Chcę QVGA lub VGA?

To jest dyskusja na temat Chcę QVGA lub VGA? w Aplikacje Windows Mobile forum należy do kategorii Windows Mobile, widziałem kilka tematów na tym forum, mimo wszystko nudny, ale nigdzie nie mogę znaleźć, że ...

Reklamy Google (zniknie po Rejestracja)
Reageren

Link Narzędzia wątku Przeglądać
Użytkownik od: 21 listopada 2008
Marcel1966 is een behulpzaam persoonMarcel1966 is een behulpzaam persoonMarcel1966 is een behulpzaam persoon
Pisze mee lekker
12 stycznia 2009
Widziałem kilka tematów na tym forum, mimo wszystko nudny, ale nigdzie nie mogę znaleźć, że robię różnicy pomiędzy QVGA i VGA. Czy to za pomocą programu TomTom, zdjęcia, wideo?

Pozdrowienia,
Marcel
I mówią po niemiecku ... überhaupt tylko 1 słowo (Herman Finkers)
Met citaat reageren
Użytkownik od: 8 sierpnia 2005
huplahoi is een zeer behulpzaam persoonhuplahoi is een zeer behulpzaam persoonhuplahoi is een zeer behulpzaam persoonhuplahoi is een zeer behulpzaam persoonhuplahoi is een zeer behulpzaam persoon
Pisze mee lekker
12 stycznia 2009
VGA zapewnia ostrzejszy obraz QVGA, a ponadto więcej na ekranie.
Że nie będzie w pim aplikacji (lub ostrzejsze, ale nie ma już), ale w przeglądarce, Word, Excel. Pozostaje, powiększony, wszystko pięknie ekranu (na iPAQ 214 anyway)
Met citaat reageren
Marcel1966 is een behulpzaam persoonMarcel1966 is een behulpzaam persoonMarcel1966 is een behulpzaam persoon
Pisze mee lekker
12 stycznia 2009
Użyłem 1x Excel ... ale nie była wesoła. Nawet na moim 19 "ekranie komputera mam kłopoty. All I to jest wezwanie, TT i internet z mojego typu smartphone. Więc w zasadzie, nie płaci za urządzenie z VGA?
Met citaat reageren
Użytkownik od: 11 stycznia 2004
aevries is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersaevries is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersaevries is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersaevries is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersaevries is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersaevries is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersaevries is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersaevries is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersaevries is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersaevries is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersaevries is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
Społeczność Kontakt
12 stycznia 2009
Ekran jest dziś piękny stenosis. Zauważyłem z X7510.
TK simlocka kosztuje V jako MDA Compact Diamond II. I teraz E72
Met citaat reageren
Użytkownik od: 8 sierpnia 2005
huplahoi is een zeer behulpzaam persoonhuplahoi is een zeer behulpzaam persoonhuplahoi is een zeer behulpzaam persoonhuplahoi is een zeer behulpzaam persoonhuplahoi is een zeer behulpzaam persoon
Pisze mee lekker
12 stycznia 2009
Jeśli widzisz internetowych jest dużo ostrzejszy i bardziej.
Oczywiste jest, że iPAQ ma 4-calowy ekran. Jest VGA do jego prawa i naprawdę "widzieć" się więcej na ekranie.

Po Touch Diamond, ale również ekran VGA, ponieważ ekran jest 2,8 cala (np. wspólne touch lub serii TyTN) see you anymore. Jest wiele do zrobienia i jest ostrzejszy, ale nie możesz odczytać, ponieważ jest ono zbyt małe.
Oto porównanie dwóch:
Mobile-review.com Podgląd PDA - ASUS MyPal A730
(tam znajduje się zrzut ekranu w szczegółach, na dole strony)
Lub tutaj
http://www.mobilitysite.com/boards/x...a-vs-qvga.html
Porównanie ...

Tu
Recenzja: VGA vs QVGA «encore's (VGA) Pocket PC
ładny obraz na ostrość ...

