Noriu QVGA arba VGA?

Tai diskusija apie Noriu QVGA arba VGA? į Windows Mobile programos forume, dalis Windows Mobile kategorijos, aš mačiau keletą temų šiame forume, net visus Pasenęs, bet niekur negali rasti, kad aš ...

Ads by Google (išnyksta Registracija)
Reageren

Nuoroda Atgal Temos įrankiai Vaizdas
Įstojimo data: 2008 m. lapkričio 21
Marcel1966 is een behulpzaam persoonMarcel1966 is een behulpzaam persoonMarcel1966 is een behulpzaam persoon
Žinutės: 321
Rašo Lekker mee
12 sausis 2009
Mačiau keletą temų šiame forume, net visus Pasenęs, bet niekur negali rasti, kad galiu daryti tarp QVGA ir VGA skirtumas. Tai su TomTom, nuotraukos, vaizdo?

Linkėjimai,
Marcel
Kalbu vokiečių ... überhaupt tik 1 žodis (Herman Finkers)
Met citaat reageren
Įstojimo data: 2005 m. rugpjūčio 8
huplahoi is een zeer behulpzaam persoonhuplahoi is een zeer behulpzaam persoonhuplahoi is een zeer behulpzaam persoonhuplahoi is een zeer behulpzaam persoonhuplahoi is een zeer behulpzaam persoon
Žinutės: 904
Rašo Lekker mee
12 sausis 2009
VGA suteikia staigesnis vaizdas QVGA, be to, daugiau ekrane.
Kad jums ne PIM taikomąsias programas (arba geriau, tačiau ten nėra), bet naršyklėje, Word, Excel. Lieka, didinant viskas gražiai ekranas (dėl iPAQ 214 anyway)
Met citaat reageren
Marcel1966 is een behulpzaam persoonMarcel1966 is een behulpzaam persoonMarcel1966 is een behulpzaam persoon
Rašo Lekker mee
12 sausis 2009
I've used 1x "Excel" ... tačiau man nebuvo linksma. Net mano 19 colių ekraną PC turiu problemų. Visi man yra skambinti, TT ir internetas su savo telefoną. Taigi, iš esmės, jis moka ne mano, prietaisas, su VGA?
Met citaat reageren
Narys nuo: 2004 sausis 11
aevries is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersaevries is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersaevries is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersaevries is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersaevries is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersaevries is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersaevries is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersaevries is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersaevries is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersaevries is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersaevries is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
Žinutės: 2084
Bendruomenė Kontaktai
12 sausis 2009
Jūsų šiandien ekranas yra gražus stenozė. Aš pastebėjau, su X7510.
TK simlock nemokamai V aka MDA Compact II Diamond. Aš dabar E72
Met citaat reageren
Įstojimo data: 2005 m. rugpjūčio 8
huplahoi is een zeer behulpzaam persoonhuplahoi is een zeer behulpzaam persoonhuplahoi is een zeer behulpzaam persoonhuplahoi is een zeer behulpzaam persoonhuplahoi is een zeer behulpzaam persoon
Žinutės: 904
Rašo Lekker mee
12 sausis 2009
Jei jūsų internetas yra daug staigesnis ir daugiau.
Aišku, kad iPAQ turi 4 colių ekranas. Yra VGA į savo teisę ir tikrai "matyti" jums daugiau ekrane.

Jei Touch Diamond, bet VGA ekrano, nes ekranas yra tik 2,8 colio (pavyzdžiui, bendrų arba Touch TyTN serija) see you anymore. Yra daugiau daryti ir tai yra geriau, bet tu negali skaityti, nes jis yra per mažas.
Čia yra tarp dviejų palyginimas:
Mobile-review.com Peržiūrėti PDA - Asus MyPal A730
(ten yra smulkiai ekrano, netoli puslapio apačioje)
Arba čia
http://www.mobilitysite.com/boards/x...a-vs-qvga.html
palyginti ...

Čia
Peržiūra: VGA vs QVGA «Encore's (VGA) Pocket PC
Nice paveikslėlį aštrumo ...

