Apie 300 Yakumo Delta TomTom 5

Tai diskusija apie Apie 300 Yakumo Delta TomTom 5 į TomTom Navigator for PDA forumas, dalis Windows Mobile kategorija navigaciją, Garmin numato savo svetainę, kad Tomtom 5 netinka 300 mln Yakumo Delta (yra ...

Ads by Google (išnyksta Registracija)
Reageren

Nuoroda Atgal Temos įrankiai Vaizdas
Įstojimo data: 2005 m. vasario 21
boy1975 is op de goede weg
Žinutės: 1
Tiesiog pradėti
Birželis 14, 2005
TomTom numato savo svetainę TomTom 5 netinka Yakumo Delta 300 Mio (PDA vis dar tą patį?), Turėtų būti remiama.

Ar kas nors su ar patarimų apie tai, kaip įdiegti TomTom 5 dar patirtis?

Delta 300 padarys labai gerai tinka būti pastatyta GPS antenos.
Met citaat reageren
Įstojimo data: 2003 m. rugsėjo 22
Dylan18 is op de goede weg
Žinutės: 283
Rašo Lekker mee
Birželis 14, 2005
Ar kas jau išbandyta, ar programinė įranga veikia gerai dabar?
Noriu pirkti TT5 bet manau, kad nėra daug šį PDA.
Met citaat reageren
Įstojimo data: 2005 m. sausio 28
postbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
Žinutės: 4579
Bendruomenė Kontaktai
Birželis 14, 2005
Tai TomTom svetainė:

Šiuos įtaisus metu netinka 5 navigatorius:

* Fujtsu Siemens (visi modeliai)
* Toshiba. (visi modeliai
Siemens SX 56
Acer N10
Restoranai P700
Mitac Mio 558
Packard Bell Pocket Pavarų 3.025
ViewSonic V37
Yakumo delta 300 , Delta 400
ASUS MyPal (šių modelių neturi SD kortelės galimybes)
Met citaat reageren
Įstojimo data: 2003 m. rugsėjo 22
Dylan18 is op de goede weg
Žinutės: 283
Rašo Lekker mee
Birželis 14, 2005
Oops .. atsiprašau
tada šalis yra ne man.

Tai ketina keisti? aparate, kad bus remiamos?
Met citaat reageren
Įstojimo data: 2005 m. sausio 28
postbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
Žinutės: 4579
Bendruomenė Kontaktai
Birželis 14, 2005
Citata:
Originally Posted by Dylan18
Oops .. atsiprašau
tada šalis yra ne man.

Tai ketina keisti? aparate, kad bus remiamos?

FF paiešką forume, kad kažkas tai naudinga, kad jis dirba
Met citaat reageren
Įstojimo data: 2004 m. spalio 24
Bas_je is op de goede weg
Žinutės: 7
Tiesiog pradėti
Birželis 14, 2005
Deja - nieko nerasta. Bandykite dar kartą naudojant kitus terminus.
Met citaat reageren
Įstojimo data: 2005 vasario 15
JackTheRipper is op de goede weg
Žinutės: 24
Tiesiog pradėti
Birželis 14, 2005
Citata:
Originally Posted by boy1975
TomTom numato savo svetainę TomTom 5 netinka Yakumo Delta 300 Mio (PDA vis dar tą patį?), Turėtų būti remiama.

Ar kas nors su ar patarimų apie tai, kaip įdiegti TomTom 5 dar patirtis?

Delta 300 padarys labai gerai tinka būti pastatyta GPS antenos.
TomTom 5 kūrinių Yakumo Delta 300 GPS
Jūs turite dvi versijas LT: Delta 300 ir delta 300 GPS.
Met citaat reageren
Narys nuo: 5 birželis 2005
mikev is op de goede weg
Žinutės: 10
Tiesiog pradėti
Birželis 14, 2005
tiksliai, tiesiog veikia ......
Met citaat reageren
Įstojimo data: 2004 m. gruodžio 25
Chicco is op de goede weg
Žinutės: 56
Gerai vyksta
Birželis 14, 2005
Aš visiškai sutinku, aš TT5 dabar apie 3 dienas mano Yakumo Delta 300 GPS ir jis veikia be problemų.
Met citaat reageren
Įstojimo data: 2005 m. birželio 23
Michel_6 is op de goede weg
Žinutės: 1
Tiesiog pradėti
Birželis 23, 2005
Aš savo tomtom3 mano Yakumo delta 300GPS ir taip pat skaityti su nuostaba Suderinamumo sąrašas TomTom, kuriame teigiama, kad Yakumo Delta 300, būtų netinkamas tomtom5.
Turiu TomTom iš karto atrodė, kad įdėti į ugnį ir štai galutinis rezultatas:

Gerbiamasis,

Šiuo metu nėra šio bandymo, kad PocketPC nepriekaištingai veikti nauja programinė įranga negali garantuoti duomenų. Dėl šios priežasties, PocketPC yra nesvarbi siekiant suderinamumo sąrašą. Tai informacija, kurią mes jau iš Mitac Mio 168, ir dėl šios priežasties tai, kaip tinkama, sąrašą.

Tikėtina, kad dėl naujos programinės įrangos, tačiau dirbs jūsų Dictionary, čia, mes negalime garantuoti, kad jis. Dėl šios priežasties jis netinka sąraše. Rekomenduojame svetainės stebėti. Kai parama jūsų PocketPC bus pasiūlyta Suderinamumo sąrašas.

