Problema su montavimo Cab

Tai diskusija apie Problema su montavimo Cab į Windows Mobile programos forumas, dalis Windows Mobile "kategorija; Modbreak Tai nėra šio forumo tikslas, kad sprendimai, nes paštu arba telefonu. Taip ...

Ads by Google (išnyksta Registracija)
Reageren

Nuoroda Atgal Temos įrankiai Vaizdas
Įstojimo data: 2004 m. kovo 22
Bulls-eye1 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersBulls-eye1 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersBulls-eye1 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersBulls-eye1 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersBulls-eye1 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersBulls-eye1 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersBulls-eye1 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersBulls-eye1 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersBulls-eye1 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersBulls-eye1 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersBulls-eye1 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
Žinutės: 3180
Moderatorius
2 sausis 2009
ModbreakTai nėra šio forumo tikslas, kad sprendimai, nes paštu arba telefonu. Šis būdas taip pat yra kita problema kyla iš nieko į tai.
Met citaat reageren
Įstojimo data: 2004 m. gegužės 16
tankliner is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekerstankliner is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekerstankliner is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekerstankliner is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekerstankliner is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekerstankliner is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekers
Žinutės: 3375
Guru
2 sausis 2009
Citata:
Originally Posted by postbus31 Bekijk bericht

Scheemder kad nuomos sutartis yra išmintis.
Šis principas wieshaid motn weezn.
Binst blogai MOR nei informuoja.
Scheemde, love you so? Mano namuose siuvimas.
Dou į groetn Henk Wijngaard.
Bie gyvena kaimuose
NAVIGON, tiesiog geriausias.
Met citaat reageren
Narys nuo: 2 sausis 2009
GuevaraNL is op de goede weg
Žinutės: 14
Naujosios valstybės
2 sausis 2009
Citata:
Originally Posted by tankliner Bekijk bericht
Nusiųsti jam laišką čia.
Paštas variantas yra atvira.
Aš staiga matome, kad jūs gyvenate netoli.
Įdėkite čia savo numerį, ir aš nė jūs.
Tada galiu pateikti telefonu, Tweel eev'n gaisro oet.
Tai, kas sklandžiau eisena.
Buvo padaryta išgirsti ;-)
Met citaat reageren
Naujosios valstybės
2 sausis 2009
Citata:
Originally Posted by Bulls-eye1 Bekijk bericht
ModbreakTai nėra šio forumo tikslas, kad sprendimai, nes paštu arba telefonu. Šis būdas taip pat yra kita problema kyla iš nieko į tai.
Oi, pamačiau ją per vėlai. Bet vis tiek aš po tirpalas čia, nes aš manau, aš esu ne vienas su šia problema esu erzina.

Taigi, visi vis Sveiki prisidėti sprendimai išgirsti!
Met citaat reageren
Įstojimo data: 2005 m. sausio 28
postbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
Žinutės: 4574
Bendruomenė Kontaktai
2 sausis 2009
Cabfile ieškoti Jums medžio rodinyje, pasirinkite, tada kopijuoti.

Dabar jūs galite daryti du dalykus, atidarykite ActiveSync "lange ir paspauskite mygtuką medis, ar normalus medis, slinkite žemyn, kol rasite mobiliuosius aparat.

Įdėkite į katalogą kabina. Atidaryti Explorer jūsų prietaisas, rasti kabina, spustelėkite jį, kol jis pradeda diegti.

