Es gribu QVGA vai VGA?

Šī ir diskusiju par Es gribu QVGA vai VGA? kas Windows Mobile Pieteikumi forums, kas ir daļa no Windows Mobile kategorijā, es esmu redzējis vairākas tēmas šajā forumā, pat ļoti sapelējis, bet nekur nevar atrast, ka es ...

Google reklāmas (Izzušana pēc reģistrācija)
Reageren

LinkBack Thread Tools Reprodukcija
Lietotājs kopš: 2008 21 novembris
Marcel1966 is een behulpzaam persoonMarcel1966 is een behulpzaam persoonMarcel1966 is een behulpzaam persoon
Raksta sluts
Jan 12, 2009
Esmu redzējis vairākas tēmas šajā forumā, pat ļoti sapelējis, bet nekur nevar atrast, ka es drīkstu atšķirība starp QVGA un VGA. Tas ir ar TomTom, Fotogrāfijas, video?

Sveicieni,
Marcel
Es runāju vārds Vācijas űberhaupt, bet ... (Herman vientuļniekiem)
Met citaat reageren

Lietotājs kopš: 2005 augusts 8
huplahoi is een zeer behulpzaam persoonhuplahoi is een zeer behulpzaam persoonhuplahoi is een zeer behulpzaam persoonhuplahoi is een zeer behulpzaam persoonhuplahoi is een zeer behulpzaam persoon
Raksta sluts
Jan 12, 2009
VGA dod asāku attēlu QVGA, tā var būt arī vairāk uz ekrāna.
Šī zīme nebūs PIM programmas (vai asāku, bet vairs nav par), bet pārlūku, Word, Excel. Joprojām, tālummaiņu, viss jauki, ekrāns (uz iPAQ 214 anyway)
Met citaat reageren
Marcel1966 is een behulpzaam persoonMarcel1966 is een behulpzaam persoonMarcel1966 is een behulpzaam persoon
Raksta sluts
Jan 12, 2009
Es 1x excel ... bet es nebiju laimīgs. Pat uz mana 19 "ekrāna PC man ir nepatikšanas. Vienīgais, kas man ir zvans, TT un internets ar savu viedtālrunis. Tātad būtībā tas maksā neizskatīt ierīci ar VGA?
Met citaat reageren
Lietotājs kopš: 2004 janvāris 11
aevries is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersaevries is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersaevries is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersaevries is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersaevries is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersaevries is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersaevries is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersaevries is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersaevries is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersaevries is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersaevries is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
Kopienas Kontakti
Jan 12, 2009
Jūsu šodien ekrāns ir skaista stenozi. Esmu ievērojis, ar X7510.
E72 pārdošanā no 2010 janvāris
Met citaat reageren
Lietotājs kopš: 2005 augusts 8
huplahoi is een zeer behulpzaam persoonhuplahoi is een zeer behulpzaam persoonhuplahoi is een zeer behulpzaam persoonhuplahoi is een zeer behulpzaam persoonhuplahoi is een zeer behulpzaam persoon
Raksta sluts
Jan 12, 2009
Ja jūsu interneta redzat daudz vairāk un asāku.
Protams, ir taisnība, ka iPAQ 4 collu ekrāns. Ir VGA darīts taisnīgums un "redzēt", tu vairāk ekrānā.

Pēc Touch Diamond jūs arī VGA ekrāns, bet gan tāpēc, ekrāns ir tikai 2,8 collas (piemēram, kopējās pieskarties vai TyTN sērijas) nevar redzēt vairs. Ir daudz darīt, un tas ir asāka, bet jūs nevarat izlasīt, jo tas ir pārāk mazs.
Šeit ir starp diviem salīdzinājums:
Mobile-review.com priekšskatījums PDA - Asus MyPal A730
(Ir screenshot detalizēti pie lapas apakšā)
Vai šeit
http://www.mobilitysite.com/boards/x...a-vs-qvga.html
salīdzinājums ...

Šeit
Apskats: VGA vs QVGA «ENCORE (VGA), Kabatas PC
jauku attēlu asumu ...

Un šeit
Mobil YazÄ ± Lar: Kāda ir atšķirība starp VGA un QVGA ekrānu: 100% Orijinal Ä · A § Erik?
izskatās lieliski attēli (arī navigācija)
Met citaat reageren
Lietotājs kopš: 2004 augusts 3
Paddy31 is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekersPaddy31 is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekersPaddy31 is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekersPaddy31 is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekersPaddy31 is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekersPaddy31 is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekersPaddy31 is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekersPaddy31 is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekersPaddy31 is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekers
Mobilyz Guru
Jan 12, 2009
Quote:
Sākotnēji ievietojis Marcel1966 Bekijk bericht
Es 1x excel ... bet es nebiju laimīgs. Pat uz mana 19 "ekrāna PC man ir nepatikšanas. Vienīgais, kas man ir zvans, TT un internets ar savu viedtālrunis. Tātad būtībā tas maksā neizskatīt ierīci ar VGA?
Šo jautājumu katru atbildi pats. Es domāju, (W) VGA ekrāna Touch HD daudz labāk nekā QVGA ekrāns, kas man bija par 2020 Qtek vai Vario man bija.

