WMDC rūšių kalendoriai, įskaitant sinchronizavimo Vista "x64

Tai diskusija apie WMDC rūšių kalendoriai, įskaitant sinchronizavimo Vista "x64 į Windows Mobile Sync Forumas, dalis Windows Mobile kategorija, aš negaliu susisiekti per Bluetooth su Windows Mobile Device Center, Vista x64. Any ideas? Norėčiau iš ...

Ads by Google (išnyksta Registracija)
Reageren

Nuoroda Atgal Temos įrankiai Vaizdas
Narys nuo: 5 rugsėjis 2006
jansfotos is op de goede weg
Žinutės: 181
Gerai vyksta
10 vasaris 2008
Aš negaliu susisiekti per Bluetooth su Windows Mobile Device Center, Vista x64. Any ideas? Norėčiau būti Outlook kalendoriaus sinchronizavimo ry ¹ iu.
Met citaat reageren
Narys nuo: 25 Gegužės 2004
dicbro is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersdicbro is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersdicbro is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersdicbro is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersdicbro is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersdicbro is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersdicbro is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersdicbro is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersdicbro is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersdicbro is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersdicbro is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
Žinutės: 3414
Bendruomenė Kontaktai
10 vasaris 2008
Kokių veiksmų buvo imtasi siekiant pateikti jums ryšį?
Ir gaunate klaidos pranešimą?

Prietaisas turite?

Edit: Štai ką: Kaip sinchronizuoti per Bluetooth su WMDC Windows Vista »Mano skaitmeninis gyvenimas
PPCSG> Kaip įjungti "Bluetooth" sync "ant WMDC Vista
Met citaat reageren
Narys nuo: 2002 vasaris 10
JvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersJvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersJvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersJvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersJvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersJvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersJvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersJvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersJvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersJvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersJvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
Žinutės: 13.977
Mobilyz ekspertas
10 vasaris 2008
Galima sinchronizuoti per USB?

Jaapas
modernnomads.info, Skirta PocketPC mobiliųjų verslo vartotojams ir jų vadovų vietoje.
Wiki Meistras Olandų Windows Mobile Wiki.
Met citaat reageren
Gerai vyksta
10 vasaris 2008
Citata:
Originally Posted by JvanEkris Bekijk bericht
Galima sinchronizuoti per USB?

Jaapas
Taip, per USB viskas yra tobula!
Met citaat reageren
Gerai vyksta
10 vasaris 2008
Citata:
Originally Posted by dicbro Bekijk bericht
Kokių veiksmų buvo imtasi siekiant pateikti jums ryšį?
Ir gaunate klaidos pranešimą?

Prietaisas turite?

Edit: Štai ką: Kaip sinchronizuoti per Bluetooth su WMDC Windows Vista »Mano skaitmeninis gyvenimas
PPCSG> Kaip įjungti "Bluetooth" sync "ant WMDC Vista
Thanks for your URL, bet deja jis ne padeda.
Met citaat reageren
JvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersJvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersJvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersJvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersJvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersJvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersJvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersJvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersJvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersJvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersJvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
Mobilyz ekspertas
11 vasaris 2008
Citata:
Originally Posted by jansfotos Bekijk bericht
Taip, per USB viskas yra tobula!
Gerai, kad aš pradėti. Kaip jūs bandote prisijungti BT?

Jaapas
modernnomads.info, Skirta PocketPC mobiliųjų verslo vartotojams ir jų vadovų vietoje.
Met citaat reageren
Įstojimo data: 2005 m. sausio 18
gnr is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekersgnr is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekersgnr is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekersgnr is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekersgnr is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekersgnr is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekers
Žinutės: 1545
gnrgnr is offline
Mobilyz Guru
11 vasaris 2008
Mano namuose tai kombinacija veikia sklandžiai.
Vadinasi
Windows Vista Ultimate x64
"Dell" BT Cardreader
Office 2007 Professional Plus
Windows Mobile Device Center.

Kad mano pirmasis TyTN per BT ActiveSync ryšį su mano PC.
Aš truputį palaukti, kol tai pasiekti.
Jei tai yra atvejis, kai aš sinchronizuoti su savo kompiuteriu.
Jokių problemų, su kuriomis susiduriama.
Met citaat reageren
Gerai vyksta
11 vasaris 2008
Citata:
Gerai, kad aš pradėti. Kaip jūs bandote prisijungti BT?

Jaapas
"Bluetooth" Explorer "ir TyTN II prie PC ir atvirkščiai, taip pat dirba failus. Bet Windows Mobile Device Center man TyTN II negali būti vertinama įtraukti kalendorius sinchronizacija.
Met citaat reageren
Mobilyz ekspertas
11 vasaris 2008
Bet jūs turite Active Sync uosto įjungtas?

Jaapas
Met citaat reageren
Gerai vyksta
11 vasaris 2008
Tikiuosi. Be TyTN II COM5.
Met citaat reageren
Mobilyz ekspertas
11 vasaris 2008
Ar Jūs taip pat galite matyti, kur įstrigti pagal šias instrukcijas: Bluetooth sinchronizacija

Suprantu, kad tai yra Windows XP, bet Vista yra iš esmės skirtingi kiekvieno: WMDC tik hipper pakuotė ActiveSync.

Jaapas
Met citaat reageren
Gerai vyksta
11 vasaris 2008
Citata:
Ar Jūs taip pat galite matyti, kur įstrigti pagal šias instrukcijas: Bluetooth sinchronizacija

Suprantu, kad tai yra Windows XP, bet Vista yra iš esmės skirtingi kiekvieno: WMDC tik hipper pakuotė ActiveSync.

Jaapas
Priimta, man mano TyTN II "Bluetooth" ActiveSync ne lauke ir net negalėjo varnele
Met citaat reageren
Reageren

Panašūs diskusijas

Aptarimas Autorius Forumas Komentarai Last Post
WMDC ir Vista sinchronizavimo per Bluetooth su asus 636n WM6 Jefferson ASUS 5 28 gruodis 2008 16:32
Sinchronizavimas "Windows Vista Kalendorius Ferryll Windows Mobile Sync 2 10 sausis 2008 11:48
Sinchronizavimas MDA pagal Vista jankoi Windows Mobile Sync 16 26 gruodis 2007 19:14
Sinchronizavimo problema [USB] [Vista] [WMDC] elwindokter Windows Mobile Sync 5 Gegužė 31, 2007 11:35
HP iPAQ 6.915 ir Vista WMDC audiocom HP 9 8 vasaris 2007 11:12

Etiketės
ActiveSync, Darbotvarkės, Bluetooth, Outlook, puikus, bėda, sinchronizuoti, Jungtis, Vista, Windows Mobile, WMDC

Yra 1 aktyvių vartotojų dabar žiūrite šią diskusiją (0 nariai ir 1 svečiai)

Temos įrankiai
Vaizdas

Taisyklės pranešimų
Tavo neturi Pradėti naują diskusiją
Tavo neturi atsakyti į pranešimus
Tavo neturi Siuntimo priedai
Tavo neturi Redaguoti savo žinutes

vB kodas yra Į
Smileys yra Į
[IMG]kodas Išėjimas
HTML kodas Išėjimas
Trackback yra Į