Проблем со инсталација на кабината додадени фајлови:

Ова е дискусија за Проблем со инсталација на кабината додадени фајлови: во Windows Mobile апликации forum, onderdeel van de Windows Mobile categorie; legend >Modbreak legend >Тоа не е намерата на овој форум дека решенијата по е-мејл или телефон, дадена. На ...

Реклами од Google (Исчезнуваат по регистрација)
Reageren

LinkBack Алатки за тема Репродукција
Член од: 22 МАРТ 2004 г.
Patrick is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersPatrick is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersPatrick is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersPatrick is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersPatrick is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersPatrick is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersPatrick is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersPatrick is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersPatrick is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersPatrick is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersPatrick is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
Пораки: 3373
Модератор
2 јануари, 2009 година
<Легендата>ModbreakЛегендата>Тоа не е намерата на овој форум дека решенија по пошта или телефон дадена. Ова му дава друго лице против овој проблем нема ништо да направат.
Met citaat reageren

Член од: 16 Мај 2004 г.
tankliner is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekerstankliner is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekerstankliner is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekerstankliner is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekerstankliner is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekerstankliner is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekers
Пораки: 3344
Гуру
2 јануари, 2009 година
Цитат:
Цитат од postbus31 Bekijk bericht

Scheemder на Мудроста која има монопол.
Тој принцип wieshaid motn weezn.
Мор од лоши бес информира.
Scheemde, те љубам така? Јас живеам на шиење.
Dou на groetn Хенк Wijngaard.
Bie живее во селата
Met citaat reageren
Член од: 2 Јануари, 2009
GuevaraNL is op de goede weg
Пораки: 14
Новите земји-
2 јануари, 2009 година
Цитат:
Цитат од tankliner Bekijk bericht
Испрати ја како е-мејл.
Mail опција е отворен.
Јас одеднаш се види дека живеете во близина.
Внесете ги овде Вашите број во неа, а јас ти Трошните.
Потоа го ставив телефонот дека eev'n Tweel оган oot.
Оваа походка е здодевна.
Сега е слушната ;-)
Met citaat reageren
Новите земји-
2 јануари, 2009 година
Цитат:
Цитат од Bulls-eye1 Bekijk bericht
<Легендата>ModbreakЛегендата>Тоа не е намерата на овој форум преку пошта или телефон дека решенијата се дадени. Ова му дава друго лице против овој проблем нема ништо да направат.
Упс, тоа и го виде премногу доцна. Но сепак јас ќе ги објави решението овде, затоа што претпоставувам дека не бев сам со оваа досадни проблем сум.

Значи, сите се уште се добредојдени да придонесе решенија слуша!
Met citaat reageren
Член од: 28 ЈАНУАРИ 2005 г.
postbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
Пораки: 4496
Заедница Контакт
2 јануари, 2009 година
А cabfile барате во дрво, изберете, тогаш копирајте го и ставете.

Сега можете да направите две работи, отворете го прозорецот ActiveSync, и кликнете на копчето дрво, или во обични дрво, движете надолу за да најдете вашиот телефон сервисираат.

Паста на кабината во папката. Отворете го пребарувачот на Вашиот уред, најдете на кабината на, кликнете на неа, така што почнува да се инсталира.

Тоа е тоа, барем за мене, бидејќи јас работам со WM
Треба да се сметаат за мнозинство не треба да се мешаат со вистината.
____________________Klik: Postbus31 TechBlog____________________

Следете ме на Twitter_______________
_______________Mobilyz Правила
Met citaat reageren
Член од: 16 Мај 2004 г.
tankliner is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekerstankliner is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekerstankliner is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekerstankliner is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekerstankliner is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekerstankliner is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekers
Пораки: 3344
Гуру
2 јануари, 2009 година
Цитат:
Цитат од postbus31 Bekijk bericht
А cabfile барате во дрво, изберете, тогаш копирајте го и ставете.
Сега можете да направите две работи, отворете го прозорецот ActiveSync, и кликнете на копчето дрво, или во обични дрво, движете надолу за да најдете вашиот телефон сервисираат.
Паста на кабината во папката. Отворете го пребарувачот на Вашиот уред, најдете на кабината на, кликнете на неа, така што почнува да се инсталира.
Тоа е тоа, барем за мене, бидејќи јас работам со WM
Ми објаснување не функционира, своето објаснување не работи (јас веќе изнесени, но во различни зборови), не постои ништо да работат.
Тоа е толку чудно, јас, како што имав контакт со telefonsich, дека јас progje истата на мојот уред, ASUS MyPal А 632N со WM5 како cabfile, на мојот начин таму само за да се стави SDcard.
И инсталира едноставно.
Темата ја започнал може да се каже амин.
Тој ја добива без можност.
Причина? Постојат претрес.
Го сакам мигот на WM6, која prbobleem испорачуваат.
Programaa вели дека не е сертифицирана, тогаш е расипа
Да се продолжи.

Во секој случај, благодарност за вашата објаснување, за жал, не го прави.

Честитки од Woeste Hoeve.
Met citaat reageren
Член од: 25 март 2003 година
marco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
Пораки: 3.366
Член за живот
2 јануари, 2009 година
Цитат:
Цитат од GuevaraNL Bekijk bericht
Сега сум повеќе од 12 часа го прават и се надевам дека конечно некој повеќе да ме како јасно и може да се објасни како да го сторам тоа, тие треба да имаат.

