Šī ir diskusija par Problēma ar uzstādīšanu cab faili iekšā Windows Mobile pieteikumi forums, kas ir daļa no Windows Mobile kategorijā; Modbreak nav nodoma šajā forumā, ka risinājumus, ņemot pa pastu vai telefonu. Tādējādi ...
Ads by Google (izzūd pēc Reģistrācija)![]() |
|
|
Link Atpakaļ | Thread Tools | Skats |
|
Cabfile meklēt jums koka skatā atlasīt, tad kopiju.
Tagad Jūs varat darīt divas lietas, atveriet ActiveSync logu un noklikšķiniet uz pogas koku vai parastās koka, ritiniet uz leju, līdz atrodat mobilā aparat. Ielīmēt CAB mapē. Open Explorer ierīcē, atrodiet kabīnes, noklikšķiniet uz tā, līdz tas sāk instalēt. Tas ir tas, vismaz man, jo es esmu aizņemts ar WM ![]() |
|
Es tagad esmu vairāk nekā 12 stundas dara, un es ceru, ka beidzot kāds vairāk, lai man tik skaidri un nepārprotami izskaidrot, kā es varu darīt, tām vajadzētu būt.
Pateicība! |
|
Kā app atbloķēt jūsu HTC Windows Mobile - Simple Help
Šeit jūs varat atrast kaut ko citu, lai iestatītu savu politiku. Tad jūs varat instalēt. |
|
Try it's just, gyrator darboties ar manu touch hd, un tas ir tikai vispārējo reģistra iestatījumu. Jūs varat arī meklēt ceregeditor, kur jums ir iespēja automātiski atslēgt to (izmantojot savu).
Lai būtu droši, vienmēr veikt dublējumu. |
|
Hi Marco
CERegEditor Tas šķiet interesants. Tu domā dažreiz šādu iespēju? Opperating sistēmas vai ierīces, bloķēt jebkuru raksta reģistra. Lai deaktivizētu blocade, lūdzu, izmantojiet rīku jāiekļaujas CeRegEditor, Rīki-> Unlock reģistra. Un man neko vairāk, lai mainītu manu Touch HD un tad vajadzētu strādāt? |

![]() |
|
||||
| Discussion | Author | Forums | Komentāri | Last Post |
| CAB.files instalēt! | jspr | Windows Mobile pieteikumi | 18 | 18 aprīlis 2009 22:33 |
| cab faili | parahawk4000 | HTC | 1 | 5 aprīlis 2008 11:56 |
| CAB files | hoogerhuis | Windows Mobile pieteikumi | 9 | 9 augusts 2007 23:02 |
| cab faili | chevy-fan | HTC | 2 | 31 oktobris 2004 12:35 |
| Instalēt CAB failus tieši no datora uz PDA | speedme | Windows Mobile pieteikumi | 1 | 7 februāris 2003 22:55 |
Ir 1 aktīvi lietotāji šobrīd apskatītu šo diskusiju (0 lietotāji un 1 viesi) |
|
| Thread Tools | |
| Skats | |
|
|