Tai diskusija apie Noriu QVGA arba VGA? į Windows Mobile programos forume, dalis Windows Mobile kategorijos, aš mačiau keletą temų šiame forume, net visus Pasenęs, bet niekur negali rasti, kad aš ...
Ads by Google (išnyksta Registracija)![]() |
|
|
Nuoroda Atgal | Temos įrankiai | Vaizdas |
|
I've used 1x "Excel" ... tačiau man nebuvo linksma. Net mano 19 colių ekraną PC turiu problemų. Visi man yra skambinti, TT ir internetas su savo telefoną. Taigi, iš esmės, jis moka ne mano, prietaisas, su VGA?
|
|
Jei jūsų internetas yra daug staigesnis ir daugiau.
Aišku, kad iPAQ turi 4 colių ekranas. Yra VGA į savo teisę ir tikrai "matyti" jums daugiau ekrane. Jei Touch Diamond, bet VGA ekrano, nes ekranas yra tik 2,8 colio (pavyzdžiui, bendrų arba Touch TyTN serija) see you anymore. Yra daugiau daryti ir tai yra geriau, bet tu negali skaityti, nes jis yra per mažas. Čia yra tarp dviejų palyginimas: Mobile-review.com Peržiūrėti PDA - Asus MyPal A730 (ten yra smulkiai ekrano, netoli puslapio apačioje) Arba čia http://www.mobilitysite.com/boards/x...a-vs-qvga.html palyginti ... Čia Peržiūra: VGA vs QVGA «Encore's (VGA) Pocket PC Nice paveikslėlį aštrumo ... Ir čia Mobil YazÄ ± lar: Koks yra skirtumas tarp VGA ir QVGA ekranai skirtumas?: 100% Orijinal Ä ° Ã § erik Narė gražus vaizdus (taip pat apie navigaciją) |
|
Šis klausimas, kas pats sau atsakyti. Manau (W), VGA ekranas Touch HD daug geriau nei QVGA ekranas 2.020 Qtek ar aš Vario turėjau.
Palyginkite tai su mažiau rezoliucija dėl kompiuterio. Paverskite savo ekrane, kai 640 * 480 režimu. Tai panašu į QVGA mi. Padėkite jį ten į 1024 * 768 1280 * 1024 ir atrasti skirtumus. ![]() |
|
Suprantu, klausimas man ne visai.
Tavo Į VGA. Kodėl niekam nenoriu VGA yra už mane. Galite rasti visų panašaus dydžio informacijos apie QVGA VGA ekranas rodo tik tai bus susiję daug staigesnis. Manau, kad klausimas yra: Ar jums reikia VGA, QVGA ar yra pakankamai gera. Mano nuomone šį klausimą paprastas: Tai seniai praėjo gerai, QVGA, o jei esate ne itin ji vis dar veikia. Bet VGA duos jums išsamiau išnagrinėti ir griežčiau, jei jūs reikalauja jį ir pamatysite, kad visas programas, reikia didesniu ar mažesniu laipsniu. Pasitaiko, kad VGA ekranas pati reikalauja, kad pavyzdžiui, energijos suvartojimas taip pat didėja. WVGA platus VGA, vietoj to, kad 640x480 yra 800x480, pavyzdžiui, Touch HD ir XPERIA X1. Sharp VGA, bet platesnio ekrano. |
![]() |
|
||||
| Aptarimas | Autorius | Forumas | Komentarai | Last Post |
| [Skin] Windows Vista Portable Edition [QVGA / VGA] | xcilion | Windows Mobile programos | 48 | Balandis 30, 2009 22:20 |
| Raiška nuo VGA su QVGA į WM5 | Nielex | Windows Mobile | 0 | 27 rugsėjis 2007 18:36 |
| VGA / QVGA | MisterMeJ | Windows Mobile programos | 2 | Birželis 25, 2006 14:36 |
| TomTom Mobile 5,20 dėmesį įdėti: QVGA parama | Wouter | TomTom Navigator for PDA | 44 | 1 vasaris 2006 23:44 |
| QVGA arba VGA? | patfee | Windows Mobile programos | 4 | 10 sausis 2006 20:30 |
| Etiketės |
| Asus, kompiuteris, Diamond, Internetas, ipaq, MyPal, Navigacija, PDA, PIM, Qtek, ekranas, Smartphone, Snap, TomTom, Vario, Ką daryti?, XPERIA |
Yra 1 aktyvių vartotojų dabar žiūrite šią diskusiją (0 nariai ir 1 svečiai) |
|
| Temos įrankiai | |
| Vaizdas | |
|
|