Citata:
Originally Posted by Gazpacho
/ Me prisimena begalinį vs Wm. iPhoneDiskusijos. 
|
Mano rūpestis yra ne tai, kad
iPhoneSide eiti. Atvirkščiai: Manau, kad šiandien ekrano yra labai svarbi. Aš Touch Pro verslo telefono ir aš tikrai praleidote savo vaidmenį vaizdas. Po kelių savaičių
iPhone Aš džiaugiuosi, aš galėsiu išsiųsti jį atgal (privalumas skolinimo programa).
Asmeniškai aš manau,
iPhone tikrai ne revoliucinis yra. Atvirai, nieko apie HP Jornada's paleisti 2000 metais. Ar neatrodo, kad dėmė, bet konceptualiai yra tos pačios. Kai aš turėjau dar nekenčiau nors. Mes galime techniškai geriau.
Kita vertus, matau, kad jei nėra skubių veiksmų iš "Microsoft",
HTC ir
Samsung padaryti, kad jums jūsų vienodą platformą visiškai prarastas. Pramogos įvairovę, bet Knudde programuotojas (Touch Flow įskiepių nėra, ir kad
Omnia negali, ir jei būtų kitaip, be abejo, kartu sudėjus). Ir ilgalaikės demolishes pridėtinę vertę OS vartotojams ir verslo.
"Microsoft" taip pat galėtų geriau daugeliu atžvilgių. Žiūriu į Zune sąsaja, tai ji atrodo slidus ir veikia tikrai sklandžiai (taip pat "Xbox Media Center, ir aš tikiu). Tai tikrai, kaip aš noriu eiti, jei dabartinės GUI apžvalga išlieka.
Asmeniškai aš manau, daugiau geriau integruoti ir intelektas. Žiūriu į vidutinį automobilio navigacijos sistema ir dabartinės
HTC ekranus, tada sėdi ten smulkmenos, kaip ir kiti funkciniai elgesys pokalbio metu, navigacijos ir poilsio. priemones, pavyzdžiui,
Xobni padaryti Outlook ir labai didelį pasisekimą. Technologinė įranga, pažiūrėkite, ar Xobni dažnumo ir paskatinti jį nuo tam tikrų dalykų, kaip protingiau rinktis (pvz., 95% savo bendravimo, tačiau 10 konkrečių adresų go). Tai leidžia jums protingesni GUI ir taupo savo darbo. Jei ten buvo kažkas man patiko daugiau laiko savo srityje. Tačiau 2100 versija ar būti
Gili žaizda