Wiadomość SMS nie została wysłana

To jest dyskusja na temat Wiadomość SMS nie została wysłana w Windows Mobile forum, część systemu operacyjnego kategorii, mam problem, jeśli wykryte na WM5 SMS nie może być przekazana, nie było dźwięku ...

Reklamy Google (zniknie po Rejestracja)
Reageren

Link Narzędzia wątku Przeglądać
Użytkownik od: 18 lipca 2009
paterke is op de goede weg
New Member
22 lipca 2009
Mam problem Odkryta
Jeśli SMS w WM5 nie mogła zostać wysłana, nie było dźwięku to zgłosić. Teraz z WM6 usłyszeć coś tak zawsze myślę SMS wysyłany jest natomiast rzeczywiście przeniósł się do projektów.

Ktoś rozwiązanie?
Met citaat reageren
Użytkownik od: 8 listopada 2006
fjr1300k is een zeer behulpzaam persoonfjr1300k is een zeer behulpzaam persoonfjr1300k is een zeer behulpzaam persoonfjr1300k is een zeer behulpzaam persoon
Pisze mee lekker
22 lipca 2009
Normalnie to okienko z komunikatem, że wiadomość jest wysyłana po naciśnięciu wysłać?
Przynajmniej w moim urządzenie, które miało miejsce. Osobiście znalazłem to irytujące i to wyłączone.

Można rzeczywiście szukać w folderze Pozycje wysłane. Jeśli wiadomość jest to więc została wysłana.

Innym rozwiązaniem mogłoby być opcja potwierdzenia dostarczenia do przełącznika.
Otrzymasz miły wiadomości SMS, kiedy rzeczywiście został doręczony. Więc jeśli odbiorca ma prawo, a wiadomość zostanie dostarczona później, pojawia się komunikat później. Zaletą jest to, że wiesz, że wiadomość została odebrana.

Jest to jednak zależne od dostawcy usług. T-Mobile wspiera go w każdym przypadku, ale nie KPN.
Float kuuln Mer, 't wa los wisieć.
Met citaat reageren
Użytkownik od: 12 marca 2005
chiman is op de goede weg
Są w drodze
22 lipca 2009
Prawdopodobnie masz to wyłączone w PDA.

Poprzez rejestr można zmienić (w nadmiarze).
Oto strona z wyjaśnieniami:
Włącz lub wyłącz SMS (SMS) wysłania zawiadomienia Bubble »Mój Cyfrowy Życie

Istnieją również pewne programy.

Powodzenia
MDA Compact I - SPV M700
Met citaat reageren
Reageren

Podobne dyskusje

Dyskusja Autor Forum Komentarze Ostatni post
Zip ma kompresję dla wiadomości SMS Gonny Aplikacje Windows Mobile 3 27 kwietnia 2007 11:54
Darmowe SMS Wyślij darmowe SMS 1.0 Gonny Aplikacje Windows Mobile 5 18 sierpnia 2006 11:39
Zaawansowane SMS, zrobisz więcej niż SMS Wouter Aplikacje Windows Mobile 4 6 marca 2006 11:48
SMS Wyślij SMS o BT łatwe podłączenie do urządzeń ... .. crash nobacon Bluetooth 5 3 lutego 2004 14:39

Wytwórnie
kpn, PDA, rejestru, Oprogramowanie, T-Mobile, jednostki

Są to 1 aktywnych użytkowników Aktualnie przeglądasz tę dyskusję (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia wątku
Przeglądać

Reguły wiadomości
Twój nie Rozpocznij nową dyskusję
Twój nie odpowiadać na wiadomości
Twój nie Wysyłanie załączników
Twój nie Edytuj swoje posty

Kod vB jest By
SmileysBy
[IMG]Kod jest By
Kod HTML Na zewnątrz
TrackbacksBy