To jest dyskusja na temat Problem z instalacja cab w Aplikacje Windows Mobile forum należy do kategorii Windows Mobile; Modbreak Nie jest intencją tego forum, że rozwiązania podane przez mail lub telefon. W ten sposób ...
Reklamy Google (zniknie po Rejestracja)![]() |
|
|
Link | Narzędzia wątku | Przeglądać |
|
Cabfile polecamy Państwu w widoku drzewa zaznacz, a następnie skopiować.
Teraz możesz zrobić dwie rzeczy, otwórz okno programu ActiveSync, a następnie kliknij przycisk drzewo, albo w ramach normalnej drzewo, przewiń w dół aż znajdziesz aparat komórkowy. Wklej cab w folderze. Open Explorer w urządzeniu znaleźć taksówkę, kliknij go, dopóki nie zaczyna się instalować. Thats it, przynajmniej dla mnie, bo jestem zajęty WM ![]() |
|
Teraz jestem bardziej niż 12 godzin robi i mam nadzieję, że w końcu ktoś bardziej mi się jasne i wyraźnie wyjaśnić, jak można zrobić to powinny one mieć.
Dzięki! |
|
Jak aplikacja odblokować HTC Windows Mobile - Pomoc Simple
Tutaj można znaleźć coś jeszcze ustawić politykę. Następnie można zainstalować. |
|
Try it's just, Gyrator uruchomiony na moim HD kontakcie i jest to po prostu uniwersalne ustawienia rejestru. Możesz również wyszukiwać ceregeditor, gdzie masz opcję, aby automatycznie otworzyć je (przy użyciu własnego).
Aby być bezpiecznym, zawsze kopię zapasową. |
|
Cześć Marco
CERegEditor Wydaje się interesujące. To znaczy czasami następujących opcji? Opperating systemu lub urządzenia, zablokować wszelkie zapisy do rejestru. Aby wyłączyć blocade, skorzystaj z narzędziem osadzonym w CeRegEditor, Narzędzia-> Rejestru Unlock. I potrzebuję niczego więcej, aby zmienić mój Touch HD i będzie wtedy pracować? |

![]() |
|
||||
| Dyskusja | Autor | Forum | Komentarze | Ostatni post |
| CAB.files zainstalować! | jspr | Aplikacje Windows Mobile | 18 | 18 kwietnia 2009 22:33 |
| cab | parahawk4000 | HTC | 1 | 5 kwietnia 2008 11:56 |
| CAB | hoogerhuis | Aplikacje Windows Mobile | 9 | 9 sierpnia 2007 23:02 |
| cab | chevy-fan | HTC | 2 | 31 października 2004 12:35 |
| Zainstaluj CAB pliki bezpośrednio z komputera PC, PDA | speedme | Aplikacje Windows Mobile | 1 | 7 lutego 2003 22:55 |
Są to 1 aktywnych użytkowników Aktualnie przeglądasz tę dyskusję (0 użytkowników i 1 gości) |
|
| Narzędzia wątku | |
| Przeglądać | |
|
|