Tai diskusija apie Apie 300 Yakumo Delta TomTom 5 į TomTom Navigator for PDA forumas, dalis Windows Mobile kategorija navigaciją, Garmin numato savo svetainę, kad Tomtom 5 netinka 300 mln Yakumo Delta (yra ...
Ads by Google (išnyksta Registracija)![]() |
|
|
Nuoroda Atgal | Temos įrankiai | Vaizdas |
|
Originally Posted by Dylan18
Oops .. atsiprašau
tada šalis yra ne man. Tai ketina keisti? aparate, kad bus remiamos? |
|
Originally Posted by boy1975
TomTom numato savo svetainę TomTom 5 netinka Yakumo Delta 300
Mio (PDA vis dar tą patį?), Turėtų būti remiama.Ar kas nors su ar patarimų apie tai, kaip įdiegti TomTom 5 dar patirtis? Delta 300 padarys labai gerai tinka būti pastatyta GPS antenos. |
|
Originally Posted by Michel_6
Mano sprendimas čia yra tai, kad tomtom5 dirbs vienodai gerai Yakumo delta 300gps kaip Mitac Mio 168, TomTom tiesiog nėra oficialiai paremti jų produktas Delniniai dėl trūkstamų bandymų rezultatus.
Bet kokiu atveju, aš liepė atnaujinti. Michel |
|
Originally Posted by remcomo
Esu x PDA Yakumo Delta nupirko su integruota SiRF Star III GPS imtuvas (20 kanalų). I've tried TT3 ir TT5, pirmiausia turite gauti žinutę "No GPS prietaisas pagal Enver nėra Naudinga GPS signalo. Tai paprastai trunka 3 iki 10 minučių ar ilgiau. Taip pat yra kai lankotės signalo kelias ir TT yra uždaryta. Tai būtų apie Windows Mobile 2003 Second Edition, problema, nes visi programinės įrangos įdiegti konfliktas. Kas gali man padėti, kad TT veikia teisingai arba nėra geras vairuotojas TT už SiRF Star III chipset?
|
![]() |
|
||||
| Aptarimas | Autorius | Forumas | Komentarai | Last Post |
| Yakumo Yakumo Delta ar Alpha? | ipaqman | Kitos telefono | 8 | Birželis 10, 2007 04:53 |
| TomTom dėl Yakumo Delta x nėra | remcomo | TomTom Navigator for PDA | 24 | Rugpjūtis 21, 2005 17:16 |
| Yakumo delta 300 GPS (arba 168 mln) su Wi-Fi | Harley Fatboy | WiFi | 11 | 16 spalis 2004 00:01 |
| Yakumo delta 300 GPS. | Rumocool | Kitos telefono | 13 | Rugpjūtis 12, 2004 12:45 |
| Yakumo delta 300 / Mio 168 | dedj | Kitos telefono | 2 | 28 liepa 2004 22:32 |
| Etiketės |
| Patirtis, greičio matuokliai, Garantija, GPS, MyPal, naujas, PDA, puikus, bėda, Software, TomTom, Jungtis, Svetainė, Windows Mobile |
Yra 1 aktyvių vartotojų dabar žiūrite šią diskusiją (0 nariai ir 1 svečiai) |
|
| Temos įrankiai | |
| Vaizdas | |
|
|