Tai diskusija dėl Yakumo Delta 300 5 TomTom į TomTom Navigator for PDA forumai, dalis "Windows Mobile" kategoriją navigaciją, TomTom savo svetainę, kad TomTom 5 netinka Yakumo Delta 300, Mio (yra ...
Google skelbimai (Išnyksta po registracija)![]() |
|
|
Reitingai, lankomumo statistika | Temos įrankiai | Reprodukcija |
|
Originally Posted by Dylan18
Oi .. atsiprašau
tada šalis ne man. Tai keisis? fotoaparatas, kad bus remiamos? |
|
Originally Posted by Michel_6
Mano sprendimas čia yra tai, kad tomtom5 veiks vienodai gerai Yakumo delta 300gps kaip Mitac Mio 168, išskyrus tai, kad tamtamas nėra oficialiai remia savo produktą PDA, nes trūksta tyrimų rezultatus.
I'm going to siekiant atnaujinti. Michel |
|
Originally Posted by remcomo
Aš esu Yakumo PDA Delta X kartu su šia viena integruota SiRF Star III GPS Gavėjas (20 kanalu). I've tried TT3 ir TT5 pirma atsiranda pranešimas "nėra GPS aparatas "pagal Enver nėra naudinga GPS signalas. Paprastai tai trunka 3-10 minučių arba ilgiau. Taip pat ateina, o navigacinio signalo kelias ir yra uždarytas TT. Tai Windows Mobile problema 2003 Second Edition, nes visi programinės įrangos įdiegti konfliktas. Kas gali man padėti TT taip ji veikia tinkamai, ar vis ne geras vairuotojas TT su SiRF Star III chipset?
|
![]() |
|
||||
| Diskusija | Autorius | Forumas | Komentarai | Paskutinis pranešimas |
| Yakumo Yakumo Delta ar Alpha? | ipaqman | Kiti mobilieji prietaisai | 8 | 10 Bir 2007 03:53 |
| TomTom Yakumo delta x nėra | remcomo | TomTom Navigator for PDA | 24 | Rugpjūtis 21, 2005 16:16 |
| Yakumo Delta 300 GPS (arba Mio 168) su Wi-Fi | Harley Fatboy | WiFi | 11 | 15 spalis 2004 11:01 |
| Yakumo Delta 300 GPS. | Rumocool | Kiti mobilieji prietaisai | 13 | Rugpjūtis 12, 2004 11:45 |
| Yakumo delta 300 / Mio 168 | dedj | Kiti mobilieji prietaisai | 2 | 28 liepa 2004 21:32 |
| Etiketės |
| patirtis, greičio matuokliai, garantija, GPS, MYPAL, naujas, PDA, puikus, problemos, programinė įranga, bandymų duomenis, tamtamas, nuoroda, svetainėje, Windows Mobile |
Yra 1 aktyvių vartotojų dabar žiūrite šią diskusiją (0 Nariai ir 1 svečiai) |
|
| Temos įrankiai | |
| Reprodukcija | |
|
|
|