Ir čia
Mobil YazÄ ± lar: Koks yra skirtumas tarp VGA ir QVGA ekranai skirtumas?: 100% Orijinal Ä ° Ã § erik
Narė gražus vaizdus (taip pat apie navigaciją)
Met citaat reageren
Narys nuo: 3 rugpjūtis 2004
Paddy31 is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekersPaddy31 is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekersPaddy31 is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekersPaddy31 is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekersPaddy31 is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekersPaddy31 is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekersPaddy31 is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekersPaddy31 is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekers
Žinutės: 1151
Mobilyz Guru
12 sausis 2009
Citata:
Originally Posted by Marcel1966 Bekijk bericht
I've used 1x "Excel" ... tačiau man nebuvo linksma. Net mano 19 colių ekraną PC turiu problemų. Visi man yra skambinti, TT ir internetas su savo telefoną. Taigi, iš esmės, jis moka ne mano, prietaisas, su VGA?
Šis klausimas, kas pats sau atsakyti. Manau (W), VGA ekranas Touch HD daug geriau nei QVGA ekranas 2.020 Qtek ar aš Vario turėjau.

Palyginkite tai su mažiau rezoliucija dėl kompiuterio. Paverskite savo ekrane, kai 640 * 480 režimu. Tai panašu į QVGA mi. Padėkite jį ten į 1024 * 768 1280 * 1024 ir atrasti skirtumus.

Kas žinotina prieš piktnaudžiavimą, kritikuoja ir kaltina. Tiesiog vaikščioti į mano batai mylia (c) Joe South
http://www.youtube.com/watch?v=L743BdtV50c
Met citaat reageren
Rašo Lekker mee
12 sausis 2009
Citata:
Originally Posted by aevries Bekijk bericht
Jūsų šiandien ekranas yra gražus stenozė. Aš pastebėjau, su X7510.
Tas dalykas yra toks pat didelis kaip mano 19 "ekranas yra gražus ... natūraliai
Met citaat reageren
Rašo Lekker mee
12 sausis 2009
Citata:
Originally Posted by huplahoi Bekijk bericht
Jei jūsų internetas yra daug staigesnis ir daugiau.
Aišku, kad iPAQ turi 4 colių ekranas. Yra VGA į savo teisę ir tikrai "matyti" jums daugiau ekrane.

Jei Touch Diamond, bet VGA ekrano, nes ekranas yra tik 2,8 colio (pavyzdžiui, bendrų arba Touch TyTN serija) see you anymore. Yra daugiau daryti ir tai yra geriau, bet tu negali skaityti, nes jis yra per mažas.
Čia yra tarp dviejų palyginimas:
Mobile-review.com Peržiūrėti PDA - Asus MyPal A730
(ten yra smulkiai ekrano, netoli puslapio apačioje)
Arba čia
http://www.mobilitysite.com/boards/x...a-vs-qvga.html
palyginti ...

Čia
Peržiūra: VGA vs QVGA «Encore's (VGA) Pocket PC
Nice paveikslėlį aštrumo ...

Ir čia
Mobil YazÄ ± lar: Koks yra skirtumas tarp VGA ir QVGA ekranai skirtumas?: 100% Orijinal Ä ° Ã § erik
Narė gražus vaizdus (taip pat apie navigaciją)
Thanks so much ... aš turiu kažką daryti!
Met citaat reageren
Rašo Lekker mee
12 sausis 2009
Citata:
Originally Posted by Paddy31 Bekijk bericht
Šis klausimas, kas pats sau atsakyti. Manau (W), VGA ekranas Touch HD daug geriau nei QVGA ekranas 2.020 Qtek ar aš Vario turėjau.

Palyginkite tai su mažiau rezoliucija dėl kompiuterio. Paverskite savo ekrane, kai 640 * 480 režimu. Tai panašu į QVGA mi. Padėkite jį ten į 1024 * 768 1280 * 1024 ir atrasti skirtumus.

Dėkojame už jūsų paaiškinimo, aišku, man (yra). Gal aš tiesiog pabandyti jį su VGA įrenginys 2.8 "
Met citaat reageren
Įstojimo data: 2003 gruodžio 22
montfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
Žinutės: 4854
Moderatorius
12 sausis 2009
Arba žengti dar vieną žingsnį su WVGA.
Met citaat reageren
Rašo Lekker mee
12 sausis 2009
Citata:
Originally Posted by montfort Bekijk bericht
Arba žengti dar vieną žingsnį su WVGA.
ir Tato ir Janneke kalba .... wasda?
Met citaat reageren
Įstojimo data: 2003 gruodžio 22
montfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
Žinutės: 4854
Moderatorius
12 sausis 2009
Tiesiog kaip Tato kaip QVGA.
WVGA platus VGA: 800 x 480
Met citaat reageren
Rašo Lekker mee
12 sausis 2009
Citata:
Originally Posted by montfort Bekijk bericht
Tiesiog kaip Tato kaip QVGA.
WVGA platus VGA: 800 x 480
Whahaha

Maarre ... turėjau kiekvienas paskutinius metus loterijos viltį, bet deja! Man buvo klausymas, kaip vis dar raudona ...