Viskas, bent jau man, nes esu užimtas su WM
Met citaat reageren
Įstojimo data: 2004 m. gegužės 16
tankliner is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekerstankliner is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekerstankliner is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekerstankliner is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekerstankliner is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekerstankliner is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekers
Žinutės: 3375
Guru
2 sausis 2009
Citata:
Originally Posted by postbus31 Bekijk bericht
Cabfile ieškoti Jums medžio rodinyje, pasirinkite, tada kopijuoti.
Dabar jūs galite daryti du dalykus, atidarykite ActiveSync "lange ir paspauskite mygtuką medis, ar normalus medis, slinkite žemyn, kol rasite mobiliuosius aparat.
Įdėkite į katalogą kabina. Atidaryti Explorer jūsų prietaisas, rasti kabina, spustelėkite jį, kol jis pradeda diegti.
Viskas, bent jau man, nes esu užimtas su WM
Mano paaiškinimas nėra, jūsų paaiškinimas neveikia (aš jau nurodyta, bet skirtingų žodžių), niekas į darbą.
Tai labai keista, aš, kaip aš susisiekite su telefonsich, kad aš progje pat mano prietaisu, Asus MyPal 632N su WM5 taip cabfile, mano būdas tiesiog įdiegė SDcard.
Ir įdiegti ją tiesiog.
Thread Starter galima pasakyti amen.
Jam jį jokios galimybės.
Priežastis? Yra ieškoma.
Myliu momentas WM6, kuris prbobleem pristatytas.
Programaa sako, kad jis nėra sertifikuotas ir tada neveikia
Todėl bus tęsiami.

Bet ačiū už paaiškinimą, deja, nėra.

Sveikinimai nuo Woeste Hoeve.
NAVIGON, tiesiog geriausias.
Met citaat reageren
Įstojimo data: 2003 m. kovo 25
marco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
Žinutės: 3455
Valstybės Life
2 sausis 2009
Citata:
Originally Posted by GuevaraNL Bekijk bericht
Aš dabar daugiau kaip 12 valandas daro ir tikiuosi, kad pagaliau kažkas daugiau, kad man, kaip aiškiai ir aiškiai paaiškinti, kaip aš galiu padaryti, jeigu jis turėtų būti.

Ačiū!
Kaip atblokuoti APP HTC "Windows Mobile - Paprasta Pagalba

Čia galite rasti ką nors nustatyti savo politiką. Tada galėsite įdiegti.
Touch HD, Palm Treo 750V, i-mate SP5,Leadtek 95XX/SPV-C600.
Met citaat reageren
Naujosios valstybės
3 sausis 2009
Citata:
Originally Posted by marco899 Bekijk bericht
Kaip atblokuoti APP HTC "Windows Mobile - Paprasta Pagalba

Čia galite rasti ką nors nustatyti savo politiką. Tada galėsite įdiegti.
Kaip jūs galėjote perskaityti, tai nėra specialios terminalo ir Touch HD! Taip pat gauti raštu, kad tikrai ne visi prietaisai veikia (žr. atsakymą nie ten) ir taip man atrodo sudėtinga, kad fokusas su kažkuo, jei rezultatai nėra tikras, o blogiausiu atveju gražumynai į šimtą yra.

Kas man įdomu dabar, ar tai kaip nors susiję su tuo, kad aš TCM aparatai gavo prenumerata Vodafone "(nusipirkti 2Call) Ar gali būti, kad ji užrakinta? Galite būti realizuojamas naudojant programinę įrangą, tačiau dar kartą imtųsi reikiamų pesetos ir HD versija negaliu rasti.

Aš vis dar surasti tai keista. Turi būti kažkas daugiau žmonių taikomos Touch HD pasirinko TCM bei pasirašymo ar Giratorius andfere 3rdparty turėti programinę įrangą naudojate?