A tutaj
Mobil YazÄ Lar ±: Jaka jest różnica między ekranami VGA i QVGA?: 100% Orijinal Ä ° Ã § erik
Państwa pięknych obrazów (również w nawigacji)
Met citaat reageren
Użytkownik od: 3 sierpnia 2004
Paddy31 is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekersPaddy31 is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekersPaddy31 is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekersPaddy31 is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekersPaddy31 is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekersPaddy31 is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekersPaddy31 is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekersPaddy31 is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekers
Mobilyz Guru
12 stycznia 2009
Cytat:
Originally posted by Marcel1966 Bekijk bericht
Użyłem 1x Excel ... ale nie była wesoła. Nawet na moim 19 "ekranie komputera mam kłopoty. All I to jest wezwanie, TT i internet z mojego typu smartphone. Więc w zasadzie, nie płaci za urządzenie z VGA?
To pytanie, każda odpowiedź dla siebie. Myślę, (W), ekran VGA Touch HD dużo lepiej niż QVGA na Qtek 2020 lub I Vario miałem.

Porównaj to z niższej rozdzielczości na komputerze. Zmień swój ekran raz na 640 * 480 Tryb. Jest to podobne do QVGA mi. Put it a następnie w 1024 * 768 lub 1280 * 1024 i odkryć różnicę.

Zanim nadużyć, krytykować i oskarżać. Just walk a mile in my shoes (c) Joe South
http://www.youtube.com/watch?v=L743BdtV50c
Met citaat reageren
Pisze mee lekker
12 stycznia 2009
Cytat:
Originally posted by aevries Bekijk bericht
Ekran jest dziś piękny stenosis. Zauważyłem z X7510.
To coś jest tak duży jak mój 19-calowy ekran jest naturalnie piękne ...
Met citaat reageren
Pisze mee lekker
12 stycznia 2009
Cytat:
Originally posted by huplahoi Bekijk bericht
Jeśli widzisz internetowych jest dużo ostrzejszy i bardziej.
Oczywiste jest, że iPAQ ma 4-calowy ekran. Jest VGA do jego prawa i naprawdę "widzieć" się więcej na ekranie.

Po Touch Diamond, ale również ekran VGA, ponieważ ekran jest 2,8 cala (np. wspólne touch lub serii TyTN) see you anymore. Jest wiele do zrobienia i jest ostrzejszy, ale nie możesz odczytać, ponieważ jest ono zbyt małe.
Oto porównanie dwóch:
Mobile-review.com Podgląd PDA - ASUS MyPal A730
(tam znajduje się zrzut ekranu w szczegółach, na dole strony)
Lub tutaj
http://www.mobilitysite.com/boards/x...a-vs-qvga.html
Porównanie ...

Tu
Recenzja: VGA vs QVGA «encore's (VGA) Pocket PC
ładny obraz na ostrość ...

A tutaj
Mobil YazÄ Lar ±: Jaka jest różnica między ekranami VGA i QVGA?: 100% Orijinal Ä ° Ã § erik
Państwa pięknych obrazów (również w nawigacji)
Dzięki tak dużo ... mam coś do zrobienia!
Met citaat reageren
Pisze mee lekker
12 stycznia 2009
Cytat:
Originally posted by Paddy31 Bekijk bericht
To pytanie, każda odpowiedź dla siebie. Myślę, (W), ekran VGA Touch HD dużo lepiej niż QVGA na Qtek 2020 lub I Vario miałem.

Porównaj to z niższej rozdzielczości na komputerze. Zmień swój ekran raz na 640 * 480 Tryb. Jest to podobne do QVGA mi. Put it a następnie w 1024 * 768 lub 1280 * 1024 i odkryć różnicę.

Dziękujemy za wyjaśnienia, to jest dla mnie jasne (nie). Może po prostu trzeba spróbować go urządzenie VGA 2,8 "
Met citaat reageren
Użytkownik od: 22 grudnia 2003
montfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
Moderator
12 stycznia 2009
Albo pójść krok dalej z WVGA.
Met citaat reageren
Pisze mee lekker
12 stycznia 2009
Cytat:
Originally posted by montfort Bekijk bericht
Albo pójść krok dalej z WVGA.
i Jip i język Janneke .... wasda?
Met citaat reageren
Użytkownik od: 22 grudnia 2003
montfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
Moderator
12 stycznia 2009
Podobnie jak Jip jak QVGA.
WVGA jest szeroki, VGA: 800 * 480
Met citaat reageren
Pisze mee lekker
12 stycznia 2009
Cytat:
Originally posted by montfort Bekijk bericht
Podobnie jak Jip jak QVGA.
WVGA jest szeroki, VGA: 800 * 480
Whahaha

Maarre ... Miałem nadzieję, że każdy w finale loterii lat, ale niestety! Byłem tak rozprawy jeszcze czerwony ...

