UMPC Asus R2H

Šī ir diskusija par UMPC Asus R2H iekšā Asus forums, kas ir daļa no Netbooks, Tablets, Mini datori kategorijā; Vai nedzirdat Niles. Tikmēr es nopirku R2H, un es esmu laimīgs ar taukiem, I got it ...

Ads by Google (izzūd pēc Reģistrācija)
Reageren

Link Atpakaļ Thread Tools Skats
Rudi Hendrix is zeker op de goede weg
Raksta lekker mee
19 aprīlis 2007
Niles Dod dzirdēt neko. Tikmēr es nopirku R2H, un es esmu apmierināts ar taukiem!
Man būvētas to auto (ir tā, ka es arī atkal kā tas var darījuma). Orientēties un spēlēt mūziku kopā, nav problēmu! Caur manu MDA Pro, man ir arī internetā. Viss ir iespējams, patiešām!

Man ir 512MB par sociālistu. Pats par sevi, es domāju, pietiekami. Kāpēc Asus būtu jāparedz, ka var īstenot 512MB max? Es dzirdu vēl stāsti par cilvēkiem, kas tur likt 1GB bez problēmām.
Met citaat reageren
montfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
Moderator
19 aprīlis 2007
Varbūt jūs jau zināt, bet, ja jūs no 2006.gada oktobrī 26 un 15 marts 2007 iegādājāties R2H, jums ir tiesības saņemt Vista jaunināšanas. Man ir Vista Business izdevums jau iekšā.

For more info: Windows Vista Upgrade Program
[HD2 HTC & iPhone 3G & HTC Hero] --->Info Pocket Noteikumi--->[Celio Redfly & EEE 1000H & OV DOT / M]
Met citaat reageren
Niles is op de goede weg
Ir krietni pavirzījies uz
24 aprīlis 2007
Es nopirku manu R2H par dienu tie ieradušies, un tik tikko izlaista laivas. Es esmu, kas domā par pārcelšanos uz Vista, bet es neesmu pārliecināts, ka mana € vērtībā 90 (ja es esmu kaut USB DVD ROM drive var aizņemties). Šķiet, ka daudz vairāk darba, ka viņi ir mēģinājuši.
Met citaat reageren
MPWpeter is op de goede weg
Tikko sākās
4 maijs 2007
Mers Forums Hallo!
Es gribu pasauli nopirkt UMPC. R2H šķiet pirmajā brīdī visvairāk vajadzīgs, ar Medion UMPC pusi labs.

Tas ir dīvaini, ka R2H pēkšņi parādīties tiešsaistes veikalos pārdotas un Medion nav pieejama. Vai ir pēctecis Asus saņemt kaut ko?

Vai R2H bezsaistes veikalos nopirkt? Man līdz šim nav izdevies atrast veikalā ...
Met citaat reageren
Raksta lekker mee
4 maijs 2007
Pēc manas pieredzes, R2H noteikti ir laba izvēle!

Tie ietver arī MyComm tirdzniecība.
In beat-by noklikšķinot it.nl pēc kāda šķiet viņiem vēl vienu krājumu.

Ja jums ir just un salokāmo klaviatūru, kas sēž uz leju, lai: I love my recommended!

Vai ir pēctecis? Es nezinu, ko tā statuss ir, bet es atradu laiku atpakaļ:
jauns izturīgs UMPC no ASUS ir GPS - Navi Gadget
Met citaat reageren
Tikko sākās
4 maijs 2007
Quote:
Originally Posted by Rudi Hendrix Bekijk bericht
Ja jums ir just un salokāmo klaviatūru, kas sēž uz leju, lai: I love my recommended!
Šī klaviatūra ir tikai 1 ir iepriekš par ASUS
Met citaat reageren
Raksta lekker mee
4 maijs 2007
Es zinu, kas klaviatūras HEEEEEL jauki. Tikai mans ir arguments ar alvas dzeramo zaudēts.

Tagad es gribēju jaunu pirkumu, bet tās ir grūti atrast. Targus pastu: tās vairs neaudzē ...

Tātad, ja kāds sāk ...
Met citaat reageren
Tikko sākās
4 maijs 2007
@ Rudi
BTW nice to beat to, tā joprojām ir 1, viņi prasa tikai € 200, - vairāk nekā jebkur citur :-(
Met citaat reageren
Raksta lekker mee
4 maijs 2007
Kāpēc 200 miljoniem vairāk? Atkarīgs mazliet par to, kur jūs esat izskatījās un izskatījās, ka jūs.
Šī ir versija ar 60 GB HDD un Bluetooth un webcam. Daudz lētāku versiju jūs varat redzēt, ne Bluetooth un webcam. Tie parasti raksturo tikai 40GB HDD. Pats par sevi protams nepadara daudz atšķirību, bet man, Bluetooth ir absolūts jābūt!

€ 892, - ieskaitot PVN, ir patīkami būt augstas, jā ...

Man nav nekādu Beat akcijām, tā vai kaut ko, bet tas bija tikai padoms
Met citaat reageren
Niles is op de goede weg
Ir krietni pavirzījies uz
4 maijs 2007
Ir noteikti par R2H pēctecis, bet joprojām atrodoties attīstību. T83 vēl šā gada rudenī.