Ви благодариме!
Како да отклучите вашиот стан HTC Windows Mobile - Simplehelp

Овде можете да најдете сè друго за да го наместите политики. Тогаш можете да ја инсталирате.
Допир со HD, Palm Treo 750v, i-Mate SP5,Leadtek 95XX/SPV C600.
Met citaat reageren
Новите земји-
3 Јануари, 2009 г.
Цитат:
Цитат од marco899 Bekijk bericht
Како да отклучите вашиот стан HTC Windows Mobile - Википедија Помош

Овде можете да ги најдете сите други политики за да нагодувате. Тогаш можете да ја инсталирате.
Како што можеби сте ги прочитале ова е специфичен уред, а не на допир HD! Исто така се во писмена форма дека не е сигурно сите уреди ќе работат (исто така види одговор таму) и така Сметам дека е премногу слабо со нешто да жонглирам каде што исходот не е сигурно дека во најлош случај целата работа најубаво во сто е.

Тоа што го правам чудо сега е дали нешто да се направи со фактот дека јас комбинација со еден уред Претплати на Водафон Добив (скапо 2Call) може да се дека е заклучен? Вие може да се отклучи преку софтвер, но тоа повторно се потребни песети и верзијата на вашиот HD, не можам да најдам.

Сè уште се наоѓам смешно. Мора да има повеќе луѓе кои, исто така, се одлучија за на допир HD на ICM Претплати и, исто така, Gyrator andfere 3rdParty софтвер или имаат трчање?

Се откажувам од надежта сепак и се уште работат решение ...
Met citaat reageren
Член од: 25 март 2003 година
marco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
Пораки: 3.366
Член за живот
3 Јануари, 2009 г.
Пробајте го сега, но само, gyrator HD работи на мојот допир и ова е само еден универзален регистар амбиент. Вие исто така може да се бара ceregeditor, каде што имате можност автоматски да го отклучите (користете мене).
Да се биде безбеден, секогаш резервна копија.
Допир со HD, Palm Treo 750v, i-Mate SP5,Leadtek 95XX/SPV C600.
Met citaat reageren
Новите земји-
3 Јануари, 2009 г.
Цитат:
Цитат од marco899 Bekijk bericht
Пробајте го сега, но само, gyrator HD работи на мојот допир и ова е само еден универзален регистар амбиент. Вие исто така може да се бара ceregeditor, каде што имате можност автоматски да го отклучите (користете мене).
Да се биде безбеден, секогаш резервна копија.
Здраво Марко

CERegEditor што се чини интересно. Мислиш понекогаш следниве опција?

На opperating систем или PDA блокови Секој пишува за да регистар. За да се оневозможи blocade, Ве молиме користете ја алатката вградена Пишување CeRegEditor, Алатки-> Отклучите регистар.

И ми треба ништо повеќе да се промени мојот допир HD и тогаш ќе мора да работат?
Met citaat reageren
Пораки: 1914
Новите земји-
3 Јануари, 2009 г.
Цитат:
Цитат од GuevaraNL Bekijk bericht
Здраво Марко

CERegEditor што се чини интересно. Мислиш понекогаш следниве опција?

На opperating систем или PDA блокови Секој пишува за да регистар. За да се оневозможи blocade, Ве молиме користете ја алатката вградена Пишување CeRegEditor, Алатки-> Отклучите регистар.

И ми треба ништо повеќе да се промени мојот допир HD и тогаш ќе мора да работат?

Па, конечно успеа! CeRegEditor беше за прв пат проба како погоре, но тоа не беше. Одеднаш видов светлината и мислев дека некогаш би можело да биде во Staller кабина! Таа ноќ решив да деинсталирате и да ја инсталирате повторно. Што е следно? Кабина Staller кои користат такси додадени фајлови: да го инсталирате, но јас секогаш мислев дека кога кликнување на кабината досие дека инсталацијата на програмата автоматски ќе го преземе. Не е толку!

Мора прво кабина Staller клик и од каде што може да укаже кој кабината сакате да го инсталирате и во кој директориум сакате. Jeeminee, и јас сега повеќе од 24 часа, седевме јас и до сега ви се прави да го задржи ..

Ви благодариме на сите за размислување и да бараат решенија. Сега конечно уживаат сите убави страни во оваа единица нуди мене!
Met citaat reageren
Reageren

Слични дискусии

Дискусии Автор Форум Коментари Последна порака
CAB.files инсталирате! jspr Windows Mobile апликации 18 18 април 2009 21:33
додадени фајлови: кабината parahawk4000 HTC 1 5 април 2008 10:56
CAB датотеките hoogerhuis Windows Mobile апликации 9 9 Август, 2007 22:02
додадени фајлови: кабината chevy-fan HTC 2 31 октомври 2004 година 11:35
Инсталирајте кабина датотеки директно од PC на PDA speedme Windows Mobile апликации 1 7 Февруари 2003 година 09:55

Етикети
ActiveSync, ASUS, кабината, Compact Framework 3,5, дијамант, отфрлени, Google, HTC, HTC Touch HD, пошта, Не успеав, мобилен, MyPal, нови, Outlook, PDA, регистар, екран, smartphone, софтвер, телефон, апарат, Водафон, веб страната, Windows Mobile

Има 1 активни корисници што во моментот ја гледаат оваа дискусија (0 членови и 1 гости)

Алатки за тема
Репродукција

Правила за испраќање мислење
Можете може да не нови теми
Можете не смее да одговори на пораки
Можете може да не Испраќање на прилозите
Можете не смее да Ги изменувате своите мислења

Смешковците неговите Да
[Img]Кодексот е Да
HTML кодот е Да
Скокни се Да

Додај во Профил