TomTom 5 na Yakumo Delta 300

To jest dyskusja na temat TomTom 5 na Yakumo Delta 300 w TomTom Navigator na PDA forum, część nawigacji z systemem Windows Mobile kategorii Garmin oferuje na swojej stronie, że Tomtom 5 nie nadaje się do Mio 300 Yakumo Delta (jest ...

Reklamy Google (zniknie po Rejestracja)
Reageren

Link Narzędzia wątku Przeglądać
Użytkownik od: 21 lutego 2005
boy1975 is op de goede weg
Just started
14 czerwca 2005
TomTom oferuje na swojej stronie, że Tomtom 5 nie nadaje się do Yakumo Delta 300 Mio (PDA jest wciąż ta sama?) Będą wspierane.

Ma ktoś jakiekolwiek doświadczenie lub wskazówki, jak zainstalować program TomTom 5 jeszcze?

Delta 300 to bardzo dobrze nadaje się do budowy przez antenę GPS.
Met citaat reageren
Użytkownik od: 22 września 2003
Dylan18 is op de goede weg
Pisze mee lekker
14 czerwca 2005
Czy ktoś już testowane, czy oprogramowanie działa już teraz?
Chciałbym kupić TT5 ale myślę, że nie wiele z tego PDA.
Met citaat reageren
Użytkownik od: 28 stycznia 2005
postbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
Społeczność Kontakt
14 czerwca 2005
To jest na stronie TomTom:

Następujące urządzenia są obecnie nie nadaje się NAVIGATOR 5 za:

* Fujtsu Siemens (wszystkie modele)
* Toshiba. (wszystkie modele
Siemens SX 56
Acer N10
Jedzenie P700
Mitac Mio 558
Packard Bell Pocket Gear 3025
ViewSonic V37
Yakumo Delta 300 , DELTA 400
ASUS MyPal (modele te nie są wyposażone w kartę SD)
Met citaat reageren
Użytkownik od: 22 września 2003
Dylan18 is op de goede weg
Pisze mee lekker
14 czerwca 2005
oops .. przepraszam
a strona nie jest dla mnie.

To się zmieni? Aparate, że będzie obsługiwane?
Met citaat reageren
Użytkownik od: 28 stycznia 2005
postbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
Społeczność Kontakt
14 czerwca 2005
Cytat:
Originally posted by Dylan18
oops .. przepraszam
a strona nie jest dla mnie.

To się zmieni? Aparate, że będzie obsługiwane?

ff szukaj na forum, że ktoś tak użyteczne, że pracuje
Met citaat reageren
Użytkownik od: 24 października 2004
Bas_je is op de goede weg
Just started
14 czerwca 2005
Niestety - nic nie znaleziono. Spróbuj ponownie, używając innych określeń.
Met citaat reageren
Użytkownik od: 15 lutego 2005
JackTheRipper is op de goede weg
Just started
14 czerwca 2005
Cytat:
Originally posted by boy1975
TomTom oferuje na swojej stronie, że Tomtom 5 nie nadaje się do Yakumo Delta 300 Mio (PDA jest wciąż ta sama?) Będą wspierane.

Ma ktoś jakiekolwiek doświadczenie lub wskazówki, jak zainstalować program TomTom 5 jeszcze?

Delta 300 to bardzo dobrze nadaje się do budowy przez antenę GPS.
TomTom 5 działa na Yakumo Delta 300 GPS
Dostępne są dwie wersje en: Delta 300 i Delta 300 GPS.
Met citaat reageren
Użytkownik od: 5 czerwca 2005
mikev is op de goede weg
Just started
14 czerwca 2005
dokładnie, po prostu działa ......
Met citaat reageren
Użytkownik od: 25 grudnia 2004
Chicco is op de goede weg
Są w drodze
14 czerwca 2005
Całkowicie zgadzam się, mam TT5 obecnie około 3 dni w moim Yakumo Delta 300 GPS i działa bez problemów.
Met citaat reageren
Użytkownik od: 23 czerwca 2005
Michel_6 is op de goede weg
Just started
23 czerwca 2005
I own tomtom3 na mój Delta Yakumo 300GPS a także czytać ze zdziwieniem lista kompatybilności TomTom, który stanowi, że Yakumo Delta 300 byłoby niewłaściwe tomtom5.
Mam TomTom natychmiast zdawał się umieścić ognia i tutaj jest ostateczny wynik:

Szanowny Panie,

Obecnie nie ma danych z tego badania PocketPC bezbłędne działanie nowego oprogramowania może zagwarantować. Z tego powodu, PocketPC nie jest istotne dla listę zgodności. To jest nas informacje o Mitac Mio 168 iz tego powodu jest to odpowiednio w wykazie.

Jest możliwe, że nowe oprogramowanie, ale będzie działać na PocketPC, tutaj nie możemy zagwarantować. Z tego powodu jest on nie nadaje się na liście. Polecamy strony do monitora. Gdy poparcie dla PocketPC będą oferowane na liście kompatybilności.

Z pozdrowieniami,

TomTom Customer Support Team

Moja decyzja jest tutaj tomtom5 będzie działać równie dobrze na Yakumo delta 300gps jak Mitac Mio 168, TomTom tylko oficjalnie nie obsługuje ich produkt dla PDA z powodu braku wyników badań.