Duosiu vilties dar ir dar darbinio tirpalo ...
Met citaat reageren
Įstojimo data: 2003 m. kovo 25
marco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
Žinutės: 3455
Valstybės Life
3 sausis 2009
Try it's just, Giratorius veikia mano Touch HD ir tai tik universaliųjų registro parametras. Jūs galite ieškoti ceregeditor, kur turėsite galimybę automatiškai atrakinti jį (su mano paties).
Būtų saugus, visada padaryti atsarginę kopiją.
Touch HD, Palm Treo 750V, i-mate SP5,Leadtek 95XX/SPV-C600.
Met citaat reageren
Naujosios valstybės
3 sausis 2009
Citata:
Originally Posted by marco899 Bekijk bericht
Try it's just, Giratorius veikia mano Touch HD ir tai tik universaliųjų registro parametras. Jūs galite ieškoti ceregeditor, kur turėsite galimybę automatiškai atrakinti jį (su mano paties).
Būtų saugus, visada padaryti atsarginę kopiją.
Hi Marco

CERegEditor Tai atrodo įdomu. Jūs tai kartais tokią galimybę?

Opperating sistema ar įtaisas, blokuoti visus įrašo į registrą. Išjungti blocade, naudokite įrankį integruotas į CeRegEditor, Įrankiai-> Atrakinti registras.

Ir man reikia nieko daugiau pakeisti Touch HD ir tuomet turi dirbti?
Met citaat reageren
Naujosios valstybės
3 sausis 2009
Citata:
Originally Posted by GuevaraNL Bekijk bericht
Hi Marco

CERegEditor Tai atrodo įdomu. Jūs tai kartais tokią galimybę?

Opperating sistema ar įtaisas, blokuoti visus įrašo į registrą. Išjungti blocade, naudokite įrankį integruotas į CeRegEditor, Įrankiai-> Atrakinti registras.

Ir man reikia nieko daugiau pakeisti Touch HD ir tuomet turi dirbti?

Na, pagaliau valdyti jį! Jeigu bandė CeRegEditor kaip aprašyta pirmiau, tačiau taip pat kad jis buvo ne taip. Staiga aš pamačiau šviesą ir maniau, kad kada nors gali gulėti ant Staller salono! Tą naktį aš pašalinta ir nusprendė įdiegti dar kartą. Kas buvo toliau? Namelis, kurį galite naudoti Staller Cab įdiegti, tačiau aš visada maniau, kad paspaudę ant Cab, kad diegimo programa bus automatiškai perimti. Ne taip!

Pirma turite Booth Staller klavišu ir iš ten galėsite pasirinkti, kurį norite įdiegti CAB ir ką katalogą, kurį norite. Jeeminee, ir aš dabar daugiau kaip 24 valandas dirbau ir derybų ką veikti ten ..

Dėkoju jums visiems už mąstymą ir sprendimų paieška. Dabar aš pagaliau naudotis visomis gera ką šis vienetas suteikia man!
Met citaat reageren
Reageren

Panašūs diskusijas

Aptarimas Autorius Forumas Komentarai Last Post
CAB.files įdiegti! jspr Windows Mobile programos 18 Balandis 18, 2009 22:33
Cab parahawk4000 HTC 1 5 balandis 2008 11:56
CAB failus hoogerhuis Windows Mobile programos 9 9 rugpjūtis 2007 23:02
Cab chevy-fan HTC 2 31 spalis 2004 12:35
Įdiekite CAB failus tiesiai iš kompiuterio į PDA speedme Windows Mobile programos 1 7 vasaris 2003 22:55

Etiketės
ActiveSync, Asus, Kabina, Framework 3,5, Diamond, atsisiųsti, google, HTC, HTC Touch HD, paštas, Nepavyko, Mobile, MyPal, naujas, Outlook, PDA, registro, ekranas, Smartphone, Software, Telefonas, vienetas, Vodafone, Svetainė, Windows Mobile

« XML?!? | . NET »

Yra 1 aktyvių vartotojų dabar žiūrite šią diskusiją (0 nariai ir 1 svečiai)

Temos įrankiai
Vaizdas

Taisyklės pranešimų
Tavo neturi Pradėti naują diskusiją
Tavo neturi atsakyti į pranešimus
Tavo neturi Siuntimo priedai
Tavo neturi Redaguoti savo žinutes

vB kodas yra Į
Smileys yra Į
[IMG]kodas Į
HTML kodas Į
Trackback yra Į