"Windows Mobile 6,5" pēc Motorola apstiprināja arī Steve Ballmer

Šī ir diskusiju par "Windows Mobile 6,5" pēc Motorola apstiprināja arī Steve Ballmer kas Windows Mobile forumiem, kas ir daļa no operētājsistēmas kategorijā; Lēnām esam nākamā Windows Mobile 6.1 iterācijas bet no stūra baumu realitātei ceļojumi. ...

Google reklāmas (Izzušana pēc reģistrācija)
Reageren

LinkBack Thread Tools Reprodukcija
Lietotājs kopš: 2003 maijs 9
ktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
Redaktors
7 novembris, 2008
Lēni mēs esam nākamā Windows Mobile 6.1 iterācijas bet no stūra baumu realitātei ceļojumi. Microsoft CEO Steve Ballmer ir apliecinājusi savu eksistenci.

Ievietojiet šeit savu komentāru par rakstu "" Windows Mobile 6,5 "pēc Motorola apstiprina arī Steve Ballmer "

Saite uz rakstu: http://www.pocketinfo.nl/artikel/11478
Met citaat reageren

Lietotājs kopš: 2008 februāris 27
Axim addict is zeker op de goede weg
Vai arī ceļā
7 novembris, 2008
6,5 WM nebūs nekas īpašs, ar uzlabotu pārlūkprogrammu kā galveno punktu.

Off topic: Paskatieties šo attēlu, Steve Ballmer ir tiešām mērkaķis!
Met citaat reageren
ktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
Redaktors
7 novembris, 2008
Pieskarieties Steve Ballmer Google Images, un jums tikai pērtiķiem. Šis puisis ir jautri.
Met citaat reageren
Lietotājs kopš: 2008 jūnijs 9
mathizel is een zeer behulpzaam persoonmathizel is een zeer behulpzaam persoonmathizel is een zeer behulpzaam persoonmathizel is een zeer behulpzaam persoonmathizel is een zeer behulpzaam persoon
Raksta sluts
7 novembris, 2008
smieties par microsoft . Tātad tas bija starp update ... žēl. Bet mana zinātkāre bija atkal izraisīja. Es redzu sevi kā nepilnīgu atjauninājumu, bet varbūt es kļūdos. Beidzot labs temats, ka man sekot! Es gribu zināt visu!
Met citaat reageren
Lietotājs kopš: 2005 janvāris 28
postbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
Kopienas Kontakti
7 novembris, 2008
Quote:
Sākotnēji ievietojis Gazpacho Bekijk bericht
..... Šis puisis ir jautri.
Kāds, kas strādā klubs ir jautri? pretruna terminus
Met citaat reageren
Redaktors
7 novembris, 2008
Šis puisis ir boss un klubu.
Met citaat reageren
Lietotājs kopš: 2005 janvāris 28
postbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
Kopienas Kontakti
7 novembris, 2008
Es zinu, ka ir tikai tā
Met citaat reageren
Lietotājs kopš: 2004 novembris 8
JeeWeetje is op de goede weg
Ieraksti: 39
Tikko sākušas
Nov 8, 2008
Es domāju, ka zaudēt WM 6,5 Mobile Office Office 2007 failu tipi saturēs pārlūku, pamatojoties uz motora IE5. Iespējams, ka būs jauna Bleutooth kaudze daļu. Labāk WiFi atbalstu WPA2. Un, iespējams, dzīvo pakalpojumu skaitu standarta zijn.En lielāks es domāju. Net Framework 3.5 kompakts standarta arhīvs.
Met citaat reageren
Lietotājs kopš: 2002 februāris 10
JvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersJvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersJvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersJvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersJvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersJvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersJvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersJvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersJvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersJvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersJvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
Mobilyz Expert
Nov 8, 2008
Quote:
Sākotnēji ievietojis JeeWeetje Bekijk bericht
Es domāju, ka zaudēt WM 6,5 Mobile Office Office 2007 failu tipi būs
Wm6.1 nav al
Quote:
pārlūku, pamatojoties uz motora IE5.
Nē, Tas būs iespējams, IE6
Quote:
Iespējams, ka būs jauna Bleutooth kaudze daļu. Labāku atbalstu WPA2 WiFi. Un, iespējams, dzīvo pakalpojumu skaitu standarta zijn.En lielāks es domāju. Net Framework 3.5 kompakts standarta arhīvs.
Kā jūs win sirdis patērētāju neskaitās. Viņiem ir patiešām vēlamies uzlabot savas pozīcijas turiet.

