UMPC Asus R2H

To jest dyskusja na temat UMPC Asus R2H w Asus forum, część Netbooki, Tabliczki, Mini kategorii Komputery, nie słyszy, Niles. W międzyczasie kupiłem R2H i cieszę się z tłuszczu, I got it ...

Reklamy Google (zniknie po Rejestracja)
Reageren

Link Narzędzia wątku Przeglądać
Użytkownik od: 8 października 2004
Rudi Hendrix is zeker op de goede weg
Są w drodze
19 kwietnia 2007
Niles Daje nic słyszeć. W międzyczasie kupiłem R2H i jestem zadowolony z tłuszczu!
I zbudował go w samochodzie (w taki sposób, że ja też znowu tak jak to może zajmować). Nawiguj i odtwarzać muzykę oraz ma problemu! Poprzez moje MDA Pro, Mam też internet. Wszystko jest możliwe, naprawdę!

Mam 512 socjalistów. W samo, jak sądzę, wystarczy. Dlaczego ASUS uczyniłby, który można umieścić w 512 max? I usłyszeć więcej o ludziach, którzy są tam umieścić 1GB bez problemów.
Met citaat reageren
Użytkownik od: 22 grudnia 2003
montfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
Moderator
19 kwietnia 2007
Być może już wiesz, ale jeśli między 26 października 2006 a 15 marca 2007 zakupiono R2H, możesz kwalifikować się do uaktualnienia Vista. Mam Vista Business Edition już w środku.

Aby uzyskać więcej informacji: Windows Vista Upgrade Program
[HD2 HTC i iPhone 3G HTC Hero] --->Informacje Pocket regulaminu--->[Celio Redfly & EEE 1000H & Dz.U. DOT / M]
Met citaat reageren
Użytkownik od: 24 stycznia 2005
Niles is op de goede weg
Są w drodze
24 kwietnia 2007
Kupiłem R2H dnia wyszli i tak po prostu brakowało łodzi. Idę myśleć o przejściu na Vista, ale nie jestem pewien, że moje wartości € 90 (jeśli jestem gdzieś USB DVD-ROM może pożyczyć). Wydaje się dużo więcej pracy, że próbowali.
Met citaat reageren
Użytkownik od: 4 maja 2007
MPWpeter is op de goede weg
Just started
4 maja 2007
Mers Forum Hallo!
Chcę kupić świata UMPC. R2H na pierwszy rzut oka wydaje się najbardziej odpowiedni, z pół UMPC Medion jako dobry.

Dziwne jest, że R2H nagle pojawia się w sklepach online wykupione i Medion nie jest dostępny. Czy następca Asus dostać coś?

Czy R2H w trybie offline sklepach kupić? I jak dotąd nie udało się znaleźć sklep ...
Met citaat reageren
Są w drodze
4 maja 2007
Z mojego doświadczenia wynika, R2H jest na pewno dobry wybór!

Obejmują one również MyComm sprzedaży.
W beat-klikając it.nl po tym, co wydaje się jeszcze jedna oferta.

Jeśli masz skubać i klawiatury, które składane są w pozycji siedzącej do: I love my recommended!

Albo czy jest następcą? Nie wiem jaki jest status jest, ale znalazłem chwilę temu:
nowych chropowaty UMPC z ASUS GPS - Navi Gadget
Met citaat reageren
Just started
4 maja 2007
Cytat:
Originally posted by Rudi Hendrix Bekijk bericht
Jeśli masz skubać i klawiatury, które składane są w pozycji siedzącej do: I love my recommended!
Ta klawiatura jest tylko 1 wstępnego dla ASUS
Met citaat reageren
Są w drodze
4 maja 2007
Znam te HEEEEEL klawiatury nice. Tylko mój ma argumentu pitnej cyny utracone.

Teraz chciałem nowego zakupu, lecz są one trudne do znalezienia. Targus korespondencja: one nie są już produkowane ...

Więc jeśli ktoś zaczyna ...
Met citaat reageren
Just started
4 maja 2007
@ Rudi
Btw nice ich pokonać, to jeszcze 1, proszą tylko € 200, - bardziej niż gdziekolwiek indziej :-(
Met citaat reageren
Są w drodze
4 maja 2007
Dlaczego 200 milionów więcej? Zależy trochę od tego, gdzie masz obejrzał się i spojrzał na ty.
To jest wersja z 60 GB HDD i Bluetooth oraz kamerę internetową. Wiele tańszych wersjach widać, nie Bluetooth i kamera internetowa. Są one zwykle charakteryzują się tylko 40GB HDD. W sam oczywiście nie robi dużej różnicy, ale dla mnie, bluetooth jest absolutną koniecznością!

€ 892, - wraz z podatkiem VAT jest miło być wysoki, tak ...

Nie mam żadnych udziałów w Beat-to lub coś innego, ale to tylko wskazówka
Met citaat reageren
Użytkownik od: 24 stycznia 2005
Niles is op de goede weg
Są w drodze
4 maja 2007
Jest zdecydowanie następcę na R2H ale to jeszcze jakiś czas w rozwoju. T83 jest wciąż na jesieni tego roku.

