Es gribu QVGA un VGA?

Šī ir diskusija par Es gribu QVGA un VGA? iekšā Windows Mobile pieteikumi forums, kas ir daļa no Windows Mobile kategorija, es esmu redzējis vairākas tēmas šajā forumā pat visas sapelējis, bet nekur nevar atrast, ka es ...

Ads by Google (izzūd pēc Reģistrācija)
Reageren

Link Atpakaļ Thread Tools Skats
Marcel1966 is een behulpzaam persoonMarcel1966 is een behulpzaam persoonMarcel1966 is een behulpzaam persoon
Raksta lekker mee
12 janvāris 2009
Es esmu redzējis vairākas tēmas šajā forumā pat visas sapelējis, bet nekur nevar atrast, ka man darīt atšķirība starp QVGA un VGA. Tas ir ar TomTom, attēli, video?

Sveicieni,
Marcel
Es runāju vācu ... űberhaupt tikai 1 vārdu (Herman Finkers)
Met citaat reageren
huplahoi is een zeer behulpzaam persoonhuplahoi is een zeer behulpzaam persoonhuplahoi is een zeer behulpzaam persoonhuplahoi is een zeer behulpzaam persoonhuplahoi is een zeer behulpzaam persoon
Raksta lekker mee
12 janvāris 2009
VGA dod asāku attēlu QVGA, turklāt vairāk uz ekrāna.
Ka jums nebūs PIM aplikāciju (asāka, bet vairs nav), bet pārlūku, Word, Excel. Joprojām, tālummaiņu, viss skaisti ekrāns (uz iPAQ 214 anyway)
Met citaat reageren
Marcel1966 is een behulpzaam persoonMarcel1966 is een behulpzaam persoonMarcel1966 is een behulpzaam persoon
Raksta lekker mee
12 janvāris 2009
Esmu izmantojis 1x excel ... bet man nav priecīgas. Pat uz mana 19 "ekrāna PC man ir problēmas. Visi Man ir zvanu, TT un interneta ar manu viedtālrunis. Vārdu sakot, tas maksā neizskatīt ierīci ar VGA?
Met citaat reageren
aevries is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersaevries is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersaevries is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersaevries is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersaevries is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersaevries is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersaevries is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersaevries is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersaevries is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersaevries is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersaevries is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
Kopienas Kontakti
12 janvāris 2009
Jūsu šodien ekrāns ir skaisti stenozi. Esmu ievērojis, ar X7510.
TK simlock bez V aka MDA Compact II dimantu. Es tagad E72
Met citaat reageren
huplahoi is een zeer behulpzaam persoonhuplahoi is een zeer behulpzaam persoonhuplahoi is een zeer behulpzaam persoonhuplahoi is een zeer behulpzaam persoonhuplahoi is een zeer behulpzaam persoon
Raksta lekker mee
12 janvāris 2009
Ja jūs neredzat savu interneta ir daudz asāku un vairāk.
Ir skaidrs, ka iPAQ ir 4 collu ekrāns. Ir VGA to viņa tiesības un patiešām "redzēt" Jūs vairāk ekrānā.

Kad jūs Touch Diamond, bet arī VGA ekrāns, jo ekrāns ir tikai 2,8 collas (kā kopēju pieskāriens vai TyTN sērija) see you anymore. Vēl daudz ko darīt, un tā ir asāka, bet nevar izlasīt, jo tas ir pārāk mazs.
Šeit ir starp divām Salīdzinājumam:
Mobile-review.com priekšskatījums PDA - Asus MyPal A730
(ir screenshot detalizēti, netālu no apakšas lapa)
Vai šeit
http://www.mobilitysite.com/boards/x...a-vs-qvga.html
salīdzinājums ...

Šeit
Review: VGA vs QVGA «encore's (VGA) Pocket PC
jauku attēlu asumu ...

