Asus R2H UMPC do

To jest dyskusja na temat Asus R2H UMPC do w Netbooków forum, należy do kategorii netbooków i tabletki, Niles Daje usłyszeć nic. W międzyczasie kupiłem R2H i jestem bardzo zadowolony, mam to ...

Reklamy Google (Po Znikający rejestracja)
Reageren

Znalezisko Narzędzia wątku Reprodukcja
Użytkownik od: 07 października 2004
Rudi Hendrix is zeker op de goede weg
Pisze Dziwki
19 kwietnia 2007
Wyświetla nic słyszeć Niles. W międzyczasie kupiłem R2H i jestem bardzo zadowolony o tym!
Widziałem go w ten zbudowany samochód (w taki sposób, że zrobiłem to jeszcze raz, jak to może zająć). Nawigacji i odtwarzania muzyki już nie jest problem! Przez moje MDA Pro, mogę nadal korzystać z Internetu. Wszystko, co jest rzeczywiście możliwe!

Mam 512, aby pokazać się. Sam w sobie, ja też już dość. Dlaczego Asus stwierdziły, że można umieścić w 512 max? Więcej słyszę historie ludzi, którzy postawili w 1GB bez problemów.
Met citaat reageren

Użytkownik od: 22 grudnia 2003
montfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
Moderator
19 kwietnia 2007
Być może już wiesz, ale jeśli masz od 26 października 2006 i 15 marca 2007 R2H zakupu, kwalifikuje się do uaktualnienia Vista. Mam Vista Business Edition już w środku.

Więcej informacji: Program Windows Vista Upgrade
[HTC HD2 i iPhone 3G i HTC Hero] --->Informacje o zasady Pocket--->[Celio Redfly i EEE 1000H i Dz.U. DOT / M]
Met citaat reageren
Użytkownik od: 24 stycznia 2005
Niles is op de goede weg
Są w drodze
24 kwietnia 2007
Kupiłem mój R2H w dniu ich wyszło i tak właśnie brakowało łodzi. Jestem tu, aby pamiętać, aby przejść do Vista, ale nie jestem pewien, że moje wartości € 90 (jeśli widzę USB ROM DVD można wypożyczyć). Wydaje się o wiele lepiej do pracy zgodnie z tymi, którzy próbowali go.
Met citaat reageren
Użytkownik od: 04 maja 2007
MPWpeter is op de goede weg
Dopiero się zaczęła
04 maja 2007
Witam Mers Forum!
Chcę UMPC na całym świecie kupić. R2H na pierwszy rzut oka wydaje się najbardziej odpowiedni, z Medion UMPC jak blisko sekundę.

Dziwne jest to, że nagle pojawia się w R2H sklepów internetowych wszędzie wyprzedane Medion i nie jest dostępny. Czy jest następca Asus się coś?

Czy R2H offline w sklepach kupić? I jak dotąd nie udało się znaleźć zakupy ...
Met citaat reageren
Pisze Dziwki
04 maja 2007
Z mojego doświadczenia wynika, R2H zdecydowanie dobrym rozwiązaniem!

Obejmują one również sprzedaż MyComm.
Dla beat-klikając it.nl po co wydaje się że jest jeszcze jeden ręki.

Jeśli masz połowów i składana klawiatura, które są w pozycji siedzącej, jak kocham moją polecam!

Czy następca? Nie wiem, jaki jest status to jest, ale znalazłem przed chwilą:
nowy chropowaty UMPC ASUS z GPS - nawigacja Gadget
Met citaat reageren
Dopiero się zaczęła
04 maja 2007
Cytat:
Originally posted by Rudi Hendrix Bekijk bericht
Jeśli masz połowów i składana klawiatura, które są w pozycji siedzącej, jak kocham moją polecam!
Ta klawiatura jest właśnie jeden z pre dla ASUS
Met citaat reageren
Pisze Dziwki
04 maja 2007
Wiem, że te klawisze naprawdę bardzo miło. Tylko mój jest argument przy drinku mogą zostać utracone.

Teraz chciałem kupić nowy, ale są one trudne do znalezienia. Targus mailem: one nie są już produkowane ...

Więc jeśli ktoś zaczyna się ...
Met citaat reageren
Dopiero się zaczęła
04 maja 2007
@ Rudi
Jak VAT, że bili go jeszcze jeden, pytają tylko € 200, - bardziej niż gdzie indziej :-(
Met citaat reageren
Pisze Dziwki
04 maja 2007
Dlaczego 200000000 więcej? Zależy nieco od tego, gdzie szukać i gdzie Sprawdziliśmy.
To jest wersja z 60 GB HDD i Bluetooth i kamera internetowa. Wiele tańsze wersje można zobaczyć, nie ma bluetooth i kamery internetowej. Te charakteryzują się zwykle tylko 40GB HDD. Oczywiście samo w sobie nie ma wiele do zrobienia, ale dla mnie, bluetooth to musi!

€ 892, - VAT jest miło być wysoki, tak ...

Nie mam żadnych udziałów w Beat czy coś, ale to tylko wskazówka
Met citaat reageren
Użytkownik od: 24 stycznia 2005
Niles is op de goede weg
Są w drodze
04 maja 2007
Jest z pewnością następca dla R2H, ale to jeszcze jakiś czas w rozwoju. T83 jest w tym roku na jesieni.

