WMDC sinhronizēt kalendāra, ieskaitot x64 Vista

Šī ir diskusiju par WMDC sinhronizēt kalendāra, ieskaitot x64 Vista kas Windows Mobile Sync forumiem, kas ir daļa no Windows Mobile kategorijā, es nevaru sazināties ar caur bluetooth ar Windows Mobile Device Center, Vista x64. Jebkurš idejas? Es vēlētos izmantot ...

Google reklāmas (Izzušana pēc reģistrācija)
Reageren

LinkBack Thread Tools Reprodukcija
Lietotājs kopš: 2006 5 septembris
jansfotos is op de goede weg
Vai arī ceļā
10 februāris 2008
Es nevaru saskarē ar Bluetooth ar Windows Mobile Device Center, Vista x64. Jebkurš idejas? Es gribētu, lai tajā iekļautu Outlook kalendāra sinhronizācija, izmantojot Bluetooth.
Met citaat reageren

Lietotājs kopš: 2004 maijs 25
dicbro is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersdicbro is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersdicbro is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersdicbro is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersdicbro is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersdicbro is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersdicbro is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersdicbro is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersdicbro is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersdicbro is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersdicbro is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
Kopienas Kontakti
10 februāris 2008
Kādi pasākumi esat veikti, lai savienotu to?
Un jūs saņemsiet kļūdas ziņojumu?

Kas ierīci jums ir?

Edit: Lūk, ko: Kā Sync, izmantojot Bluetooth ar WMDC Windows Vista »manu Digital Life
PPCSG> Kā iespējot "Bluetooth sync" par WMDC Vista
Met citaat reageren
Lietotājs kopš: 2002 februāris 10
JvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersJvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersJvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersJvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersJvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersJvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersJvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersJvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersJvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersJvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersJvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
Mobilyz Expert
10 februāris 2008
Jūs varētu sinhronizēt, izmantojot USB?

Griezums
modernnomads.info, Uzņēmējdarbības vieta mobilo PocketPC lietotāju un to vadītājiem.
Wiki Master Holandiešu Windows Mobile Wiki.
Met citaat reageren
Vai arī ceļā
10 februāris 2008
Quote:
Sākotnēji ievietojis JvanEkris Bekijk bericht
Jūs varētu sinhronizēt, izmantojot USB?

Griezums
Jā, caur USB viss ir perfekts!
Met citaat reageren
Vai arī ceļā
10 februāris 2008
Quote:
Sākotnēji ievietojis dicbro Bekijk bericht
Kādus pasākumus jūs veikti, lai izveidotu savienojumu?
Un jūs saņemsiet kļūdas ziņojumu?

Kas ierīci jums ir?

Edit: Lūk, ko: Kā Sync, izmantojot Bluetooth ar WMDC Windows Vista »manu Digital Life
PPCSG> Kā iespējot "Bluetooth sync" par WMDC Vista
Paldies par jūsu URL, bet diemžēl tas nav palīdzējis.
Met citaat reageren
JvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersJvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersJvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersJvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersJvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersJvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersJvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersJvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersJvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersJvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersJvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
Mobilyz Expert
11 februāris 2008
Quote:
Sākotnēji ievietojis jansfotos Bekijk bericht
Jā, caur USB viss ir perfekts!
Labi, tas ir sākums. Kā jūs mēģināt izveidot savienojumu ar BT?

Griezums
modernnomads.info, Uzņēmējdarbības vieta mobilo PocketPC lietotāju un to vadītājiem.
Met citaat reageren
Lietotājs kopš: 2005 janvāris 18
gnr is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekersgnr is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekersgnr is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekersgnr is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekersgnr is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekersgnr is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekers
gnrgnr is offline
Mobilyz Guru
11 februāris 2008
Manā mājā šī kombinācija darbojas nevainojami.

x64 Windows Vista Ultimate
Dell BT Cardreader
Office 2007 Professional Plus
Windows Mobile Device Center.

Vispirms, lai manas TyTN izmantojot BT ActiveSync savienojums ar datoru.
Es mirkli uzgaidiet, kamēr tas ir panākts.
Ja tā notiek es sinhronizēt ar manu datoru.
Nav radušās problēmas.
Met citaat reageren
Vai arī ceļā
11 februāris 2008
Quote:
Labi, tas ir sākums. Kā jūs mēģināt izveidot savienojumu ar BT?

Griezums
Bluetooth Explorer ir TyTN II uz PC un otrādi, pat failu pārvedumiem. Bet ar Windows Mobile Device Center man TyTN II nebūs redzams ietvert kalendāra sinhronizāciju.
Met citaat reageren
Mobilyz Expert
11 februāris 2008
Bet jums ir ActiveSync ostā aktivizēta?

Griezums
Met citaat reageren
Vai arī ceļā
11 februāris 2008
Es ceru, ka tā. In TyTN II COM5.
Met citaat reageren
Mobilyz Expert
11 februāris 2008
Vai arī jūs varat redzēt, kur jums iestrēdzis ar šiem norādījumiem: bluetooth sinhronizēšanas

Es atklāju, tas ir uz XP, bet Vista ir būtiski atšķirīgi: WMDC ir tikai hipper iepakojumu ActiveSync.

Griezums
Met citaat reageren
Vai arī ceļā
11 februāris 2008
Quote:
Vai arī jūs varat redzēt, kur jums iestrēdzis ar šiem norādījumiem: bluetooth sinhronizēšanas

Es atklāju, tas ir uz XP, bet Vista ir būtiski atšķirīgi: WMDC ir tikai hipper iepakojumu ActiveSync.

Griezums
Darīts, es esmu par manu TyTN II Bluetooth ActiveSync un nevar kastē tas nav ķeksīti
Met citaat reageren
Reageren

Līdzīgas diskusijas

Diskusija Autors Forums Komentāri Pēdējā ziņa
WMDC un Vista sinhronizācijā ar Bluetooth ar asus 636n WM6 Jefferson ASUS 5 28 decembris 2008 03:32
Windows Vista Kalendārs sinhronizācija Ferryll Windows Mobile Sync 2 Jan 10, 2008 10:48
MDA sinhronizēšana ar Vista jankoi Windows Mobile Sync 16 26 decembris 2007 06:14
Sinhronizācijas problēmas [USB] [Vista] [WMDC] elwindokter Windows Mobile Sync 5 31 maijs 2007 10:35
HP iPAQ 6915 un Vista WMDC audiocom HP 9 8 februāris 2007 10:12

Etiķetes
ActiveSync, darba kārtība, bluetooth, Perspektīva, ideāls, problēmas, sinhronizēt, saite, vista, Windows Mobile, WMDC

Ir 1 aktīvo lietotāju pašlaik Apskatot šo diskusiju (0 biedri un 1 viesi)

Thread Tools
Reprodukcija

Posting Noteikumi
Jums nevar jaunu pavedieni
Jums nedrīkst atbildēt uz ziņojumiem
Jums nevar Sending pielikumus
Jums nedrīkst Rediģēt savas ziņas

BB kods ir Līdz
Smaidiņus viņa Līdz
[IMG]Kods ir No
HTML kods ir No
Trackbacks tiek Līdz