Cytat:
Originally posted by Gazpacho
/ Me pamięta niekończące vs WM. iPhone dyskusji. 
|
Moje zainteresowania nie jest sposobem na iPhone. Wręcz przeciwnie, myślę, że bardzo ważne jest, ekranu Today. Mam Touch Pro jako urządzenie dla firm i really miss przegląd moja rola. Po kilku tygodniach iPhone byłem zadowolony, mogłem odesłać go z powrotem (korzyści z programu pożyczek).
Myślę, że w iPhone nie jest tak naprawdę rewolucyjne. Szczerze mówiąc, niczego uruchomić HP Jornada w 2000 roku. Czy nie wygląda slick, ale koncepcyjnie samo. Wtedy też straszna nienawiść inaczej. Mogliśmy lepiej technicznie.
Z drugiej strony widzę, że w przypadku braku podjęcia szybkich działań w firmie Microsoft, HTC i Samsung robić, więc jednolitość platformy bezpowrotnie utracone. Zabawa dla różnorodności, ale knudde Developer (Touch wtyczek Flow nie istnieją, i że Omnia nie może, a jeśli już na pewno będzie inny w każdym). A w dłuższej perspektywie, że obala wartości dodanej OS dla konsumentów i przedsiębiorstw.
Microsoft może lepiej pod wieloma względami. Patrzę na interfejs Zune będą widzieć, że prace rzeczywiście gładkie i płynne (a także w programie Media Center Xbox myślę). To byłoby naprawdę jak ja chcę iść, pod warunkiem, przegląd aktualnych GUI pozostaje.
I wiary w siebie lepszej integracji i inteligencji. Patrzę na przeciętny samochód nawigacji i ekrany HTC dziś, to są małe rzeczy, podobnie jak inne funkcjonalne zachowanie podczas rozmów, nawigację i odpoczynku. narzędzi, takich jak
Xobni zrobić dla programu Outlook i bardzo wielkim hitem. Tooling czy częstotliwość Xobni komunikacji i odprowadzać stąd, że jest tak, jak mądry wybór (np. przez 95% swojego komunikacji, ale 10 konkretnych adresów go). To jest twoja praca GUI mądrzejszy i zapisuje je. Jeśli istnieje coś, co lubi im więcej czasu dla mojego środowiska. Ale to będzie wersja 2100
Jaap