Problem z instalacja cab

To jest dyskusja na temat Problem z instalacja cab w Aplikacje Windows Mobile forum należy do kategorii Windows Mobile; Modbreak Nie jest intencją tego forum, że rozwiązania podane przez mail lub telefon. W ten sposób ...

Reklamy Google (zniknie po Rejestracja)
Reageren

Link Narzędzia wątku Przeglądać
Użytkownik od: 22 marca 2004
Bulls-eye1 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersBulls-eye1 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersBulls-eye1 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersBulls-eye1 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersBulls-eye1 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersBulls-eye1 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersBulls-eye1 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersBulls-eye1 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersBulls-eye1 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersBulls-eye1 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersBulls-eye1 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
Moderator
2 stycznia 2009
ModbreakNie jest zamierzeniem tego forum jest to, że rozwiązania podane przez mail lub telefon. W ten sposób ma także inny problem powstaje z nic do tego.
Met citaat reageren
Użytkownik od: 16 maja 2004
tankliner is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekerstankliner is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekerstankliner is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekerstankliner is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekerstankliner is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekerstankliner is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekers
Guru
2 stycznia 2009
Cytat:
Originally posted by postbus31 Bekijk bericht

Scheemder, że leasing jest mądrość.
Zasada ta wieshaid weezn motn.
Binst złe mor niż informuje.
Scheemde, love you so? Z mojego domu do szycia.
Dou do groetn Henk Wijngaard.
Bie życia na wsi
Navigon, simply the best.
Met citaat reageren
Użytkownik od: 2 stycznia 2009
GuevaraNL is op de goede weg
New Member
2 stycznia 2009
Cytat:
Originally posted by tankliner Bekijk bericht
Wyślij mu email.
Opcję Poczta jest otwarta.
I nagle zobaczyć, że mieszkasz w pobliżu.
Umieść tutaj swój numer, a ja cal Ciebie.
Następnie umieścić w telefonie, że eev'n Tweel oet ognia.
To co płynność chodu.
Zostało zrobione usłyszeć ;-)
Met citaat reageren
New Member
2 stycznia 2009
Cytat:
Originally posted by Bulls-eye1 Bekijk bericht
ModbreakNie jest zamierzeniem tego forum jest to, że rozwiązania podane przez mail lub telefon. W ten sposób ma także inny problem powstaje z nic do tego.
Niestety, widziałem go zbyt późno. Ale i tak będę po Rozwiązaniem tego problemu, bo ja siebie nie jestem sam z tym przykry problem jestem.

Tak, są wciąż zapraszamy do rozwiązania przyczyniają się usłyszeć!
Met citaat reageren
Użytkownik od: 28 stycznia 2005
postbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
Społeczność Kontakt
2 stycznia 2009
Cabfile polecamy Państwu w widoku drzewa zaznacz, a następnie skopiować.

Teraz możesz zrobić dwie rzeczy, otwórz okno programu ActiveSync, a następnie kliknij przycisk drzewo, albo w ramach normalnej drzewo, przewiń w dół aż znajdziesz aparat komórkowy.

Wklej cab w folderze. Open Explorer w urządzeniu znaleźć taksówkę, kliknij go, dopóki nie zaczyna się instalować.

Thats it, przynajmniej dla mnie, bo jestem zajęty WM
Met citaat reageren
Użytkownik od: 16 maja 2004
tankliner is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekerstankliner is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekerstankliner is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekerstankliner is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekerstankliner is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekerstankliner is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekers
Guru
2 stycznia 2009
Cytat:
Originally posted by postbus31 Bekijk bericht
Cabfile polecamy Państwu w widoku drzewa zaznacz, a następnie skopiować.
Teraz możesz zrobić dwie rzeczy, otwórz okno programu ActiveSync, a następnie kliknij przycisk drzewo, albo w ramach normalnej drzewo, przewiń w dół aż znajdziesz aparat komórkowy.
Wklej cab w folderze. Open Explorer w urządzeniu znaleźć taksówkę, kliknij go, dopóki nie zaczyna się instalować.
Thats it, przynajmniej dla mnie, bo jestem zajęty WM
Moje wyjaśnienia nie, Twoje wyjaśnienia nie działa (już wspomniano, ale w różnych słów), nie ma nic do roboty.
Het vreemde is zelfs zo,ik heb ,terwijl ik met telefonsich contact had,,dat ik het zelfde progje op mijn device,de Asus Mypal A 632N met WM5 als cabfile,op mijn manier er gewoon op de Sdcard heb gezet.
I zainstalowanie go po prostu.
Starter Thread można powiedzieć amen.
Dostaje się bez możliwości.
Przyczyna? Są przeszukiwane.
I love chwili WM6, które prbobleem wydana.
Programaa mówi, że nie jest certyfikowany, a następnie w podziale
Dlatego też należy kontynuować.

Ale dziękuję za wyjaśnienie, niestety, nie.

Greetings from Woeste Hoeve.
Navigon, simply the best.
Met citaat reageren
Użytkownik od: 25 marca 2003
marco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
Państwa for Life
2 stycznia 2009
Cytat:
Originally posted by GuevaraNL Bekijk bericht
Teraz jestem bardziej niż 12 godzin robi i mam nadzieję, że w końcu ktoś bardziej mi się jasne i wyraźnie wyjaśnić, jak można zrobić to powinny one mieć.

