Quote:
Originally Posted by Gazpacho
/ Me atceras bezgalīgi vs WM. iPhone diskusijas. 
|
Mana problēma ir nevis veids, kā iPhone. Gluži pretēji, es domāju, ka ir ļoti svarīgi šodien ekrāna. Man ir Touch Pro kā biznesa ierīci un man tiešām pietrūkst pārskatu par savu lomu. Pēc vairākām nedēļām iPhone Es biju priecīgs es varētu atsūtīt atpakaļ (izmantojot aizdevumu programmā).
Es domāju par iPhone nav patiesi revolucionārs. Atklāti sakot, kaut ko par HP Jornada's Run 2000. Neizskatījās slidens, bet konceptuāli tas pats. Tad es arī briesmīgu naida citādi. Mēs varētu tehniski labāk.
No otras puses, es redzu, ka, ja nav ātra rīcība no Microsoft, Sony un Samsung darīt, lai jūs vienveidība jūsu platformas pilnīgi pazuduši. Jautrība dažādību, bet knudde Developer (Touch Flow plugins nepastāv, un ka Omnia nevar, un ja tie jau pastāv noteikti būs atšķirīga katrā). Un ilgtermiņā, ka demolishes pievienotā vērtība, lai patērētājiem OS / biznesa.
Microsoft varētu arī labāk daudzos aspektos. Es paskatos uz Zune saskarne būs redzēt, ka tas darbojas tiešām slidens, un gludas (un ir arī Media Center Xbox I think). Tas tiešām kā es gribu iet, ja pārskats par pašreizējo GUI paliek spēkā.
Es domāju, vairāk par sevi labāku integrāciju un inteliģenci. Es paskatos uz vidusmēra auto navigācijas un HTC šodien ekrāni, tad ir maz lietas, tāpat kā citas funkcionālās uzvedība laikā zvani, navigācijas un atpūtas. instrumentus, piemēram,
Xobni darīt Outlook un ir ļoti iecienīta. Tooling skat. ja Xobni biežumu un svina izslēgšana no turienes, ka lietas ir gudra izvēle (piemēram, 95% no jūsu sakarus, bet 10 noteiktu adresi go). Šī ir jūsu GUI Strādājiet veiksmīgāk, un saglabā to. Ja tur bija kaut es mīlēju viņus vairāk laika mana vide. Bet tas būs versija 2100
Jaap