ASUS T83 UMPC ma obrotowe QWERTY - Engadget

To niestety nie jest częścią platformy McCaslin Intel ale korzysta z platformy VIA. Ta prędkość nie zrobi także 512MB pamięci. Jednakże, o wiele bardziej przystępne niż Q1 Ultra. Dlatego nie jest to następca mojego R2H jest tylko rozdzielczość 800x480. Gdyby 1024x600, myślałem o tym.
Met citaat reageren
Użytkownik od: 27 marca 2007
SyNc^ is op de goede weg
Just started
6 maja 2007
@ Montfort: Działa lepiej w systemie Windows Vista TabletPC lub say you let Windows XP Tablet ale tam siedzą. I wszystkie programy jest więc specjalnych sterowników, zanim oczekiwania. Jak GPS / Bluetooth, itp..

Jeśli to działa lepiej niż go do porządku.

Dzięki.
Synchronizacja ^
Met citaat reageren
Użytkownik od: 22 grudnia 2003
montfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
Moderator
6 maja 2007
Cytat:
Originally posted by SyNc^ Bekijk bericht
@ Montfort: Działa lepiej w systemie Windows Vista TabletPC lub say you let Windows XP Tablet ale tam siedzą. I wszystkie programy jest więc specjalnych sterowników, zanim oczekiwania. Jak GPS / Bluetooth, itp..

Jeśli to działa lepiej niż go do porządku.

Dzięki.
Synchronizacja ^
Vista wciąż nie ma się, poczekaj chwilę wyłączyć, Vista będzie nadal korzystać z niektórych aktualizacji oczekuję
O jeden miesiąc lub więc spodziewać się powiedzieć więcej o moich doświadczeniach. Z tego co czytałem to mają dobrze działać, zwłaszcza pismo byłoby lepsze. Myślę, że w tej chwili dosyć umiarkowana. Sterowniki Vista ASUS są obecnie dostępne.
Nie ma podwyżek pamięci mam 1 Gb stosowany zamiast 256Mb, że dodatkowe w nim, on teraz ma nieco lepsze.
[HD2 HTC i iPhone 3G HTC Hero] --->Informacje Pocket regulaminu--->[Celio Redfly & EEE 1000H & Dz.U. DOT / M]
Met citaat reageren
Użytkownik od: 27 marca 2007
SyNc^ is op de goede weg
Just started
6 maja 2007
@ Montfort, mam teraz stosować 768MB i biegnie tak miło. Myślę, że nie wypełniają CD systemu Windows Vista będzie porządek. A nawet więcej doświadczenia ze wszystkich czeka tutaj.

Synchronizacja ^
Met citaat reageren
Just started
7 maja 2007
@ Rudi
Nie chciałem, aby narzekać na słuch! :-)
Jest tylko tak dużej różnicy cen tych urządzeń. Jeśli nie zwracając uwagi you so much straciło euro. Zwłaszcza, gdy uważają także, że często accessoies nie siedzą!

PDAshop.nl to najbardziej kompleksowe na stronie: Wszystkie accessoieres którzy stoją siedzieć zgrabnie podsumował. Czy w ostatnich dniach wielu afgemaild i wezwał, bo nie czas. I rzeczywiście nigdzie indziej na trochę ...

Jestem po prostu zamówić funprice.nl Bo to potwierdzone przez pocztę do dostarczania tej samej akcesoria. Niestety, znowu 2 tientjes drogie ...
Met citaat reageren
Są w drodze
7 maja 2007
Mieć co najmniej wersji lub niebieski ząb.

Nie byłem zirytowany, ale jest dokładnie tam, gdzie chciałem nawet ostrzec, niech się już. Niektóre rzeczy pozostają niejasne, jak to możliwe, więc tylko zostawić to, że wydajność nie jest, co zrobiłeś.

Baw się z urządzeniem w każdym przypadku!

Jeśli kiedykolwiek za coś w samochodzie na budowę: Mogę szczerze polecam!
Mam tu kilka zdjęć:
Fotoalbum, Gry Online! Obrazów cyfrowych w Online Photo Album for My Album! (Kable są teraz lepiej rozwiązywane)
Met citaat reageren
Reageren

Wytwórnie
Bateria, ASUS, samochód, kamery, Złącze, Dell, bezpłatny, GPS, Bezpłatny, zależy, Internet, mail, mp3, Nawigacja, nowy, PDA, Samsung, ekran, przystawki, Oprogramowanie, sony, sprzedaż, szczyt, Vista, Strona WWW, Przeglądać, wifi

Są to 1 aktywnych użytkowników Aktualnie przeglądasz tę dyskusję (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia wątku
Przeglądać

Reguły wiadomości
Twój nie Rozpocznij nową dyskusję
Twój nie odpowiadać na wiadomości
Twój nie Wysyłanie załączników
Twój nie Edytuj swoje posty

Kod vB jest By
SmileysBy
[IMG]Kod jest By
Kod HTML Na zewnątrz
TrackbacksBy