Šī ir diskusija par Es gribu QVGA un VGA? iekšā Windows Mobile pieteikumi forums, kas ir daļa no Windows Mobile kategorija, es esmu redzējis vairākas tēmas šajā forumā pat visas sapelējis, bet nekur nevar atrast, ka es ...
Ads by Google (izzūd pēc Reģistrācija)![]() |
|
|
Link Atpakaļ | Thread Tools | Skats |
|
Esmu izmantojis 1x excel ... bet man nav priecīgas. Pat uz mana 19 "ekrāna PC man ir problēmas. Visi Man ir zvanu, TT un interneta ar manu viedtālrunis. Vārdu sakot, tas maksā neizskatīt ierīci ar VGA?
|
|
Ja jūs neredzat savu interneta ir daudz asāku un vairāk.
Ir skaidrs, ka iPAQ ir 4 collu ekrāns. Ir VGA to viņa tiesības un patiešām "redzēt" Jūs vairāk ekrānā. Kad jūs Touch Diamond, bet arī VGA ekrāns, jo ekrāns ir tikai 2,8 collas (kā kopēju pieskāriens vai TyTN sērija) see you anymore. Vēl daudz ko darīt, un tā ir asāka, bet nevar izlasīt, jo tas ir pārāk mazs. Šeit ir starp divām Salīdzinājumam: Mobile-review.com priekšskatījums PDA - Asus MyPal A730 (ir screenshot detalizēti, netālu no apakšas lapa) Vai šeit http://www.mobilitysite.com/boards/x...a-vs-qvga.html salīdzinājums ... Šeit Review: VGA vs QVGA «encore's (VGA) Pocket PC jauku attēlu asumu ... Un šeit Mobil YazÄ ± Lar: Kāda ir atšķirība starp VGA un QVGA ekrānu?: 100% Orijinal Ä ° Ã § erik Valsts skaisti attēli (arī navigācija) |
|
Šo jautājumu, katram jāatbild par sevi. Es domāju, (W) VGA ekrāna Touch HD daudz labāk nekā QVGA ekrāns 2020 Qtek vai es Vario man bija.
Salīdzināt to ar zemāku izšķirtspēju datorā. Turn ekrāna reizi 640 * 480 režīmā. Tas ir līdzīgi QVGA mi. Likt to tad 1024 * 768 vai 1.280 * 1024 un atklāt atšķirību. ![]() |
|
Es saprotu, jautājumu man nav diezgan.
Jūsu Uz VGA. Kāpēc būtu kāds nevēlas VGA ir aiz manis. Jūs varat atrast visu informāciju par līdzīga lieluma QVGA uz VGA ekrānā rāda tikai šī būs saistīta ar daudz straujāku. Es domāju, ka jautājums ir vairāk: vai jums VGA, QVGA vai prece ir pietiekami. Mans viedoklis par jautājumu ir vienkārša: Tas ir sen pagājis arī ar QVGA, un, ja neesat to pieprasa joprojām darbojas. Bet VGA dos jums sīkāk un bargākus ja jūs to pieprasa, un jūs redzat, ka visas programmas nepieciešamību lielākā vai mazākā mērā. Otra puse ir tā, ka VGA ekrāns pats par sevi prasa, lai, piemēram, enerģijas patēriņš arī pieaug. WVGA ir plaša VGA, tā vietā 640x480 ir 800x480, kā, piemēram Touch HD un XPERIA X1. Sharp VGA, bet plašāku ekrāna. |
![]() |
|
||||
| Discussion | Author | Forums | Komentāri | Last Post |
| [Ādas] Windows Vista Portable Edition [QVGA / VGA] | xcilion | Windows Mobile pieteikumi | 48 | 30 aprīlis 2009 22:20 |
| Ekrāna izšķirtspēja no VGA uz QVGA ar WM5 | Nielex | Windows Mobile | 0 | 27 septembris 2007 18:36 |
| VGA / QVGA | MisterMeJ | Windows Mobile pieteikumi | 2 | 25 jūnijs 2006 14:36 |
| TomTom MOBILE 5,20 out nodot: QVGA atbalsts | Wouter | TomTom Navigator ar PDA | 44 | 1 februāris 2006 23:44 |
| QVGA un VGA? | patfee | Windows Mobile pieteikumi | 4 | 10 janvāris 2006 20:30 |
| Etiķetes |
| asus, dators, dimants, Internets, iPAQ, MyPal, Navigācija, PDA, PIM, Qtek, ekrāns, viedtālrunis, snap, TomTom, Vario, ko darīt, XPERIA |
Ir 1 aktīvi lietotāji šobrīd apskatītu šo diskusiju (0 lietotāji un 1 viesi) |
|
| Thread Tools | |
| Skats | |
|
|