Dzięki!
Jak aplikacja odblokować HTC Windows Mobile - Pomoc Simple

Tutaj można znaleźć coś jeszcze ustawić politykę. Następnie można zainstalować.
Touch HD, Palm Treo 750v, i-mate SP5,Leadtek 95XX/SPV-C600.
Met citaat reageren
New Member
3 stycznia 2009
Cytat:
Originally posted by marco899 Bekijk bericht
Jak aplikacja odblokować HTC Windows Mobile - Pomoc Simple

Tutaj można znaleźć coś jeszcze ustawić politykę. Następnie można zainstalować.
Jak można przeczytać, nie konkretnych terminali i Touch HD! Również otrzymać na piśmie, że z pewnością nie wszystkie urządzenia działają (patrz: odpowiedź na nie) i tak uważam, że trudne manipulować czymś, gdzie wynik nie jest pewny, a w najgorszym przypadku miłych rzeczy, w sto jest.

Co teraz się zastanawiam, czy to coś wspólnego z faktem, że aparat ICM otrzymały subskrypcji Vodafone (kupione w 2Call) Czy możliwe, że jest zablokowany? Możesz być odblokowane za pomocą oprogramowania, ale ponownie podejmuje niezbędne pesety i wersji HD nie mogę znaleźć.

I ciągle bardzo dziwne. Musi być coś więcej osób ubiegających się do Touch HD wybrały MMC, a także subskrypcji lub Gyrator andfere 3rdparty posiadać oprogramowanie działa?

Daję nadzieję jeszcze i jeszcze rozwiązanie działa ...
Met citaat reageren
Użytkownik od: 25 marca 2003
marco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
Państwa for Life
3 stycznia 2009
Try it's just, Gyrator uruchomiony na moim HD kontakcie i jest to po prostu uniwersalne ustawienia rejestru. Możesz również wyszukiwać ceregeditor, gdzie masz opcję, aby automatycznie otworzyć je (przy użyciu własnego).
Aby być bezpiecznym, zawsze kopię zapasową.
Touch HD, Palm Treo 750v, i-mate SP5,Leadtek 95XX/SPV-C600.
Met citaat reageren
New Member
3 stycznia 2009
Cytat:
Originally posted by marco899 Bekijk bericht
Try it's just, Gyrator uruchomiony na moim HD kontakcie i jest to po prostu uniwersalne ustawienia rejestru. Możesz również wyszukiwać ceregeditor, gdzie masz opcję, aby automatycznie otworzyć je (przy użyciu własnego).
Aby być bezpiecznym, zawsze kopię zapasową.
Cześć Marco

CERegEditor Wydaje się interesujące. To znaczy czasami następujących opcji?

Opperating systemu lub urządzenia, zablokować wszelkie zapisy do rejestru. Aby wyłączyć blocade, skorzystaj z narzędziem osadzonym w CeRegEditor, Narzędzia-> Rejestru Unlock.

I potrzebuję niczego więcej, aby zmienić mój Touch HD i będzie wtedy pracować?
Met citaat reageren
New Member
3 stycznia 2009
Cytat:
Originally posted by GuevaraNL Bekijk bericht
Cześć Marco

CERegEditor Wydaje się interesujące. To znaczy czasami następujących opcji?

Opperating systemu lub urządzenia, zablokować wszelkie zapisy do rejestru. Aby wyłączyć blocade, skorzystaj z narzędziem osadzonym w CeRegEditor, Narzędzia-> Rejestru Unlock.

I potrzebuję niczego więcej, aby zmienić mój Touch HD i będzie wtedy pracować?

Cóż, w końcu zarządzać! Gdyby próbował CeRegEditor jak opisano powyżej, ale także, że nie. Nagle zobaczyłem światła i sądził, że kiedykolwiek będzie znajdować się na Staller kabinowy! Tej nocy odinstalowanie go i postanowiłem zainstalować ponownie. Co było dalej? Kabina, którego używasz do Staller cab do instalacji, ale zawsze myślałem, że klikając na cab, program instalacyjny automatycznie przejąć. Nie tak!

Najpierw stoisko Staller kliknij i stamtąd można wybrać, które chcesz zainstalować, a co CAB katalogu. Jeeminee i mam teraz więcej niż 24 godzin siedziałem i negocjacyjnej do zachować zajęty tam ..

Dziękujemy wszystkim za myślenia i poszukiwania rozwiązań. Teraz wreszcie cieszyć się dobrym, co tę jednostkę daje mi!
Met citaat reageren
Reageren

Podobne dyskusje

Dyskusja Autor Forum Komentarze Ostatni post
CAB.files zainstalować! jspr Aplikacje Windows Mobile 18 18 kwietnia 2009 22:33
cab parahawk4000 HTC 1 5 kwietnia 2008 11:56
CAB hoogerhuis Aplikacje Windows Mobile 9 9 sierpnia 2007 23:02
cab chevy-fan HTC 2 31 października 2004 12:35
Zainstaluj CAB pliki bezpośrednio z komputera PC, PDA speedme Aplikacje Windows Mobile 1 7 lutego 2003 22:55

Wytwórnie
ActiveSync, ASUS, Kabina, Compact Framework 3.5, diament, pobrać, google, HTC, HTC Touch HD, mail, Failed, Mobile, MyPal, nowy, Outlook, PDA, rejestru, ekran, smartphone, Oprogramowanie, telefon, jednostki, Vodafone, Strona WWW, Windows Mobile

« Xml?!? | . NET »

Są to 1 aktywnych użytkowników Aktualnie przeglądasz tę dyskusję (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia wątku
Przeglądać

Reguły wiadomości
Twój nie Rozpocznij nową dyskusję
Twój nie odpowiadać na wiadomości
Twój nie Wysyłanie załączników
Twój nie Edytuj swoje posty

Kod vB jest By
SmileysBy
[IMG]Kod jest By
Kod HTML By
TrackbacksBy