"Windows Mobile 6.5" pēc Steve Ballmer apstiprina arī LG

Šī ir diskusija par "Windows Mobile 6.5" pēc Steve Ballmer apstiprina arī LG iekšā Windows Mobile forums, kas ir daļa no operētājsistēmas kategorijā; Lēnām mēs nākamais atkārtojuma 6.1 Windows Mobile, bet no stūra līdz pāriet no baumas realitātei. ...

Ads by Google (izzūd pēc Reģistrācija)
Reageren

Link Atpakaļ Thread Tools Skats
ktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
Redaktors
7 novembris 2008
Lēnām mums ir nākamais atkārtojuma 6.1 Windows Mobile, bet no stūra līdz pāriet no baumas realitātei. Microsoft CEO Steve Ballmer ir apliecinājusi savu pastāvēšanu.

Vieta šeit savus komentārus par rakstu "" Windows Mobile 6.5 "pēc Steve Ballmer apstiprina arī Motorola"

Saite uz rakstu: http://www.pocketinfo.nl/artikel/11478
Met citaat reageren
Axim addict is zeker op de goede weg
Ir krietni pavirzījies uz
7 novembris 2008
WM 6,5 būs daudz nekas, ar labāku pārlūku kā galveno punktu.

Off topic: Paskatieties šo attēlu, Steve Ballmer tiešām mērkaķis!
Met citaat reageren
ktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
Redaktors
7 novembris 2008
Steve Ballmer iekļūt Google Images un jūs saņemsiet tikai pērtiķiem. Šis puisis ir jautri.
Met citaat reageren
mathizel is een zeer behulpzaam persoonmathizel is een zeer behulpzaam persoonmathizel is een zeer behulpzaam persoonmathizel is een zeer behulpzaam persoonmathizel is een zeer behulpzaam persoon
Raksta lekker mee
7 novembris 2008
smieties ar microsoft . Tātad tas bija no update ... kauns. Bet es biju ziņkārīgs atdzīvina. Es redzu sevi kā nepilnīgu atjauninājumu, bet varbūt es kļūdos. Beidzot tēmu, es esmu sekos labi! Gribu visu zināt!
Met citaat reageren
postbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
Kopienas Kontakti
7 novembris 2008
Quote:
Originally Posted by Gazpacho Bekijk bericht
..... Šis puisis ir jautri.
Kāds, kas strādā klubā ir jautri? pretrunu terminus
Met citaat reageren
Redaktors
7 novembris 2008
Šis puisis ir boss šī kluba.
Met citaat reageren
postbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
Kopienas Kontakti
7 novembris 2008
Es zinu, ka ir tikai tā
Met citaat reageren
JeeWeetje is op de goede weg
Tikko sākās
8 novembris 2008
Es domāju, ka WM 6,5 brīvs Mobile Office Office 2007 failu tipi būs pārlūku, pamatojoties uz motora IE5. Tas, iespējams, būs jauns Blue Tooth kaudze daļu. Labāk WiFi atbalsts WPA2. Un numurs būs iespējams dzīvot ir vairāk standarta pakalpojumus zijn.En Es domāju. NET Compact Framework 3.5 nāk standartā.
Met citaat reageren
JvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersJvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersJvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersJvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersJvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersJvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersJvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersJvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersJvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersJvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersJvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
Mobilyz Expert
9 novembris 2008
Quote:
Originally Posted by JeeWeetje Bekijk bericht
Es domāju, ka WM 6,5 brīvs Mobile Office Office 2007 failu tipi būs
WM6.1 nav al
Quote:
pārlūku, pamatojoties uz motora IE5.
Nē, Tas būs iespējams, IE6
Quote:
Tas, iespējams, būs jauns Blue Tooth kaudze daļu. Labāk WiFi atbalsts WPA2. Un numurs būs iespējams dzīvot ir vairāk standarta pakalpojumus zijn.En es domāju. NET Compact Framework 3.5 nāk standartā.
Kā jūs uzvarēsiet no patērētāja pa sirdis. Tām ir patiesi vēlas uzlabot savas pozīcijas turiet.

