To jest dyskusja na temat Chcę QVGA lub VGA? w Aplikacje Windows Mobile forum należy do kategorii Windows Mobile, widziałem kilka tematów na tym forum, mimo wszystko nudny, ale nigdzie nie mogę znaleźć, że ...
Reklamy Google (zniknie po Rejestracja)![]() |
|
|
Link | Narzędzia wątku | Przeglądać |
|
Użyłem 1x Excel ... ale nie była wesoła. Nawet na moim 19 "ekranie komputera mam kłopoty. All I to jest wezwanie, TT i internet z mojego typu smartphone. Więc w zasadzie, nie płaci za urządzenie z VGA?
|
|
Jeśli widzisz internetowych jest dużo ostrzejszy i bardziej.
Oczywiste jest, że iPAQ ma 4-calowy ekran. Jest VGA do jego prawa i naprawdę "widzieć" się więcej na ekranie. Po Touch Diamond, ale również ekran VGA, ponieważ ekran jest 2,8 cala (np. wspólne touch lub serii TyTN) see you anymore. Jest wiele do zrobienia i jest ostrzejszy, ale nie możesz odczytać, ponieważ jest ono zbyt małe. Oto porównanie dwóch: Mobile-review.com Podgląd PDA - ASUS MyPal A730 (tam znajduje się zrzut ekranu w szczegółach, na dole strony) Lub tutaj http://www.mobilitysite.com/boards/x...a-vs-qvga.html Porównanie ... Tu Recenzja: VGA vs QVGA «encore's (VGA) Pocket PC ładny obraz na ostrość ... A tutaj Mobil YazÄ Lar ±: Jaka jest różnica między ekranami VGA i QVGA?: 100% Orijinal Ä ° Ã § erik Państwa pięknych obrazów (również w nawigacji) |
|
To pytanie, każda odpowiedź dla siebie. Myślę, (W), ekran VGA Touch HD dużo lepiej niż QVGA na Qtek 2020 lub I Vario miałem.
Porównaj to z niższej rozdzielczości na komputerze. Zmień swój ekran raz na 640 * 480 Tryb. Jest to podobne do QVGA mi. Put it a następnie w 1024 * 768 lub 1280 * 1024 i odkryć różnicę. ![]() |
|
Rozumiem pytanie, nie całkiem.
Twój By VGA. Dlaczego ktoś miałby nie chce VGA jest poza mną. U nas znajdziesz wszystkie informacje o podobnej wielkości do QVGA na ekranie pokazują, VGA, tylko będzie to wymagało dużo ostrzejszy. Myślę, że pytanie jest więcej: nie musisz VGA, QVGA lub towar jest wystarczające. Moje spojrzenie na sprawę jest prosta: Jest to dawno nie dobrze z QVGA, a jeśli nie jesteś wymagający to działa. Ale VGA poda więcej szczegółów i ostre, jeśli jesteś ambitny, a zobaczysz, że wszystkie programy muszą w większym lub mniejszym stopniu. Odwrotną stroną jest to, że ekran VGA sam jest wymagający, tak aby np. zużycie energii również wzrasta. WVGA jest Wide VGA, więc zamiast 640x480 to 800x480, takie jak Touch HD i Xperia X1. Sharp VGA, ale szerszy ekran. |
![]() |
|
||||
| Dyskusja | Autor | Forum | Komentarze | Ostatni post |
| [Skin] Windows Vista Portable Edition [QVGA / VGA] | xcilion | Aplikacje Windows Mobile | 48 | 30 kwietnia 2009 22:20 |
| Rozdzielczość od VGA do QVGA w WM5 | Nielex | Windows Mobile | 0 | 27 września 2007 18:36 |
| VGA / QVGA | MisterMeJ | Aplikacje Windows Mobile | 2 | 25 czerwca 2006 14:36 |
| TomTom Mobile 5.20 obecnie wprowadzone: QVGA wsparcia | Wouter | TomTom Navigator na PDA | 44 | 1 lutego 2006 23:44 |
| QVGA lub VGA? | patfee | Aplikacje Windows Mobile | 4 | 10 stycznia 2006 20:30 |
| Wytwórnie |
| ASUS, komputer, diament, Internet, iPAQ, MyPal, Nawigacja, PDA, pim, Qtek, ekran, smartphone, przystawki, TomTom, vario, co robić, xperia |
Są to 1 aktywnych użytkowników Aktualnie przeglądasz tę dyskusję (0 użytkowników i 1 gości) |
|
| Narzędzia wątku | |
| Przeglądać | |
|
|