Ова е дискусија за Проблем со инсталација кабина додадени фајлови: во Windows Мобилни апликации форум, дел од Windows Mobile категорија; Modbreak Тоа не е намерата на овој форум дека решенија дадени по пошта или телефон. На овој начин ...
Рекламите од Google (исчезнуваат по Регистрација)![]() |
|
|
Линк Назад | Thread Tools | Изглед |
|
А cabfile гледам тебе во поглед на дрво, изберете, тогаш копија.
Сега можете да направите две работи, отворете го ActiveSync прозорец, и кликни на копчето дрво, или во нормална дрво, поместување надолу додека не го најдете мобилен aparat. Поставете кабината во папката. Отворете истражувач на вашиот уред, најдете на кабината, кликнете на неа, се додека не почне да ја инсталирате. Тоа е, барем за мене, зашто јас сум зафатен со WM ![]() |
|
Сега сум повеќе од 12 часа прави и се надевам дека конечно некој повеќе да мене како јасна и јасно да објасни како можам да го прават тоа, тие треба да го имаат.
Благодарам! |
|
Како да отклучите вашиот стан HTC Windows Mobile - Simple Помош
Овде можете да најдете ништо друго за да го поставите вашиот политики. Тогаш можете да ја инсталирате. |
|
Обиди се тоа е само, gyrator трчање на мојот допир HD и ова е само една универзална регистарот амбиент. Можете исто така да за пребарување ceregeditor, каде што имате можност автоматски да го отклучите (со користење на мојот сопствен).
Да се биде сигурен, секогаш направите резервна копија. |
|
Здраво Марко
CERegEditor Тоа се чини интересно. Сакаш да кажеш дека понекогаш се следниве опција? На opperating систем или уред, блок било да пишува во регистарот. За да го исклучите blocade, Ве молиме да користите алатката вградена во CeRegEditor, Алатки-> Отклучи регистар. И ми треба ништо повеќе да се промени мојот допир HD и тогаш ќе треба да работат? |

![]() |
|
||||
| Дискусии | Автор | Форум | Коментари | Последно мислење |
| CAB.files инсталирате! | jspr | Windows Мобилни апликации | 18 | 18 април 2009 22:33 |
| кабина додадени фајлови: | parahawk4000 | HTC | 1 | 5 април 2008 11:56 |
| Кабина додадени фајлови: | hoogerhuis | Windows Мобилни апликации | 9 | 9 Август 2007 23:02 |
| кабина додадени фајлови: | chevy-fan | HTC | 2 | Октомври 31, 2004 12:35 |
| Инсталирајте кабина додадени фајлови директно од PC на PDA | speedme | Windows Мобилни апликации | 1 | 7 февруари 2003 г. 22:55 |
Има 1 активни корисници моментално ја гледаат оваа дискусија (0 членови и 1 гости) |
|
| Thread Tools | |
| Изглед | |
|
|