dėl Yakumo Delta 300 5 TomTom

Tai diskusija dėl Yakumo Delta 300 5 TomTom į TomTom Navigator for PDA forumai, dalis "Windows Mobile" kategoriją navigaciją, TomTom savo svetainę, kad TomTom 5 netinka Yakumo Delta 300, Mio (yra ...

Google skelbimai (Išnyksta po registracija)
Reageren

Reitingai, lankomumo statistika Temos įrankiai Reprodukcija
Narys nuo: Vas 21, 2005
boy1975 is op de goede weg
Žinutės: 1
Tiesiog pradėti
Bir 14, 2005
Tamtamas rodo savo svetainę, kad Tamtamas Gegužės netikti Yakumo Delta 300 Mio (PDA vis dar tos pačios?) Turėtų būti remiama.

Ar kas nors turite ar patarimų dėl patirties, kaip Tamtamas 5 Kaip įdiegti?

Delta 300, buvo būtent tokia ideali turi būti pastatyta GPS antena.
Met citaat reageren

Narys nuo: 22 Rgs 2003
Dylan18 is op de goede weg
Žinutės: 281
Rašo Sluts
Bir 14, 2005
Ar kas nors jau išbandė programinė įranga veikia gerai čia?
Noriu pirkti TT5 bet manau, kad nėra daug tokių PDA.
Met citaat reageren
Narys nuo: 28 Sau 2005
postbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
Žinutės: 4496
Bendruomenė Kontaktai
Bir 14, 2005
Tai tamtamas svetainė:

Šios priemonės šiuo metu netinka 5 Navigator:

* Fujtsu Siemens (visi modeliai)
* Toshiba. (Visi modeliai
Siemens SX 56
Acer N10
Maisto P700
Mitac Mio 558
Packard Bell Pocket Pavarų 3025
ViewSonic V37
Yakumo Delta 300 , Delta 400
ASUS MYPAL (šie modeliai neturi SD kortelė galimybes)
Met citaat reageren
Narys nuo: 22 Rgs 2003
Dylan18 is op de goede weg
Žinutės: 281
Rašo Sluts
Bir 14, 2005
Oi .. atsiprašau
tada šalis ne man.

Tai keisis? fotoaparatas, kad bus remiamos?
Met citaat reageren
Narys nuo: 28 Sau 2005
postbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
Žinutės: 4496
Bendruomenė Kontaktai
Bir 14, 2005
Citata:
Originally Posted by Dylan18
Oi .. atsiprašau
tada šalis ne man.

Tai keisis? fotoaparatas, kad bus remiamos?

ff paieška forume, kad kas nors taip patogu, kad jis dirbo
Met citaat reageren
Narys nuo: 24 spalis 2004
Bas_je is op de goede weg
Žinutės: 7
Tiesiog pradėti
Bir 14, 2005
Atsiprašome - nieko nerasta. Bandykite dar kartą su kitais žodžiais.
Met citaat reageren
Narys nuo: 15 Vas 2005
JackTheRipper is op de goede weg
Žinutės: 24
Tiesiog pradėti
Bir 14, 2005
Citata:
Originally Posted by boy1975
Tamtamas rodo savo svetainę, kad Tamtamas Gegužės netikti Yakumo Delta 300 Mio (PDA vis dar tos pačios?) Turėtų būti remiama.

Ar kas nors turite ar patarimų dėl patirties, kaip Tamtamas 5 Kaip įdiegti?

Delta 300, buvo būtent tokia ideali turi būti pastatyta GPS antena.
TomTom 5 veikia Yakumo delta 300 GPS
Jūs turite dvi versijas en: Delta 300 ir Delta 300 GPS.
Met citaat reageren
Narys nuo: 5 Bir 2005
mikev is op de goede weg
Žinutės: 10
Tiesiog pradėti
Bir 14, 2005
tiksliai, tiesiog veikia ......
Met citaat reageren
Narys nuo: 25 gruodis 2004
Chicco is op de goede weg
Žinutės: 56
Jau vyksta
Bir 14, 2005
Aš visiškai sutinku, aš TT5 dabar apie 3 dienas į mano Yakumo Delta 300 GPS ir jis veikia be problemų.
Met citaat reageren
Narys nuo: Bir 23, 2005
Michel_6 is op de goede weg
Žinutės: 1
Tiesiog pradėti
23 Bir 2005
Aš savo mano Yakumo delta tomtom3 300GPS ir skaityti su nuostaba suderinamų produktų sąrašą tamtamas, Kuriame teigiama, kad Yakumo delta 300 netinkama tomtom5.
Aš iš karto tamtamas ugnies tolimiausio kampo ir čia yra galutinis rezultatas:

Gerbiamasis Pone,

Šiuo metu nėra bandymų duomenis Pocket PC, kad be klaidų veikia naujos programinės įrangos negalime garantuoti. Dėl šios priežasties, šis klausimas buvo ne apie suderinamumo sąrašas PocketPC. Tai informacija, mes iš MITAC Mio 168 ir dėl šios priežasties, šis atitinkamai sąrašas vieną.

Gali būti, kad nauja programinė įranga bus gerai jūsų PocketPC, čia, mes negalime garantuoti, teikti. Dėl šios priežasties jis nėra tinkamas sąraše. Mes rekomenduojame svetainės stebėti. Jei yra parama jūsų Pocket PC bus pasiūlyta suderinamumo sąrašo.