W każdym razie, kazałem aktualizacji.

Michel
Met citaat reageren
Użytkownik od: 14 grudnia 2003
Archie is op de goede weg
Just started
12 lipca 2005
Ktoś, kto ma pewne doświadczenie na TT5 Yakumo PDA deltax GPS.

Na tym urządzeniu można znaleźć nic na forum.

http://www.yakumo.com/produkte/index.php?pid=1&ag=PDAs

Archie
Met citaat reageren
Użytkownik od: 15 maja 2005
WillemGerrit is op de goede weg
Pisze mee lekker
12 lipca 2005
Cytat:
Originally posted by Michel_6
Moja decyzja jest tutaj tomtom5 będzie działać równie dobrze na Yakumo delta 300gps jak Mitac Mio 168, TomTom tylko oficjalnie nie obsługuje ich produkt dla PDA z powodu braku wyników badań.

W każdym razie, kazałem aktualizacji.

Michel
Ale nie zapominajmy, że dużą liczbę 168 milionów użytkowników są bardzo wiele problemów z TT5. I to pomimo Mio 168 na liście kompatybilności. Prawdopodobieństwo jest bardzo wysokie, że dostaniesz te problemy.
Met citaat reageren
Użytkownik od: 4 czerwca 2004
avr is op de goede weg
avravr is offline
Just started
12 lipca 2005
Dla mnie nie ma problemu z TT5 na Yakumo 300 GPS wszystko działa do tej pory żadnych problemów
Met citaat reageren
Użytkownik od: 23 lipca 2005
remcomo is op de goede weg
Just started
25 lipca 2005
Ja x Yakumo PDA Delta kupił go ze zintegrowanym Sirf Star III Odbiornik GPS (20 kanałów). Próbowałem TT3 i TT5, najpierw pojawi się komunikat "Brak urządzenia GPS" w Enver nie przydatne sygnału GPS. Zwykle trwa od 3 do 10 minut lub dłużej. Również pochodzi podczas nawigacji ścieżkę sygnału i TT jest zamknięta. Byłby problem z systemem Windows Mobile 2003 Second Edition, ponieważ wszystkie programy zainstalować konfliktu nie. Kto może mi pomóc tak, że TT działa poprawnie lub nie jest dobrym kierowcą tt na chipsecie SiRF Star III?
Met citaat reageren
Użytkownik od: 28 lutego 2004
noob2004 is op de goede weg
Są w drodze
25 lipca 2005
Cytat:
Originally posted by remcomo
Ja x Yakumo PDA Delta kupił go ze zintegrowanym Sirf Star III Odbiornik GPS (20 kanałów). Próbowałem TT3 i TT5, najpierw pojawi się komunikat "Brak urządzenia GPS" w Enver nie przydatne sygnału GPS. Zwykle trwa od 3 do 10 minut lub dłużej. Również pochodzi podczas nawigacji ścieżkę sygnału i TT jest zamknięta. Byłby problem z systemem Windows Mobile 2003 Second Edition, ponieważ wszystkie programy zainstalować konfliktu nie. Kto może mi pomóc tak, że TT działa poprawnie lub nie jest dobrym kierowcą tt na chipsecie SiRF Star III?
Przepraszamy, aby usłyszeć, SiRF Star III, jest z pewnością poprawa tylko na papierze, jeżeli nie jest (właściwie) jest obsługiwane przez sterowniki mają problem.
Obecnie TT5 GPS kierowca poważnie niewystarczające.
Spróbuj z stabilnej wersji 3.07, czy to w porządku?
HP iPAQ 2210 - Rikaline GPS-6010 - Brodit ProClip Holder - TomTom Navigator 5.21
Met citaat reageren
Reageren

Podobne dyskusje

Dyskusja Autor Forum Komentarze Ostatni post
Yakumo Yakumo Delta czy Alpha? ipaqman Inne telefonu komórkowego 8 10 czerwca 2007 04:53
TomTom Yakumo Delta x nie remcomo TomTom Navigator na PDA 24 21 sierpnia 2005 17:16
Yakumo Delta 300 GPS (lub 168 milionów) z Wi-Fi Harley Fatboy WiFi 11 16 października 2004 00:01
Yakumo Delta 300 GPS. Rumocool Inne telefonu komórkowego 13 12 sierpnia 2004 12:45
Yakumo Delta 300 / Mio 168 dedj Inne telefonu komórkowego 2 28 lipca 2004 22:32

Wytwórnie
Doświadczenie, speed cameras, Gwarancja, GPS, MyPal, nowy, PDA, perfect, kłopot, Oprogramowanie, TomTom, Połączenie, Strona WWW, Windows Mobile

Są to 1 aktywnych użytkowników Aktualnie przeglądasz tę dyskusję (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia wątku
Przeglądać

Reguły wiadomości
Twój nie Rozpocznij nową dyskusję
Twój nie odpowiadać na wiadomości
Twój nie Wysyłanie załączników
Twój nie Edytuj swoje posty

Kod vB jest By
SmileysBy
[IMG]Kod jest By
Kod HTML By
TrackbacksBy