Quote:
Sākotnēji ievietojis Gazpacho
/ Me atceras bezgalīgi vs WM. iPhoneDiskusijas. 
|
Manas bažas, nav tik
iPhonePusē, lai iet. Gluži pretēji: Es domāju, ka šodien ekrāns ir ļoti svarīgi. Man ir Touch Pro biznesa telefonu un es tiešām garām ņemot vērā savu lomu. Pēc pāris nedēļām
iPhone Es biju priecīgs man bija iespēja nosūtīt viņu atpakaļ (gūt labumu no kreditēšanas programma ").
Personīgi es domāju,
iPhone nav īsti revolucionārs. Atklāti sakot, kaut ko par HP Jornada's sākas 2000. Neizskatījās slidens, bet konceptuāli ir vienādi. Kad man bija kaut viens hated though. Mēs varam tehniski labāk.
No otras puses, es redzu, ka, ja nav ātra rīcība no Microsoft,
HTC un
Samsung darīt, lai jūs savu vienotu platformu pilnīgi zaudēts. Fun par dažādību, bet Knudde Izstrādātājs (Touch plūsmas plugins nepastāv, un ka
Omnia nevar, un ja būtu citādi, protams, fit kopā). Un ilgtermiņa demolishes pievienoto vērtību OS uz patērētāju / uzņēmumu.
Microsoft arī varētu uzlabot vairākos aspektos. Es paskatos uz Zune saskarni, tad tas izskatās slidens un strādā patiešām nevainojami (arī uz Xbox Media Center, un es domāju). Kas tiešām vēlētos sev gribu iet, sniedza pārskatu par pašreizējo GUI joprojām.
Personīgi es uzskatu, ka vairāk labāku integrāciju un inteliģenci. Es paskatos uz vidējo automobiļa navigācijas sistēma un pašreizējo
HTC ekrāni, tad sēdēt tur maz lietas, tāpat kā citi funkcionālo uzvedību sarunas laikā, navigācijas un atpūtas. instrumenti, piemēram,
Xobni Outlook un darīt ļoti liels hit. Piederumus Skat Xobni kā paziņošanas biežumu, un rezultātā tā prom no dažām lietām, par gudrāku izvēli (piemēram, 95% no jūsu paziņojumu, bet 10 īpašas adreses iet). Tas padara jūs gudrākas GUI un ietaupa savu darbu. Ja tur bija kaut ko es mīlēja viņus vairāk laika manā apgabalā. Bet 2100 versijas vai
Griezums