"System Windows Mobile 6.5" po Steve Ballmer potwierdził także Motorola

To jest dyskusja na temat "System Windows Mobile 6.5" po Steve Ballmer potwierdził także Motorola w Windows Mobile forum, część z kategorii System operacyjny; Powoli następnej iteracji Windows Mobile 6.1, ale z rogu, aby przejść od plotek do rzeczywistości. ...

Reklamy Google (zniknie po Rejestracja)
Reageren

Link Narzędzia wątku Przeglądać
Użytkownik od: 9 maja 2003
ktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
Redaktor
7 listopada 2008
Powoli mamy następnej iteracji Windows Mobile 6.1, ale z rogu, aby przejść od plotek do rzeczywistości. Microsoft CEO Steve Ballmer potwierdził jego istnienia.

Umieść tutaj swoje uwagi na temat artykułu "Windows Mobile 6.5" po Steve Ballmer potwierdził także Motorola "

Link do artykułu: http://www.pocketinfo.nl/artikel/11478
Met citaat reageren
Użytkownik od: 27 lutego 2008
Axim addict is zeker op de goede weg
Są w drodze
7 listopada 2008
WM 6.5 będzie znacznie nic z lepszej przeglądarki jako główny punkt.

Off topic: Spójrz na to zdjęcie, Steve Ballmer jest naprawdę małpa!
Met citaat reageren
ktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
Redaktor
7 listopada 2008
Steve Ballmer wykorzystać Google Images i ty dostać tylko małpy. Ten facet jest zabawne.
Met citaat reageren
Użytkownik od: 9 czerwca 2008
mathizel is een zeer behulpzaam persoonmathizel is een zeer behulpzaam persoonmathizel is een zeer behulpzaam persoonmathizel is een zeer behulpzaam persoonmathizel is een zeer behulpzaam persoon
Pisze mee lekker
7 listopada 2008
śmieję się z Microsoft . Tak było między aktualizacji ... wstyd. Ale byłem ciekaw ożywia. Widzę siebie jako niepełne aktualizacji, ale może się mylę. Wreszcie temat, że będę przestrzegać good! Chcę wiedzieć wszystko!
Met citaat reageren
Użytkownik od: 28 stycznia 2005
postbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
Społeczność Kontakt
7 listopada 2008
Cytat:
Originally posted by Gazpacho Bekijk bericht
..... Ten facet jest zabawne.
Ktoś, kto pracuje w klubie jest zabawne? sprzeczność w pętli
Met citaat reageren
Redaktor
7 listopada 2008
Ten facet jest szefem tego klubu.
Met citaat reageren
Użytkownik od: 28 stycznia 2005
postbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
Społeczność Kontakt
7 listopada 2008
Wiem, że tylko on
Met citaat reageren
Użytkownik od: 8 listopada 2004
JeeWeetje is op de goede weg
Just started
8 listopada 2008
Myślę, że WM 6.5 luźne Mobile dla pakietu Office 2007 typów plików zawiera przeglądarki oparte na silniku z IE5. Prawdopodobnie będzie nowy Blue Tooth stos części. Lepsze wsparcie WPA2 WiFi. I liczba jest prawdopodobnie wyższy standard usług dostępnych na żywo zijn.En myślę. NET Compact Framework 3.5 jest standardowo.
Met citaat reageren
Użytkownik od: 10 lutego 2002
JvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersJvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersJvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersJvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersJvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersJvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersJvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersJvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersJvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersJvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersJvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
Mobilyz Expert
9 listopada 2008
Cytat:
Originally posted by JeeWeetje Bekijk bericht
Myślę, że WM 6.5 luźne Mobile dla pakietu Office 2007 typów plików będzie zawierał
WM6.1 nie al
Cytat:
przeglądarka oparta na silniku z IE5.
Nie, Będzie to prawdopodobnie IE6
Cytat:
Prawdopodobnie będzie nowy Blue Tooth stos części. Lepsze wsparcie WPA2 WiFi. A liczba prawdopodobnie będzie tam mieszkać więcej standardowych usług zijn.En myślę. NET Compact Framework 3.5 jest standardowo.
Jak zdobyć serca konsumentów razem. Muszą one naprawdę chcą poprawić swoje stanowiska posiadają.

