Ова е дискусија за Проблем со инсталација на кабината додадени фајлови: во Windows Mobile апликации forum, onderdeel van de Windows Mobile categorie; legend >Modbreak legend >Тоа не е намерата на овој форум дека решенијата по е-мејл или телефон, дадена. На ...
Реклами од Google (Исчезнуваат по регистрација)![]() |
|
|
LinkBack | Алатки за тема | Репродукција |
|
А cabfile барате во дрво, изберете, тогаш копирајте го и ставете.
Сега можете да направите две работи, отворете го прозорецот ActiveSync, и кликнете на копчето дрво, или во обични дрво, движете надолу за да најдете вашиот телефон сервисираат. Паста на кабината во папката. Отворете го пребарувачот на Вашиот уред, најдете на кабината на, кликнете на неа, така што почнува да се инсталира. Тоа е тоа, барем за мене, бидејќи јас работам со WM ![]() |
|
Сега сум повеќе од 12 часа го прават и се надевам дека конечно некој повеќе да ме како јасно и може да се објасни како да го сторам тоа, тие треба да имаат.
Ви благодариме! |
|
Како да отклучите вашиот стан HTC Windows Mobile - Википедија Помош
Овде можете да ги најдете сите други политики за да нагодувате. Тогаш можете да ја инсталирате. |
|
Пробајте го сега, но само, gyrator HD работи на мојот допир и ова е само еден универзален регистар амбиент. Вие исто така може да се бара ceregeditor, каде што имате можност автоматски да го отклучите (користете мене).
Да се биде безбеден, секогаш резервна копија. |
|
Здраво Марко
CERegEditor што се чини интересно. Мислиш понекогаш следниве опција? На opperating систем или PDA блокови Секој пишува за да регистар. За да се оневозможи blocade, Ве молиме користете ја алатката вградена Пишување CeRegEditor, Алатки-> Отклучите регистар. И ми треба ништо повеќе да се промени мојот допир HD и тогаш ќе мора да работат? |

![]() |
|
||||
| Дискусии | Автор | Форум | Коментари | Последна порака |
| CAB.files инсталирате! | jspr | Windows Mobile апликации | 18 | 18 април 2009 21:33 |
| додадени фајлови: кабината | parahawk4000 | HTC | 1 | 5 април 2008 10:56 |
| CAB датотеките | hoogerhuis | Windows Mobile апликации | 9 | 9 Август, 2007 22:02 |
| додадени фајлови: кабината | chevy-fan | HTC | 2 | 31 октомври 2004 година 11:35 |
| Инсталирајте кабина датотеки директно од PC на PDA | speedme | Windows Mobile апликации | 1 | 7 Февруари 2003 година 09:55 |
Има 1 активни корисници што во моментот ја гледаат оваа дискусија (0 членови и 1 гости) |
|
| Алатки за тема | |
| Репродукција | |
|
|
|