Tā kā šie Nīderlandē saskaņā ar HP Nīderlandē pie pirmās septembra vidum būs pieejami, izmantojot eBay, ka esmu to iegādājies, un tā kā vairāk nekā vienu nedēļu lietošanas.
"Ve Pirkta dārgāka īstenošanu ar 120 GB cietais disks, 1,6 GHz procesors, 2GB RAM un 6 šūnu bateriju.
Won 760, $ = maksā + $ 85 kuģniecības un pārkraušanu. Kopā 846, = $
Konvertēts par 547, = eiro. Diemžēl, tas ir 115 = EUR importam un nodokļu maksājumu. Kopā 662, = eiro.
Nav zemesrieksti par minilap bet ooohhhh ko ission skaista.
Klaviatūra tiešām ir pilna izmēra un ekrāns ir super asi.
Noņemams 6-elementu baterija spieķi uz leju un dod tāpēc neliels slīpums uz klaviatūras ir ļoti patīkami lietot sevi domāt. Svars ir zems, bet tas nav trūkums par mani. Mini ir labs ar vienu roku pacelt un pārvietot. Izmēriem es atrast perfektu lieliski iekļaujas cimdu nodalījumā auto, nav visa galda patērējošas sanāksmes un ir arī laiva nav šķērslis.
Burti ir mazs, ļoti mazs, bet ar dažām iestatījumu izmaiņas, lai pielāgotos ir.
Trūkumi: Ir Vista ..............
Tagad jūs varētu teikt, ka ir priekšrocība, bet man patīk Vista, galvenais atmaksas mini piezīmi.
Tagad Man nebija pieredzes ar Vista, jo es modernizētas manu desktop brīvā laika pa kreisi uzvarēja zaudējot visas negatīvās ziņojumiem par compatibilliteitsproblemen utt Un pieredze man bija par manu mini man visu 2 dienu laikā pieņemt lēmumu par lūžņiem off Vista XP Pro un norādīja uz augšu.
Programma ir, manuprāt, pārāk smagā par Via procesors, lai viss ir diezgan lēni. Web lapu pieprasa 100% CPU! Spēlēt tiešsaistes spēli (bekgemons) nodrošina katrā savukārt 2 3 sekunžu aizkavēšanās.
Just a quick meklēt un atvērt failu, tur nav filmu un spēlēt, ir traģēdija.
Ja jūs domājat, ka Vista ir naudas programmu un konstatē, ka lēna nekādu iebildumu pret man pāriet uz galvenokārt tāpēc, ka XP ir diezgan uzdevums. Vietā no HP tagad visas pieejamās vadītājiem mini piezīmi, jo es neesmu vienīgais, kas atrast Vista katastrofa. Pazemināšanu uz XP Pro ir arī bezmaksas, ja jums ir xp pro instalācijas disks (kopiju) instalējat, kas jau izmanto ProductKey XP un tad log zvanu un dod pa Vista ProductKey. Jūs saņemsiet aktivizācijas kodu jūsu XP Pro.
XP Pro instal ar mini piezīmi nikns Roeland kaut ko, ka varat rīkoties viņu voorschoteld.
Uz xp pro Man ir uzstādītas Mozilla un VLC media player, lai atvieglotu izmantošanu.