Citata:
Originally Posted by Gazpacho
/ Me prisimena begalinį vs WM. iPhone diskusija. 
|
Mano susirūpinimą kelia ne tai, kad kelią į iPhone. Priešingai, manau, kad labai svarbu šiandien ekrane. Turiu Touch Pro verslo įrenginys ir aš tikrai praleidote savo vaidmenį, apžvalga. Po kelių savaičių iPhone "Man buvo malonu galiu siųsti jį atgal (privalumas kreditavimo programą).
Manau, kad iPhone yra tikrai ne revoliucinės. Tiesą sakant, nieko apie HP Jornada's paleisti 2000 metais. Neieškojo dėmė, bet konceptualiai vienodi. Ir aš taip pat baisi neapykanta kitaip. Galėtume techniškai geriau.
Kita vertus, matau, kad jei nėra skubių veiksmų "Microsoft", HTC ir Samsung padaryti, todėl jūs vienodumo savo platformą visiškai prarastas. Pramogos įvairovę, bet knudde programuotojo (Touch Flow įskiepių nėra, ir kad Omnia negali, ir jei jie jau tikrai bus skirtingi kiekvienoje). Ir ilgalaikėje perspektyvoje demolishes pridėtinės vertės vartotojui OS / verslo.
Microsoft "taip pat galėtų būti geresnis daugeliu atžvilgių. Žiūriu Zune sąsaja matys, kad jis dirba tikrai gudrus ir sklandžiai (o taip pat "Media Center" Xbox manau). Tai tikrai kaip pats nori eiti, jei dabartinės GUI apžvalga išlieka.
Manau, kad daugiau patys geriau integruoti ir intelektas. Žiūriu vidutinis automobilių navigacijos ir HTC šiandien ekranus, tada yra mažai dalykų, kaip ir kiti funkciniai elgesį per skambučius, navigacijos ir poilsiui. priemones, tokias kaip
Xobni padaryti Outlook ir labai sėkmingos. Įrankius žr jei Xobni dažnio ryšių ir nuvesti iš ten, kad viskas yra protingas pasirinkimas (pvz., 95% savo bendravimo, bet 10 konkrečių adresų eiti). Tai jūsų GUI dirbti racionaliai ir taupiai. Jei kažkas man patiko joms daugiau laiko skirti savo aplinką. Bet tai bus 2100 versija
Jaapas