SMS ziņa nav nosūtīta

Šī ir diskusija par SMS ziņa nav nosūtīta iekšā Windows Mobile forums, kas ir daļa no operētājsistēmas kategorija, man ir problēma, ja konstatēti WM5 SMS nevarēja nosūtīt, bija labas ...

Ads by Google (izzūd pēc Reģistrācija)
Reageren

Link Atpakaļ Thread Tools Skats
paterke is op de goede weg
New Member
22 jūlijs 2009
Man ir problēma atklāta
Ja SMS WM5 nevar nosūtīt, nebija skaņas par to ziņot. Tagad ar WM6 uzzināt kaut ko vairāk, tāpēc es vienmēr domāju, ka SMS ir nosūtīts, bet faktiski pārcēlās uz projektiem.

Kāds risinājums?
Met citaat reageren
fjr1300k is een zeer behulpzaam persoonfjr1300k is een zeer behulpzaam persoonfjr1300k is een zeer behulpzaam persoonfjr1300k is een zeer behulpzaam persoon
Raksta lekker mee
22 jūlijs 2009
Jūs parasti darīt popup ar ziņojumu, ka ziņa ir nosūtīta, kad nospiežat sūtīt?
Vismaz manā ierīce, kas bija gadījums. Personīgi es atklāju ka kaitinošas, un es invalīdu to.

Jūs patiešām var apskatīt šajā mapē Nosūtītie vienumi. Ja ziņa ir tā ir nosūtīta.

Vēl viens risinājums varētu būt piegādes apstiprinājuma iespēju mainīt piegādātāju.
Jums jauku ziņu, kad SMS faktiski tika piegādāts. Tātad, ja saņēmējs ir spēks, un ziņojums tiek piegādāti vēlāk, Jūs saņemsiet ziņu vēlāk. Priekšrocība ir tā, ka jūs zināt, ka ziņojums ir saņemts.

Tas tomēr ir atkarīga no jūsu pakalpojumu sniedzējs. T-Mobile to atbalsta jebkurā gadījumā, bet ne KPN.
Mer kuuln peldēt, 't wa los lop.
Met citaat reageren
chiman is op de goede weg
Ir krietni pavirzījies uz
22 jūlijs 2009
Jums droši vien ir izslēgts savu PDA.

Caur reģistru var mainīt (pārākumā).
Te ir vieta ar paskaidrojumiem:
Aktivizēt vai Deaktivizēt SMS (Īsziņa) nosūta paziņojumu Bubble »My Digital Life

Ir arī daži programmatūras.

Labu veiksmi
MDA Compact I - SPV M700
Met citaat reageren
Reageren

Līdzīgas diskusijas

Discussion Author Forums Komentāri Last Post
Zip nodrošina saspiešanu SMS īsziņas Gonny Windows Mobile pieteikumi 3 27 aprīlis 2007 11:54
Bezmaksas SMS Nosūtīt Bezmaksas SMS ar 1,0 Gonny Windows Mobile pieteikumi 5 18 augusts 2006 11:39
Advanced SMS, vairāk ar SMS Wouter Windows Mobile pieteikumi 4 6 marts 2006 11:48
SMS Sūtīt SMS ar BT ir vienkārši savieno ar ierīci ... .. crash nobacon Bluetooth 5 3 februāris 2004 14:39

Etiķetes
KPN, PDA, reģistra, Software, T-Mobile, vienība

Ir 1 aktīvi lietotāji šobrīd skata šo diskusiju (0 lietotāji un 1 viesi)

Thread Tools
Skats

Noteikumi par ziņojumu
Jūsu nedrīkst Sākt jaunu diskusiju
Jūsu nedrīkst atbildēt uz ziņojumiem
Jūsu nedrīkst Sending pielikumi
Jūsu nedrīkst Edit your posts

vB kods ir Uz
Smileys ir Uz
[IMG]kods Uz
HTML kods ir Ārā
Pingbacks ir Uz