Nuoširdžiausi linkėjimai,

TomTom Klientų aptarnavimo komanda

Mano sprendimas čia yra tai, kad tomtom5 dirbs vienodai gerai Yakumo delta 300gps kaip Mitac Mio 168, TomTom tiesiog nėra oficialiai paremti jų produktas Delniniai dėl trūkstamų bandymų rezultatus.

Bet kokiu atveju, aš liepė atnaujinti.

Michel
Met citaat reageren
Narys nuo: 2003 gruodis 14
Archie is op de goede weg
Žinutės: 37
Tiesiog pradėti
12 liepa 2005
Kažkas su tam tikra TT5 Yakumo PDA GPS deltaX patirtis.

Šio prietaiso galiu rasti nieko forumas.

http://www.yakumo.com/produkte/index.php?pid=1&ag=PDAs

Archie
Met citaat reageren
Narys nuo: 15 Gegužės 2005
WillemGerrit is op de goede weg
Žinutės: 795
Rašo Lekker mee
12 liepa 2005
Citata:
Originally Posted by Michel_6
Mano sprendimas čia yra tai, kad tomtom5 dirbs vienodai gerai Yakumo delta 300gps kaip Mitac Mio 168, TomTom tiesiog nėra oficialiai paremti jų produktas Delniniai dėl trūkstamų bandymų rezultatus.

Bet kokiu atveju, aš liepė atnaujinti.

Michel
Tačiau nereikia pamiršti, kad daugelis iš 168 milijonų vartotojų, yra labai daug problemų su TT5. Tai nepaisant 168 mln ir suderinamumo sąrašą. Tikimybė yra labai didelė, kad Jūs gausite šias problemas.
Met citaat reageren
Narys nuo: 4 birželis 2004
avr is op de goede weg
Žinutės: 31
avravr is offline
Tiesiog pradėti
12 liepa 2005
Man ne su TT5 apie 300 Yakumo problema GPS viskas veikia iki šiol jokių problemų
Met citaat reageren
Narys nuo: 23 Liepos 2005 metų
remcomo is op de goede weg
Žinutės: 9
Tiesiog pradėti
25 liepa 2005
Esu x PDA Yakumo Delta nupirko su integruota SiRF Star III GPS imtuvas (20 kanalų). I've tried TT3 ir TT5, pirmiausia turite gauti žinutę "No GPS prietaisas pagal Enver nėra Naudinga GPS signalo. Tai paprastai trunka 3 iki 10 minučių ar ilgiau. Taip pat yra kai lankotės signalo kelias ir TT yra uždaryta. Tai būtų apie Windows Mobile 2003 Second Edition, problema, nes visi programinės įrangos įdiegti konfliktas. Kas gali man padėti, kad TT veikia teisingai arba nėra geras vairuotojas TT už SiRF Star III chipset?
Met citaat reageren
Įstojimo data: 2004 m. vasario 28
noob2004 is op de goede weg
Žinutės: 83
Gerai vyksta
25 liepa 2005
Citata:
Originally Posted by remcomo
Esu x PDA Yakumo Delta nupirko su integruota SiRF Star III GPS imtuvas (20 kanalų). I've tried TT3 ir TT5, pirmiausia turite gauti žinutę "No GPS prietaisas pagal Enver nėra Naudinga GPS signalo. Tai paprastai trunka 3 iki 10 minučių ar ilgiau. Taip pat yra kai lankotės signalo kelias ir TT yra uždaryta. Tai būtų apie Windows Mobile 2003 Second Edition, problema, nes visi programinės įrangos įdiegti konfliktas. Kas gali man padėti, kad TT veikia teisingai arba nėra geras vairuotojas TT už SiRF Star III chipset?
Apgailestaujame, SiRF Star III, tai tikrai ant popieriaus pagerinti tik tada, jei ji nėra (tinkamai) palaikoma vairuotojų problema.
Šiuo metu, GPS vairuotojas TT5 labai netinkamas.
Pabandykite ją stabili versija 3,07, tai gerai?
HP iPAQ 2210 - Rikaline GPS-6010 - Brodit ProClip Holder - TomTom Navigator 5,21
Met citaat reageren
Reageren

Panašūs diskusijas

Aptarimas Autorius Forumas Komentarai Last Post
Yakumo Yakumo Delta ar Alpha? ipaqman Kitos telefono 8 Birželis 10, 2007 04:53
TomTom dėl Yakumo Delta x nėra remcomo TomTom Navigator for PDA 24 Rugpjūtis 21, 2005 17:16
Yakumo delta 300 GPS (arba 168 mln) su Wi-Fi Harley Fatboy WiFi 11 16 spalis 2004 00:01
Yakumo delta 300 GPS. Rumocool Kitos telefono 13 Rugpjūtis 12, 2004 12:45
Yakumo delta 300 / Mio 168 dedj Kitos telefono 2 28 liepa 2004 22:32

Etiketės
Patirtis, greičio matuokliai, Garantija, GPS, MyPal, naujas, PDA, puikus, bėda, Software, TomTom, Jungtis, Svetainė, Windows Mobile

Yra 1 aktyvių vartotojų dabar žiūrite šią diskusiją (0 nariai ir 1 svečiai)

Temos įrankiai
Vaizdas

Taisyklės pranešimų
Tavo neturi Pradėti naują diskusiją
Tavo neturi atsakyti į pranešimus
Tavo neturi Siuntimo priedai
Tavo neturi Redaguoti savo žinutes

vB kodas yra Į
Smileys yra Į
[IMG]kodas Į
HTML kodas Į
Trackback yra Į