Griezums
modernnomads.info, Uzņēmējdarbības vieta mobilo PocketPC lietotāju un to vadītājiem.
Wiki Master Holandiešu Windows Mobile Wiki.
Met citaat reageren
Redaktors
Novembris 9, 2008
Heh, man patīk, ka pēdējā piezīme.

Abi ir līdzīgi JeeWeetje Jāps JW par prosumers un tehnologi, un Jāps hits naglai uz galvas attiecībā uz patērētājiem.

/ Me atceras bezgalīgi vs WM. iPhoneDiskusijas.
Met citaat reageren
Lietotājs kopš: 2003 22 decembris
montfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
Moderators
Novembris 9, 2008
Quote:
Sākotnēji ievietojis JvanEkris Bekijk bericht
Kā jūs win sirdis patērētāju neskaitās. Viņiem ir patiešām vēlamies uzlabot savas pozīcijas turiet.
Un ne tikai par ierīci, desktop sinhronizācijas būtu daudz labāk. Windows Mobile Device Center, šķiet, ir slikti, ActiveSync problēmas forums ir pilns ar tiem. Turklāt jārēķinās, jums ir nepieciešams, programma Outlook jūsu PIM informācijas sync, jo tagad tā nekādā ziņā nav vienmēr iekļaut kā standarta, tā ir nopietna problēma. Neatkarīgi no gala patērētāju, kas vienkārši tāpat vēlas izmantot savu Outlook Express kontakti. Īsāk sakot, visu pieredzi, tostarp galddatori integrācija būtu ievērojami jāuzlabo šajā jomā varētu būt nedaudz konkurēt ar IPHONE bažas.
[HD2 & HTC HTC un iPhone 3G Hero] --->Info Pocket Noteikumi--->[Celio Redfly EEE 1000H & & L DOT / M]
Met citaat reageren
JvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersJvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersJvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersJvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersJvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersJvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersJvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersJvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersJvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersJvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersJvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
Mobilyz Expert
Novembris 9, 2008
Quote:
Sākotnēji ievietojis Gazpacho Bekijk bericht
/ Me atceras bezgalīgi vs WM. iPhoneDiskusijas.
Manas bažas, nav tik iPhonePusē, lai iet. Gluži pretēji: Es domāju, ka šodien ekrāns ir ļoti svarīgi. Man ir Touch Pro biznesa telefonu un es tiešām garām ņemot vērā savu lomu. Pēc pāris nedēļām iPhone Es biju priecīgs man bija iespēja nosūtīt viņu atpakaļ (gūt labumu no kreditēšanas programma ").

Personīgi es domāju, iPhone nav īsti revolucionārs. Atklāti sakot, kaut ko par HP Jornada's sākas 2000. Neizskatījās slidens, bet konceptuāli ir vienādi. Kad man bija kaut viens hated though. Mēs varam tehniski labāk.

No otras puses, es redzu, ka, ja nav ātra rīcība no Microsoft, HTC un Samsung darīt, lai jūs savu vienotu platformu pilnīgi zaudēts. Fun par dažādību, bet Knudde Izstrādātājs (Touch plūsmas plugins nepastāv, un ka Omnia nevar, un ja būtu citādi, protams, fit kopā). Un ilgtermiņa demolishes pievienoto vērtību OS uz patērētāju / uzņēmumu.

Microsoft arī varētu uzlabot vairākos aspektos. Es paskatos uz Zune saskarni, tad tas izskatās slidens un strādā patiešām nevainojami (arī uz Xbox Media Center, un es domāju). Kas tiešām vēlētos sev gribu iet, sniedza pārskatu par pašreizējo GUI joprojām.

