Šī ir diskusija par WMDC, ieskaitot kalendāru sinhronizēšanas Vista x64 iekšā Windows Mobile Sync forums, kas ir daļa no Windows Mobile kategorija, es nevaru sazināties caur bluetooth ar Windows Mobile Device Center, Vista x64. Any ideas? Es gribētu no ...
Ads by Google (izzūd pēc Reģistrācija)![]() |
|
|
Link Atpakaļ | Thread Tools | Skats |
|
Kādi pasākumi ir jums pasākumi, lai savienojumu?
Un jūs saņemsiet kļūdas paziņojumu? Kura ierīce jums ir? Edit: Lūk: Kā sinhronizēt, izmantojot ar Windows Vista »My Digital WMDC Life Bluetooth PPCSG> Kā iespējot "Bluetooth sync" par WMDC Vista |
|
Vai arī jūs varat redzēt, kur jums ko iesākt ar šiem norādījumiem: bluetooth sinhronizēšanas
Es saprotu, ka tas ir XP, bet Vista ir būtiski atšķirīgi katrai: WMDC ir tikai hipper iepakojumu ActiveSync. Jaap |
![]() |
|
||||
| Discussion | Author | Forums | Komentāri | Last Post |
| WMDC un Vista sinhronizācijas caur bluetooth ar asus 636n WM6 | Jefferson | ASUS | 5 | 28 decembris 2008 16:32 |
| Sinhronizācija Windows Vista Calendar | Ferryll | Windows Mobile Sync | 2 | 10 janvāris 2008 11:48 |
| Sinhronizācija MDA ar vista | jankoi | Windows Mobile Sync | 16 | 26 decembris 2007 19:14 |
| Sinhronizācijas problēmas [usb] [vista] [WMDC] | elwindokter | Windows Mobile Sync | 5 | 31 maijs 2007 11:35 |
| HP iPAQ 6.915 un Vista WMDC | audiocom | HP | 9 | 8 februāris 2007 11:12 |
| Etiķetes |
| ActiveSync, Darba kārtības, bluetooth, perspektīva, perfect, problēmas, sinhronizēt, Savienojums, vista, Windows Mobile, WMDC |
Ir 1 aktīvi lietotāji šobrīd apskatītu šo diskusiju (0 lietotāji un 1 viesi) |
|
| Thread Tools | |
| Skats | |
|
|