Jaap
modernnomads.info, Vieta PocketPC mobile business users un to vadītājiem.
Wiki Master Holandiešu Windows Mobile Wiki.
Met citaat reageren
Redaktors
9 novembris 2008
Heh, es, piemēram, ka pēdējais komentārs.

Gan JeeWeetje un Jāps ir tiesības: JW par prosumers un tehniķu un Jāps hits naglai uz galvas attiecībā uz patērētājiem.

/ Me atceras bezgalīgi vs WM. iPhone diskusijas.
Met citaat reageren
montfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
Moderator
9 novembris 2008
Quote:
Originally Posted by JvanEkris Bekijk bericht
Kā jūs uzvarēsiet no patērētāja pa sirdis. Tām ir patiesi vēlas uzlabot savas pozīcijas turiet.
Un ne tikai par ierīci, desktop sinhronizācijas būtu daudz labāk. Windows Mobile Device Center, šķiet, ir slikti, aktīvā sinhronizācijas problēmas, forums arī pilns ar tiem. Turklāt jārēķinās, jums Outlook, lai sinhronizētu PIM informāciju, ņemot vērā, ka klātbūtne ne vienmēr ir standarts, tas viens nāk diezgan problēmu. Izņemot parastu patērētāju, kas vienkārši vienkārši vēlaties izmantot Outlook Express kontakti. Īsi sakot pilnīgs pieredzi, ieskaitot desktop integrācija būtu jāuzlabo atbilstoši šajā jomā varētu būt nedaudz konkurēt ar iPhone ieceļot.
[HD2 HTC & iPhone 3G & HTC Hero] --->Info Pocket Noteikumi--->[Celio Redfly & EEE 1000H & OV DOT / M]
Met citaat reageren
JvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersJvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersJvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersJvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersJvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersJvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersJvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersJvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersJvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersJvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersJvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
Mobilyz Expert
9 novembris 2008
Quote:
Originally Posted by Gazpacho Bekijk bericht
/ Me atceras bezgalīgi vs WM. iPhone diskusijas.
Mana problēma ir nevis veids, kā iPhone. Gluži pretēji, es domāju, ka ir ļoti svarīgi šodien ekrāna. Man ir Touch Pro kā biznesa ierīci un man tiešām pietrūkst pārskatu par savu lomu. Pēc vairākām nedēļām iPhone Es biju priecīgs es varētu atsūtīt atpakaļ (izmantojot aizdevumu programmā).

Es domāju par iPhone nav patiesi revolucionārs. Atklāti sakot, kaut ko par HP Jornada's Run 2000. Neizskatījās slidens, bet konceptuāli tas pats. Tad es arī briesmīgu naida citādi. Mēs varētu tehniski labāk.

No otras puses, es redzu, ka, ja nav ātra rīcība no Microsoft, Sony un Samsung darīt, lai jūs vienveidība jūsu platformas pilnīgi pazuduši. Jautrība dažādību, bet knudde Developer (Touch Flow plugins nepastāv, un ka Omnia nevar, un ja tie jau pastāv noteikti būs atšķirīga katrā). Un ilgtermiņā, ka demolishes pievienotā vērtība, lai patērētājiem OS / biznesa.

Microsoft varētu arī labāk daudzos aspektos. Es paskatos uz Zune saskarne būs redzēt, ka tas darbojas tiešām slidens, un gludas (un ir arī Media Center Xbox I think). Tas tiešām kā es gribu iet, ja pārskats par pašreizējo GUI paliek spēkā.

