Šī ir diskusiju par WMDC sinhronizēt kalendāra, ieskaitot x64 Vista kas Windows Mobile Sync forumiem, kas ir daļa no Windows Mobile kategorijā, es nevaru sazināties ar caur bluetooth ar Windows Mobile Device Center, Vista x64. Jebkurš idejas? Es vēlētos izmantot ...
Google reklāmas (Izzušana pēc reģistrācija)![]() |
|
|
LinkBack | Thread Tools | Reprodukcija |
|
Kādus pasākumus jūs veikti, lai izveidotu savienojumu?
Un jūs saņemsiet kļūdas ziņojumu? Kas ierīci jums ir? Edit: Lūk, ko: Kā Sync, izmantojot Bluetooth ar WMDC Windows Vista »manu Digital Life PPCSG> Kā iespējot "Bluetooth sync" par WMDC Vista |
|
Vai arī jūs varat redzēt, kur jums iestrēdzis ar šiem norādījumiem: bluetooth sinhronizēšanas
Es atklāju, tas ir uz XP, bet Vista ir būtiski atšķirīgi: WMDC ir tikai hipper iepakojumu ActiveSync. Griezums |
![]() |
|
||||
| Diskusija | Autors | Forums | Komentāri | Pēdējā ziņa |
| WMDC un Vista sinhronizācijā ar Bluetooth ar asus 636n WM6 | Jefferson | ASUS | 5 | 28 decembris 2008 03:32 |
| Windows Vista Kalendārs sinhronizācija | Ferryll | Windows Mobile Sync | 2 | Jan 10, 2008 10:48 |
| MDA sinhronizēšana ar Vista | jankoi | Windows Mobile Sync | 16 | 26 decembris 2007 06:14 |
| Sinhronizācijas problēmas [USB] [Vista] [WMDC] | elwindokter | Windows Mobile Sync | 5 | 31 maijs 2007 10:35 |
| HP iPAQ 6915 un Vista WMDC | audiocom | HP | 9 | 8 februāris 2007 10:12 |
| Etiķetes |
| ActiveSync, darba kārtība, bluetooth, Perspektīva, ideāls, problēmas, sinhronizēt, saite, vista, Windows Mobile, WMDC |
Ir 1 aktīvo lietotāju pašlaik Apskatot šo diskusiju (0 biedri un 1 viesi) |
|
| Thread Tools | |
| Reprodukcija | |
|
|
|