Pagarbiai,

TomTom Klientų aptarnavimo komanda

Mano sprendimas čia yra tai, kad tomtom5 veiks vienodai gerai Yakumo delta 300gps kaip Mitac Mio 168, išskyrus tai, kad tamtamas nėra oficialiai remia savo produktą PDA, nes trūksta tyrimų rezultatus.

I'm going to siekiant atnaujinti.

Michel
Met citaat reageren
Narys nuo: 14 Grd 2003
Archie is op de goede weg
Žinutės: 37
Tiesiog pradėti
12 liepa 2005
Kažkas su šiek tiek patirties Yakumo PDA deltaX TT5 dėl GPS.

Apie šį prietaisą aš nerandu nieko, kas į forumą.

http://www.yakumo.com/produkte/index.php?pid=1&ag=PDAs

Archie
Met citaat reageren
Narys nuo: 15 Geg 2005
WillemGerrit is op de goede weg
Žinutės: 795
Rašo Sluts
12 liepa 2005
Citata:
Originally Posted by Michel_6
Mano sprendimas čia yra tai, kad tomtom5 veiks vienodai gerai Yakumo delta 300gps kaip Mitac Mio 168, išskyrus tai, kad tamtamas nėra oficialiai remia savo produktą PDA, nes trūksta tyrimų rezultatus.

I'm going to siekiant atnaujinti.

Michel
Bet atsiminkite, kad yra daug 168 milijonų vartotojų, kurie dėl problemų su TT5 aikštelė. Tai nepaisant to, 168000000 dėl suderinamumo sąrašo. Tikimybė yra labai didelė, kad gausite šias problemas.
Met citaat reageren
Narys nuo: 4 Bir 2004
avr is op de goede weg
Žinutės: 31
avravr is offline
Tiesiog pradėti
12 liepa 2005
Man ne su TT5 dėl Yakumo 300 problema GPS viskas veikia iki šiol be problemų
Met citaat reageren
Narys nuo: 23 Lie 2005
remcomo is op de goede weg
Žinutės: 9
Tiesiog pradėti
25 liepa 2005
Aš esu Yakumo PDA Delta X kartu su šia viena integruota SiRF Star III GPS Gavėjas (20 kanalu). I've tried TT3 ir TT5 pirma atsiranda pranešimas "nėra GPS aparatas "pagal Enver nėra naudinga GPS signalas. Paprastai tai trunka 3-10 minučių arba ilgiau. Taip pat ateina, o navigacinio signalo kelias ir yra uždarytas TT. Tai Windows Mobile problema 2003 Second Edition, nes visi programinės įrangos įdiegti konfliktas. Kas gali man padėti TT taip ji veikia tinkamai, ar vis ne geras vairuotojas TT su SiRF Star III chipset?
Met citaat reageren
Narys nuo: 28 Vas 2004
noob2004 is op de goede weg
Žinutės: 83
Jau vyksta
25 liepa 2005
Citata:
Originally Posted by remcomo
Aš esu Yakumo PDA Delta X kartu su šia viena integruota SiRF Star III GPS Gavėjas (20 kanalu). I've tried TT3 ir TT5 pirma atsiranda pranešimas "nėra GPS aparatas "pagal Enver nėra naudinga GPS signalas. Paprastai tai trunka 3-10 minučių arba ilgiau. Taip pat ateina, o navigacinio signalo kelias ir yra uždarytas TT. Tai Windows Mobile problema 2003 Second Edition, nes visi programinės įrangos įdiegti konfliktas. Kas gali man padėti TT taip ji veikia tinkamai, ar vis ne geras vairuotojas TT su SiRF Star III chipset?
Atsiprašome girdėti, SiRF Star III tikrai tik ant popieriaus tobulinimas, jei ne (tinkamai) remia naudojant vairuotojų problema.
Šiuo metu GPS TT5 vairuotojas rimtai nepakankamas.
Pabandykite ją stabili versija 3,07, jis veiks gerai?
HP iPAQ 2210 - Rikaline GPS-6010 - Brodit ProClip turėtojas + - TomTom Navigator 5,21
Met citaat reageren
Reageren

Panašios diskusijos

Diskusija Autorius Forumas Komentarai Paskutinis pranešimas
Yakumo Yakumo Delta ar Alpha? ipaqman Kiti mobilieji prietaisai 8 10 Bir 2007 03:53
TomTom Yakumo delta x nėra remcomo TomTom Navigator for PDA 24 Rugpjūtis 21, 2005 16:16
Yakumo Delta 300 GPS (arba Mio 168) su Wi-Fi Harley Fatboy WiFi 11 15 spalis 2004 11:01
Yakumo Delta 300 GPS. Rumocool Kiti mobilieji prietaisai 13 Rugpjūtis 12, 2004 11:45
Yakumo delta 300 / Mio 168 dedj Kiti mobilieji prietaisai 2 28 liepa 2004 21:32

Etiketės
patirtis, greičio matuokliai, garantija, GPS, MYPAL, naujas, PDA, puikus, problemos, programinė įranga, bandymų duomenis, tamtamas, nuoroda, svetainėje, Windows Mobile

Yra 1 aktyvių vartotojų dabar žiūrite šią diskusiją (0 Nariai ir 1 svečiai)

Temos įrankiai
Reprodukcija

Siunčiamos Taisyklės
Jums negali naujas temas
Jums neturi atsakyti į pranešimus
Jums negali Siuntimo priedai
Jums neturi Redaguoti savo žinutes

BB kodas yra Į
Smileys jo Į
[IMG]Kodeksas Į
HTML kodas yra Į
Trackback yra Į