ASUS "T83 UMPC nav QWERTY šarnīrsavienojums - Engadget

Tas diemžēl nav daļa no Intel McCaslin platformas, bet gan izmanto VIA platformu. Ka ātrums nebūs darīt arī ar 512MB atmiņu. Tomēr tas daudz pieejamākas nekā Q1 Ultra. Iemesls tas nav pēctecis manu R2H ir tikai izšķirtspēju 800x480. Ja tas būtu 1024x600, es domāju par to.
Met citaat reageren
SyNc^ is op de goede weg
Tikko sākās
6 maijs 2007
@ Montfort: Būvdarbi labāk Windows Vista TabletPC vai teikt tu nemaz Windows XP Tablet bet sēdēt tur. Un visām programmām ir īpaša autovadītāju pirms jūs gaida. Kā GPS / Bluetooth utt.

Ja tas darbojas labāk nekā likt viņam.

Pateicība.
Sync ^
Met citaat reageren
montfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
Moderator
6 maijs 2007
Quote:
Originally Posted by SyNc^ Bekijk bericht
@ Montfort: Būvdarbi labāk Windows Vista TabletPC vai teikt tu nemaz Windows XP Tablet bet sēdēt tur. Un visām programmām ir īpaša autovadītāju pirms jūs gaida. Kā GPS / Bluetooth utt.

Ja tas darbojas labāk nekā likt viņam.

Pateicība.
Sync ^
Vai Vista vēl nav izveidota, pagaidiet kamēr off, Vista būs vēl lietot dažus atjauninājumus, es sagaidu
Par vienu mēnesi, vai tā, es ceru, ka jums pastāstīt vairāk par savu pieredzi. No tā, ko esmu lasīt, būtu labi, jo rokraksts būtu labāk. Es domāju, ka pie šobrīd strādā diezgan mērens. Vista draiveri no Asus šobrīd ir pieejams.
Vai ir atmiņa palielinās, man ir 1 Gb vietā izmanto 256Mb, ka papildus ir tas, kas tagad viņam ir mazliet labāk.
[HD2 HTC & iPhone 3G & HTC Hero] --->Info Pocket Noteikumi--->[Celio Redfly & EEE 1000H & OV DOT / M]
Met citaat reageren
SyNc^ is op de goede weg
Tikko sākās
6 maijs 2007
@ Montfort, man tagad izmanto 768MB, un tā vada so nice. Es domāju, ka man nav jāaizpilda CD Windows Vista notiek pēc pasūtījuma. Un vēl jo vairāk pieredzes, no visas gaidīšanas šeit.

Sync ^
Met citaat reageren
Tikko sākās
7 maijs 2007
@ Rudi
Es tā negribēju, lai kurnēt pie Jūsu dzirdi! :-)
Tur ir tikai tik liela cenu atšķirība šīm ierīcēm. Ja tu būtu nepievērš uzmanību you so much zaudējis euros. Jo īpaši, ja arī jūs uzskatāt, ka bieži accessoies nevar sēdēt tur!

PDAshop.nl ir visplašākā vieta: Visi accessoieres kas stāvēt sēdēt glīti apkopoti. Vai pēdējā laikā daudz afgemaild un sauc, jo viņš nav noliktavā. Un patiešām nekur citur iegūt kādu ...

I 'm tikko pasūtīt funprice.nl Jo tā apstiprināja pa pastu, lai nodrošinātu pašu piederumi. Diemžēl, atkal 2 tientjes dārgi ...
Met citaat reageren
Raksta lekker mee
7 maijs 2007
Jums ir vismaz versiju vai zilo zobu.

Es nebiju kairināta, bet tas ir tieši tas, kur es arī gribēju jūs brīdināt ļaut sevi jau ir. Dažas lietas, joprojām ir neskaidri, jo iespējams, lai tu tikai atstāt aiz ka darbības nav tas, ko jūs.

Ir jautri ar ierīci jebkurā gadījumā!

Ja Jums kādreiz apsvērt lieta auto būvēt: Es no visas sirds iesaku!
Man šeit ir dažas bildes:
Fotoalbum, Gratis Online! Jūsu digitālās fotogrāfijas, tiešsaistes Foto albums My Album! (Kabeļi tagad ir labāk atrisināt)
Met citaat reageren
Reageren

Etiķetes
Battery, asus, mašīna, kameras, savienotājs, dell, bezmaksas, GPS, Bezmaksas, atkarīgs, Internets, pasts, mp3, Navigācija, jauns, PDA, samsung, ekrāns, snap, Software, sony, pārdošana, augša, vista, Website, Skats, wifi

Ir 1 aktīvi lietotāji šobrīd apskatītu šo diskusiju (0 lietotāji un 1 viesi)

Thread Tools
Skats

Noteikumi par ziņojumu
Jūsu nedrīkst Sākt jaunu diskusiju
Jūsu nedrīkst atbildēt uz ziņojumiem
Jūsu nedrīkst Sending pielikumi
Jūsu nedrīkst Edit your posts

vB kods ir Uz
Smileys ir Uz
[IMG]kods Uz
HTML kods ir Ārā
Pingbacks ir Uz