nie wysłanej wiadomości SMS

To jest dyskusja na temat nie wysłanej wiadomości SMS w Windows Mobile forum, część System operacyjny kategorii, odkryłem problem z WM5 Jeżeli nie można wysłać SMS, nie było dźwięku ...

Reklamy Google (Po Znikający rejestracja)
Reageren

Znalezisko Narzędzia wątku Reprodukcja
Użytkownik od: 18 lipca 2009
paterke is op de goede weg
Nowych państw
22 lipca 2009
Mam problem Odkryta
Jeśli SMS w WM5 nie została wysłana, nie było dźwięku to zgłosić. Teraz z WM6 usłyszysz coś więcej tak zawsze myślę SMS przesyłany jest do projektów, podczas gdy faktycznie w ruchu.

Ktoś rozwiązanie?
Met citaat reageren

Użytkownik od: 8 listopada 2006
fjr1300k is een zeer behulpzaam persoonfjr1300k is een zeer behulpzaam persoonfjr1300k is een zeer behulpzaam persoonfjr1300k is een zeer behulpzaam persoon
Pisze Dziwki
22 lipca 2009
Zazwyczaj dostaniesz popup stwierdzające, że wiadomość została wysłana, po naciśnięciu wysłać?
Przynajmniej na moim komputerze, że było. Osobiście znalazłem to irytujące i niepełnosprawnych to.

Można również zobaczyć w folderze Pozycje wysłane oglądania. Jeśli mówi, że tak wysłane wiadomości.

Inną możliwością może być do opcji potwierdzenia dostarczenia do przełącznika.
Ci miło, gdy wiadomość SMS rzeczywiście został doręczony. Więc jeśli odbiornik, a wiadomość zostanie dostarczona później, otrzymasz ją później. Zaletą jest to, że wiesz, że otrzymanej wiadomości.

To po prostu nie zależy od operatora. T-Mobile wspiera w każdym przypadku, ale KPN nie.
float kuuln Mer, wa to poobcinać luźne.
Met citaat reageren
Użytkownik od: 12 marca 2005
chiman is op de goede weg
Są w drodze
22 lipca 2009
Prawdopodobnie jesteś osobą niepełnosprawną w PDA.

Poprzez rejestr można zmienić (w nadmiarze).
O to strona z wyjaśnieniami:
Włącz lub Wyłącz SMS (wiadomość tekstowa) Zawiadomienie wysłane Bubble »Mój Cyfrowy Życie

Jest też kilka programów.

Sukces
MDA Compact I - SPV M700
Met citaat reageren
Reageren

Podobnych dyskusji

Dyskusja Autor Forum Komentarze Ostatni post
Zip ma kompresję dla wiadomości SMS Gonny Aplikacje Windows Mobile 3 27 kwietnia 2007 10:54
Darmowe SMS Wyślij darmowe SMS w 1,0 Gonny Aplikacje Windows Mobile 5 18 sierpnia 2006 10:39
Advanced SMS, zrobić więcej SMS Wouter Aplikacje Windows Mobile 4 06 marca 2006 10:48
SMS Wyślij SMS o proste ... podłączenia do urządzenia BT .. crash nobacon Bluetooth 5 03 lutego 2004 13:39

Etykiety
kpn, PDA, rejestr, oprogramowanie, t-mobile, aparatura

Są to 1 aktywnych użytkowników Aktualnie przeglądasz tej dyskusji (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia wątku
Reprodukcja

Czasy
Państwo nie może nowe wątki
Państwo nie wolno odpowiadać na wiadomości
Państwo nie może Wysyłanie załączników
Państwo nie wolno Edytować swoje posty

BB code jest Do
Emotikony jego Do
[IMG]Kod jest Do
Kod HTML jest Z
TrackbacksDo