Bet prietaisai WVGA?
Met citaat reageren
Narys nuo: 5 rugsėjis 2005
holybear is een zeer behulpzaam persoonholybear is een zeer behulpzaam persoonholybear is een zeer behulpzaam persoonholybear is een zeer behulpzaam persoonholybear is een zeer behulpzaam persoon
Žinutės: 623
Bendruomenė Kontaktai
12 sausis 2009
Suprantu, klausimas man ne visai.

Tavo Į VGA. Kodėl niekam nenoriu VGA yra už mane. Galite rasti visų panašaus dydžio informacijos apie QVGA VGA ekranas rodo tik tai bus susiję daug staigesnis.

Manau, kad klausimas yra: Ar jums reikia VGA, QVGA ar yra pakankamai gera.
Mano nuomone šį klausimą paprastas: Tai seniai praėjo gerai, QVGA, o jei esate ne itin ji vis dar veikia.
Bet VGA duos jums išsamiau išnagrinėti ir griežčiau, jei jūs reikalauja jį ir pamatysite, kad visas programas, reikia didesniu ar mažesniu laipsniu.

Pasitaiko, kad VGA ekranas pati reikalauja, kad pavyzdžiui, energijos suvartojimas taip pat didėja.

WVGA platus VGA, vietoj to, kad 640x480 yra 800x480, pavyzdžiui, Touch HD ir XPERIA X1. Sharp VGA, bet platesnio ekrano.
Met citaat reageren
Rašo Lekker mee
12 sausis 2009
Citata:
Originally Posted by holybear Bekijk bericht
Suprantu, klausimas man ne visai.

Tavo Į VGA. Kodėl niekam nenoriu VGA yra už mane. Galite rasti visų panašaus dydžio informacijos apie QVGA VGA ekranas rodo tik tai bus susiję daug staigesnis.

Manau, kad klausimas yra: Ar jums reikia VGA, QVGA ar yra pakankamai gera.
Mano nuomone šį klausimą paprastas: Tai seniai praėjo gerai, QVGA, o jei esate ne itin ji vis dar veikia.
Bet VGA duos jums išsamiau išnagrinėti ir griežčiau, jei jūs reikalauja jį ir pamatysite, kad visas programas, reikia didesniu ar mažesniu laipsniu.

Pasitaiko, kad VGA ekranas pati reikalauja, kad pavyzdžiui, energijos suvartojimas taip pat didėja.

WVGA platus VGA, vietoj to, kad 640x480 yra 800x480, pavyzdžiui, Touch HD ir XPERIA X1. Sharp VGA, bet platesnio ekrano.
Viskas yra daug aiškesnis man. Ir kaip aš anksčiau pranešė ... aš jį pamatyti dar kartą ne narė loterijoje.
Met citaat reageren
Reageren

Panašūs diskusijas

Aptarimas Autorius Forumas Komentarai Last Post
[Skin] Windows Vista Portable Edition [QVGA / VGA] xcilion Windows Mobile programos 48 Balandis 30, 2009 22:20
Raiška nuo VGA su QVGA į WM5 Nielex Windows Mobile 0 27 rugsėjis 2007 18:36
VGA / QVGA MisterMeJ Windows Mobile programos 2 Birželis 25, 2006 14:36
TomTom Mobile 5,20 dėmesį įdėti: QVGA parama Wouter TomTom Navigator for PDA 44 1 vasaris 2006 23:44
QVGA arba VGA? patfee Windows Mobile programos 4 10 sausis 2006 20:30

Etiketės
Asus, kompiuteris, Diamond, Internetas, ipaq, MyPal, Navigacija, PDA, PIM, Qtek, ekranas, Smartphone, Snap, TomTom, Vario, Ką daryti?, XPERIA

Yra 1 aktyvių vartotojų dabar žiūrite šią diskusiją (0 nariai ir 1 svečiai)

Temos įrankiai
Vaizdas

Taisyklės pranešimų
Tavo neturi Pradėti naują diskusiją
Tavo neturi atsakyti į pranešimus
Tavo neturi Siuntimo priedai
Tavo neturi Redaguoti savo žinutes

vB kodas yra Į
Smileys yra Į
[IMG]kodas Į
HTML kodas Į
Trackback yra Į