Salīdzināt to ar zemāku izšķirtspēju datorā. Pagriezieties jūsu ekrāna vienreiz 640 * 480 režīmā. Tas ir līdzīgi QVGA mi. Tad ielieciet to 1024 * 768 vai 1280 * 1024 un atklāt atšķirību.

Pirms jūs ļaunprātīgu izmantošanu, kritizēt un apvainot. Just staigāt jūdze manā kurpes (c) Joe South
http://www.youtube.com/watch?v=L743BdtV50c
Met citaat reageren
Raksta sluts
Jan 12, 2009
Quote:
Sākotnēji ievietojis aevries Bekijk bericht
Jūsu šodien ekrāns ir skaista stenozi. Esmu ievērojis, ar X7510.
Ka lieta ir tik liels, kā mans 19 "ekrāns ir skaista ... protams
Met citaat reageren
Raksta sluts
Jan 12, 2009
Quote:
Sākotnēji ievietojis huplahoi Bekijk bericht
Ja jūsu interneta redzat daudz vairāk un asāku.
Protams, ir taisnība, ka iPAQ 4 collu ekrāns. Ir VGA darīts taisnīgums un "redzēt", tu vairāk ekrānā.

Pēc Touch Diamond jūs arī VGA ekrāns, bet gan tāpēc, ekrāns ir tikai 2,8 collas (piemēram, kopējās pieskarties vai TyTN sērijas) nevar redzēt vairs. Ir daudz darīt, un tas ir asāka, bet jūs nevarat izlasīt, jo tas ir pārāk mazs.
Šeit ir starp diviem salīdzinājums:
Mobile-review.com priekšskatījums PDA - Asus MyPal A730
(Ir screenshot detalizēti pie lapas apakšā)
Vai šeit
http://www.mobilitysite.com/boards/x...a-vs-qvga.html
salīdzinājums ...

Šeit
Apskats: VGA vs QVGA «ENCORE (VGA), Kabatas PC
jauku attēlu asumu ...

Un šeit
Mobil YazÄ ± Lar: Kāda ir atšķirība starp VGA un QVGA ekrānu: 100% Orijinal Ä · A § Erik?
izskatās lieliski attēli (arī navigācija)
Thanks a lot ... man ir kaut ko darīt!
Met citaat reageren
Raksta sluts
Jan 12, 2009
Quote:
Sākotnēji ievietojis Paddy31 Bekijk bericht
Šo jautājumu katru atbildi pats. Es domāju, (W) VGA ekrāna Touch HD daudz labāk nekā QVGA ekrāns, kas man bija par 2020 Qtek vai Vario man bija.

Salīdzināt to ar zemāku izšķirtspēju datorā. Pagriezieties jūsu ekrāna vienreiz 640 * 480 režīmā. Tas ir līdzīgi QVGA mi. Tad ielieciet to 1024 * 768 vai 1280 * 1024 un atklāt atšķirību.

Paldies par paskaidrojumu, ir skaidrs, kas man (tur). Varbūt es vienkārši izmēģināt to ar VGA ierīci, 2.8 "
Met citaat reageren
Lietotājs kopš: 2003 22 decembris
montfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
Moderators
Jan 12, 2009
Vai iet vienu soli tālāk ar WVGA.
Met citaat reageren
Raksta sluts
Jan 12, 2009
Quote:
Sākotnēji ievietojis montfort Bekijk bericht
Vai iet vienu soli tālāk ar WVGA.
un Jip un Janneke valodu .... wasda?
Met citaat reageren
Lietotājs kopš: 2003 22 decembris
montfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
Moderators
Jan 12, 2009
Tikpat Jip kā QVGA.
WVGA ir plašs VGA: 800 * 480
Met citaat reageren
Raksta sluts
Jan 12, 2009
Quote:
Sākotnēji ievietojis montfort Bekijk bericht
Tikpat Jip un QVGA.
WVGA ir plašs VGA: 800 * 480
Whahaha

Maarre ... Man bija visas cerības uz Ziemassvētku loterijā, bet diemžēl! Man bija dzirdes veids joprojām sarkans ...

