Problēma ar uzstādīšanu cab faili

Šī ir diskusija par Problēma ar uzstādīšanu cab faili iekšā Windows Mobile pieteikumi forums, kas ir daļa no Windows Mobile kategorijā; Modbreak nav nodoma šajā forumā, ka risinājumus, ņemot pa pastu vai telefonu. Tādējādi ...

Ads by Google (izzūd pēc Reģistrācija)
Reageren

Link Atpakaļ Thread Tools Skats
Bulls-eye1 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersBulls-eye1 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersBulls-eye1 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersBulls-eye1 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersBulls-eye1 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersBulls-eye1 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersBulls-eye1 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersBulls-eye1 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersBulls-eye1 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersBulls-eye1 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersBulls-eye1 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
Moderator
2 janvāris 2009
ModbreakTas nav nodoma šajā forumā, ka risinājumus, ņemot pa pastu vai telefonu. Šādā veidā arī ir vēl viena problēma ceļas no nekas šajā ziņā.
Met citaat reageren
tankliner is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekerstankliner is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekerstankliner is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekerstankliner is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekerstankliner is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekerstankliner is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekers
Guru
2 janvāris 2009
Quote:
Originally Posted by postbus31 Bekijk bericht

Scheemder, ka noma ir gudrība.
Šis princips wieshaid motn weezn.
Binst slikti Mor, nevis informē.
Scheemde, love you so? Manas mājas šūšana.
Dou uz groetn Henk Wijngaard.
Bie dzīvo ciemos
Navigon vienkārši vislabāk.
Met citaat reageren
GuevaraNL is op de goede weg
New Member
2 janvāris 2009
Quote:
Originally Posted by tankliner Bekijk bericht
Atsūtīt e-pastu šeit.
Pasts opcija ir atvērts.
Es pēkšņi redzu, ka tu dzīvo tuvu.
Ievietojiet šeit savu numuru, un es CAL jums.
Tad man telefonu, kas Tweel eev'n uguns oet.
Ka tas, ko gludāka gaita.
Ir veikta dzirdēt ;-)
Met citaat reageren
New Member
2 janvāris 2009
Quote:
Originally Posted by Bulls-eye1 Bekijk bericht
ModbreakTas nav nodoma šajā forumā, ka risinājumus, ņemot pa pastu vai telefonu. Šādā veidā arī ir vēl viena problēma ceļas no nekas šajā ziņā.
Ups, redzēju to pārāk vēlu. Bet anyway es post risinājums šeit, jo es pieņemu, es neesmu viens ar šo kaitinošas problēmas am.

Tātad, visi vēl laipni aicināti veicināt risinājumus dzird!
Met citaat reageren
postbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
Kopienas Kontakti
2 janvāris 2009
Cabfile meklēt jums koka skatā atlasīt, tad kopiju.

Tagad Jūs varat darīt divas lietas, atveriet ActiveSync logu un noklikšķiniet uz pogas koku vai parastās koka, ritiniet uz leju, līdz atrodat mobilā aparat.

Ielīmēt CAB mapē. Open Explorer ierīcē, atrodiet kabīnes, noklikšķiniet uz tā, līdz tas sāk instalēt.

Tas ir tas, vismaz man, jo es esmu aizņemts ar WM
Met citaat reageren
tankliner is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekerstankliner is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekerstankliner is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekerstankliner is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekerstankliner is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekerstankliner is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekers
Guru
2 janvāris 2009
Quote:
Originally Posted by postbus31 Bekijk bericht
Cabfile meklēt jums koka skatā atlasīt, tad kopiju.
Tagad Jūs varat darīt divas lietas, atveriet ActiveSync logu un noklikšķiniet uz pogas koku vai parastās koka, ritiniet uz leju, līdz atrodat mobilā aparat.
Ielīmēt CAB mapē. Open Explorer ierīcē, atrodiet kabīnes, noklikšķiniet uz tā, līdz tas sāk instalēt.
Tas ir tas, vismaz man, jo es esmu aizņemts ar WM
Mans skaidrojums nav, tad jūsu paskaidrojums nedarbojas (es jau norādīju, bet atšķirīgos vārdiem), nekas strādāt.
Tas ir tik dīvaini, es esmu, kā esmu bijusi saskare ar telefonsich, ka es progje pats par manu ierīci, Asus MyPal 632N ar WM5 kā cabfile, manā tā vienkārši ir izveidojuši SDcard.
Un instalējot vienkārši.
Thread Starter var pateikt āmen.
Viņš izpaužas tas, kam nav iespēju.
Cause? Ir meklēti.
I love brīža WM6, kas prbobleem piegādāts.
Programaa saka, ka tā nav sertificēta, un pēc tam sadalot
Tādēļ būtu jāturpina.

Bet paldies par izskaidrojumu, diemžēl, nav.

Sveicieni no Woeste HOEVE.
Navigon vienkārši vislabāk.
Met citaat reageren
marco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
Loceklis for Life
2 janvāris 2009
Quote:
Originally Posted by GuevaraNL Bekijk bericht
Es tagad esmu vairāk nekā 12 stundas dara, un es ceru, ka beidzot kāds vairāk, lai man tik skaidri un nepārprotami izskaidrot, kā es varu darīt, tām vajadzētu būt.