Personīgi es uzskatu, ka vairāk labāku integrāciju un inteliģenci. Es paskatos uz vidējo automobiļa navigācijas sistēma un pašreizējo HTC ekrāni, tad sēdēt tur maz lietas, tāpat kā citi funkcionālo uzvedību sarunas laikā, navigācijas un atpūtas. instrumenti, piemēram, Xobni Outlook un darīt ļoti liels hit. Piederumus Skat Xobni kā paziņošanas biežumu, un rezultātā tā prom no dažām lietām, par gudrāku izvēli (piemēram, 95% no jūsu paziņojumu, bet 10 īpašas adreses iet). Tas padara jūs gudrākas GUI un ietaupa savu darbu. Ja tur bija kaut ko es mīlēja viņus vairāk laika manā apgabalā. Bet 2100 versijas vai

Griezums
modernnomads.info, Uzņēmējdarbības vieta mobilo PocketPC lietotāju un to vadītājiem.
Met citaat reageren
Mobilyz Expert
Novembris 9, 2008
Quote:
Sākotnēji ievietojis montfort Bekijk bericht
Un ne tikai par ierīci, desktop sinhronizācijas būtu daudz labāk. Windows Mobile Device Center, šķiet, ir slikti, ActiveSync problēmas forums ir pilns ar tiem.
Šķiet, ka citas lietas nonākt Device Saikne Windows 7. Ben beniewd. No vienas puses, redzēt spēcīgu samazināšanās tendence katrā versijā. Turklāt es lēnām pārliecināts, ka tas nav sliktāk, un katra jaunā versija, pēc definīcijas uzlabošana. Bet es esmu pārsteigts.
Quote:
Sākotnēji ievietojis montfort Bekijk bericht
Turklāt jārēķinās, jums ir nepieciešams, programma Outlook jūsu PIM informācijas sync, jo tagad tā nekādā ziņā nav vienmēr iekļaut kā standarta, tā ir nopietna problēma.
Labi,

Pamatā statistika rāda, ka daudzi cilvēki vienkārši ir Outlook jau ir. Neatkarīgi patiesība šeit ir es nezinu.

Griezums
Met citaat reageren
Lietotājs kopš: 2006 10 aprīlis
amido is op de goede weg
Tikko sākušas
Novembris 9, 2008
Visi labi un labas atjauninājumus vai jaunas versijas, bet tagad es nevaru vienmēr izmantot priekšējo kameru nopg video čatā caur Yahoo! Ir pat programma pārvalda to darīt! Vai tas tik sarežģīti izveidot?
Met citaat reageren
Redaktors
Novembris 9, 2008
Quote:
Sākotnēji ievietojis JvanEkris Bekijk bericht
Manas bažas, nav tik iPhonePusē, lai iet.

Griezums
Ka teica, man nav. Man bija diskusija ļoti līdzīgs tehniķi, kas grib un gala lietotājs, kurš vēlas kaut ko: tieši rumbas visu bezgalu Tweakers vs WM. iPhoneNoobies, debates ir plosījās, kas tur.
Met citaat reageren
Reageren

Līdzīgas diskusijas

Diskusija Autors Forums Komentāri Pēdējā ziņa
Rumor: Windows Mobile 6,5 min Motorola CEO? R. Knops Windows Mobile 20 7 novembris, 2008 18:47
Motorola un Samsung Windows Mobile Standard tirgus līderiem Leanr Citas mobilas ierīces, 10 Jan 31, 2008 15:11
Microsoft Steve Ballmer atradīsiet Google Android ir tikai "presei" ktsang Mobilyz redakcionālo News & Recenzijas 5 12 decembris 2007 09:30
Motorola Ming varbūt Windows Mobile Gonny Motorola 5 22 jūlijs 2007 18:51
Steve Ballmer notiek baumas mobilā tālruņa versiju Zune Alex400 Multivides atskaņotāji 2 17 novembris 2006 13:02

Etiķetes
auto, bluetooth, kamera, pieredze, google, HTC, Internets, IPHONE, aizvēja puse, Dzīvot, pasts, birojs, Omnia, Perspektīva, PIM, problēmas, samsung, sinhronizēt, aparāts, Touch Pro, touch plūsma, Update, wifi, Windows 7, Windows Mobile, WM 6,5

Ir 1 aktīvo lietotāju pašlaik Apskatot šo diskusiju (0 biedri un 1 viesi)

Thread Tools
Reprodukcija

Posting Noteikumi
Jums nevar jaunu pavedieni
Jums nedrīkst atbildēt uz ziņojumiem
Jums nevar Sending pielikumus
Jums nedrīkst Rediģēt savas ziņas

BB kods ir Līdz
Smaidiņus viņa Līdz
[IMG]Kods ir Līdz
HTML kods ir No
Trackbacks tiek Līdz