Tādēļ, saskaņā ar HP Nīderlande Nīderlandes septembrī agrākais pusē būs pieejama caur eBay, ka esmu to iegādājies, un tā kā vairāk nekā vienu nedēļu lietošanas.
Ir iegādājušies dārgu īstenošanai, 120 GB Hard Drive, 1.6 GHz procesors, 2GB RAM un 6 cell battery.
Ir 760, $ = maksā + $ 85 kuģniecības un apstrādi. Total 846, = $
Pārvērst par 547, = euro. Diemžēl, vēl 115 = EUR PVN un importa nodevas. Kopā 662, = euro.
Nekādi minilap zemesriekstiem, bet to, kas OOOHHHH ission skaista.
Tā patiešām ir pilna izmēra klaviatūra un ekrāns ir super sharp.
Noņemams 6-cell battery kartes uz leju, un tādējādi dod nelielu slīpumu uz tastatūru, kas man pašam atrast ir ļoti patīkami lietot. Svars nav mazs, bet tas nav trūkums man. Mini ir labs ar 1 roku uzņemt un pārvietoties. Man ideāls izmērs, lieliski cimdu nodalījumā auto, nav visu tabulu, lai pabeigt sanāksmju laikā un arī laiva nav sta-in-ceļu.
Burti ir mazs, ļoti mazs, bet ar nelielām iestatījumu izmaiņas, lai pielāgotos.
Trūkumi: Tā ir Vista ..............
Tagad jūs varētu teikt, ka priekšrocības, bet es domāju, ka Vista ir lielākais atmaksu, mini note.
Tagad man nav pieredzes ar Vista, jo es modernizētas manu desktop brīvā laika nav atstājuši visas negatīvās ziņas par compatibilliteitsproblemen utt Un pieredze man ir bijusi mana mini man 2 dienu laikā varētu izlemt, vai Vista off nojaukt un XP Pro tās pielietot.
Programma, manuprāt, ir pārāk smags, lai Via procesors, lai viss ir diezgan lēni. Web lapa ir nepieciešama 100% CPU jaudas! Online spēli spēlēt (bekgemons) nodrošina ar katras kārtas 2 3 sekunžu aizkavēšanās.
Just quick failu atgūšana un piekļuve nav tur filmas un spēlēt ir traģēdija.
Ja Jūs domājat, ka Vista ir naudas programma, kas lēni, un nav nekas let it sēdēt galvenokārt tādēļ, ka pāriešana uz XP ir diezgan darbu. Uz vietas ir tagad visas HP vadītājiem mini piezīme ir tādēļ, ka es neesmu vienīgais, kas atrast Vista katastrofa. Downgrade to XP Pro ir arī bezmaksas, ja jums ir XP Pro instalācijas disks (kopija) instalējat jau tiek izmantotas ar ProductKey XP un tad log tālruni un dot ProductKey ar Vista. Jūs saņemsiet aktivizācijas kodu jūsu XP pro.
XP Pro instal ar mini piezīmi nikns Roeland visu, ko jūs varat rīkoties viņu voorschoteld.
Par xp-pro man ir mozilla uzstādītas un VLC Media Player lietošanas ērtumu.