Jaap
modernnomads.info, Miejsce dla PocketPC mobilnych użytkowników biznesowych i ich menedżerów.
Wiki Master Holenderski Windows Mobile Wiki.
Met citaat reageren
Redaktor
9 listopada 2008
Heh, podoba mi się to ostatni komentarz.

Zarówno JeeWeetje i Jaap rację: JW dla użytkowników indywidualnych i techników, i Jaap hits sedno w odniesieniu do konsumentów.

/ Me pamięta niekończące vs WM. iPhone dyskusji.
Met citaat reageren
Użytkownik od: 22 grudnia 2003
montfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
Moderator
9 listopada 2008
Cytat:
Originally posted by JvanEkris Bekijk bericht
Jak zdobyć serca konsumentów razem. Muszą one naprawdę chcą poprawić swoje stanowiska posiadają.
I nie tylko na urządzeniu, na pulpicie synchronizacja powinna być znacznie lepiej. Windows Mobile Device Center wydaje się być złe, aktywnych problemów synchronizacji, forum również ich pełne. Co gorsza, trzeba Outlook do synchronizowania informacji PIM, biorąc pod uwagę, że obecność nie zawsze jest bardziej standardowe, ten jest całkiem problemu. Oprócz zwykłych konsumentów, którzy po prostu tylko chcesz używać kontaktów programu Outlook Express. W skrócie pełne doświadczenie w tym pulpitu integracji należy poprawić właściwie w tym obszarze będą nieco konkurować z iPhone wchodzi.
[HD2 HTC i iPhone 3G HTC Hero] --->Informacje Pocket regulaminu--->[Celio Redfly & EEE 1000H & Dz.U. DOT / M]
Met citaat reageren
JvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersJvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersJvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersJvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersJvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersJvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersJvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersJvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersJvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersJvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersJvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
Mobilyz Expert
9 listopada 2008
Cytat:
Originally posted by Gazpacho Bekijk bericht
/ Me pamięta niekończące vs WM. iPhone dyskusji.
Moje zainteresowania nie jest sposobem na iPhone. Wręcz przeciwnie, myślę, że bardzo ważne jest, ekranu Today. Mam Touch Pro jako urządzenie dla firm i really miss przegląd moja rola. Po kilku tygodniach iPhone byłem zadowolony, mogłem odesłać go z powrotem (korzyści z programu pożyczek).

Myślę, że w iPhone nie jest tak naprawdę rewolucyjne. Szczerze mówiąc, niczego uruchomić HP Jornada w 2000 roku. Czy nie wygląda slick, ale koncepcyjnie samo. Wtedy też straszna nienawiść inaczej. Mogliśmy lepiej technicznie.

Z drugiej strony widzę, że w przypadku braku podjęcia szybkich działań w firmie Microsoft, HTC i Samsung robić, więc jednolitość platformy bezpowrotnie utracone. Zabawa dla różnorodności, ale knudde Developer (Touch wtyczek Flow nie istnieją, i że Omnia nie może, a jeśli już na pewno będzie inny w każdym). A w dłuższej perspektywie, że obala wartości dodanej OS dla konsumentów i przedsiębiorstw.

Microsoft może lepiej pod wieloma względami. Patrzę na interfejs Zune będą widzieć, że prace rzeczywiście gładkie i płynne (a także w programie Media Center Xbox myślę). To byłoby naprawdę jak ja chcę iść, pod warunkiem, przegląd aktualnych GUI pozostaje.

