Z tego względu, zgodnie z HP Holandia Holandia we wrześniu najwcześniej pół będą dostępne za pośrednictwem serwisu eBay, kupiłem go i od kilku tygodni stosowania.
Nabyli drogie życie z 120 GB dysk twardy, 1,6 GHz, 2GB RAM i 6-ogniwowa bateria.
Czy 760 $ = wypłacane + 85 dolarów koszty wysyłki. Razem 846, = $
Converted około 547, = euro. Niestety, nadal 115 euro = VAT i opłat przywozowych. Suma 662, = euro.
Nr orzeszki dla minilap ale co ISJA ooohhhh piękne.
To jest naprawdę pełnowymiarowa klawiatura i ekran jest super ostry.
Wymienny 6-ogniwowa bateria trzyma się na dole, a tym samym daje małe nachylenie na klawiaturze, który sam znaleźć bardzo przyjemny w obsłudze. Waga nie jest niska, ale nie jest to niekorzystne dla mnie. Mini jest dobry z 1 strony, aby podnieść i przenieść. Uważam, idealnej wielkości, doskonale wpisuje się w schowku w samochodzie, nie jest cały stół, aby zakończyć podczas spotkań, a także na statku nie sta-in-the-road.
Litery są małe, bardzo małe, ale z pewnymi zmiany ustawień w celu dostosowania.
Wada: Jest Vista ..............
Teraz można powiedzieć, że korzyści, ale myślę, że Vista to największy zwrot Uwaga mini.
Teraz nie mam doświadczenia z Vistą, ponieważ JA ulepszony mój pulpit wolny czas nie opuściły wszystkie negatywne wiadomości o compatibilliteitsproblemen itp. oraz doświadczenia miałem mój mini mnie w 2 dni, aby zdecydować, czy Vista off do rozbiórki i XP Pro, aby umieścić go.
Ten program jest moim zdaniem zbyt ciężka dla procesora Via więc wszystko jest dość powolne. Strona WWW wymaga 100% mocy procesora! Gry w sieci (backgammon) dostarcza z każdym kroku 2 3 sekundy opóźnienia.
Wystarczy szybkie wyszukiwanie plików i dostęp nie jest tam film i odtworzyć to tragedia.
Jeśli uważasz, że Vista jest dobrym programem, który powoli i nie przeszkadza niech siedzą głównie z powodu przejścia na XP jest dość pracy. Na miejscu są już wszystkie sterowniki HP w mini pamiętać, że ponieważ nie jestem jedynym, który znajduje Vista katastrofy. Downgrade do XP Pro jest również za darmo, jeśli masz dysk instalacyjny XP Pro (kopia) zainstalowaniu są już wykorzystywane z ProductKey XP, a następnie zalogować telefonu i podać ProductKey przez Vista. otrzymasz kod aktywacyjny dla XP Pro.
XP Pro instalowany z notatki mini to szaleje Roeland wszystko, ze mozesz go voorschoteld.
Na xp pro mam zainstalowane i Mozilla VLC media player na łatwość obsługi.