Pateicība!
Kā app atbloķēt jūsu HTC Windows Mobile - Simple Help

Šeit jūs varat atrast kaut ko citu, lai iestatītu savu politiku. Tad jūs varat instalēt.
Touch HD, Palm Treo 750v, i-mate SP5,LEADTEK 95XX/SPV-C600.
Met citaat reageren
New Member
3 janvāris 2009
Quote:
Originally Posted by marco899 Bekijk bericht
Kā app atbloķēt jūsu HTC Windows Mobile - Simple Help

Šeit jūs varat atrast kaut ko citu, lai iestatītu savu politiku. Tad jūs varat instalēt.
Kā jūs to esat izlasījis, tas nav īpašu terminālu un Touch HD! Iegūt arī rakstiski, ka, protams, ne visas ierīces darbojas (skatīt atbildi ir tur), un tāpēc man šķiet grūts, lai žonglēt ar kaut kur iznākums nav pārliecināts, un sliktākajā gadījumā jaukas lietas simts ir.

Ko es brīnos tagad ir, vai tas kaut ko darīt ar to, ka es SCM aparāts saņēmis abonēšanu Vodafone (nopirktas 2Call), varētu būt, ka tas ir slēgts? Jums var atbloķēt, izmantojot programmatūru, bet atkal ņem nepieciešamos pesetas un HD versija es nevaru atrast.

Man joprojām šķiet dīvaini. Ir jābūt kaut kam vairāk cilvēku piesakās ar Touch HD ir izvēlējušies SCM arī parakstīšanās vai Gyrator andfere 3rdParty ir programmatūru darbojas?

Es atmest cerību vēl un vēl darba šķīdumu ...
Met citaat reageren
marco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
Loceklis for Life
3 janvāris 2009
Try it's just, gyrator darboties ar manu touch hd, un tas ir tikai vispārējo reģistra iestatījumu. Jūs varat arī meklēt ceregeditor, kur jums ir iespēja automātiski atslēgt to (izmantojot savu).
Lai būtu droši, vienmēr veikt dublējumu.
Touch HD, Palm Treo 750v, i-mate SP5,LEADTEK 95XX/SPV-C600.
Met citaat reageren
New Member
3 janvāris 2009
Quote:
Originally Posted by marco899 Bekijk bericht
Try it's just, gyrator darboties ar manu touch hd, un tas ir tikai vispārējo reģistra iestatījumu. Jūs varat arī meklēt ceregeditor, kur jums ir iespēja automātiski atslēgt to (izmantojot savu).
Lai būtu droši, vienmēr veikt dublējumu.
Hi Marco

CERegEditor Tas šķiet interesants. Tu domā dažreiz šādu iespēju?

Opperating sistēmas vai ierīces, bloķēt jebkuru raksta reģistra. Lai deaktivizētu blocade, lūdzu, izmantojiet rīku jāiekļaujas CeRegEditor, Rīki-> Unlock reģistra.

Un man neko vairāk, lai mainītu manu Touch HD un tad vajadzētu strādāt?
Met citaat reageren
New Member
3 janvāris 2009
Quote:
Originally Posted by GuevaraNL Bekijk bericht
Hi Marco

CERegEditor Tas šķiet interesants. Tu domā dažreiz šādu iespēju?

Opperating sistēmas vai ierīces, bloķēt jebkuru raksta reģistra. Lai deaktivizētu blocade, lūdzu, izmantojiet rīku jāiekļaujas CeRegEditor, Rīki-> Unlock reģistra.

Un man neko vairāk, lai mainītu manu Touch HD un tad vajadzētu strādāt?

Nu, beidzot pārvaldīt to! Vispirms bija mēģinājis CeRegEditor kā aprakstīts iepriekš, bet arī to, ka tā nebija. Pēkšņi es redzēju viegls un domāju, ka tā kādreiz varēja gulēt pie Staller Salona! Tovakar es atinstalējāt un nolēma to instalēt vēlreiz. Kas bija tālāk? Kajīte, ka jūs izmantojat, lai Staller cab faili, kā uzstādīt, bet es vienmēr domāju, ka noklikšķinot uz cab failu, instalācijas programma automātiski pārņemt vadību. Ne tik!

Vispirms booth Staller noklikšķiniet uz un no šejienes Jūs varat izvēlēties, kuras vēlaties instalēt CAB un ko directory vēlaties. Jeeminee, un tagad es vairāk par 24 stundām es sēdēju un sarunu, lai saglabātu jums aizņemts tur ..

Paldies jums visiem par domāšanu un meklēt risinājumus. Tagad es beidzot ir visas labi redzams, kas šo vienību, dod man!
Met citaat reageren
Reageren

Līdzīgas diskusijas

Discussion Author Forums Komentāri Last Post
CAB.files instalēt! jspr Windows Mobile pieteikumi 18 18 aprīlis 2009 22:33
cab faili parahawk4000 HTC 1 5 aprīlis 2008 11:56
CAB files hoogerhuis Windows Mobile pieteikumi 9 9 augusts 2007 23:02
cab faili chevy-fan HTC 2 31 oktobris 2004 12:35
Instalēt CAB failus tieši no datora uz PDA speedme Windows Mobile pieteikumi 1 7 februāris 2003 22:55

Etiķetes
ActiveSync, asus, kabīne, compact Framework 3.5, dimants, lejupielādēt, google, HTC, htc touch hd, pasts, Failed, Mobilais, MyPal, jauns, perspektīva, PDA, reģistra, ekrāns, viedtālrunis, Software, tālrunis, vienība, Vodafone, Website, Windows Mobile

Ir 1 aktīvi lietotāji šobrīd apskatītu šo diskusiju (0 lietotāji un 1 viesi)

Thread Tools
Skats

Noteikumi par ziņojumu
Jūsu nedrīkst Sākt jaunu diskusiju
Jūsu nedrīkst atbildēt uz ziņojumiem
Jūsu nedrīkst Sending pielikumi
Jūsu nedrīkst Edit your posts

vB kods ir Uz
Smileys ir Uz
[IMG]kods Uz
HTML kods ir Uz
Pingbacks ir Uz