UMPC ASUS T83 Czy obrotowe QWERTY - Engadget

Nie jest niestety częścią platformy Intel McCaslin ale korzysta z platformy VIA. Prędkość to nie dobrze, jak 512 MB pamięci. To jednak o wiele bardziej przystępne niż w Q1 Ultra. Dlatego nie jest to następca mojego R2H jest tylko w rozdzielczości 800x480. Gdyby 1024x600, myślę o tym.
Met citaat reageren
Użytkownik od: 27 marca 2007
SyNc^ is op de goede weg
Dopiero się zaczęła
06 maja 2007
Montfort @: Działa lepiej w systemie Windows Vista lub TabletPC powiedzieć pozwalasz Windows XP Tablet ale siedzieć. Iw związku z tym wszystkie programy lub specjalnych sterowników trzeba im czekać. Jak GPS/ Bluetooth tak.

Jeśli to działa lepiej, niż ja go tak.

Dzięki.
Sync ^
Met citaat reageren
Użytkownik od: 22 grudnia 2003
montfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
Moderator
06 maja 2007
Cytat:
Originally posted by SyNc^ Bekijk bericht
@ Montfort: Czy Windows Vista lepiej na TabletPC lub powiedzieć pozwalasz Windows XP Tablet ale siedzieć. Iw związku z tym wszystkie programy lub specjalnych sterowników trzeba im czekać. Jako GPS/ Bluetooth i wiele innych.

Jeśli to działa lepiej, niż ja go tak.

Dzięki.
Sync ^
Vista nie stały się jeszcze, że czeka na chwilę wyłączyć, Vista będzie nadal korzystać z niektórych aktualizacji, spodziewam
Około miesiąc lub tak Mam nadzieję być w stanie powiedzieć więcej o moich doświadczeniach. Z tego co czytałem to nie działa, w szczególności pismo byłoby lepsze. Uważam, że umiarkowane w momencie pracy. Asus Vista sterowniki są już dostępne.
Nie poprawia pamięć, 1 Gb've zamiast 256, które w nim dodatkowe, teraz działa trochę lepiej.
[HTC HD2 i iPhone 3G i HTC Hero] --->Informacje o zasady Pocket--->[Celio Redfly i EEE 1000H i Dz.U. DOT / M]
Met citaat reageren
Użytkownik od: 27 marca 2007
SyNc^ is op de goede weg
Dopiero się zaczęła
06 maja 2007
@ Montfort, mam teraz używane 768MB i działa tak miło. Myślę, że nie jestem wypełnić CD systemu Windows Vista będzie porządek. A tu wciąż czeka na doświadczenie wszystkich tutaj.

Sync ^
Met citaat reageren
Dopiero się zaczęła
07 maja 2007
@ Rudi
Nie chciałem, aby narzekać na wiecie! :-)
Jest tylko tyle różnica cen w tych urządzeniach. Jeśli nie zwracając uwagi tak dużo stracił kilka euro. Zwłaszcza gdy uważają także, że często accessoies nie siedzieć!

PDAshop.nl robi najszerzej na stronie: Wszystkie accessoieres którzy stoją do siedzieć zgrabnie podsumował. Dużo w ostatnich dniach i wezwał afgemaild bo nie czas. I naprawdę wszystko Ci coś innego ...

Zrobiłem po prostu zamówić funprice.nl Bo to potwierdzone przez e-mail do realizacji tych samych akcesoriów. Niestety kolejne 2 dolarów droższe ...
Met citaat reageren
Pisze Dziwki
07 maja 2007
Masz co najmniej wersji lub niebieski ząb.

I nie irytuje, ale to jest dokładnie to, co chciałem was wszystkich ostrzec, że są dostępne do oglądania. Niektóre rzeczy pozostają niejasne, jak to możliwe, więc z opóźnieniem odkrywa, że życie nie jest to, co zrobiłeś.

Zabawy z urządzenia w każdym przypadku!

Jeśli kiedykolwiek za coś w samochodzie na budowę, mogę serdecznie polecam!
Mam tu kilka zdjęć:
Zdjęcia, Darmowe! Cyfrowych zdjęć w galerii online na My Album! (Przewody są teraz lepiej rozwiązywane)
Met citaat reageren
Reageren

Etykiety
bateria, wszystkie programy, asus, samochód, aparat fotograficzny, Złącze, dolina, e-mail, Zdjęć, wolny, GPS, wolny, zależy od, Internet, poczta, mp3, nawigacja, nowy, PDA, samsung, ekran, przystawki, oprogramowanie, sony, sprzedaż, tom tom, top, widok, stronie, Wystawa, wifi

Są to 1 aktywnych użytkowników Aktualnie przeglądasz tej dyskusji (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia wątku
Reprodukcja

Czasy
Państwo nie może nowe wątki
Państwo nie wolno odpowiadać na wiadomości
Państwo nie może Wysyłanie załączników
Państwo nie wolno Edytować swoje posty

BB code jest Do
Emotikony jego Do
[IMG]Kod jest Do
Kod HTML jest Z
TrackbacksDo