Проблем со инсталација кабина додадени фајлови:

Ова е дискусија за Проблем со инсталација кабина додадени фајлови: во Windows Мобилни апликации форум, дел од Windows Mobile категорија; Modbreak Тоа не е намерата на овој форум дека решенија дадени по пошта или телефон. На овој начин ...

Рекламите од Google (исчезнуваат по Регистрација)
Reageren

Линк Назад Thread Tools Изглед
Член од: 22 март 2004
Bulls-eye1 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersBulls-eye1 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersBulls-eye1 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersBulls-eye1 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersBulls-eye1 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersBulls-eye1 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersBulls-eye1 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersBulls-eye1 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersBulls-eye1 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersBulls-eye1 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersBulls-eye1 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
Мислења: 3.185
Модератор
2 Јануари, 2009
ModbreakТоа не е намерата на овој форум дека решенија дадени по пошта или телефон. На овој начин, исто така, има и друг проблем се крева од ништо со ова.
Met citaat reageren
Член од: 16 Мај, 2004
tankliner is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekerstankliner is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekerstankliner is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekerstankliner is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekerstankliner is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekerstankliner is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekers
Мислења: 3.375
Guru
2 Јануари, 2009
Quote:
Originally posted by postbus31 Bekijk bericht

Scheemder дека лизингот е во Мудрост.
Овој принцип wieshaid motn weezn.
Binst лоша Мор од информира.
Scheemde, љубовта ти така? На мојот дом за шиење.
Dou на groetn Хенк Wijngaard.
Bie живее во селата
Navigon, едноставно најдобар.
Met citaat reageren
Член од: Јануари 2, 2009
GuevaraNL is op de goede weg
Мислења: 14
Нов Член
2 Јануари, 2009
Quote:
Originally posted by tankliner Bekijk bericht
Прати го на e-mail овде.
Mail опцијата е отворена.
Одеднаш ми се види дека живееш во близина.
Стави овде вашиот број во него, и јас Трошните вас.
Потоа го ставив телефонот дека Tweel eev'n оган oet.
Дека она што походка неспокојот.
Е направено чуе ;-)
Met citaat reageren
Нов Член
2 Јануари, 2009
Quote:
Originally posted by Bulls-eye1 Bekijk bericht
ModbreakТоа не е намерата на овој форум дека решенија дадени по пошта или телефон. На овој начин, исто така, има и друг проблем се крева од ништо со ова.
Упс, тоа и го виде премногу доцна. Но сепак јас ќе пост решението овде, затоа што претпоставувам дека не сум единствениот со овој проблем сум досаден.

Значи, сите се уште се добредојдени да придонесе решенија чуе!
Met citaat reageren
Член од: 28 јануари 2005
postbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
Мислења: 4.578
Заедницата Контакт
2 Јануари, 2009
А cabfile гледам тебе во поглед на дрво, изберете, тогаш копија.

Сега можете да направите две работи, отворете го ActiveSync прозорец, и кликни на копчето дрво, или во нормална дрво, поместување надолу додека не го најдете мобилен aparat.

Поставете кабината во папката. Отворете истражувач на вашиот уред, најдете на кабината, кликнете на неа, се додека не почне да ја инсталирате.

Тоа е, барем за мене, зашто јас сум зафатен со WM
You need мислењето на мнозинството да не се меша со вистината.
____________________Klik: Postbus31 TechBlog____________________

Следете ме на Twitter_______________
_______________Mobilyz Правила
Met citaat reageren
Член од: 16 Мај, 2004
tankliner is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekerstankliner is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekerstankliner is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekerstankliner is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekerstankliner is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekerstankliner is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekers
Мислења: 3.375
Guru
2 Јануари, 2009
Quote:
Originally posted by postbus31 Bekijk bericht
А cabfile гледам тебе во поглед на дрво, изберете, тогаш копија.
Сега можете да направите две работи, отворете го ActiveSync прозорец, и кликни на копчето дрво, или во нормална дрво, поместување надолу додека не го најдете мобилен aparat.
Поставете кабината во папката. Отворете истражувач на вашиот уред, најдете на кабината, кликнете на неа, се додека не почне да ја инсталирате.
Тоа е, барем за мене, зашто јас сум зафатен со WM
Мој објаснување не се случи, вашиот објаснување не функционира (јас веќе се изнесени, но во различни зборови), нема ништо да работат.
Толку е чудно, имам, како што имав контакт со telefonsich, дека јас на моите progje истиот уред, Asus MyPal А 632N со WM5 како cabfile, на мојот начин само да се стави SDcard.
И инсталирате едноставно.
Темата ја започнал може да се каже: Амин.
Тој со тоа не добива можност.
Причина? Постојат пребарувањето.
Го сакам мигот на WM6, prbobleem, кои испорачуваат.
Programaa вели дека тоа не е потврдено, а потоа и на скршени
Затоа, да се продолжи.

Но, ви благодарам многу за објаснувањето, за жал, не.

Честитки од Woeste Hoeve.
Navigon, едноставно најдобар.
Met citaat reageren
Член од: 25 март 2003
marco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
Мислења: 3.455
Член за живот
2 Јануари, 2009
Quote:
Originally posted by GuevaraNL Bekijk bericht
Сега сум повеќе од 12 часа прави и се надевам дека конечно некој повеќе да мене како јасна и јасно да објасни како можам да го прават тоа, тие треба да го имаат.

