To jest dyskusja na temat TomTom 5 na Yakumo Delta 300 w TomTom Navigator na PDA forum, część nawigacji z systemem Windows Mobile kategorii Garmin oferuje na swojej stronie, że Tomtom 5 nie nadaje się do Mio 300 Yakumo Delta (jest ...
Reklamy Google (zniknie po Rejestracja)![]() |
|
|
Link | Narzędzia wątku | Przeglądać |
|
Originally posted by Dylan18
oops .. przepraszam
a strona nie jest dla mnie. To się zmieni? Aparate, że będzie obsługiwane? |
|
Originally posted by boy1975
TomTom oferuje na swojej stronie, że Tomtom 5 nie nadaje się do Yakumo Delta 300
Mio (PDA jest wciąż ta sama?) Będą wspierane.Ma ktoś jakiekolwiek doświadczenie lub wskazówki, jak zainstalować program TomTom 5 jeszcze? Delta 300 to bardzo dobrze nadaje się do budowy przez antenę GPS. |
|
Originally posted by Michel_6
Moja decyzja jest tutaj tomtom5 będzie działać równie dobrze na Yakumo delta 300gps jak Mitac Mio 168, TomTom tylko oficjalnie nie obsługuje ich produkt dla PDA z powodu braku wyników badań.
W każdym razie, kazałem aktualizacji. Michel |
|
Originally posted by remcomo
Ja x Yakumo PDA Delta kupił go ze zintegrowanym Sirf Star III Odbiornik GPS (20 kanałów). Próbowałem TT3 i TT5, najpierw pojawi się komunikat "Brak urządzenia GPS" w Enver nie przydatne sygnału GPS. Zwykle trwa od 3 do 10 minut lub dłużej. Również pochodzi podczas nawigacji ścieżkę sygnału i TT jest zamknięta. Byłby problem z systemem Windows Mobile 2003 Second Edition, ponieważ wszystkie programy zainstalować konfliktu nie. Kto może mi pomóc tak, że TT działa poprawnie lub nie jest dobrym kierowcą tt na chipsecie SiRF Star III?
|
![]() |
|
||||
| Dyskusja | Autor | Forum | Komentarze | Ostatni post |
| Yakumo Yakumo Delta czy Alpha? | ipaqman | Inne telefonu komórkowego | 8 | 10 czerwca 2007 04:53 |
| TomTom Yakumo Delta x nie | remcomo | TomTom Navigator na PDA | 24 | 21 sierpnia 2005 17:16 |
| Yakumo Delta 300 GPS (lub 168 milionów) z Wi-Fi | Harley Fatboy | WiFi | 11 | 16 października 2004 00:01 |
| Yakumo Delta 300 GPS. | Rumocool | Inne telefonu komórkowego | 13 | 12 sierpnia 2004 12:45 |
| Yakumo Delta 300 / Mio 168 | dedj | Inne telefonu komórkowego | 2 | 28 lipca 2004 22:32 |
| Wytwórnie |
| Doświadczenie, speed cameras, Gwarancja, GPS, MyPal, nowy, PDA, perfect, kłopot, Oprogramowanie, TomTom, Połączenie, Strona WWW, Windows Mobile |
Są to 1 aktywnych użytkowników Aktualnie przeglądasz tę dyskusję (0 użytkowników i 1 gości) |
|
| Narzędzia wątku | |
| Przeglądać | |
|
|