Jednak urządzenia mają WVGA?
Met citaat reageren
Użytkownik od: 5 września 2005
holybear is een zeer behulpzaam persoonholybear is een zeer behulpzaam persoonholybear is een zeer behulpzaam persoonholybear is een zeer behulpzaam persoonholybear is een zeer behulpzaam persoon
Społeczność Kontakt
12 stycznia 2009
Rozumiem pytanie, nie całkiem.

Twój By VGA. Dlaczego ktoś miałby nie chce VGA jest poza mną. U nas znajdziesz wszystkie informacje o podobnej wielkości do QVGA na ekranie pokazują, VGA, tylko będzie to wymagało dużo ostrzejszy.

Myślę, że pytanie jest więcej: nie musisz VGA, QVGA lub towar jest wystarczające.
Moje spojrzenie na sprawę jest prosta: Jest to dawno nie dobrze z QVGA, a jeśli nie jesteś wymagający to działa.
Ale VGA poda więcej szczegółów i ostre, jeśli jesteś ambitny, a zobaczysz, że wszystkie programy muszą w większym lub mniejszym stopniu.

Odwrotną stroną jest to, że ekran VGA sam jest wymagający, tak aby np. zużycie energii również wzrasta.

WVGA jest Wide VGA, więc zamiast 640x480 to 800x480, takie jak Touch HD i Xperia X1. Sharp VGA, ale szerszy ekran.
Met citaat reageren
Pisze mee lekker
12 stycznia 2009
Cytat:
Originally posted by holybear Bekijk bericht
Rozumiem pytanie, nie całkiem.

Twój By VGA. Dlaczego ktoś miałby nie chce VGA jest poza mną. U nas znajdziesz wszystkie informacje o podobnej wielkości do QVGA na ekranie pokazują, VGA, tylko będzie to wymagało dużo ostrzejszy.

Myślę, że pytanie jest więcej: nie musisz VGA, QVGA lub towar jest wystarczające.
Moje spojrzenie na sprawę jest prosta: Jest to dawno nie dobrze z QVGA, a jeśli nie jesteś wymagający to działa.
Ale VGA poda więcej szczegółów i ostre, jeśli jesteś ambitny, a zobaczysz, że wszystkie programy muszą w większym lub mniejszym stopniu.

Odwrotną stroną jest to, że ekran VGA sam jest wymagający, tak aby np. zużycie energii również wzrasta.

WVGA jest Wide VGA, więc zamiast 640x480 to 800x480, takie jak Touch HD i Xperia X1. Sharp VGA, ale szerszy ekran.
Wszystko jest znacznie bardziej przejrzyste dla mnie. A jak już wcześniej zgłoszone ... I watch it again off loterii państwowej.
Met citaat reageren
Reageren

Podobne dyskusje

Dyskusja Autor Forum Komentarze Ostatni post
[Skin] Windows Vista Portable Edition [QVGA / VGA] xcilion Aplikacje Windows Mobile 48 30 kwietnia 2009 22:20
Rozdzielczość od VGA do QVGA w WM5 Nielex Windows Mobile 0 27 września 2007 18:36
VGA / QVGA MisterMeJ Aplikacje Windows Mobile 2 25 czerwca 2006 14:36
TomTom Mobile 5.20 obecnie wprowadzone: QVGA wsparcia Wouter TomTom Navigator na PDA 44 1 lutego 2006 23:44
QVGA lub VGA? patfee Aplikacje Windows Mobile 4 10 stycznia 2006 20:30

Wytwórnie
ASUS, komputer, diament, Internet, iPAQ, MyPal, Nawigacja, PDA, pim, Qtek, ekran, smartphone, przystawki, TomTom, vario, co robić, xperia

Są to 1 aktywnych użytkowników Aktualnie przeglądasz tę dyskusję (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia wątku
Przeglądać

Reguły wiadomości
Twój nie Rozpocznij nową dyskusję
Twój nie odpowiadać na wiadomości
Twój nie Wysyłanie załączników
Twój nie Edytuj swoje posty

Kod vB jest By
SmileysBy
[IMG]Kod jest By
Kod HTML By
TrackbacksBy