Es domāju, vairāk par sevi labāku integrāciju un inteliģenci. Es paskatos uz vidusmēra auto navigācijas un HTC šodien ekrāni, tad ir maz lietas, tāpat kā citas funkcionālās uzvedība laikā zvani, navigācijas un atpūtas. instrumentus, piemēram, Xobni darīt Outlook un ir ļoti iecienīta. Tooling skat. ja Xobni biežumu un svina izslēgšana no turienes, ka lietas ir gudra izvēle (piemēram, 95% no jūsu sakarus, bet 10 noteiktu adresi go). Šī ir jūsu GUI Strādājiet veiksmīgāk, un saglabā to. Ja tur bija kaut es mīlēju viņus vairāk laika mana vide. Bet tas būs versija 2100

Jaap
Met citaat reageren
Mobilyz Expert
9 novembris 2008
Quote:
Originally Posted by montfort Bekijk bericht
Un ne tikai par ierīci, desktop sinhronizācijas būtu daudz labāk. Windows Mobile Device Center, šķiet, ir slikti, aktīvā sinhronizācijas problēmas, forums arī pilns ar tiem.
Šķiet, ka viena lieta nākt ierīcei Windows 7. Ben beniewd. No vienas puses, skatiet spēcīga lejupejoša tendence katru versiju. Turklāt es uzskatu, ka lēnām un nevar pasliktināsies katru jauno versiju ar definīciju uzlabošana. Bet es esmu pārsteigts.
Quote:
Originally Posted by montfort Bekijk bericht
Turklāt jārēķinās, jums Outlook, lai sinhronizētu PIM informāciju, ņemot vērā, ka klātbūtne ne vienmēr ir standarts, tas viens nāk diezgan problēmu.
Labi,

Pamatā statistika rāda, ka ļoti daudzi cilvēki ir tikko perspektīvu. Kas patiesība šeit es nezinu.

Jaap
Met citaat reageren
amido is op de goede weg
Tikko sākās
9 novembris 2008
Visiem labi un labi, ka atjauninājumi vai jaunas versijas, bet tagad man vēl nav nopg manu priekšējo kameru video tērzēšana, izmantojot MSN ar! Ir pat programma spēs darīt! Vai tas ir tik sarežģīti izveidot?
Met citaat reageren
Redaktors
9 novembris 2008
Quote:
Originally Posted by JvanEkris Bekijk bericht
Mana problēma ir nevis veids, kā iPhone.

Jaap
Ka teica man nav. Es tikko konstatēja diskusija ir ļoti līdzīgs tehniķi, kas vēlas un gala lietotājs meklē, lai: visi tieši mezglam bezgalu vs WM-tweakers. iPhone noobies debatēs plosījās tur.
Met citaat reageren
Reageren

Līdzīgas diskusijas

Discussion Author Forums Komentāri Last Post
Baumas: Windows Mobile 6,5 min Motorola CEO? R. Knops Windows Mobile 20 7 novembris 2008 19:47
Tirgus līderi Samsung un LG Windows Mobile Standard Leanr Citu mobilo tālruni 10 31 janvāris 2008 16:11
Microsoft Steve Ballmer ir Google Android tikai presei " ktsang Priekšmeti un Video 5 12 decembris 2007 22:30
Motorola Ming varbūt ar Windows Mobile Gonny Motorola 5 22 jūlijs 2007 19:51
Steve Ballmer notiek rumors mobilā tālruņa versija Zune Alex400 Microsoft Zune 2 17 novembris 2006 14:02

Etiķetes
mašīna, bluetooth, kameras, Pieredze, google, HTC, Internets, iphone, dzīvot, pasts, birojs, Omnia, perspektīva, PIM, problēmas, samsung, sinhronizēt, vienība, touch pro, touch plūsma, atjaunot, wifi, Windows 7, Windows Mobile, wm 6,5

Ir 1 aktīvi lietotāji šobrīd apskatītu šo diskusiju (0 lietotāji un 1 viesi)

Thread Tools
Skats

Noteikumi par ziņojumu
Jūsu nedrīkst Sākt jaunu diskusiju
Jūsu nedrīkst atbildēt uz ziņojumiem
Jūsu nedrīkst Sending pielikumi
Jūsu nedrīkst Edit your posts

vB kods ir Uz
Smileys ir Uz
[IMG]kods Uz
HTML kods ir Ārā
Pingbacks ir Uz