смс порака не е пратена

Ова е дискусија за смс порака не е пратена во Windows Mobile форум, дел од оперативниот систем категорија, имам проблем, ако е регистриран на еден SMS WM5 не можеше да биде испратена, имаше звук ...

Рекламите од Google (исчезнуваат по Регистрација)
Reageren

Линк Назад Thread Tools Изглед
Член од: 18 јули 2009 година
paterke is op de goede weg
Мислења: 4
Нов Член
22 Јули 2009
Имам проблем пронајдени
Ако на SMS во WM5 не можеше да биде испратена, таму беше тоа звук на извештајот. Сега со WM6 слушнете нешто повеќе, па јас секогаш мислам на SMS порака е пратена, а всушност се пресели во нацрти.

Некој решение?
Met citaat reageren
Член од: Ноември 8, 2006
fjr1300k is een zeer behulpzaam persoonfjr1300k is een zeer behulpzaam persoonfjr1300k is een zeer behulpzaam persoonfjr1300k is een zeer behulpzaam persoon
Мислења: 486
Пишува lekker Mee
22 Јули 2009
Нормално ќе направи скокачки прозорец со порака дека пораката е пратена, кога ќе притиснете испрати?
Барем во мојот уред, што беше случај. Лично јас ја најдов досадни и јас забрането тоа.

Вие навистина може да погледне во пратена на ставки папка. Ако пораката е толку е пратена.

Друга опција би можела да биде потврда на испорака опција да се префрлиш.
Ќе добиете убава порака, кога на SMS всушност, претставено. Значи, ако примачот има моќ, а пораката е донесено подоцна, ќе добиете порака подоцна. Предноста е во тоа што знаете дека пораката е примена.

Тоа е сепак зависи од вашиот провајдер. Т-Мобиле го поддржува тоа во секој случај, но не КПН.
Мер kuuln плови, 't wa los клепвам.
Met citaat reageren
Член од: 12 Март, 2005
chiman is op de goede weg
Мислења: 114
Е добро во тек
22 Јули 2009
Најверојатно тоа се исклучени во вашиот PDA.

Преку вашиот регистар може да се смени (вишок).
Ова е сајт со објаснувања:
Овозможи или Оневозможи на SMS (Текст на пораката) Пратена Известување Bubble »Мој Дигитални Живот

Исто така постојат и некои софтверски програми.

Со среќа
MDA Compact I - SPV M700
Met citaat reageren
Reageren

Слични дискусии

Дискусии Автор Форум Коментари Последно мислење
Zip овозможува компресија на текст за SMS пораки Gonny Windows Мобилни апликации 3 27 Април, 2007 11:54
Free SMS Испрати Free SMS со 1,0 Gonny Windows Мобилни апликации 5 18 август, 2006 11:39
Напредно SMS порака, немојте повеќе со SMS Wouter Windows Мобилни апликации 4 6 март 2006 11:48
SMS SMS со БТ во уредот за лесно поврзување со .. ... несреќа nobacon Bluetooth 5 3 февруари 2004 14:39

Етикети
КПН, PDA, регистар, Софтвер, T-Mobile, единица

Има 1 активни корисници моментално ја гледаат оваа дискусија (0 членови и 1 гости)

Thread Tools
Изглед

Правила за пораки
Твој не смее да Start new дискусии
Твој не смее да одговори на пораки
Твој не смее да Испраќање додатоци
Твој не смее да Менувате своите мислења

Smileys се Да
[Img]код Да
HTML кодот е Излезе
Скокни се Да
Pingbacks се Да