I wiary w siebie lepszej integracji i inteligencji. Patrzę na przeciętny samochód nawigacji i ekrany HTC dziś, to są małe rzeczy, podobnie jak inne funkcjonalne zachowanie podczas rozmów, nawigację i odpoczynku. narzędzi, takich jak Xobni zrobić dla programu Outlook i bardzo wielkim hitem. Tooling czy częstotliwość Xobni komunikacji i odprowadzać stąd, że jest tak, jak mądry wybór (np. przez 95% swojego komunikacji, ale 10 konkretnych adresów go). To jest twoja praca GUI mądrzejszy i zapisuje je. Jeśli istnieje coś, co lubi im więcej czasu dla mojego środowiska. Ale to będzie wersja 2100

Jaap
modernnomads.info, Miejsce dla PocketPC mobilnych użytkowników biznesowych i ich menedżerów.
Met citaat reageren
Mobilyz Expert
9 listopada 2008
Cytat:
Originally posted by montfort Bekijk bericht
I nie tylko na urządzeniu, na pulpicie synchronizacja powinna być znacznie lepiej. Windows Mobile Device Center wydaje się być złe, aktywnych problemów synchronizacji, forum również ich pełne.
Wydaje się innym przypadku nadchodzących połączeń urządzeń w systemie Windows 7. Ben beniewd. Z jednej strony znajduje się silna tendencja spadkowa w każdej wersji. Ponadto uważam, że powoli i nie mogą się nasilić każda nowa wersja jest z definicji poprawy. Ale jestem zaskoczony.
Cytat:
Originally posted by montfort Bekijk bericht
Co gorsza, trzeba Outlook do synchronizowania informacji PIM, biorąc pod uwagę, że obecność nie zawsze jest bardziej standardowe, ten jest całkiem problemu.
Dobrze,

Danych statystycznych wynika, że bardzo wiele osób właśnie perspektywy. Co prawda tu jest nie wiem.

Jaap
Met citaat reageren
Użytkownik od: 10 kwietnia 2006
amido is op de goede weg
Just started
9 listopada 2008
Wszystko dobrze, że aktualizacje lub nowe wersje ale teraz ja nadal nie nopg mojej przedniej kamery do wideo-rozmowy za pomocą MSN dzięki! Jest nawet program uda się to zrobić! Czy to tak trudno budować?
Met citaat reageren
Redaktor
9 listopada 2008
Cytat:
Originally posted by JvanEkris Bekijk bericht
Moje zainteresowania nie jest sposobem na iPhone.

Jaap
To powiedział, że nie. I just found dyskusji bardzo podobne do technika, który chce i użytkowników końcowych chce dokonać: wszystkie dokładnie centrum niekończące vs WM-Tweakers. iPhone noobies debaty szalał tam.
Met citaat reageren
Reageren

Podobne dyskusje

Dyskusja Autor Forum Komentarze Ostatni post
Plotka: Windows Mobile 6.5 wymienione przez Motorolę CEO? R. Knops Windows Mobile 20 7 listopada 2008 19:47
Rynek przywódców Samsung, Motorola Windows Mobile Standard Leanr Inne telefonu komórkowego 10 31 stycznia 2008 16:11
Microsoft Steve Ballmer Google Android tylko prasowej " ktsang Artykuły i Video 5 12 grudnia 2007 22:30
Motorola Ming prawdopodobnie z Windows Mobile Gonny Motorola 5 22 lipca 2007 19:51
Steve Ballmer dzieje się pogłoski mobilną wersję telefonu Zune Alex400 Microsoft Zune 2 17 listopada 2006 14:02

Wytwórnie
samochód, Bluetooth, kamery, Doświadczenie, google, HTC, Internet, iphone, żyć, mail, Urząd, omnia, Outlook, pim, kłopot, Samsung, synchronizować, jednostki, Touch Pro, przepływu touch, uaktualnić, wifi, Windows 7, Windows Mobile, WM 6.5

Są to 1 aktywnych użytkowników Aktualnie przeglądasz tę dyskusję (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia wątku
Przeglądać

Reguły wiadomości
Twój nie Rozpocznij nową dyskusję
Twój nie odpowiadać na wiadomości
Twój nie Wysyłanie załączników
Twój nie Edytuj swoje posty

Kod vB jest By
SmileysBy
[IMG]Kod jest By
Kod HTML Na zewnątrz
TrackbacksBy