Благодарам!
Како да отклучите вашиот стан HTC Windows Mobile - Simple Помош

Овде можете да најдете ништо друго за да го поставите вашиот политики. Тогаш можете да ја инсталирате.
Touch HD, Палма Treo 750v, i-mate SP5,Leadtek 95XX/SPV-C600.
Met citaat reageren
Нов Член
3 јануари 2009
Quote:
Originally posted by marco899 Bekijk bericht
Како да отклучите вашиот стан HTC Windows Mobile - Simple Помош

Овде можете да најдете ништо друго за да го поставите вашиот политики. Тогаш можете да ја инсталирате.
Како што може да се чита, тоа не е специфичен терминал на допир и вашиот HD! Исто така се во писмена форма дека секако не сите уреди кои работат (види одговор таму) и така јас го најдете незгодно да жонглирам со нешто каде што резултатот не е сигурен и во најлош случај убави нешта во сто е.

Што е сега, се прашувам, или пак тоа е нешто да се направи со фактот дека сум ICM апарат добиле претплата на "Водафон" (купени на 2Call) Можно ли е да се дека тоа е заклучена? Вие може да се отклучи преку софтвер, но дека повторно се потребни песети и HD верзија не можам да најдам.

Јас се уште го најдете чудно. Мора да постои нешто што се повеќе луѓе кои се применуваат на допир со HD избрав ICM и зачленување или Gyrator andfere 3rdParty имаат софтвер трчање?

Давам надеж уште и уште еден работен раствор ...
Met citaat reageren
Член од: 25 март 2003
marco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
Мислења: 3.455
Член за живот
3 јануари 2009
Обиди се тоа е само, gyrator трчање на мојот допир HD и ова е само една универзална регистарот амбиент. Можете исто така да за пребарување ceregeditor, каде што имате можност автоматски да го отклучите (со користење на мојот сопствен).
Да се биде сигурен, секогаш направите резервна копија.
Touch HD, Палма Treo 750v, i-mate SP5,Leadtek 95XX/SPV-C600.
Met citaat reageren
Нов Член
3 јануари 2009
Quote:
Originally posted by marco899 Bekijk bericht
Обиди се тоа е само, gyrator трчање на мојот допир HD и ова е само една универзална регистарот амбиент. Можете исто така да за пребарување ceregeditor, каде што имате можност автоматски да го отклучите (со користење на мојот сопствен).
Да се биде сигурен, секогаш направите резервна копија.
Здраво Марко

CERegEditor Тоа се чини интересно. Сакаш да кажеш дека понекогаш се следниве опција?

На opperating систем или уред, блок било да пишува во регистарот. За да го исклучите blocade, Ве молиме да користите алатката вградена во CeRegEditor, Алатки-> Отклучи регистар.

И ми треба ништо повеќе да се промени мојот допир HD и тогаш ќе треба да работат?
Met citaat reageren
Нов Член
3 јануари 2009
Quote:
Originally posted by GuevaraNL Bekijk bericht
Здраво Марко

CERegEditor Тоа се чини интересно. Сакаш да кажеш дека понекогаш се следниве опција?

На opperating систем или уред, блок било да пишува во регистарот. За да го исклучите blocade, Ве молиме да користите алатката вградена во CeRegEditor, Алатки-> Отклучи регистар.

И ми треба ништо повеќе да се промени мојот допир HD и тогаш ќе треба да работат?

Па, во последно успееш! Беше прв се обиде CeRegEditor како што е опишано погоре, но, исто така, дека не е. Одеднаш видов светлината и мислев дека некогаш може да лежи во кабина Staller! Таа вечер јас деинсталирали и одлучи да го инсталираш повторно. Што е следно? Кабина која што ја користите за Staller кабината датотеки за инсталација, но јас секогаш мислев дека кликнувањето на такси датотека дека инсталацијата програмата автоматски ќе го преземе. Не е така!

Најпрво мора да кабина Staller клик и од таму можеш да одбереш која сакаш да инсталираш кабината и Директориум на она што го сакате. Jeeminee, и сега повеќе од 24 часа Седнав и договорено, за да ве окупира таму ..

Ви благодариме на сите за размислување и потрагата по решенија. Сега можам конечно да уживаат сите добро е што оваа единица ми дава!
Met citaat reageren
Reageren

Слични дискусии

Дискусии Автор Форум Коментари Последно мислење
CAB.files инсталирате! jspr Windows Мобилни апликации 18 18 април 2009 22:33
кабина додадени фајлови: parahawk4000 HTC 1 5 април 2008 11:56
Кабина додадени фајлови: hoogerhuis Windows Мобилни апликации 9 9 Август 2007 23:02
кабина додадени фајлови: chevy-fan HTC 2 Октомври 31, 2004 12:35
Инсталирајте кабина додадени фајлови директно од PC на PDA speedme Windows Мобилни апликации 1 7 февруари 2003 г. 22:55

Етикети
activesync, ASUS, кабината, Compact Framework 3,5, дијамант, преземање, google, HTC, HTC HD допир, пошта, Неуспешно, Мобилен, MyPal, ново, Outlook, PDA, регистар, екран, smartphone, Софтвер, телефон, единица, Vodafone, Website, Windows Mobile

Има 1 активни корисници моментално ја гледаат оваа дискусија (0 членови и 1 гости)

Thread Tools
Изглед

Правила за пораки
Твој не смее да Start new дискусии
Твој не смее да одговори на пораки
Твој не смее да Испраќање додатоци
Твој не смее да Менувате своите мислења

Smileys се Да
[Img]код Да
HTML кодот е Да
Скокни се Да
Pingbacks се Да