Un šeit
Mobil YazÄ ± Lar: Kāda ir atšķirība starp VGA un QVGA ekrānu?: 100% Orijinal Ä ° Ã § erik
Valsts skaisti attēli (arī navigācija)
Met citaat reageren
Paddy31 is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekersPaddy31 is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekersPaddy31 is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekersPaddy31 is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekersPaddy31 is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekersPaddy31 is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekersPaddy31 is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekersPaddy31 is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekers
Mobilyz Guru
12 janvāris 2009
Quote:
Originally Posted by Marcel1966 Bekijk bericht
Esmu izmantojis 1x excel ... bet man nav priecīgas. Pat uz mana 19 "ekrāna PC man ir problēmas. Visi Man ir zvanu, TT un interneta ar manu viedtālrunis. Vārdu sakot, tas maksā neizskatīt ierīci ar VGA?
Šo jautājumu, katram jāatbild par sevi. Es domāju, (W) VGA ekrāna Touch HD daudz labāk nekā QVGA ekrāns 2020 Qtek vai es Vario man bija.

Salīdzināt to ar zemāku izšķirtspēju datorā. Turn ekrāna reizi 640 * 480 režīmā. Tas ir līdzīgi QVGA mi. Likt to tad 1024 * 768 vai 1.280 * 1024 un atklāt atšķirību.

Pirms jūs ļaunprātīgas izmantošanas, kritizēt un apsūdzēt. Vienkārši pastaigāties jūdzes manā kurpes (c) Joe South
http://www.youtube.com/watch?v=L743BdtV50c
Met citaat reageren
Raksta lekker mee
12 janvāris 2009
Quote:
Originally Posted by aevries Bekijk bericht
Jūsu šodien ekrāns ir skaisti stenozi. Esmu ievērojis, ar X7510.
Ka lieta ir tikpat liels kā manam 19 "ekrāns ir skaists ... protams
Met citaat reageren
Raksta lekker mee
12 janvāris 2009
Quote:
Originally Posted by huplahoi Bekijk bericht
Ja jūs neredzat savu interneta ir daudz asāku un vairāk.
Ir skaidrs, ka iPAQ ir 4 collu ekrāns. Ir VGA to viņa tiesības un patiešām "redzēt" Jūs vairāk ekrānā.

Kad jūs Touch Diamond, bet arī VGA ekrāns, jo ekrāns ir tikai 2,8 collas (kā kopēju pieskāriens vai TyTN sērija) see you anymore. Vēl daudz ko darīt, un tā ir asāka, bet nevar izlasīt, jo tas ir pārāk mazs.
Šeit ir starp divām Salīdzinājumam:
Mobile-review.com priekšskatījums PDA - Asus MyPal A730
(ir screenshot detalizēti, netālu no apakšas lapa)
Vai šeit
http://www.mobilitysite.com/boards/x...a-vs-qvga.html
salīdzinājums ...

Šeit
Review: VGA vs QVGA «encore's (VGA) Pocket PC
jauku attēlu asumu ...

Un šeit
Mobil YazÄ ± Lar: Kāda ir atšķirība starp VGA un QVGA ekrānu?: 100% Orijinal Ä ° Ã § erik
Valsts skaisti attēli (arī navigācija)
Thanks so much ... man kaut ko darīt!
Met citaat reageren
Raksta lekker mee
12 janvāris 2009
Quote:
Originally Posted by Paddy31 Bekijk bericht
Šo jautājumu, katram jāatbild par sevi. Es domāju, (W) VGA ekrāna Touch HD daudz labāk nekā QVGA ekrāns 2020 Qtek vai es Vario man bija.

Salīdzināt to ar zemāku izšķirtspēju datorā. Turn ekrāna reizi 640 * 480 režīmā. Tas ir līdzīgi QVGA mi. Likt to tad 1024 * 768 vai 1.280 * 1024 un atklāt atšķirību.

Paldies par paskaidrojumu, tas ir skaidrs, kas man (ir). Varbūt man vienkārši ir jāmēģina to ar VGA ierīce 2.8 "
Met citaat reageren
montfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
Moderator
12 janvāris 2009
Vai iet vienu soli tālāk ar WVGA.
Met citaat reageren
Raksta lekker mee
12 janvāris 2009
Quote:
Originally Posted by montfort Bekijk bericht
Vai iet vienu soli tālāk ar WVGA.
un Jip un Janneke valodā .... wasda?
Met citaat reageren
montfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
Moderator
12 janvāris 2009
Tikpat Jip kā QVGA.
WVGA ir plašs VGA: 800 * 480
Met citaat reageren
Raksta lekker mee
12 janvāris 2009
Quote:
Originally Posted by montfort Bekijk bericht
Tikpat Jip kā QVGA.
WVGA ir plašs VGA: 800 * 480
Whahaha

Maarre ... Man bija visas cerības pēdējos gados loterijas bet diemžēl! Man bija dzirdes veids vēl sarkans ...

