13:36
TomTom Mobile 5.20 obecnie umieścić: QVGA wsparcie Wouter TomTom Navigator na PDA 44 01 luty 2006 22:44
QVGA lub VGA? patfee Aplikacje Windows Mobile 4 10 stycznia 2006 19:30

Etykiety
wszystkie programy, asus, komputer, diament, Zdjęć, Internet, ipaq, MyPal, nawigacja, PDA, pim, qtek, ekran, smartphone, przystawki, tomtom, vario, co zrobic, xperia

Są to 1 aktywnych użytkowników Aktualnie przeglądasz tej dyskusji (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia wątku
Reprodukcja

Czasy
Państwo nie może nowe wątki
Państwo nie wolno odpowiadać na wiadomości
Państwo nie może Wysyłanie załączników
Państwo nie wolno Edytować swoje posty

BB code jest Do
Emotikony jego Do
[IMG]Kod jest Do
Kod HTML jest Do
TrackbacksDo