Tai diskusija apie Problema su montavimo Cab į Windows Mobile programos forumas, dalis Windows Mobile "kategorija; Modbreak Tai nėra šio forumo tikslas, kad sprendimai, nes paštu arba telefonu. Taip ...
Ads by Google (išnyksta Registracija)![]() |
|
|
Nuoroda Atgal | Temos įrankiai | Vaizdas |
|
Cabfile ieškoti Jums medžio rodinyje, pasirinkite, tada kopijuoti.
Dabar jūs galite daryti du dalykus, atidarykite ActiveSync "lange ir paspauskite mygtuką medis, ar normalus medis, slinkite žemyn, kol rasite mobiliuosius aparat. Įdėkite į katalogą kabina. Atidaryti Explorer jūsų prietaisas, rasti kabina, spustelėkite jį, kol jis pradeda diegti. Viskas, bent jau man, nes esu užimtas su WM ![]() |
|
Aš dabar daugiau kaip 12 valandas daro ir tikiuosi, kad pagaliau kažkas daugiau, kad man, kaip aiškiai ir aiškiai paaiškinti, kaip aš galiu padaryti, jeigu jis turėtų būti.
Ačiū! |
|
Kaip atblokuoti APP HTC "Windows Mobile - Paprasta Pagalba
Čia galite rasti ką nors nustatyti savo politiką. Tada galėsite įdiegti. |
|
Try it's just, Giratorius veikia mano Touch HD ir tai tik universaliųjų registro parametras. Jūs galite ieškoti ceregeditor, kur turėsite galimybę automatiškai atrakinti jį (su mano paties).
Būtų saugus, visada padaryti atsarginę kopiją. |
|
Hi Marco
CERegEditor Tai atrodo įdomu. Jūs tai kartais tokią galimybę? Opperating sistema ar įtaisas, blokuoti visus įrašo į registrą. Išjungti blocade, naudokite įrankį integruotas į CeRegEditor, Įrankiai-> Atrakinti registras. Ir man reikia nieko daugiau pakeisti Touch HD ir tuomet turi dirbti? |

![]() |
|
||||
| Aptarimas | Autorius | Forumas | Komentarai | Last Post |
| CAB.files įdiegti! | jspr | Windows Mobile programos | 18 | Balandis 18, 2009 22:33 |
| Cab | parahawk4000 | HTC | 1 | 5 balandis 2008 11:56 |
| CAB failus | hoogerhuis | Windows Mobile programos | 9 | 9 rugpjūtis 2007 23:02 |
| Cab | chevy-fan | HTC | 2 | 31 spalis 2004 12:35 |
| Įdiekite CAB failus tiesiai iš kompiuterio į PDA | speedme | Windows Mobile programos | 1 | 7 vasaris 2003 22:55 |
Yra 1 aktyvių vartotojų dabar žiūrite šią diskusiją (0 nariai ir 1 svečiai) |
|
| Temos įrankiai | |
| Vaizdas | |
|
|