Taču ierīces ir WVGA?
Met citaat reageren
Lietotājs kopš: 2005 5 septembris
holybear is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekersholybear is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekersholybear is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekersholybear is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekersholybear is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekersholybear is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekersholybear is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekers
Kopienas Kontakti
Jan 12, 2009
Es saprotu jautājumu, es ne gluži.

Jums Līdz VGA. Kāpēc kādam nav VGA ir ārpus mani. Jūs varat atrast visu informāciju par QVGA uz VGA ekrāna izmērs tajā pašā liecina, tikai tas ietver daudz asāku.

Es domāju, ka jautājums ir vairāk: vai jums ir nepieciešama VGA, QVGA vai jūs esat pietiekami.
Mans viedoklis par šo jautājumu ir vienkārša: Tas ir sen aizgājuši arī ar QVGA, un ja jūs neesat prasīga tas joprojām darbojas.
Bet VGA dos Jums sīkāk, vai ja jums ir vairāk asums ir augstāks, un tas liecina, visas programmas ir atrodami lielākā vai mazākā mērā.

Negatīvie ir tas, ka VGA ekrāns pats par sevi ir prasīga, tā lai piem enerģijas patēriņu arī iet uz augšu.

WVGA ir Wide VGA, tā vietā 640x480 800x480, piemēram, Touch HD, un X10 kopen" onclick="replacer_hook(13)" target="_blank" href="http://clicks.m4n.nl/_c?aid=10739&adid=253354">Xperia X1. Sharp VGA, bet plašāku ekrāna.
Met citaat reageren
Raksta sluts
Jan 12, 2009
Quote:
Sākotnēji ievietojis holybear Bekijk bericht
Es saprotu jautājumu, es ne gluži.

Jums Līdz VGA. Kāpēc kādam nav VGA ir ārpus mani. Jūs varat atrast visu informāciju par QVGA uz VGA ekrāna izmērs tajā pašā liecina, tikai tas ietver daudz asāku.

Es domāju, ka jautājums ir vairāk: vai jums ir nepieciešama VGA, QVGA vai jūs esat pietiekami.
Mans viedoklis par šo jautājumu ir vienkārša: Tas ir sen aizgājuši arī ar QVGA, un ja jūs neesat prasīga tas joprojām darbojas.
Bet VGA dos Jums sīkāk, vai ja jums ir vairāk asums ir augstāks, un tas liecina, visas programmas ir atrodami lielākā vai mazākā mērā.

Negatīvie ir tas, ka VGA ekrāns pats par sevi ir prasīga, tā lai piem enerģijas patēriņu arī iet uz augšu.

WVGA ir Wide VGA, tā vietā 640x480 800x480, piemēram, Touch HD, un X10 kopen" onclick="replacer_hook(13)" target="_blank" href="http://clicks.m4n.nl/_c?aid=10739&adid=253354">Xperia X1. Sharp VGA, bet plašāku ekrāna.
Viss ir man daudz skaidrāki. Un kā es ziņots agrāk ... Es noskatīties to vēlreiz, par valsts loterijas.
Met citaat reageren
Reageren

Līdzīgas diskusijas

Diskusija Autors Forums Komentāri Pēdējā ziņa
[Ādas] Windows Vista Portable Edition [QVGA / VGA] xcilion Windows Mobile Pieteikumi 48 30 aprīlis 2009 21:20
Ekrāna VGA ar QVGA ar WM5 Nielex Windows Mobile 0 27 Sep 2007 17:36
VGA / QVGA MisterMeJ Windows Mobile Pieteikumi 2 25 jūnijs 2006 13:36
TomTom Mobile 5,20, kas izvirzīti: QVGA atbalsts Wouter TomTom Navigator uz PDA 44 Feb 1, 2006 10:44
QVGA vai VGA? patfee Windows Mobile Pieteikumi 4 Jan 10, 2006 07:30

Etiķetes
visās programmās, asus, dators, dimants, Fotogrāfijas, Internets, iPAQ, MyPal, navigācija, PDA, PIM, qtek, ekrāns, viedtālrunis, atlūzt, tamtams, VARIO, ko darīt, xperia

Ir 1 aktīvo lietotāju pašlaik Apskatot šo diskusiju (0 biedri un 1 viesi)

Thread Tools
Reprodukcija

Posting Noteikumi
Jums nevar jaunu pavedieni
Jums nedrīkst atbildēt uz ziņojumiem
Jums nevar Sending pielikumus
Jums nedrīkst Rediģēt savas ziņas

BB kods ir Līdz
Smaidiņus viņa Līdz
[IMG]Kods ir Līdz
HTML kods ir Līdz
Trackbacks tiek Līdz