Bet ierīcēm ir WVGA?
Met citaat reageren
holybear is een zeer behulpzaam persoonholybear is een zeer behulpzaam persoonholybear is een zeer behulpzaam persoonholybear is een zeer behulpzaam persoonholybear is een zeer behulpzaam persoon
Kopienas Kontakti
12 janvāris 2009
Es saprotu, jautājumu man nav diezgan.

Jūsu Uz VGA. Kāpēc būtu kāds nevēlas VGA ir aiz manis. Jūs varat atrast visu informāciju par līdzīga lieluma QVGA uz VGA ekrānā rāda tikai šī būs saistīta ar daudz straujāku.

Es domāju, ka jautājums ir vairāk: vai jums VGA, QVGA vai prece ir pietiekami.
Mans viedoklis par jautājumu ir vienkārša: Tas ir sen pagājis arī ar QVGA, un, ja neesat to pieprasa joprojām darbojas.
Taču VGA dos jums sīkāk un bargākus ja jūs to pieprasa, un jūs redzat, ka visas programmas nepieciešamību lielākā vai mazākā mērā.

Otra puse ir tā, ka VGA ekrāns pats par sevi prasa, lai, piemēram, enerģijas patēriņš arī pieaug.

WVGA ir plaša VGA, tā vietā 640x480 ir 800x480, kā, piemēram Touch HD un XPERIA X1. Sharp VGA, bet plašāku ekrāna.
Met citaat reageren
Raksta lekker mee
12 janvāris 2009
Quote:
Originally Posted by holybear Bekijk bericht
Es saprotu, jautājumu man nav diezgan.

Jūsu Uz VGA. Kāpēc būtu kāds nevēlas VGA ir aiz manis. Jūs varat atrast visu informāciju par līdzīga lieluma QVGA uz VGA ekrānā rāda tikai šī būs saistīta ar daudz straujāku.

Es domāju, ka jautājums ir vairāk: vai jums VGA, QVGA vai prece ir pietiekami.
Mans viedoklis par jautājumu ir vienkārša: Tas ir sen pagājis arī ar QVGA, un, ja neesat to pieprasa joprojām darbojas.
Bet VGA dos jums sīkāk un bargākus ja jūs to pieprasa, un jūs redzat, ka visas programmas nepieciešamību lielākā vai mazākā mērā.

Otra puse ir tā, ka VGA ekrāns pats par sevi prasa, lai, piemēram, enerģijas patēriņš arī pieaug.

WVGA ir plaša VGA, tā vietā 640x480 ir 800x480, kā, piemēram Touch HD un XPERIA X1. Sharp VGA, bet plašāku ekrāna.
Viss ir daudz skaidrāks man. Un kā es iepriekš ziņots ... es skatos atkal pie valsts loterijas.
Met citaat reageren
Reageren

Līdzīgas diskusijas

Discussion Author Forums Komentāri Last Post
[Ādas] Windows Vista Portable Edition [QVGA / VGA] xcilion Windows Mobile pieteikumi 48 30 aprīlis 2009 22:20
Ekrāna izšķirtspēja no VGA uz QVGA ar WM5 Nielex Windows Mobile 0 27 septembris 2007 18:36
VGA / QVGA MisterMeJ Windows Mobile pieteikumi 2 25 jūnijs 2006 14:36
TomTom MOBILE 5,20 out nodot: QVGA atbalsts Wouter TomTom Navigator ar PDA 44 1 februāris 2006 23:44
QVGA un VGA? patfee Windows Mobile pieteikumi 4 10 janvāris 2006 20:30

Etiķetes
asus, dators, dimants, Internets, iPAQ, MyPal, Navigācija, PDA, PIM, Qtek, ekrāns, viedtālrunis, snap, TomTom, Vario, ko darīt, XPERIA

Ir 1 aktīvi lietotāji šobrīd apskatītu šo diskusiju (0 lietotāji un 1 viesi)

Thread Tools
Skats

Noteikumi par ziņojumu
Jūsu nedrīkst Sākt jaunu diskusiju
Jūsu nedrīkst atbildēt uz ziņojumiem
Jūsu nedrīkst Sending pielikumi
Jūsu nedrīkst Edit your posts

vB kods ir Uz
Smileys ir Uz
[IMG]kods Uz
HTML kods ir Uz
Pingbacks ir Uz