Šī ir diskusiju par Es gribu QVGA vai VGA? kas Windows Mobile Pieteikumi forums, kas ir daļa no Windows Mobile kategorijā, es esmu redzējis vairākas tēmas šajā forumā, pat ļoti sapelējis, bet nekur nevar atrast, ka es ...
Google reklāmas (Izzušana pēc reģistrācija)![]() |
|
|
LinkBack | Thread Tools | Reprodukcija |
|
Es 1x excel ... bet es nebiju laimīgs. Pat uz mana 19 "ekrāna PC man ir nepatikšanas. Vienīgais, kas man ir zvans, TT un internets ar savu viedtālrunis. Tātad būtībā tas maksā neizskatīt ierīci ar VGA?
|
|
Ja jūsu interneta redzat daudz vairāk un asāku.
Protams, ir taisnība, ka iPAQ 4 collu ekrāns. Ir VGA darīts taisnīgums un "redzēt", tu vairāk ekrānā. Pēc Touch Diamond jūs arī VGA ekrāns, bet gan tāpēc, ekrāns ir tikai 2,8 collas (piemēram, kopējās pieskarties vai TyTN sērijas) nevar redzēt vairs. Ir daudz darīt, un tas ir asāka, bet jūs nevarat izlasīt, jo tas ir pārāk mazs. Šeit ir starp diviem salīdzinājums: Mobile-review.com priekšskatījums PDA - Asus MyPal A730 (Ir screenshot detalizēti pie lapas apakšā) Vai šeit http://www.mobilitysite.com/boards/x...a-vs-qvga.html salīdzinājums ... Šeit Apskats: VGA vs QVGA «ENCORE (VGA), Kabatas PC jauku attēlu asumu ... Un šeit Mobil YazÄ ± Lar: Kāda ir atšķirība starp VGA un QVGA ekrānu: 100% Orijinal Ä · A § Erik? izskatās lieliski attēli (arī navigācija) |
|
Šo jautājumu katru atbildi pats. Es domāju, (W) VGA ekrāna Touch HD daudz labāk nekā QVGA ekrāns, kas man bija par 2020 Qtek vai Vario man bija.
Salīdzināt to ar zemāku izšķirtspēju datorā. Pagriezieties jūsu ekrāna vienreiz 640 * 480 režīmā. Tas ir līdzīgi QVGA mi. Tad ielieciet to 1024 * 768 vai 1280 * 1024 un atklāt atšķirību. ![]() |
|
Es saprotu jautājumu, es ne gluži.
Jums Līdz VGA. Kāpēc kādam nav VGA ir ārpus mani. Jūs varat atrast visu informāciju par QVGA uz VGA ekrāna izmērs tajā pašā liecina, tikai tas ietver daudz asāku. Es domāju, ka jautājums ir vairāk: vai jums ir nepieciešama VGA, QVGA vai jūs esat pietiekami. Mans viedoklis par šo jautājumu ir vienkārša: Tas ir sen aizgājuši arī ar QVGA, un ja jūs neesat prasīga tas joprojām darbojas. Bet VGA dos Jums sīkāk, vai ja jums ir vairāk asums ir augstāks, un tas liecina, visas programmas ir atrodami lielākā vai mazākā mērā. Negatīvie ir tas, ka VGA ekrāns pats par sevi ir prasīga, tā lai piem enerģijas patēriņu arī iet uz augšu. WVGA ir Wide VGA, tā vietā 640x480 800x480, piemēram, Touch HD, un X10 kopen" onclick="replacer_hook(13)" target="_blank" href="http://clicks.m4n.nl/_c?aid=10739&adid=253354">Xperia X1. Sharp VGA, bet plašāku ekrāna. |
![]() |
|
||||
| Diskusija | Autors | Forums | Komentāri | Pēdējā ziņa |
| [Ādas] Windows Vista Portable Edition [QVGA / VGA] | xcilion | Windows Mobile Pieteikumi | 48 | 30 aprīlis 2009 21:20 |
| Ekrāna VGA ar QVGA ar WM5 | Nielex | Windows Mobile | 0 | 27 Sep 2007 17:36 |
| VGA / QVGA | MisterMeJ | Windows Mobile Pieteikumi | 2 | 25 jūnijs 2006 13:36 |
| TomTom Mobile 5,20, kas izvirzīti: QVGA atbalsts | Wouter | TomTom Navigator uz PDA | 44 | Feb 1, 2006 10:44 |
| QVGA vai VGA? | patfee | Windows Mobile Pieteikumi | 4 | Jan 10, 2006 07:30 |
| Etiķetes |
| visās programmās, asus, dators, dimants, Fotogrāfijas, Internets, iPAQ, MyPal, navigācija, PDA, PIM, qtek, ekrāns, viedtālrunis, atlūzt, tamtams, VARIO, ko darīt, xperia |
Ir 1 aktīvo lietotāju pašlaik Apskatot šo diskusiju (0 biedri un 1 viesi) |
|
| Thread Tools | |
| Reprodukcija | |
|
|
|